Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Draconianerne.

Go down

Draconianerne.

Indlæg by Sean on Man 24 sep - 12:06

Draconian
Historie
Draconianerne er den første race der blev skabt. Ild- og luftelementet havde arbejdet sammen og de havde skabt dragerne. Elona'dal var fascineret af disse væsner og hun skabte sin første race, Draconianerne, som var i familie med dragerne.
I starten var draconianerne mere drager end mennesker. De var mindre, svagere og mindre intelligente end de oprindelige drager. Men med tiden udviklede de sig og de lærte magi, med den magi lærte de at forvandle sig til menneskelige skikkelser. De begyndte også at modtage lærdom fra de andre drager og de udviklede sig hurtigere, end nogen havde troet muligt. Med tiden foretrak de at være i deres menneskelige skikkelser og til sidst var der kun få draconianere tilbage, som kunne forvandle sig til deres fulde drageskikkelse. I stedet var det mere normalt at se en draconianer, som kunne fremkalde visse dele af en drage. F.eks. vingerne, halen eller kløerne, når de havde brug for dem.
Som tiden gik, begyndte der at komme andre racer, men draconianerne havde intet imod dette. De nød det spirende liv.

Udseende
Draconianerne havde oprindelig to skikkelser. En drageskikkelse og en menneskeskikkelse. I dag ser man dem kun i deres menneskelige skikkelse og man snakker om de har glemt hvordan de bliver til drager. Kun dragonlycans husker hvordan man gør. (Se under Evolved-væsner)
Men selv om draconianerne har en menneskelig skikkelse, er der små tegn på at de er i familie med dragerne. For det første har de drageøjne - som hos reptiler. Og deres hud gløder med et skær, som farven på deres skæl ville have gjort, havde de været i drageskikkelse. Derfor kan nogle have en rødlig glød i deres hud, mens andre nærmest virker grønne.
Selv om draconianerne skal være Evolved for at få hele deres drageskikkelse, kan de have visse dele, der ligner en drages. Læs lige herunder, under "Dragedelen".

Dragedelen
Draconianere kan ikke forvandle sig til en hel drage. Men de kan forvandle dele til dragedele. F.eks. kan de få vingerne fra en drage, halen, poten, ørerne m.m.
(Obs! Husk på at dragedelen ofte er større. Derfor, hvis i f.eks. får tænderne eller kæberne som en drage, vil hele jeres ansigt blive fordrejet eller se meget unaturligt ud)
De kan kun have en forvandlet kropsdel aktiv ad gangen! Det vil sige de f.eks. ikke kan have både vingerne og halen fremme på samme tid.

Personlighed
Draconianere er generelle rolige og meget nede på jorden, de kan lide orden på tingene og bryder sig ikke om for meget urolighed, især ikke de gamle af dem. De holder sig som regel hele deres liv et sted, som er deres fødested. Dog, tit i teenagealderen, drager nogle af dem på rejse for at stille deres eventyrlysten.  
Selv om de er kendt som en rolig race, kan nogle af dem godt være ret temperamentsfulde. De kan have både temperament og utålmodighed som en stor drage.

Svagheder

  • De er koldblodige væsner og deres temperatur er derfor afhængig af deres omgivelser. De dør hvis der er for koldt eller varmt. Er det kold, vil de virke langsommere og er det varmt, vil de være hurtigere. De har en indre ild, som drager har og det er når denne ild bliver påvirket, de mærker det.
  • De er lige så "svage" som mennesker.
  • De kan dø af alt. Sygdomme, skader og kampe.


Styrker

  • I varme omgivelser kan de være hurtigere end mennesker.
  • De kan leve op til 2000 år.
  • De kan blive syge, men deres indre ild forstærker deres immunforsvar og det er derfor svært for dem at blive egentlig syge, de mange bakterier og vira forsvinder, før de får ordentlig fat, fordi deres indre ild er så varm.


Evner
Draconianere kan have både evner og magibøger.
OBS!
E-rangs Draconianere, som ikke vil forvandles til en drage, må have op til 2 magibøger/evner.

Evolved draconianere
Dragonlycans

Naturlige venner
De er generel venlige imod alle, men disse har de det bedst med:

  • Høj- og Skovelvere
  • Mennesker
  • Engle


Naturlige fjender
De har ingen direkte, men de kan ikke så godt lide vampyrer da de åbenbart elsker deres eksotiske blod.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9261
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum