Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Elverne.

Go down

Elverne.

Indlæg by Sean on Ons 26 sep - 11:25

Elver
Udseende:


Historie
Elverne var en af de racer der blev skabt næstefter draconianerne. De levede godt og voksede hurtigt i antal, men som de blev flere og flere, begyndte de at dele sig i forskellige grupper, alt efter deres værdier. Nogen boede så langt fra hinanden, at de automatisk ændrede sig, mens andre blev direkte uenige over hvordan tingene skulle være.
De delte sig i tre grupper. Højelverne, der elskede naturen, men som brugte deres magi til at forme den efter egne behov. Til skovelverne, der elskede naturen, men ikke ville bruge magi til at ændre på den, men som ville leve i naturen, præcis som den var. Og sortelverne, der var ligeglad med begge dele, ja, faktisk ligeglad med næsten alt.
De endte ofte i kampe mod hinanden, hvis ikke de havde orkerne at bekymre sig om. De var ofte i krig mod orkerne.

De forskellige elvergrupper

Højelverne/lyselvere
Personlighed: De elsker naturen, men ikke på samme måde som deres artsfæller, skovelverne. Højelverne elsker deres viden og magi, som de også bruger til at forme naturen omkring dem efter egne behov og for at forbedre deres levebetingelser. Disse er ret arrogante, men også dem der har mest kontakt med andre racer. Dog er de ret beskyttende over for dem selv og deres hemmeligheder. De er gode og mener alt liv er helligt, hvilket også er grunden til de ikke spiser kød eller går på jagt, med undtagelse på jagt efter fjender, der kan skade dem. De ser sig selv som eliten, de bedste.
Udseende: Højelverne er kendetegnet ved deres lyse hår og det fine tøj de går i. Deres tøj er vævet fint og stærkt, gerne med diverse mønstre og farver i. De elsker lyse farver. De har gerne guldkanter i deres tøj og mønstre.
Regler:
- Man må ikke tage noget liv uden det er fordi det er den eneste måde at kunne forsvare sig på. Straf: udelukkes fra samfundet og må aldrig vende tilbage.
- Man må ikke tale ned om gud.
- Man må ikke bringe unødvendig smerte eller andet dårligt over andre, undtagen hvis det er strengt nødvendig.
- Skoven er det helligste, så der må ikke fortages nogle handlinger der kan skade den.

Højelvernes Gud:
Elverne tilbeder Nimar, som bliver hyldet i samdrægtighed og harmoni. Religion fylder generelt meget i en elvers hverdag, og Nimars folk har bygget mange smukke templer til gudernes ære.
Enhver elver bliver opfostret til at have respekt for Nimar.
Han hyldes både på normal vis ved bønner og ofringer, men også igennem dans, sang og kærlighedsgerninger.

Skovelvere
Personlighed: Skovelverne elsker naturen og passer godt på den. De vil ikke skade den eller forme på den, så de tilpasser sig naturen præcis som den er. De er langt mere afhængig af naturen omkring dem, af årstiderne, end højelverne. De respekterer naturen og tager kun hvad de har brug for. De spiser gerne kød, men kun så de kan overleve og kun lige præcis det de har brug for. Det er altid med en masse taksigelser og små gaver til naturen til gengæld. Deres liv i skoven har gjort dem lidt sky og forsigtige, de har ofte svært ved at stole på andre og har ikke så meget kontakt med andre racer. De gemmer sig gerne, hvis nogen vandre ind i deres territorium, men går til angreb, hvis nogen vandre ind i deres byer uden at være inviteret.
Udseende: Skovelverne er kendetegnet ved deres lyse hår, som også kan have mørkere farver som brun og rød. Deres tøj virker groft, i forhold til højelvernes, mens alle andre stadig ser det som fint. De går i mørkere farver og gerne så de kan kamuflere sig i skoven. Deres tøj er også mere praktisk, beregnet til deres mere udfordrende liv i skoven.
Regler:
- Man må ikke tage noget liv uden det er fordi det er den eneste måde at kunne forsvare sig på. Straf: udelukkes fra samfundet og må aldrig vende tilbage.
- Man må ikke tale ned om gud.
- Man må ikke bringe unødvendig smerte eller andet dårligt over andre, undtagen hvis det er strengt nødvendig.
- Skoven er det helligste, så der må ikke fortages nogle handlinger der kan skade den.

Sortelverne
Personlighed: Disse er de sorte får i familien. Hvor de andre er lyse og gode, er disse mørke og dystre. De er utrolig stolte og arrogante, de er ret bestemte og kan virke ret stædige. Har de først dannet sig en mening om noget, har de svært ved at ændre meningen. De samarbejder helst ikke med andre, medmindre de ikke kan undgå det eller for at udnytte andre. De ser sig selv som de bedste, uden undtagelse.
De er opmærksomme på deres egne evner og ved hvad de kan, så siger de ja til en udfordring, har man grund til at tro der bliver kamp til stregen. De praler ikke, men de er hele tiden bevidste om deres eget værd. De elsker magt og rigdomme. De spiser gerne kød, de slår generelt gerne ihjel, hvis der er brug for det. Det tager de ikke så tungt. De er forfærdelige fjender, da de tager enhver chance for at nedgøre eller påføre sine fjender smerter. De kan blive ved og ved til deres fjender knækker sammen. De deler helst intet og er ikke særlig gæstevenlige. De gør kun ting, hvis de selv går noget ud af det. De foretrækker deres eget selskab.
Udseende: Deres hud er i mørke nuancer, som mørkelilla og sort. Hvis de har tatoveringer, er disse ofte hvide. Deres hår er i forskellige farver. Nogen har hvidt hår, andre sort. Deres hår kan være alle mulige farver. Deres øjenfarve kan være rød eller andre mere unormale farver. Deres tøj er flot, med en masse mønstre, men også praktisk. Deres tøj er i mørke farver, gerne sort, lilla og rød.

Elverne generelt:

Styrker

 • De er høje og smidige. De besidder ofte en stor styrke og kraft i deres bevægelser.
 • De er intelligente og kan tænke hurtigere end et menneske. De har igennem tiden opnået stor viden om mange ting.
 • De ved en masse om naturen og er gode til at overleve. De kan ofte bruge naturen på helt andre måder, f.eks. til at beskytte dem selv eller ligefrem angribe andre.
 • De er gode til at bruge bue og pil og/eller sværd. (Det er de våben de oftest bruger, dog er det valgfrit)
 • De har et godt syn og god hørelse.
 • De har hurtige reflekser.
 • Rammes sjældent af sygdomme og lever længe.Svagheder

 • De kan virke ret arrogante, til tider så arrogante eller indelukkede, at andre racer ikke gider hjælpe dem eller forhandle med dem. De hjælper også kun selv, hvis de kan se noget godt ved det.
 • De kan være svære at have en normal samtale med.
 • De har svære ved at klare sig uden for skoven, f.eks. i byerne.
 • De deler helst ikke af deres viden eller evner.
 • De sygdomme, de oftest bliver ramt af, går gerne ud over øjnene eller deres hørelse, da disse er de bedste sanser de har. Det er ikke unormalt at møde en blind elver.


Evner
Ofte bliver de født med en evne, så de kan noget med naturen.
Men ellers kan de også vælge en magibog. Ofte kan de vælge en hvilken som helst magibog, da de har samlet meget viden.
Men den skal passe til deres personlighed. F.eks. vælger en sortelver ikke en naturmagibog. Og en lyselver vælger ikke mørkets bog.

Evolved elvere
Alle elvere kan blive havelver
Kun højelvere og skovelvere kan blive moonwalker

Naturlige venner og fjender
Dette er forskelligt fra hver gruppe.
Høj- og skovelverne samarbejder godt med mennesker, santuines, Shapeshifters, engle og til tider varulve.
Til gengæld er de ikke glade for dæmoner, vampyrer og skyggevæsner. Til tider er varulve et problem for dem.

Sortelverne samarbejder helst med dæmoner, vampyrer, skyggevæsner og faldne engle. De har det dårligt med mennesker, engle, høj- og skovelvere, santuines og shapeshifters.

Sproget
Link til forskellige ord på elvisk, dette er blot en inspiration, men i er velkommen til at bruge dem i jeres emner:
HER

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9261
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum