Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Melisandre
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Arthur
 
Zayden
 
Gautham
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156652 indlæg in 8132 subjects

Lige nu er det Tirs 18 dec - 14:34

Omegnen rundt om Sunfury City


 • Omegnen rundt om Sunfury City

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Starten på the Burning Desert


  Hele dette område er meget underligt. En ørken der både starter og slutter ret pludseligt, men hvis varme og størrelse hurtigt kan tage livet af selv den mest hårdføre rejsende. Ud over varmen og mangel på både vand og mad, skal man også passe på de omvandrende orkere. De går rundt i ørkenen - ingen ved hvordan de overlever - for at stjæle og dræbe alle de ser. En særlig berygtet gruppe orkere bor i ørkenen og siges at være ledet af Morgoth.
  20 Emner
  676 Indlæg
  en gæst til middag (...
  Tirs 30 aug - 15:51
  Rafaela Vis sidste indlæg
 • The Burning Desert


  The Burning Desert er som ordet siger en brændende ørken. Hele ørken bliver nemlig så varm om dagen, at hele ørken går i varme flammer, som er umulige at slukke. Derfor er det livsfarligt at rejse over ørken om morgen, medmindre du vil blive til et ristet væsen på mindre end fem sekunder. Dog er det helt sikkert at krydse ørken om natten. Om dagen under de hede temperature, så bliver sandet til glas. Men temperaturen om natten falder hurtigt, så glasset knuses og bliver til sand igen.
  22 Emner
  436 Indlæg
  The beauty and the b...
  Lør 5 maj - 20:07
  Elizabeth Vis sidste indlæg
 • The Caves of the Sand


  The Caves of the Sand, er et grotte system som går under hele ørknen. Faktisk er dette grotte system en af de mest sikre veje man kan tage, selv om den heller ikke er helt sikker. Du kan nemlig meget nemt fare vild i disse grotter, da alle tunnelerne føre til forskellige områder, og hvis du ikke har nogen til at vise dig vejen, så vil du ende som de andre ulykkelige rejsende og forsvinde derinde. Men det er ikke det eneste man skal frygte i disse grotter. Der går nemlig legender om at noget lever i dette grotte system. Ingen ved hvad det er der lever dernede, men det er noget meget livsfarligt og urgammelt. Måske helt tilbage til verdenens skabelse. Men mange tager også ned i disse grotter efter et specielt kammer ved navn the Cave of dreams.
  24 Emner
  522 Indlæg
  What? No, I don't ha...
  Tirs 11 dec - 0:37
  Blakely Vis sidste indlæg
 • The Oasis


  The Oasis er nogen af de få sikre kløfte/dale områder i the Burning Desert. Der kan ørken ikke brænde på grund af den fugtige luft, og gør det muligt at have planter til at vokse der. Dog er den ikke sikret imod alle de dyr, der lever der.
  27 Emner
  582 Indlæg
  A bit of quality tim...
  Fre 14 dec - 16:42
  Elizabeth Vis sidste indlæg
 • Bloodrage Village


  Bloodrage Village er Morgoths by. Byen ligger langt inde i skoven, ved grænsen til the Burning Desert. Her hersker Morgoth og hele byen er fyldt med barbarer. Dog har byen regler som alle andre byer. Man må nemlig ikke dræbe gæster der kommer til byen. Så du kan sagtens tage til byen og købe alle de ting de har. De sælger for en meget billige priser, da alting de har, er stjålet fra nogen andre. Dog skal man stadig være forsigtig, for uanset hvad, om du er i byen eller ej, for hvis du gør en barbar sur så er du dødsdømt.
  43 Emner
  1031 Indlæg
  A reunion of two Bea...
  Yesterday at 20:39
  Gautham Vis sidste indlæg

 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst