Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Today at 13:36 by Fenrer

» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 by Misha

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152074 indlæg in 7866 subjects

A tiger in the city

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Tirs 25 dec - 21:47

Lily nikkede. "Hej Leslie," sagde hun sukkersødt til hunden og kløede den lidt på halsen. Hun smilte og så hen mod Godric. "Hvad for noget ballade?" spurgte hun og kiggede op mod loftet igen. Hun klappede hunden på hovedet, inden hun tog endnu en skefuld tomatsuppe. Det smagte simpelthen så godt. Hun kunne slet ikke huske, at have fået god mad nogensinde før, men det var nok fordi hun havde vendet sig til kød og brød.

//Kender det godt Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Lør 5 jan - 19:44

Han trak på skuldrende. ”Hvad ved jeg? Alt muligt ballade.” Han så ned og tog en skefuld suppe mere, og smilede venligt til hende. Det var rat at havde nogle at snakke med ud over familien. Louise stak hovedet ind af døren og smilede forsigtigt. ”Er i færdige med suppen eller vil i have mere? Der er også pandekager.” Hun stod og så afventende på dem. Godric så over på Lily. ”Hva, vil du ha mere suppe eller pandekager?”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Tors 10 jan - 18:34

*alt muligt ballade* tænkte Lily og rystede stille på hovedet. "Er de lidt ligesom dig?" spurgte hun og hævede det ene øjenbryn.
Louise stak hovedet ind til dem og spurgte om de ville have mere suppe eller om de ville gå over til pandekagerne. Et smil bredte sig på Lilys læber og hun tog endnu en skefuld tomatsuppe, hvorefter hun sagde: "Pandekager er også godt."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 9:19

Godric nikkede til sin mor, og hun kom helt ind i stuen og fjernede de dybe tallerknerne fra bordet og satte dem ud i køkkenet. Hun kom ind med to små tallerkner, og en lidt støre med pandekager på. Hun satte dem ved siden af Lily, og smilede. ”Håber at de smager.” sagde hun, og gik igen. Godric sad lid og tænkte før han svarede. ”Om vi liner hinanden? Hm, på udseende på en prik, men personlighed langt fra.” Han smilede til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Tors 17 jan - 21:05

"Tak skal du have," sagde Lily til Louise som lidt efter lod dem være alene igen.
Lily grinte. "Ja jeg så godt at i lignte hinanden meget da de va herinde, men jeg tænkte mere som ballademagere," sagde hun med et smil. Hendes opfattelse af Godric var da en lille smule ballademager agtigt.
Lily tog en pandekage op på sin tallerken og begyndte at hive stykker af den, som hun spiste. Hun lukkede øjnene og nød hvert et lille sukkerkorn, som lå inde i pandekagen. Nød dens søde smag på hendes tunge og den bredte sig videre til hele munden og satte sig i ganen, så hun bagefter kunne slikke sig i ganen og stadig smage den søde smag af pandekage.
Lily åbnede øjnene igen og hev endnu et stykke af den pandekage, som lå på hendes tallerken. "Du må meget gerne fortælle din mor, at hun er en fantastisk kok," sagde hun med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Ons 13 feb - 8:34

Godric smilede til Lily. ”Det skal jeg nok, og hun vil sikkert blive glad for at høre at nogle kan lide hendes mad.” han smilede stort til hende.”Ja vi liner hinanden, men ikk på væremåde.” han tog selv en pandekage. Det var længesiden at han sidst havde fået det, og han havde nær glemt hvor godt de smagte. Han tog en stor bid af sin pandekage og slikkede sig om munden. Han ville ønske at han fik det noget oftere, men hvis han kom hjem før aftensmaden var serveret ville han ikk få nogle, og han havde svært ved at overholde tider. Han sukkede, og var faktisk en smule mopset på sig selv over at han var så dårlig til det der med tider.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Søn 17 feb - 22:05

"hmm..." Lily kiggede lidt rundt og studerede de forskellige ting, med øjnene. Hun havde nu tømt sin tallerken, endnu en gang, og følte sig temmelig mæt. Det havde været et lækkert måltid. Det var længe siden, hun sidst havde fået så lækkert mad, og det var ikke noget hun ville glemme i løbet af de næste par dage. Det var også længe siden, hun sidst havde spist så meget, og første gang i lang tid, at hun ikke stadig følte sig sulten efter et måltid.

"Jeg syntes nu ellers, at det virkede meget ballademager agtigt, at løbe rundt og skræmme byens beboere," sagde hun med et smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Man 18 feb - 12:20

”Når det? Det var ikk noget.” Han smilede stort. ”Okey måske den ene ting, men har aldrig gjort noget linende før, og jeg kedede mig i dag.” han smilede stort. Sad og pudsede glorien, eller prøvede nok snare på det. Hans mor måtte for alt i verden ikk få noget at vide om det, for så havde han stuearrest på livstid, og det var ikk sjovt. ”Du siger det ikk vel?” spurgte han, men i samme øjeblik kom hans mor ind. ”Siger ikk hvad?” hun så på ham med et strengt blik. ”Ikk noget” sagde Godric og smilede stort. Louise sukkede og vendte sig mod Lily. ”Hvad er det du ikk må sig?” spurgte hun så Lily i håb om at få et svar fra hende. ”Smagte pandekagerne?”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Gæst on Man 18 feb - 14:15

"Nåårh ja, det er jo også forfærdeligt at kede sig," lo Lily. Godric spurgte, om hun ikke ville lade være med at sige noget om den lille episode med beboere med høtyve og en tiger og en sneleopard i spidsen, men inden Lily kunne nå at svare, Kom Louise ind, og spurgte hvad det var Lily ikke måtte sige. "Ja altså... han spiste ikke så meget tomatsuppe, fordi han hellere ville have mange pandekager, men jeg syntes nu begge dele smagte fantastisk," sagde Lily med et smil. "Og husk Godric, din mor vil altid det bedste for dig, og selvom sandheden er slem, er det for det meste bedst at fortælle den." Louise ville nok tro, at Lily allerede havde sagt sandheden og bare bad Godric om at fortælle den selv fremover, men Godric ville nok forstå, at Lily mente, at han selv måtte fortælle sandheden, og selvom konsekvenserne var store, var det for det meste det bedste.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A tiger in the city

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum