Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Melisandre
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Arthur
 
Zayden
 
Gautham
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156652 indlæg in 8132 subjects

Lige nu er det Tirs 18 dec - 13:44

Dragons Peak


 • Dragons Peak

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Bronze of Time District


  Bronze of Time Distict er en kæmpe stor grotte system, der går fra bunden af bjerget ved Emerald of Dreams District og hele vejen op til toppen af bjerget, til Ruby of Life District. Herinde lever de fleste middelklasses draconianere. Det hele er bygget op i et ordenligt system, så selvom man er i tunnelerne, så er det rigtig svært at overhoved fare vild herinde. Alle boligerne er bygget ind i klippen og flere steder i gangene er der hul i loftet, hvor de har sagt en stor hvid krystal som kaster sollyset omkring hele hulen. Ellers bliver gangene lyst op af krystaller i flere forskellige farver, som lyser af sig selv.
  Markedspladsen
  28 Emner
  410 Indlæg
  Long time, no see ~ ...
  Tors 29 nov - 22:43
  Deirdre Vis sidste indlæg
 • Emerald Of Dreams District


  Emerald Of Dreams District er en kæmpe urskov der ligger ved rødderne af det store bjerg. Her lever rigtig mange skovelvere sammen med nogen få grønne drager, da de grønne drager er drager af skoven og drømmene. Her er der huse både under træerne nede under rødderne og oppe i træerne med store broer og store træ elevatorer. Emerald of dreams district ligger lige op til indgangen til Bronze of Time District. Skoven er smuk, men man kan fare vild.
  Goldensilver Akademi
  31 Emner
  650 Indlæg
  The kindness of a st...
  Lør 8 jul - 16:10
  Larlii Vis sidste indlæg
 • Thunderrage District


  Thunderrage er den øverste del af hele Dragons Peak. Hele det her stykke er en massiv gammel stenby på toppen af bjerget. De fleste af bygningerne er fra gammel tid. Det siges, at Dragons Peak var en af de første storbyer, hvor to racer levede sammen i harmoni og det gør de stadig. Alle bygningerne er pyntet med flotte udskæringer. Mellem husene står mange statuer eller springvand. Der er aldrig sne på toppen af bjerget og en gammel legende siger, det er fordi byen er blevet velsignet af selve livets Gudinde, Elona'dal. Midt på torvet står en stor statue af en stor, hvid drage. Den sidder fredeligt og vogter over byen, med hovedet vendt ned mod vejen og vingerne slået ind til kroppen. Den er kendt for sin rigdom på detaljer - men ingen husker kunstneren.
  Diamond Universita, Drageborgen
  103 Emner
  1249 Indlæg
  Uneasy lies the head...
  Man 17 sep - 12:04
  Daron Vis sidste indlæg

 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst