Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Dæmonerne.

Go down

Dæmonerne.

Indlæg by Sean on Tirs 25 sep - 13:27

Dæmoner


Udseende:


Historie
Dæmonerne og englene blev skabt næsten samtidig.
Det hele startede, da mørkets gud, Del'sharka, trådte ned på jorden i en menneskelig skikkelse, for at leve et dødeligt liv. Han håbede at få en bedre forståelse af livet og dermed finde bedre måder at sikre sig magten.
Han fik mange tilhængere, men som en dødelig fik han også en dødeligs lyster og svagheder. Og en præstinde af Elona'dal var hans største svaghed og hun blev snart gravid.
Del'sharka blev opdaget af Elona'dal og han måtte forlade sit dødelige liv og den gravide kvinde. Den gravide præstinde opdagede at manden havde været en gud og hun bad indædt til Elona'dal om tilgivelse og om et sundt barn.
Men da barnet blev født, var det halvt gud. Uden at vide hvad hun skulle gøre, opfostrede hun barnet. Elona'dal velsignede barnet. Dermed var barnet en blanding mellem godt og ondt. Barnet var også intetkøn. Hverken kvinde eller mand.
Ingen ved hvordan det skete. Men da barnet blev voksen, fødte det et tvillingepar. Den ene blev en engel og den anden en dæmon. De var hinandens modsætninger, den gode og den onde. De blev til englen Michael og dæmonen Lucifer, de første af deres slags.
Og disse børn havde evnen til at manipulerer med sjæle.

De to brødre var aldrig enige og deres veje skiltes. Lucifer brugte sine evner til at hjælpe folk med ødelagde sind og sjæle, han lod deres ønsker gå i opfyldelse til gengæld for deres sjæle, når de døde. Men han tog ikke bare deres sjæle, han ændrede deres sjæle. Han dyrkede de dårlige sider i dem og gjorde dem til ondskabsfulde dæmoner, som ham selv. Sjælene blev puttet i ufødte børn og når mødrene fødte, fødte de dæmoner. De allerførste dæmoner der blev skabt, var sjæledæmoner.
Siden da har der altid været dæmoner. Lucifer elskede dem og lavede flere slags, ved at lave lidt om på de sjæle, som de blev skabt af.
Siden da har der også været flere krige mellem dæmonerne og englene.

Der er stadigvæk en ren dæmonrace, som nedstammer direkte rent med de første dæmoner og de er født naturligt med en tekst på armen. Da Lucifer ville sørge for en offentlig hån imod englene. Men der er så få af dem, at man er usikker på om de overhoved lever endnu.
Teksten lyder sådan:

They hunt you,
The Lucifer's Angel.
Never lived, never died
Your life has been denied,
They call you,
Lucifer's Angel.'


Hvordan bliver man en dæmon?
I gamle dage var dæmoner dannet ved at putte sjælen ind i en nyfødt, men nu bliver man født som en hel dæmon, når man har to dæmonforældre. Dæmonbørn er vilde og svære at opdrage.

Udseende
Dæmoner ligner mennesker og elsker at skjule sig blandt menneskerne, da menneskerne udgøre størstedelen af deres føde. Kun folk, der formår at se eller mærke aura, kan se de er anderledes.
Nogle dæmoner har en indre dæmon, en skikkelse. (Dette kræver man har dæmonskikkelse som evne)
Succubus/incubus er altid enormt flotte, tiltrækkende og næsten lidt for perfekte.
Bloddæmoner er gerne mere muskuløse i det.
Sjæledæmoner er ofte mere slanke og elegante.
Skyggedæmoner er ofte dem der gemmer sig, krummer sig sammen og lister rundt i yderkanten.

De forskellige slags dæmoner

Sjæledæmoner
Personlighed: Listige og tænksomme. Nogen ville beskrive dem som "hjernen" blandt dæmonerne, da de ofte er de mest intelligente og manipulerende. De kan være ganske snu og har et godt talebånd. De udnytter gerne en hvilken som helst situation til deres egen fordel. De er de mest gennemtænkte dæmoner og de tænker gerne før de handler.
Genkendelse: Udelukkelsesmetoden. De udstråler ikke blodlyst, som bloddæmonerne, de er ikke perfekte og uimodståelige som succubuc/incubuc og er ikke omgivet af det det samme dystre mørke som skyggedæmoner er.
Mad: De spiser sjæle. Dette sker ved at suge sjælen ud af vedkommende, ofte igennem et kys. Hvis nogen lige er død, kan sjæledæmoner være hurtige nok til at fange og fortære sjælen, som den forlader kroppen.

Bloddæmoner
Personlighed: Bloddæmonerne er de mest muskuløse og brutale af alle dæmonerne. De handler ofte før de tænker og de har det mest ukontrollerede temperament. De elsker deres overmenneskelige styrke. De er ondskabsfulde og viser sjældent nåde. De er til tider ret hidsige. De er ofte de mest frygtede, fordi man ikke kan forudsige hvad de kan finde på. Smerter er en illusion og døden kun noget de svage tænker over. De er derfor enormt modige/dumdristige og de kaster sig ud i alverdens vovende ting.
Genkendelse: De emmer nærmest af blodlyst. De kan virke ret aggressive eller hårde.
Mad: Bloddæmoner lever af blod og råt kød. De har gerne lidt skarpere tænder, så de nemmere kan tage bider af deres ofre. Kødet og blodet skal komme fra en menneskelignende race, ofte helst de tobenede af slagsen, som f.eks. mennesker, santuines, shapeshifter (der ikke er forvandlet) m.fl.
Væsner bloddæmonerne IKKE kan spise: Andre dæmoner, vampyrer og spøgelser.
Den generelle smagsoplevelse:

 • Shapeshifters: Krydret
 • Menneske: Som grisekød
 • Santuines: Som kylling
 • Varulv: Som hund
 • Draconianer: Ofte for varme til at spise. Skulle det ske, smager de gerne stærkt, som chili.
 • Skyggevæsner: Tom smag...
 • Engle: Sødt, som slik og kage.
 • Elvere: Høj- og skovelvere smager af grønsager og urter. Sortelvere smager brændt.
 • Sirener: Vandet, salt.
 • Dværge: Groft, som at tygge på små sten.
 • Minotaur: Som kalv- og oksekød.
 • Orker: Beskidt. Som kød, tabt på jorden.


Skyggedæmoner
Personlighed: Skyggedæmonerne er det sorte får i familien. De holder sig mest for sig selv i mørket og skyggerne. De bliver gerne anset som lyseslukkere og næsten direkte kedelige. Ikke fordi de er ekstra dystre, men fordi de er så anderledes i forhold til de andre dæmoner. De holder sig gerne i yderkanten og indgår sjældent direkte i en kamp. De foretrækker at liste sig ind på folk og dræbe dem, uden de overhoved ser de er der. De er farligst, i et helt mørkt sted. De er gode spioner eller assassins.
Genkendelse: De emmer næsten af deres lidt mørke og dystre tilstedeværelse. De holder sig gerne ude i kanten, uden at involverer sig direkte i kampe m.m.
Mad: De lever af folks skygger. De spiser folks skygger ved at opholde sig tæt på en person og dennes skygge. Jo længere de er tæt på personen - og faktisk ønsker at spise skyggen - jo mere af skyggen spiser de. Personen vil miste sin skygge, som dog vil komme igen efter noget tid. Imens vil personen føle sig mere kold, både fysisk og psykisk. Alt efter hvor stærk personen er, kan ofret også udvikle psykiske sygdomme. Personen dør ikke.

Succubus(Kvindelig)/Incubus(Mandelig)
Personlighed: Disse dæmoner er de mest specielle og sjældne. De var de sidste til at blive skabt, men også lidt farligere. For man ser dem ikke komme, men opfatter dem ikke som et rovdyr, før man er mellem deres kløer og da er det for sent at stikke af. De lever af folks sjæle, ved at have sex med dem, for da er deres sjæle mest blottet og lige til at snuppe. De bruger gerne tid på at lokke og manipulerer med deres bytte og de spiser ikke hurtigt, men gerne langsomt, så de kan nyde det hele samtidig. De har evnen til at manipulerer med folks følelser og få dem til at se bedre ud i ofrets øjne. De kan være ganske uforudsigelige og manipulerende, de flirter ofte meget med alle folk og er mestre i sengegymnastik.
Genkendelse: Ud over de gerne flirter lidt med alt og alle, eller går i mere udfordrende tøj eller lokkende bevægelser, er deres flotte udseende også tit et peg. Finder du en person ekstra tiltrækkende? Måske er det en succubus eller incubuc du sidder sammen med...
Mad: De spiser sjæle. De tager folks sjæle ved at have sex med dem - uanset om ofret er villigt eller ej. Personen dør, når denne mister sin sjæl. De kan godt have sex uden at tage folks sjæle, men de kan have svært ved ikke tage en lokkende sjæl, der ligger lige foran dem, så pas på.
Specielle evner: De kan manipulerer med folks følelser, men kun så de nemmere får lyst til en. De kan ændre deres udseende, så de ligner ofrets ide om den mest tiltrækkende person i verden. Dog er det kun ofret der vil se illusionen og ikke alle andre.

Generelt for alle dæmoner:

Svagheder

 • De kan svækkes, skades og ligefrem dø af hellige genstande og pentagrammer.
 • Pentagrammer skader eller svækker ikke kun dæmoner, men kan også fange dem. Dæmonerne kan ikke undgå pentagrammet og er fanget så længe det er der. Men brydes bare en linje i pentagrammet, er de frie igen.
 • De kan ikke tåle lysmagi.
 • De kan dø af skader og i kamp. F.eks. ved for stort blodtab, at få hjertet gennemboret, hovedet hugget af eller brændt.
 • Der findes en dæmonsyge, som er den eneste sygdom der kan ramme dem. Den er 90% dødelig, hvis man ikke modtager vaccinen.


Styrker

 • De er ca. en halv gange stærkere end mennesker.
 • De dør ikke af alderdom eller sygdomme. De er svære at slå ordentlig ihjel.
 • De kan bruge sjælenes kraft til at opfylde ønsker.
 • Succubuc/incubuc har specielle evner.


Evner
De kan vælge alle evner og de kan vælge magibøgerne, med undtagelse af lysbogen, The Book of Light.

Kontrakt med en dæmon:
Dæmoner kan indgå kontrakter med alle, der har en sjæl. Dette betyder de kan opfylde et eller flere ønsker for personen, til gengæld for deres sjæl når de dør. (Bemærk: Kun små ønsker. Ønsker som at give titler, bestemte steder eller ændre race skal vendes hos en admin først!)

Personen skal frivilligt indgå i kontrakten. Dæmonen gør ofte alt for at manipulerer folk til at indgå kontrakten. Kontrakten er gældende, når man er blevet enig og afslutter handlen med et kys. Nogle folk opsøger selv dæmoner for at få deres ønske opfyldt.
Dæmonerne er bundet til at opfylde ønskerne, men ofte får man det ikke opfyldt sådan som man havde ønsket, da dæmoner elsker at sprede kaos og sorg. De vender ofte ønsket om, så det bliver opfyldt, men ikke på den måde man faktisk ville have det. Ofte ender nogen med at dø eller opnå stor smerte, enten fysisk eller psykisk. Derfor skal man passe på når man indgår kontrakter og man skal være meget detaljeret i sit ønske, for at undgå det. Forhåbentligt. Dæmoner er meget kreative og finder næsten altid en måde at snyde på.
Der går normalt 10 år fra at kontrakten indgås, til at personen dør og dæmonen får sjælen.

Traditioner
De fleste dæmoner er enspændere og går ikke op i ære og klan. Men der er flere dæmoner som går meget op i familie traditioner ligesom vampyrer. Andre er meget stolte og mener dæmonerne er de stærkeste af alle.

Evolved dæmoner
Archdeamons
Drevens

Naturlige venner

 • Sortelvere (Til tider)
 • Vampyrer
 • Skyggevæsner


Naturlige fjender

 • Høj- og skovelvere
 • Engle
 • Mennesker - mest Paladins.
 • Drevens (for det meste)


_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9261
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum