Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

Get away from here - Four

Go down

Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 22:26


Tid - Aften
Vejr - Kølig og mørkt
Sted - Gågaderne
Påklædning - En sort strik bluse, et par skinny jeans og en par gummisko
______________________________________________________

Køligt og mørkt var aften, som den plejede, en dyb sukken kom fra Rapheal, hun gik gennem Doomsville og dens mørke gågader, skyggerne gemte hende og beskyttede hende for himlen over hende, hun havde mast sig helt ind til vægen så det var lidt svært at spotte hende, men vis man så efter ville man tydeligt kunne se en sort skikkelse som gik fortabt rundt i de mørke gågader, hun var lidt nervøs over om de engle der var efter hende måske skulle få øje på hende og gå efter hende, hun kiggede bag sig, foran sig og omkring sig, men der så ikke ud til at være nogen til stede, gaderne var tomme selvom det ikke var så sent på aften, hun kiggede op på himlen og en lav hvæsen kom fra hende, hun hade himlen, det var blevet hendes fjende.
Hun var iført en sort tyk varm strik bluse og et par sorte skinny jeans som sad perfekt, hun bar et par sorte slidte gummisko, de var ved at være godt slidte nu og denne gang... trængte hun faktisk til et par nye, hun havde gået for meget i dem, men de var bare så behagelige at gå i fordi de var trådt ud og der var en stor plads til hendes føder.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 22:53

En høj slank skikkelse gled gennem mørke, den fulgte hver en skygge som ku skjule dens tilstedeværelse for omgivelserne som måske vil tolke ham på en forkert måde. Skikkelsen tilhørte en høj spinkel fyr omkring de 20 år, hans huud var bleg og næsten krid hvid, hans ansigt var magert og meget kandtet med en kroget næse som dog var let bred. Håret var langt og kuldsort samt mat, det gik ham til lidt under brystkassen og hang blot løst, hans øjne bar en blågrå farve som virkede anderledes og fjern men også opmærksom og søgende.

Manden var iført en lang sort skjorte som var lidt for stor, udover det bar han et par sorte stramme bukser som var lavet af noget læder agtig stof, under skjorten fastgjordt om livet sad et bælte hvori der var et par knive og en lille læderpung.

Four hvar hvad denne mand hed, han fulgte roligt efter den unge kvinde. Lydløst som en kat uden den mindste lyd, hans krop bevægede sig smidigt efter hende i skjul af de mange mørke skygger.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 23:04

Rapheal havde ikke lagt mærke til den fyr som gik bagved hende g fulgte efter hende, hun gik blot stille og roligt dog lidt nervøs ned af de mørke gader, hun sukkede dybt endnu engang, hun kunne ikke blive ved med at være så nervøs og så forsigtig, vis englene kom så kom de, hun kunne jo ikke forhindre dem i det, men hun kunne forhindre dem i at fange hende, hun trådte ud af skyggerne og afslørede sig selv, hun stod stille lidt og kiggede omkring sig, hun trak på skulderne "ingen" sagde hun lavt, hun gik så videre ned af gaden, men hun var ikke gemt at skygger og mørke mere, hun blev afsløret af månens lys som lyste flot på hende og afslørede hendes flotte figur og hendes smidige gang ned af de mørke gågader, et smil brede sig på hendes læber mens hun gik gennem gaden, håret svingede let imens hun gik da hun lidt og vippede med hovedet en smule fra side til side men ikke voldsomt bare let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 23:13

Four lage hovdet let på skrå imens han fulgte efter hende, hun afslørrede sig selv ved at gå ud i månenes lys, og lade månens blege lys omfavne hendes smukke krop. Han smilede let et meget mystisk smil på de smalle læber, han fulgte blot stadig efter hende dog lidt tætter på nu, de blågrå øjne betragte hende nøje og så ud til at overveje hvad han sku gøre*smuk skabning*tænkte han roligt dybt inde i et spind af andre tanker. Four trådte så efter et stykke tid ud af skyggerne og gjorde sig synlig for hende, fordi han netteop nu var dukket op foran hende og ikke længre bag hende. Han smilede let bukke svagt for hende"sikke en køn kvinde, hvad laver du alene på denne tid?"spurgte han chamerende med en meget anderledes accent som meget få ejede i dette land, han kom jo også fra et land langt borte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 23:21

Rapheal gav et gisp fra sig da en fyr trådte ud fra skyggerne og stod foran hende, hun kiggede nervøst på ham og betragtede da han bukkede sig for hende, et let smil brede sig på hendes læber da han talte til hende, "Øhm... jeg går bare en tur" hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle svare for hun gik jo bare en tur, men hun boede jo ogs på gaden, men skulle hun sige det... nej ikke endnu, det var han for fremmed til, hun brød den korte tavshed mellem dem "Hvad laver du selv her ude på denne tid" spurgte hun roligt, hun smilede let til ham stadig, hun ville ikke virke uhøflig, ikke lige...nu i hvert fald, det havde hun jo ikke rigtig nogen grundt til at være heller havde hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 23:32

Four trådte let et skridt tilbage for at få lidt afstand for hendes skyld, han smilede let og nikkede svagt til hendes svar"javel, du er tapper"sagde han let stadig med den yderst adernledes accent. Han smilede lusket dog mest for at drille hende lidt"jeg er ude for at holde lidt øje, men blev forstyrret af en så smuk kvinde"svarede han forførende, hvorefter han rakte en hånd frem mod hende, en meget slank lang hånd samt mager. Han betragtede hende nysgerrigt"navnet er Four, og de smukke er??"spurgt han høffligt, med hovdet let på skrå. Han vidste at hanm langt fra var smuk men derfor ku han godt lide at forføre folk bare for hyggen skyld, man vidste aldrig om nogle ville falde for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Lør 12 jan - 23:55

Hun smilede taknemligt da han trådte et skridt tilbage, hun var ikke så vild med at stå alt for tæt på nogen, det var ikke kun ham hun ikke kunne lide at stå tæt på det var alle, der var ikke noget galt med ham her hun kunne bare slet ikke lide det i det hele taget, hun smilede af hans accent, den var.... anderledes, "Tapper... Ja" hun trak på skulderne, det var første gang hun trådte ud af skyggerne, så ja hun var faktisk ret tapper selvom hun godt vidste det ikke var det han mente, hun vidste godt hvad han mente. hun smilede til ham, han var god til at give komplimenter syntes hun, *holde øje* hun kiggede lidt spørgende på ham "holde øje... med hvad dog" hun kiggede ned på hans hånd som han rakte frem, tøvende rakte hun sin frem og tog hans men smilede så til ham, "Hyggelig at møde dig Four mit navn er Rapheal" han var meget forførende og charmerende, det var... ret sødt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:07

Four smilede chamerende til og lo blidt" hvad man nu skal holde øje med, vi har vel alle noget eller nogle vi skal holde øje med..?"sagde han roligt, han var noget af det mest høfflige man kunne møde, altså når han ønskede det... hende her var ung og smuk, for en gang skyld måtte han vel more sig lidt og få styrert dine lyster hvis hun altå er frisk nok. Han førte let hendes hånd op til hans mund, hvorefter han kysse hånden kort før han blidt slap den"sikke et smukt navn"svarede han letter forførende. Four lage hovdet på skrå imens de blågrå øjne betragtede hende med et forførende glimt som også var anderledes end hos de fleste. Han trådte let hen til den nærmeste mur og lænede sin lange krop op af den, imens han stadig så på hende med et chamerende smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:14

Hun nikkede og måtte give ham ret, alle havde noget eller nogle at skulle holde øje med hende, især hende, hun kiggede sig lidt omkring men vende så blikket mod ham igen da hun mærkede han havde fat i hendes hånd, hun smilede og rødmede en anelse da han kyssede hendes hånd, men det var ikke noget der kunne ses da det var mørkt, hun smilede til ham da han slap hendes hånd hun follede sine hænder sammen og kiggede lidt ned, hun vende dog blikket op igen da hun mærkede en bevægelse, det var ham, hun kiggede lidt spørgende på ham da han lænede sig op af en mur, hun lagde hovedet på skrå men gik så roligt hen ved siden af ham og gjorde det samme, hun kiggede på ham med hovedet vendt mod ham men kroppen vendt lige ud, ud mod gaden, hun så stadig lidt spørgende på ham og vidste ikke helt hvad hun skulle sige og smilede så derfor bare i stedet for at sige noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:23

Han nød stilheden i lidt tid, imens hun tog plads ved hans side mod muren, de var alene der var ingen mennesker milles omkreds det var noget han kunne fornemme, nok et af de mange katte indstinker han ejede og som var en del af ham og hans måde at være på. Han trådte let et skirdt ind foran hende og lage en arm om livet på hende, dog så let så hun nemt ku slippe løs da han ikke tvang hende eller andre til noget de ikke ønskede. Four lænede sig let ind mod hende og plantede et chamerende kys på hendes kind før han rykke et svagt skridt bagud, med hovdet på skrå og et chamerende smil på læben, og et frækt glimt i øjet. Om hun var med på hans leg var nu op til hende... men han håbede dog på at hun var frisk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:29

Hun kiggede lidt ligeud da tavsheden varede ved, men den var ikke.. ubehagelig, den var faktisk ret behagelig, hun fik sig dog lidt af en overraskelse da han trådte ind foran hende, hun kiggede lidt spørgende på ham da han lagde en arm om livet på hende, men smilede så dan han lænede sig frem mod hende og kyssede hende på kinden, hun trak vejret dybt da han rykkede tilbage da hun havde holdt vejret fordi hun blev lidt overrasket, hun smilede frækt til ham og blinkede med det ene øje, hun ville gerne være med på hans lille leg han havde gang i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:37

Han smilede frækt da hun blinkede til ham, hun var frisk og der var ingen vej tilbage nu ikke i hans verden, han lænede sig igen imod hende og lod deres læber mødes i et forsigtigt dog frækt kys imens hans øjne si direkte i hendes. I et kort glimt ku man skimte noget katte agtigt men det forsvandt hurtigt igen, og blev til et frækt blik. Han kyssede vidre imens han pressede hende blidt mod muren for at ´hvise at hán har magten, hans underkrop pressede sig blidt mod hendes imens han holdt kysset. Four var tændt, en varm føelse spredte sig i hans krop og gjorde alle hans lemmer opmærksome samt følsomme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 0:43

Hun smilede da han lænede sig ind mod hende og sukkede let da deres læber mødtes, hun så direkte ind i hans øjne som han ogs gjorde med hendes, hun lagde mærke til det katte agtige ved hans øjne men røg væk fra tanken da hans blik hurtigt blev til et frækt et, hun lod sig presse mod muren og mærkede hans underkrop presses mod hendes, hun nød kysset og lagde sine arme om hans nakke og kiggede ham stadig ind i øjne

//Krea svigt undskyld//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 1:01

Four kyssede vidre og satte farten en smule op imens han let lod den ene hånde køre over hendes smukke krop, han kærtegnede kort hendes bryst før han åbnede hendes bukser og lod hånden finde vej ind under hendes g-streng. Han førte forsigtig en hånd ind ved hendes underliv, og begyndte let at nusse det drilsk uden at røre hendes g-punkt bare for at få hendes lyst mere op. Han stoppe kysset let og så frækt på hende med hovdet på skrå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 1:14

Hun mærkede hans hånd mod hendes krop og hans hånd kærtegne hendes bryst.. Kort, hans hånd fortsatte ned til hendes som han åbnede, hendes blik var på ham og et fræt smil var på hendes læber, da hans håbd var mod hendes underliv og han begyndte at nusse det gav hun et nydende suk fra sig, hun lukkede kort øjne i men slog dem så op igen, hun smilede til ham og nød det, hendes blik var meget frækt og det så direkte ind i hans øjne, hun nussede ham blidt i nakken da hun havde lagt sine arme om hans nakke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 1:20

Four smilede frækt og begyndte langsomt at stikke fingren op i hende, imens han igen mødte hendes læber og dækkede dem med blide kys, han lod sine fingre gå lidt hurtiger ind og ud imens han nu let strefede hendes G-punkt som sikkert ville tænde hende mere. Han begyndte at åbnede munden let og lod forsigtig tungen slippe índ i hendes mund. Hans frie hånd nussede hende blidt i håret tæt på hendes kind. Nu måtte hun også gerne gøre noget hvis hun ku magte det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Søn 13 jan - 12:19

gav et støn fra sig da han stak en finger op i hende men hendes støn blev afbrudt da han kyssede hende på munden igen, hun sukkede mod hans læber da han hurtigt bevægede ud og ind af hende, hun lukkede øjne kort i da han strejfede hendes g-punkt men åbnede dem så igen og ham direkte ind i øjne med et blik af nydelse, hun mærkede hans tunge i hendes mund og begyndte at lege med den med sin egen tunge, hun tog langsomt hans trøje af som afbrød kysset kort men hun fandt hurtigt hans læber igen, hun slap trøjen og den faldt ned ved siden af dem, hun lagde hænderne på hans bryst og blinkede frækt til ham inden hun begyndte at kærtegne hans bryst blidt og pirrende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Man 14 jan - 17:10

Four smilede frækt og trak sin fingre ud, for så at hive hendes bukser ned og træke hendes trusser med ned, han lod hende helt roligt tage hans skjorte af, hvorefter han selv tog hendes af, han betragtede hende lidt før han tog hendes bh af og smed den fra sig. Han kærtegnede blidt hendes bryster imens han skubbe sig ind mod hende dog stadig med bukser på, dog ville hun ku mærke at hans bule blive større, kysse hende så igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Gæst on Man 14 jan - 17:24

Hun sukkede let da han trak sine finger ud af hende, hun smilede frækt til ham da han trak hendes bukser og trusser af og bagefter hun havde taget hans skjorte af havde han taget hendes af, hun smilede da han ogs tog hendes bh af og smed den på jorden med det andet tøj, hun bed sig blidt i læben da han kærtegnede hendes bryster og skubbede sig ind mod hende, hun kunne mærke hans bule mod hende og smilede frækt til ham inden hun langsomt åbnede hans bukser og tog dem af efterfulgt af hans boksershorts og kiggede ham roligt i øjne

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Get away from here - Four

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum