Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Mhm.. A Human..//DamianDean//

Go down

Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep - 22:58

Sted: Omegnen rundt om Doomsville City - Ashen Wood Forest
Tid: 20:00
Omgivelser: Få ulve, og træer?
Vejr: Ikke en sky i syne
Tøj: http://christinamakowsky.com/socialmedia/wp-content/uploads/2012/03/India-Eisley-christina-makowsky-feature-3.jp

Et hyl fra en ulv kunne høres i det fjerne. Isobel havde lagt sig på ryggen og så op til de klare smukke stjerner som var kommet frem efter kort tid. Det var ikke særlig lang tid siden at solen var gået ned, og de sidste skønne stråler fra den var forsvundet. Hun smilede lidt ved tanken om at kunne gå ude i sol lyset, det var en helt fantastisk følelse at mærke den varme sols stråler mod ens kolde hud. Endnu et ulve hyl kom fra den samme retning, hun løftede kort siit ene øjnbryn, men lukkede så derefter sine øjne og nød naturen. En knasende lyd kom nærmere hen imod hende. Hun fik hurtigt sat sig op og kiggede rundt, hun kunne ikke se nogen, selvom hun havde et godt nattesyn. hun fik sig hurtigt gemt sig bag et træ og stod klar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep - 23:15

Damian hade enlig taget sig sammen, til og udforske nye steder. Han var pakket ind i sin sorte jakke og grå halsterklæde. Som altid hade han et par mørke grå bukser på, og nogle sorte sko til. Han´s har var helt glat, men eftersom vinden hade taget en lille dans med hans hår strittede det lidt ud til siderne. Han viste ikke helt hvor han var, men han viste da han gik inde i en skov. Han kunne høre ulve hyl rundt omkring i skoven... Det sagde ham ikke rigtig noget. Han syns bare det var lidt hyggeligt, og rart at han viste der også var dyr i skoven. Han tog hænderne i lommen, og ga et lille suk fra sig.. *alene igen* tænkte han. *alting ville bare havet letter, vis jeg tog mig sammen og gik ud om dagen, for og snakke med mennesker. så hade jeg nok ikke følt mig så alene, med andre dyr*. han spakede til en lille sten, og den fløj lidt hen af jorden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep - 23:34

En lille sten blev sparket hen forbi der hvor Isobel stod, hun kiggede lidt ud for at se om hun kunne se noget. En ung mand kom gående igennem skoven, et godt bytte for Isobel, synd for ham.. Et lille smil kom frem på hendes læber så hun blottede de store hvide hjørnetænder. Hun sprang hurtigt ud efter manden, hun sigtede efter hans skuldre så hun kunne lægge ham ned på jorden hvis hun altså ramte ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep - 23:45

Damian kunne se at der var en pige. Hun sprang på ham, og de lande nede på jorden. " rolig nu tiger.! vi er ikke i sengen endnu!" han ga hende et frækt smil, og væltede hende til siden. " ville det ikke være en ide, og lære hinanden og kende først? normalt har jeg ikke sex på første date " han grinnede lidt. og raste sig op igen.. " skal du ligge der helle aften, og se godt ud.. tror faktisk du vil være smukkere, vis du kan op og stå." Han gik nogle skridt tilbage, så hun hade lidt mere plads.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep - 23:51

Hun så forvirret og irreteret på ham ind til han skubbede hende til side. Hun havde mere forventet et råb om hjælp, et skrig, eller i det mindste et bedende udtryk i ansigtet! Hun så op på ham da han havde rejst sig op. Hun rejste sig selv op og gik hen imod ham. ''Nu skal du passe på!'' Et lille lumsk smil kom frem på hendes læber, dog uden at blotte de skarpe hjørnetænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Søn 16 sep - 0:02

" elsk mig nu og undgå gå kø senere" han fornemede hun var en af de vild dyr. da hun kom tættere på.. "Har du spist chilli eller er du altid så hot?? " han smilede fræk til hende. han stod hel stille, og regnede ikke lige med at der skulle ske noget.. her midt i skoven.. Hvorfor også her når han har en blød seng.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Søn 16 sep - 0:08

''Stå i kø? Min kære ven, du vil aldrig få fat i det her..'' Hun grineed lidt og drejede så rundt.. ''Ha? Har du ikke nogle bedre score replikker?'' Hun tog fat i hans skuldre og skubbede ham ind i et træ bag ham. Hun blottede hendes skarpe hjørnetænder i et bredt smil, hun lod blidt hendes ænder glide hen over hans hals uden at lave hul. Hun begyndte med at grine en smule lumsk og smilede så til ham. Hun havde planer med ham, hun kunne godt lide at 'lege' med maden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Søn 16 sep - 0:18

"Du skal lige vide at du har overtrådt et af de ti bud - det med ikke at friste svage sjæle." Han kunne se at hun ville ham... Men han hade enlig ikke rigtig selv lyst til hende.. så han skubbede hende lidt til siden, og gik 5 skridt væk fra hende. " Den her krop, bliver kun brugt til en særlig begivenhed, og du er der ikke når det sker" han pegede på sin krop og, ventede sig om og gik lidt videre i skoven.. * åh gud hun har sku en lille skrue løs der.. sær tøs * han sukkede en gang og forsatte så.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Søn 16 sep - 19:51

Isobel ville ham bestemt ikke, det var slet ikke hendes stil, især ikke når det var sådan en som ham. Hun ville bare have det lidt sjovt med ham, inden hun tog hans blod og dræbte ham.. ''Ha! Særlig begivenhed? Sådan en kommer du vist aldrig til at opleve..'' Hun gik forsigtigt med ham, hun ville have ham til at bede for sit liv, men ikke endnu, hun skulle først finde ud af hvem han var, og hvad han ikke kunne lide.. ''Hvad laver du her ude i skoven, her om aften?''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Man 17 sep - 16:00

Han kiggede på hende, da hun gik efter ham.. " jo da.. den dag kommer.. er jeg ret så sikker på" han smilede til hende. " jeg går, og prøver og undergå mærkelig mennesker som dig" Han kiggede væk fra hende. hvor efter han så sagde " Hvad med dig, hvad laver du her ude?" han stoppede op ved et træ, og satte sig under den. Han kiggede kiggede op på hende, mens han ventede, på nogle ord ville flyve ud af munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Gæst on Ons 26 sep - 16:37

''Du skal være 110% sikker på det, ellers kommer det nok ikke ligefrem til at ske.''
Hun smilte irreteret til ham da han kom med sin næste kommentar..
Sandt nok at hun ikke var særlig normal, men hun var nu ikke rigtig mærkelig..
''Mærkelig..? øhm.. Undskyld men har du set dig selv i et spejl her for nylig..?''
Et venligt smil blev bredt ud på hendes læber..
Hun fulgte ham med øjnene da han satte sig ned ved at træ, hun satte sig blot over for ham og smilede venligt og imødekommende.
''Hvad jeg laver her ude, ingenting..''
Et lidt lumsk smil kom frem på hendes læber da hun så på ham.
Hun havde faktis bare lyst til t gå sin vej, men hun ville ikke være uhøflig..
''Lille menneske dreng.. Du ved godt det kan være farligt at gå her ude om aften?''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mhm.. A Human..//DamianDean//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum