Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

Clan Obscura

Go down

Clan Obscura

Indlæg by Sean on Man 13 aug - 15:08

Clan Obscura

Generelt:
Obscura: Latinsk. ”Mørk”, ”Mørket”, ”To hide/conceal”
Klan obscura var tidligere kendt som ”The Shadow Clan”. Klanen beskæftigerer sig med nogle bestemte ting:
De stjæler. De samler informationer. De udfører lejemord.
Helt konkret kan de købes til næsten alle kriminelle handlinger, hvis opgaven bliver godkendt af ledelsen. Selvfølgelig for den rette pris.
Klanen er på nuværende tidspunkt ved at blive genopbygget, efter den var gået i forfald i flere år. Derfor er den ikke så stor, som den før var. Men undervurder ikke deres evne til at være alle steder, høre alt og se alt.

Medlemskab:
Klanen søger altid medlemmer! Næsten alle kan bruges, men der lægges vægt på nyttige evner. Dette kan være selvlært, i form af at være god til at slås/stjæle eller gennem andre evner eller magi. Som medlem skal man gøre sig til nytte. Man kan ikke være medlem og så ikke tage del i klanens aktiviteter.
For medlemskab: Kontakt @Sean McGivens.
(Skriv til mig i en PM og vi finder ud af detaljerne)

Medlemmer:
- @Razor (Lejemord)

Om klanen:

- Klanen besidder et stort stykke af tunnellerne i Doomsvilles kloaksystem. Her gemmer de sig og har bosat sig i store rum, der holdes varme af dværgenes gamle rørsystem. Der er et stort områder, med mange rum, hvor klanens medlemmer altid kan gemme sig, opholde sig, sove, spise, træne, få lægehjælp, m.m. Her kan man også opsøge andre klanmedlemmer eller ledelsen.

- Klanen har også et gemmested i Ashen Wood Forest, hvor de også opbevarer mange ting.

- Klanen samler på informationer af alle slags. Fra rygter i byen, til tilfældige samtaler og informationer om folk. Klanen stjæler ikke kun genstande, men også gerne dokumenter. Det hele samles i klanens eget arkivsystem, i kloakken, hvor hemmelighederne bevogtes godt.

- Klanen udnytter især hjemløse, unge folk der mangler et sted at være. Disse har også ofte nyttige evner inden for at stjæle eller være uset. Disse personer bliver ofte medlemmer. Klanen er også venligt stemt for byens fattige, da disse ofte ser og hører ting som det ikke var tanken de skulle. De kan også yde hjælp på de særeste tidspunkter.

- Klanen oplærer gerne deres medlemmer.

- Klanens leder, Sean McGivens, går meget op i disciplin og orden. Folk skal gøre som de får besked på og de skal gøre det så godt, som de kan. Til gengæld er Sean McGivens kendt for at være en retfærdig leder, for dem der gør sig fortjent til det.

- Klanens medlemmer skal se hinanden som familie. Der gøres meget for at få medlemmerne til at føle sig velkommen og set. Det er forventet man støtter hinanden og ikke forråder klanen og dens medlemmer. Problemer mellem medlemmerne klares indbyrdes eller med hjælp fra ledelsen. Det forventes også at man aldrig røber for uvedkommende, hvor klanen opholder sig.

- Klanen er ligeglad med race og fortid, så længe man gør sig nyttig og ikke er til problemer.

Klanens historie:
Klanens historie siges at være over 800 år gammel, med skiftende ned- og opture.
Klanen siges at være stiftet af tre gamle mestre inden for et bestemt felt: Tyveri. De skulle have været efter det samme artifakt og have mødt hinanden ansigt til ansigt over for selv samme artifakt. Straks opstod der et bånd imellem dem og efter at have samarbejdet om at komme væk derfra med artifakten, mødtes de igen og blev enige om at arbejde sammen. En dæmon, en elver og et menneske.

Tidligere brugerstyret leder: Arason

Sean mødte engang Arason og besluttede at hjælpe ham. Arason og Sean arbejdede begge inden for den kriminelle underverden og kendte egentlig ikke hinanden, før de besluttede sig for at angribe en større klan af tyve, der gemte sig i kloakken. Med deres egne mænd udførte de et overraskelsesangreb og vandt. Arason overtog klanen og Sean arbejdede tæt sammen med dem for længere tid. En dag trådte Arason tilbage og gav klanen videre til Sean.
Sean har passet godt på klanen og givet den en storhedstid. Da Sean blev hersker af Dragons Peak, gav han klanen videre til en af sine sønner, kun for et år senere at opdage sønnen var forsvundet og klanen var næsten forsvundet. Nu er Sean tilbage i Doomsville og prøver at genopbygge klanen igen. The Shadow Clan går ind i en ny tid: Nu er den Clan Obscura.


Sidst rettet af Sean Tors 20 apr - 16:01, rettet i alt 10 gange

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9275
Reputation : 76
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum