Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Claan
 
Azir
 
Fenrer
 
Gautham
 
Larlii
 
Kira
 
Vetis
 
Nella
 
Assorian
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151719 indlæg in 7819 subjects

lets have som fun //Cora//

Go down

lets have som fun //Cora//

Indlæg by Gæst on Søn 30 dec - 21:38

Sted-Gågaderne
Tid-18.46
Omgivelser-Mennesker der går rundt og sådan
Påklædning-hvid langærmet trøje og et par sorte cowboybukser og sko og en brun jakke over sig
V-halv koldtZankuji kom stille og roligt gående for sig selv gennem gågaderne da han ikke sådan havde det helt vilde han sådan skulle en dag som i dag, så han var bare ude og gå og havde ikke noget der hastede helt vildt og alt det.
Han gik bare der og fandt en bænk og satte sig ned på den, han var godt påklædt til en dag som denne her som var lidt kold i det så han havde husket og tage tøj på den til det og en god jakke.
Han sad der i noget tid før han rejste sig igen og gik bare vider, men en tanke kørte igennem hans hovede hvorfor var det lige at han var gået den tur her hvad lavede han der og sådan.
Han var ikke helt sikker men nu var han der så hvor kunne han ikke lige så godt gå og kigge på det forskellige ting og sager som der var i vinduerne og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lets have som fun //Cora//

Indlæg by Gæst on Søn 30 dec - 22:18

En høj slank skikkelse gik elegant ned af gågaden, når man kom tætter på ku man se en ung smuk kvinde, med utrolig smukke former som ikke lod noget til tilfældighederne.
hendes skumme krop var iført en stram sort bluse som tydligt viste hendes velformet barm, og meget lille talje som intet fedt ejede.
Udover blusen bar hun et par strame mørkerøde bukser som også tydligt fremviste hendes faste men smukke bagdel, et mørkerødt bældte sad liodt under hendes talje under, i bæltet sad der ca. 5 knive fastgjordt samt der hang et tykt brunt reb og en lille brun pose af læder hvori hendes penge lå.

Hends lange brune hår som gik hende til starten af taljen hang som altid løst ig fremviste de naturlige krøller, de mørke øjne så roligt rundt imens hun elegandt vandre forbi en ung fyr(dig) og vidre ned af gaden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lets have som fun //Cora//

Indlæg by Gæst on Søn 30 dec - 22:40

Han fik roligt øje på kvinde og stod roligt stille og så på hende med et smil på sine læber og slappede bare roligt af *hun ser da ikke helt tosset ud*tænkte han roligt for sig selv og så på hende "Hey"sagde han roligt til hende da hun gik forbi ham og sådan.
Han ville da ikke lade en kvinde så smuk som hende bare sådan gå forbi ham og alt det for det var hun for køn til, men han ville også lige vide lidt om kvinden først og sådan.
Han var godt nok glad for sex og kvinde og sådan men han ville altid lige vide noget mere om kvinden før han gjorde mere ud af det og sådan noget der, han så på hende og smilte bare roligt til hende og var ikke den der var tilbageholdene og alt det for han havde ikke den grund til det og sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lets have som fun //Cora//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum