Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154289 indlæg in 8008 subjects

Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Go down

Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 13:30

S: Firewood Politi Hovedkvarter.
O: Inde i politi chefens værelse og et par vinduer.
T: Aften.
V: Varmt.
P: Hvid tank top, sort skjorte udenover. Sorte bukser og sorte converse sko.

Nille kunne mærke hvordan lænkerne holdte fast i hendes mave og ben. "Jeg gjorde intet!" Snerrede hun af politi chefen. "Selvfølgelig gjorde du da det! Du er jo en shapeshifter... Mandens lig var tømt for blod og kunne ligne en shapeshifters værk..." Sagde politi chefen og satte sig på hug foran hende eftersom hun lå ned. "Måske en vampyr gjorde det? Har du tænkt over det dumpap!" Knurrede hun af ham. Hun spyttede ham i ansigtet hvilket bare gjorde hm pisse sur. "Dumme tøs! Dette gør blot at du er mere skyldig!" Hvislede han mellem hans tænder, og greb hende om hagen. Nille skiftede form til panter og snappede efter hans arm. "Argh!" Skreg han da hun ramte. Han sparkede hende mellem ribbene og hun hylede af smerte. "Irriterende tøs..." Mumlede han. Hun skiftede form og holdte om sin mave. Lænkerne var irriterende... "Se mig i øjnene..." Hviskede hun... Men han var allerede væk. Hun kiggede sig omkring. Det var et pænt stort rum, af træ. Der var et jern skrivebord med masser af papirer... En hylde med bøger på. Der var to vinduer. Hun sukkede irriteret og rejste sig op. Han sparkede hende ikke så hårdt, sikkert fordi han var bange for hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 13:45

Hun stod bøjet over en klump, en levende klump, der engang havde været en høj og muskuløs mand, - hendes læber var adskilt, og de hvide hugtænder var ude af de gemme steder hvor de plejede at være. Hun satte sig ned i hug, og tømte ham for blod, hvorefter at manden ikke længere trak vejret, - han var død. Hun kiggede lidt på ham, og et smørret smil kom over hendes læber, hele hendes mund var dækket i blod. Hun elskede den følelse, som det varme blod gjorde imod hende, hun følte sig nærmest menneskelig igen efter hun havde drukket blod, og det var derfor hun elskede at drikke blod. Hun flettede hurtigt en fletning i venstre side, og lod den hænge der, heldigvis havde hun fundet en elastik i mandes jakke, og nogle penge. Hun smilede, og tog elastikken, og pengene. Hun skyndte sig derefter at tørre blodet omkring munden af, og løb så en lille tur for at få pulsen op, hun løb så over til Firewood Politistation, og gik ind på kontoret. "Jeg har lige set en mand blive dræbt." sagde hun, med en bange stemme, hun tørrede derefter noget sved af panden, og kiggede sig omkring, men ingen var der. Den eneste hun så var en pige, som hun nærede had til, en pige, Nille shapeskifteren, og hun så helt forfærdelig ud. "Nånå, hvad har vi så her? En lille unge, hva?" sagde hun provokerende, og smilede let til Nille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 14:21

Nille klynkede i søvne men da en stemme vækkede hende holdte hun op. Hendes øjne mødte Yoannas... Den irriterende tøs. Hun hadede hende. "Selvfølgelig har du lige set en mand blive dræbt din skide vampyr." Mumlede Nille højt. "Og iiiihhh jah? Hvem har vi dog her? En røv irriterende vampyr jeps det er hvad vi har her... Christians lille unge." Nille smilede drillende til hende. Hun trak lidt i lænkerne der var på fødderne. Hun knurrede svagt og ville have dem af. Også den ved maven. "Det var dig der dræbte manden før ikke? Den mand jeg blev beskyldt for at have dræbt" Knurrede hun af hende. Hun rejste sig og prøvede at se en smule truende ud.

//Sorry for sproget//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 14:33

Yoanna kiggede irriteret på Nille, og viste tænder. "Haha, jamen kære. Har din mor ikke lært lille dig at man ikke skal lege med ilden, især ikke når man er lænket fast." sagde hun hårdt, hun brød sig slet ikke om den lille unge, som troede hun var mere end hende, men det var hun slet ikke, hun var en lille forbandet snothvalp, der ikke kendte sin plads. Det næste hun sagde fik Yoanna helt op i det røde felt. "Hvad siger du til mig, jeg er ingen unge. Du er i hvert fald mere unge end jeg nogensinde bliver, pigebarn!" råbte hun, og var næsten lige foran Nille. Hun kiggede på hende, og synes det var ynkeligt af hende. "Sådan skal du ikke tale til mig, mær!" sagde hun, og langede hende en med venstre hånd. Og siden hun havde ring på håbede hun på at det gjorde mere ondt. "Måske, men jeg er i hvert fald glad for at du fik skylden, så kan du lære at man ikke skal være så næsvis!" hun skyndte sig hurtigt væk fra Nille, og betragtede det lille ynkelige barn, som hun så Nille som.

// Også undskyld sproget herfra! Smile //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 14:41

Nille knurrede højt. Nu er det nok! Nu skulle hun få! "Se mig i øjnene..." Da hun langede hende en gjorde det ikke meget ondt... Hun var vant til det. "Min mor er en skide irriterende TØS! Hun gjorde ikke andet end at slå mig og skælde ud! JEG ER GLAD FOR AT HUN ER DØD! " Råbte hun af hende,"Du ligner en på min alder." Snerrede hun tilbage. "NÆSVIS? Mig! Du tager så meget fejl og nu skal du føle min kraft!" Snerrede hun højt og Nilles øjne skinnede utrolig meget. "Du er ynkelig... Du tror du ejer verden... Du er intet værd dog... Du er et lille barn... At slå... ER forkert.... SKAM DIG!"Hun trådte tættere på hende og kiggede hendes minder igenmen, men det eneste hun så var den gang Yoanna blev forvandlet. Nille skiftede form til panter og fik sig fri fra lænkerne. Hun hoppede ud igenmen vinduet så det blev ødelagt og håbede at Yoanna ikke fulgte efter hende.

//Haha, undskyld hvis jeg skrev lidt forvirrende ting... Men hendes evner virker på ALLE husk det Very Happy//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 14:48

Yoanna mærkede at noget var galt, Nille var mere alvorlig end hun var før. Hun kiggede ned på gulvet, for dengang hun mødte hende med Caroline og Christian, og Arason, så var der en af dem der fik Arason til at skamme sig, hun kiggede stadig ned i gulvet og kiggede ikke på Nille, der pludselig begyndte at sige at hun skulle skamme sig. Hun var bange, og kom et øjeblik til at kigge op, og da hun så på hende fik hun pludselig en dårlig fornemmelse igennem hele kroppen. "Stop det!" skreg hun, og prøvede at kigge ned i gulvet, men kunne ikke lade være, men alligevel fik hun nærmest ingenting at skamme sig over, for i sin tid som højelver havde hun aldrig nogensinde dræbt nogen, eller gjort nogen ondt. Og som vampyr havde hun kun dræbt nogle få. Hun fik endelig blikket væk fra Nille, og da det skete var Nille væk. Hun skyndte sig efter hende, stadig med ondskaben lysene ud igennem øjnene. "Nille, du kommer til at fortryde!" råbte hun efter hende, men siden hun var vampyr, kunne hun sagtens komme hen til Nille hurtigt. Hun standsede så op foran hende. "Hvad havde du gang i derinde, det er ikke venligt at lege med folks følelser!" sagde hun.

// Hvad nu hvis en vampyr har gemt sine følelser væk? Så kan det jo ikke ramme hende? //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 14:52

//Den virker på alle racer som sagt, så Nille kan trække i følelserne.//

Nille brølede højt da Yoanna råbte efter hende og ordene lød om og om igen i hendes hoved... "Det kommer du til at fortryde..." Havde Yoanna sagt... Hun krympede sig indvendigt. Hun stoppede brat op da hun så Yoanna foran sig. Forbandende da være med vampyre og deres hurtighed! Nille skiftede form og hendes bukser ved knæene havde en lille revne. "Og det er ikke venligt at true! Heller ej at slå! Hvad vil du så gøre ved mig? Yoanna, jeg kan se hvem du er! Et blik... Jeg kan få dine følelser frem... Højelver." Nille plantede hænderne på hofterne og smilede tilfreds. Hun havde set hvad hun var da mindet strøg igenmen Nille. "Det må have gjort ondt... Sådan at blive forvandlet... Jeg har næsten ikke ondt af dig." Hendes blik så drillende ud. Hun gik uden om hende og løb så videre. Dog i menneskeform.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 15:00

// Okay, skulle bare vide det. //

Yoanna betragtede Nille, og havde det mest ondskabsfulde blik i sine øjne, hende Nille kunne da bare finde ud af at pisse hende af. Hun kørte en hånd igennem håret, og kiggede derefter på Nille stadigvæk med det dræbende blik. "Vær glad for at jeg faktisk kan styre mig selv, og ikke bruger beskidte tricks! Du er for meget!" sagde hun og kiggede på Nille med et hadesfuldt blik. Hun var derefter bag Nille igen, og havde blottet tænderne, og var lige ved at tage hendes hvide tænder ned i Nilles saftige hals. "En bevægelse, og du har intet blod tilbage!" sagde hun, og lod tænderne hvile lidt på Nilles hals.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Gæst on Ons 28 nov - 18:50

//Vær dog klar over at hendes evne udvider sig... Smile//

Nille mærkede intet for Yoannas hadefulde blik men smilede blot. "Styre dig? Jah jeg tror viiiiiirkelig på det! Nej, nu er jeg ærlig det gør jeg ikke, og at du bruger beskidte tricks? Nej det tror jeg ikke du gør for du skulle jo nødigt blive beskidt?" Hun grinede selvtilfreds og ignorerede sidste hun sagde. Nille var helt rolig da hun mærkede Yoannas tænder mod sin hals. "Jeg forstår at Shapeshifter blod ... Kan være tiltrækkende." Hun smilede roligt. "En bevægelse? Hvad så med at jeg bruger min mund? Og eventuelt min stemme?" Nille kunne huske da hun havde brugt evnen på Arason og sagt at han skulle komme tilbage... Han kom tilbage. Så mon ikke det også virkede på Yoanna? Nilles øjne glimtede - hun vidste dog at hvis hun brugte evnen for meget ville hun besvime og hun kunne allerede mærke at trætheden sneg sig ind på hende- "Slip mig... " Sang hun stille...


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure you want to be my enemy? //Yoanna//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum