Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Your money or your life // Eric

Side 8 af 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 16:12

Så snart Camilles bløde stemme begyndte at læse ordne i bogen op, lukkede Eric, og visualiserede de billeder stemmen skabte i hoved ved hjælp af de beskrivelser der blev brugt. Hvor langt han nåde vidste han ikke, men langsomt begyndte han at glemme at følge med i historien, og fortabte sig i sine egne tanker, som inden der gik så frygtelig lang tid førte til en tung og fast søvn. Eric havde intet problem med at sove på gulvet uden en pude da han lå på maven. Han sov som en stem med den knitrende ild og Camilles stemme i øregangen til den pludselig stoppede, men trods det hele blev noget mere stille, sov han fortsat uanfægtet.
Det lå normalt ikke til Eric at sove midt på dagen, så hvorfor han var blevet så træt var svært at fortælle. Nicholé, der var gået forbi og havde hørt noget der kunne minde om højtlæsning, havde fulgt sin nysgerrighed, og kiggede ind, for at se de tre ligge og sove. Et lille smil blomstrede frem på hendes læber, mens hun igen forlod rummet, og lod dem sove videre. Hun fandt ingen grund til at vække dem hvis de alligevel sov så godt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 16:41

Tiden sneg sig afsted og Camille drømte dejlige drømme.Familie drømme.
Da hun endelig vågnede ,skønne hun at have været væk omkring 45 minutter ungefair...
Stille ,uden at lave noget postyr kyssede hun Miras lille uskyldige pande...og lænede sig bagefter indover barnet og kyssede Erics kind.Han havde været helt fantastisk.
Men skulle hun sove på gården i nat , måtte hun hjem og give Aleck besked, sådan var aftalen...nogenlunde.Hvad han ville sige til hun smuttede igen havde hun ingen iden om,måske han var helt ligeglad ,måske han ville blive...vred ? Hun anede det ikke.
Camille gjore sig klar til at tilbagelægge en del kilometer til fods, og ville så ,når hun skulle tilbage på gården, finde en droche...eller noget, ellers ville hendes ben være slidt ned til en højde af to lorte inden ugen var omme, tænkte hun sarkastisk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 19:02

Eric nåde lige at slå øjne op så han så da Camille flyttede sig, og rejste sig op. Han fulgte hende med blikket, før han skilte læberne. "Hvad skal du?" Han lod sig trille om på ryggen og kiggede stadig mod Camille mens han ventede på en form for svar. Et kort blik blev kastet mod pigen, der stadig sov. Der var ingen grund til at vække hende, hun ville alligevel sikkert ikke kunne sove om aftenen, da hun sikkert var helt for energisk og fyldt med energi. Børn der fik deres ønsker opfyldt fik altid pludselig masser af energi, og kunne danse og hoppe hele natten hvis de fik lov til det. Sådan havde det altid været, og hvorfor skulle det være anderledes med Mira?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 20:35

Hun fortrød næsten kysset til ham.Måske havde hun vækket ham ved at komme så tæt på ?
Hun holdt inde og talte så lavt hun kunne, men højt nok til at han kunne høre.." Eric, jeg ville lige tage et smut hjem og fortælle at jeg overnatter hér.Jeg var ligesom heller ikke hjemme sidste nat, og jeg vil ikke gøre nogen bekymret " hviskede hun.Hun nøjes med at tænke at hun heller ikke ønskede at Aleck pludselig stod her og spurgte efter hende.Ikke at hun virkelig troede han ville, men han var tilpas....anderledes ..til at kunne finde på det, måske.
Hun så på Eric og håbede det var ok" Jeg kommer hurtigt tilbage , det lover jeg "

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 20:46

Det overraskede lidt Eric hvad det var Camille ville, men på en eller anden måde lød det logisk nok i hoved på ham. Han gik hen til døren, og viftede Camille med sig så de kunne tale ordentligt til hinanden uden at skulle tage hensyn til pigebarnet. "Du kan låne en hest, du kommer langt hurtigere frem og tilbage end hvis du skal gå, selv hvis du bare skridter." Før Camille kunne nå at svare, greb Eric fat i hende, og trak hende ned af gangen ned til staldene. han var ret sikker på at hun ville protestere, så hvis han nogen sinde skulle få hende op på hesten, så skulle det gå hurtigt. Da han kom ind, skubbede han hende hen til en hest der var mindre end hans egen, og mere robust bygget. "Ham her kan du låne, og styre." Eric greb fat i hestens grime, og trak dens hoved hen til Camille så de kunne se hinanden lidt an. "Det vil gå langt hurtigere." lokkede Eric fortsat, mens han bevist stilte sig med ryggen mod udgangen så hun ikke lige kunne smutte ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 20:57

Hun fik et irriteret udtryk , da han trak afsted med hende.Hvad fablede han om.Låne en hest? Éen af de kæmpe bæster, dem skulle hun sku ikke op på og så alene.
"E-eric det er ikke " ...."Jeg tror virkelig d-det "....
" mon ikke vi skulle.." hun prøvede gange flere og da de meget snart stod i stalden igen, flakkede hendes blik mod udgangen, men Eric synes at have tænke på det hele.
Hun skulede til hesten.En flot hvid hest med sort bliss i panden.Måske var den meget mindre end Cazador,men stadig langt større end de heste hun var tilvænnet.
"Han er for stor" peb hun ynkeligt ...."J-jeg tror ikke..." -Men hun vidste hun var nødsaget til at tage imod hjælpen, det ville jo være tåbeligt andet.
Alligevel var hun småvred på Eric, over at pådutte hende sådan en hest.
Med reserveret stemme , spurgte hun " Hvad hedder den så?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 21:12

Et stort tilfredst smil så dagens lys da han så Camille overgav sig. "Du kan give den et navn. Alle hestene har ikke et navn." Han gav hesten et let klem, og slap den, mens han gik ind for at finde noget udstyr så Camille havde en chance for at blive siddende på hesten hele turen. En solid kraftig sadel og hovedtøj blev lagt på hesten, hvorefter stigebøjlerne blev tilpasset. "Så smukke, så er det op på dyret." Eric holdte hesten mens Camille kunne stige op, eller gøre et forsøg. "Vi har ikke rigtig andre heste der er mindre der kan holde til turen, så du må lige slå dig til tås med dette kræ, han er også fantastisk." Et klem blev givet til hesten, hvorefter Eric slap den, for at trække Camille ud i gården hvis hun var kommet op.
"Det er ikke særlig svært at styre ham, riv i den tøjle den vej du vil have ham frem. Træk let i begge for at stoppe, og pres med bene hvis du vil have ham frem." Forklarede Eric, mens han viste hende det med hænder. "Tror du kan nu?" Han kiggede spørgende op på hende, mens han havde hænderne mod hestens hoved for at få den til at stå stille. Hvis hun nikkede, ville han slippe hesten, og sende den af sted med en klikkende lyd med tungen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Gæst on Ons 7 mar - 21:27

Minder fra hendes barndom susede forbi hendes øjne.En lille pige på en pony, en far der hundsede rundt.En hest der stejlede og Camille der fik bragt den til ro.Endeløse diskutioner....faderen der insisterede på den blev aflivet da den var utilregnlig og Camille der grædende forklarede at det bare var fordi HUN ikke var dygtig nok endnu , til at styre den.
Et højt * knald* og den sorte hest lå på jorden,men en lille pige hængende ind over sig.

Camille sank en gang og måtte lige blinke et par ekstra gange.Eric havde gjort ham ride klar og Camille mærkede efter ....hvilke navn ville være godt til ham.Han var hvid ...og ja, en han!
" Hvad med Frost ? " sagde hun og fik svunget sig op på hesten,efter Erics opfordring og støtte.
Hun fik fødderne i stigbøjlerne og greb fat i seletøjet.Når hun lige havde accepteret højden, skulle det nok gå.Det skulle det bare !

Hun blev trukket ud i gården og nåede lige at sige " tak" før hun klemte med ben og hæle og sagde "Kom så Frostey " så for hesten derud af og Camille med håret i alle retninger fikseret på dens ryg.

// Out

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Camille on Tirs 4 mar - 14:01

// indsamler emner * haps*
Camille
Camille

Antal indlæg : 452
Reputation : 3
Bosted : Mest på sin skole
Evner/magibøger : Telekinese, medfødt samt det 6 øje , fremtvunget og udviklet gennem en giftrus.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Your money or your life // Eric

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 8 af 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum