Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153057 indlæg in 7940 subjects

Wash that breaty face of yours//Cosette//

Go down

Wash that breaty face of yours//Cosette//

Indlæg by Lynie on Man 12 nov - 22:17

T: 14:20
S: Doomsville City - Gågaderne
V: Varmt men ikke for varmt
O: Få mennesker, fugle sang
P: Røde bukser, sort trøje og et par gummisko i farven rød

Det var varmt denne eftermiddag men ikke for varmt så den var upålidelig den var bare lige til plads, dagen havde gået langsomt for Lynie hun havde gået rundt i næsten hele byen nu og tiden havde bare gået så langsomt, hun gik med tunge skridt langs de lange gågader af Doomsville city, hendes skridt var til at høre selvom det bare var gummisko, hun trampede mod jorden, dagen måtte godt gå hurtigere ikke fordi det var en lorte dag det var alle dage for hende, men hun ville bare godt have lidt mere gang i denne kedelige dag.
Folk gik roligt ned af gaderne og talte til hvem de nu end var sammen med, pigerne gik kvidrede op om hvem de kunne lide og hvad der var sket "ej det gjorde han bare ikke" Lynie smilte for sig selv af deres små stemmer mens de kiggede nedladende på hende, hun gav dem det kolde blik og med et vendte de næsen i sky og vrikkede næsten hoften af led ned af gågaderne, det var helt vildt hvor snobbede piger kunne være.

Hendes hår var rødt, helt rødt som den smukkeste rose på en varm sommer dag, det sad flot ned langs hendes skuldre og pande håret dækkede noget af hendes nøddebrune øjne, hun havde en halskæde på som hang ned over den sorte trøje som perfekt sad på hende, hendes røde bukser matchede perfekt til hendes røde hår og det samme gjorde hendes røde gummisko som var lidt slidte.

avatar
Lynie

Antal indlæg : 1251
Reputation : 6
Bosted : I et hus, sammen med Anca
Evner/magibøger : Transformation fra drage til menneske og omvendt.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Wash that breaty face of yours//Cosette//

Indlæg by Gæst on Man 12 nov - 22:25

Cosette kom elegant og yndig gpende ned af gågaden, selvom hun ikke havde mange penge på lommen. Så kom hun her for at kigge, og undersøge livet. Cosettes skridt gik lydløst igennem gaderne, det var ikke mange mennesker og væsner. Kun nogle få stod tilbage, men det var også ved at være eftermiddag. Cosette trak på skuldren og gik videre.
Solen var det noget bedre en solen, når den skinnede højest? Det mente Cosette ikke. hun elskede solens varme stråler som ramte hendes hud perfekt. En lille brise greb fat i Cosettes blonde hår, og løftede lidt på det. Cosettes kastanje brune øjne, lyste op imens de flakkede nysgerrigt rundt.
Hun gik imellem menneskene som kiggede på hendes hvide kjole, den gik hende til knææerne. Og havde ingen stropper, dog sad den smukt ind til hendes slanke figur som var formet som et timeglas.
Cosette bed sig lidt i læben, de silke bløde læber. Som så så fortryllende ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum