Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154289 indlæg in 8008 subjects

Hmm.. You look like.. //Elyas//

Go down

Hmm.. You look like.. //Elyas//

Indlæg by Gæst on Tirs 13 nov - 18:13

O: Få folk
T: Middag.
V: små briser solskin
P: Sort kjole, med en cowboy jakke over.

Cosette sad i det høje græs, det prikkede til hendes bløde hud. Og den lette brise fik græsstående til at bevæge sig som små bølger. Solens stråler fik det til at ligne glitrende diamanter. Cosette lagde sig ned i græsset, som kilrede imod hendes hud, Cosette undslap en smuk latter. Som lød som en smuk engel.
Denne dag var lige begyndt, og derfor glædede hun sig til at se hvad den ville bringe. Cosette var i godt humør, hendes øjne lukkede i og hun slap af. En lille lyd fik hende til at åbne hendes kastanje brune øjne. Hvor kom den lyd fra, og hvem lavede den?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmm.. You look like.. //Elyas//

Indlæg by Gæst on Tirs 13 nov - 18:40

Elyas havde bevæget sig gennem byen hele morgenen, mens han lærte den at kende, fra de større gader, til de mindre.
Dagen var overraskende lun, trods det var efterår og vinteren var på vej. De andre dage havde ellers været ret kølige, på grænsen til kolde.
Denne dag havde han derfor kun nogle lidt lettere bukser på og en hvid t-shirt.
Han bevægede sig længere ind i byen, til han nærmede sig parken. Parken var et af hans ynglingssteder i denne by og han ville sidde lidt og nyde solen mod sig, før han måtte videre. Hvad han enlig skulle, viste han ikke. Måske øve sig på nogle forskellige ting...Tanken om at øve sig, gjorde at han huskede han enlig burde træne.
Derfor begyndte han at løbe mod parken. Han var startet på løbetræning for en uge siden og han kunne allerede mærke det gik fremad.

Han stoppede op ved parken med et lille smil, mens han trak vejret dybt et par gange. Han begav sig ind i parken, hvor græsset gled lystigt rundt om hans let slidte kondisko...

//Undskyld, viste ikke helt hvor du enlig befandt dig, så gættede på parken, da du skrev græs^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmm.. You look like.. //Elyas//

Indlæg by Gæst on Tirs 13 nov - 19:13

Cosette hørte skridt på vej imod hende, men noget i hende var ikke sikker på nogen var på vej over imod hende. Så hun blev liggende næsten usynlig i græsset, hun slappede mere af nu end før. Efteråret havde man tydligt kunne mærke de sidste dage, men solen var kommet frem bag skyerne. Og strålede med de stråler som ikke havde været meget fremme i sommertiden.
Den sorte kjole sad tæt indtil hendes krop. Selvom Cosette ikke var vild med ting som sad tæt ind til hendes krop, fandt hun dog kjolen smuk. Og cowboy jakken var prikken over i'et.
Stille skridt og db indåndinger, fik hende til at ligge helt stille. Og lytte, hvis det var en farer. Ville det ikke være specielt posivtivt, at sætte sig op.

//Det okay, det min fejl ^^ Sorry for that Wink//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmm.. You look like.. //Elyas//

Indlæg by Gæst on Ons 14 nov - 19:03

Det var trist folk ikke kunne eller ville stole noget mere på hinanden. Han var snart drevet til vanvid, af folk der simpelthen nægtede at stole bare lidt på dem der var dem nærmest, om det var damen der stod ved siden af en, med en pose fuld af hundemad, eller om det var ens eget familie. Det var simpelthen utroligt!
Men elyas tænkte ikke over mulig fare, det havde han ikke vænt sig til endnu. Han var van til at stole lidt mere på sine omgivelser og på at hans med...folk, som regel ville det roligste.
Han gik bare videre gennem parken, uden noget videre mål, uden at vide om der enlig gemte sig nogen i hans omgivelser....

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmm.. You look like.. //Elyas//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum