Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

Underworlds Tidslinje

 • Underworlds Skabelse

  En dag for hundredetusind år siden blev Underworld skabt. Guderne valgte at skabe en smuk og frodig verden, hvor et virvar af magiske væsner skulle holde til. Elementerne skabte vandet, himlen, jorden og ilden. Langsomt, gennem mange tusinde år, blev det fauna vi kender skabt og der kom liv i Underworld. Bagefter trådte elementerne tilbage og lod Elona'dal, lysets gudinde og Del'sharka, mørkets gud, skabe racerne. Sammen skabte guderne deres første race: Draconianerne.

 • Engle og Dæmoner

  Efter en række årtusinder, havde Guderne skabt Underworld og ønskede at fylde denne verden, ikke kun med dyr, men også med deres egne væsner.
  Først skabte de sammen draconianerne, siden elverne og Shapeshifters, de blev sammen kaldt for Skovens børn. Skovens Børn var et fredfyldt folk der sjældent skabte konflikter og altid kunne løse deres problemer på fredelige måder, uden krige og blodsudgydelse. Guderne ønskede dog også at se sig selv repræsenteret i verden, og de ønskede at skabe en balanceret verden med mørke og lys. Derfor skabte de englene og dæmonerne.
  Mange mener, at dette var gudernes første fejl.

 • Splittelsen

  Det viste sig, at engle og dæmoner byggede deres liv ud fra forskellige livsværdier, hvilket medførte større konflikter end guderne havde forudset. Var lysets Gudinde og mørkets Guds børn for forskellige til at leve i fred med hinanden? Flere gange drog racerne i kamp mod hinanden, for at brede og udfolde deres egne værdier, og påtvinge den anden part deres holdninger. Krigen splittede de to guddommelige racer.
  De 100 år der var fyldt med konflikter, bliver til den dag i dag kaldt "Splittelsen".

 • Vampyrerne

  Elona'dal så til med sorg, som racerne bekrigede hinanden. Alucard, en højelver, bad hele tiden til guderne om at stoppe krigene, men de gjorde intet. Disse guddommelige skabninger lænede sig blot tilbage og så til, som racerne knuste hinanden og uskyldigt blod blev udgydt. Alucard bredte budskabet til alle der ville lytte, og fortalte dem at deres guder havde forrådt dem.
  Del'sharka blev vred og forvandlede Alucard til den første vampyr. En ny race blev skabt.

 • Fredstraktat

  Trods det tog knap ét hundrede år for Skovens Børn at mægle mellem engle og dæmoner, så blev freden en realitet og der kom endnu en gang balance i verden. Efterfølgende trak Skovens børn sig tilbage i lang tid og de ses først igen, under de store konflikter mellem englene og dæmonerne.

 • Ulvetiden

  Balancen skulle fortsat eksistere, og efter længere tids fred, blev Del'sharka utålmodig. Der skulle både eksisterer orden og kaos. Så bag om Elona'dals ryg skabte han varulvene, i håb om deres dyriske side ville skabe nyt kaos i verdenen. Vampyrerne skabte en alliance med dæmonerne.

 • Blodårene

  Den nye alliance mellem vampyrer og dæmoner rev op i nogle gamle sår mellem dæmonerne og englene. Freden blev sat på en prøve, og i år 776 brød endnu en krig ud mellem dæmonerne og englene. Denne gang stod dæmonerne dog ikke alene, da de fik hjælp fra de unge vampyrer. Elverne sluttede sig denne gang til englenes kamp, alt imens Draconianere, Shapeshifters og Varulve holdt sig væk fra dette blodbad. Skyggevæsnerne så for første gang dagens lys under disse krige.

 • Doomsville

  Freden var behøvet og ganske velkommen for mange af de neutrale racer. Da Sakref Morladin endelig satte en stopper for Dæmonernes og Englenes konflikter lovede han, at der skulle eksistere en by hvor alt og alle skulle leve i fred med hinanden. Ti år efter han havde givet dette udsagn, stod de første huse og bygninger i Doomsville klar til indflytning. Freden kom atter til landet, men den var anspændt og usikker. Var verden i balance?

 • Menneskene Kommer

  Kort efter 100-året for Doomsville og freden, skete der noget uventet. Portaler åbnede sig ved hver blodmåne, og disse portaler åbnede op for andre verdener og racer. Gennem disse portaler drog en ny ukendt race: Menneskene!

 • Necromanceren

  En dag samlede en Necromancer sin hær af undeads og angreb det kontinent, hvorpå Doomsville lå. Der herskede ufred i nogle år og folk skiftede hele tiden side. En dag forsvandt Necromanceren bare og efterlod sine forvirrede undeads, der nu vandre hvileløst rundt i Underworld. Ingen ved om Necromanceren nogensinde kommer tilbage.

 • Dæmonsygen

  Pludselig dukkede dæmonsygen op i Aquener, den store handelsby! Den spredte sig hurtigt og var meget dødelig for dæmonerne. Ingen ved hvor den kom fra, men efter et stykke tid fandt lægevidenskaben en eliksir, der kan helbrede dæmonerne. Dæmonsygen kan endnu i dag ramme uheldige dæmoner.

 • Det store jordskælv!

  Det store jordskælv! Et jordskælv der lagde store områder i ruiner. Et stort sår i jorden, hvorfra der myldre op med sorte, farlige væsner! Endnu kendes afslutningen på dette kapitel ikke, som begivenhederne endnu bliver skrevet...