Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

Go away! Please! //Azriel//

Go down

Go away! Please! //Azriel//

Indlæg by Gæst on Tirs 30 okt - 15:07

Sted: The Oasis
Tid: 17:00
Omgivelser: Træer, planter osv..
Vejr: Regner kraftigt, dog uden nogen vind.
Tøj: http://images.celebrateexpress.com/mgen/merchandiser/803483.jpg?zm=300,300,1,0,0

[b'']Aliyah!''[/b] Råbet skar igennem den ellers så stille Oase.. At flygte... Noget af det som Aliyah hadet aller mest i denne verden, men lidt spæning havde hun dog brug for, så det var vel godt for hende på en eller anden underlig måge.
En høj og muskuløs mand var efer Aliyah, for at have snydt ham gang på gang.. Bare det at hun kunne få ham til alt var sjovt, sagde hun blot undskyld og vippede fingeren var han under hendes kontrol igen, men ikke denne gang. Nej denne gang var noget andet, hun måske ved et uheld kommet til at dræbe et par af hans venner. Uheld og uheld, han kunne blot lade vær med at lukke hende ind.
''Aliyah!'' Endnu et råb fra manden kunne høres, nu var det kommet tættere på. Heldigt for Aliyah at hun var så pokkers hurtig, problemet var bare at manden var vampyr.. Hun var ikke hurtigere end en vampyr, men det var skam tæt på.
Manden lavede et spring og sprang på hende bagfra.
''Nå min skat! Nu har jeg dig endelig!'' Et stort smil bredte sig ud på hans kolde læber, han åbnede munden højt og skulle til at hugge i hende.
''Ikke i dag!''
Hun skubbede ham hurtigt væk, og løb derefter videre. Hun blev ved med at holde øje med ham bagved, som hurtigt fik rejst sig. Hun kunne blot håbe at hun ikke stødte ind i noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Go away! Please! //Azriel//

Indlæg by Gæst on Tirs 30 okt - 19:27

han gik stille ind smurt i blod han åndede tungt man kunne tydeligt se blodet fra ham, han gik kun er et par løse bukser som var smurt ind i blod, kampen havde rygget sig til the oasis. han gik stille gennem dalen mens han så nogen komme mod ham med en fart han ikke kunne drømme om han satte sig på hug mens blodtørsten fra ham steg i en grad som aldrig før den rejste sig kun hvis han kunne føle vampyr men han kunne ikke se hvem det var han ventet til at se hvem det var. han smilte lidt af glæde han begyndte langsomt at ryge op fra ham. men meget lidt mens regnen bare vaskede blodet væk fra hans ellers så over dækket krop. han rejste sig mens han gik stille hen til hvor de to løb "hvem er i" råbte han til dem inden de var kommet hen til ham lyden burde være høj nok til at de ville kunne høre det han satte sit sværd stille med spidsen ned i jorden, mens han kigget stille på dem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum