Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

you agian //Shifty//

Go down

you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 15:38

Sted-Gågaderne
Tid-18.46
Omgivelser-Mennesker der går rundt og sådan
Påklædning-hvid t-shirt og et par hvide shorts med noget blå ned af benet og sko
V-ikke koldt men heller ikke varmt lige i midten.Zankuji kom stille og roligt gående for sig selv gennem gågaderne da han ikke sådan havde det helt vilde han sådan skulle en dag som i dag, så han var bare ude og gå og havde ikke noget der hastede helt vildt og alt det.
Han gik bare der og fandt en bænk og satte sig ned på den, han var let påklædt i da så det hed en hvid t-shirt og et par cowboy bukser der var hvide med noget blå ned af det ene ben.
Han sad der i noget tid før han rejste sig igen og gik bare vider, men en tanke kørte igennem hans hovede hvorfor var det lige at han var gået den tur her hvad lavede han der og sådan.
Han var ikke helt sikker men nu var han der så hvor kunne han ikke lige så godt gå og kigge på det forskellige ting og sager som der var i vinduerne og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 16:01

Shifty gik rundt i gågaden for at kigge på alle tingene der var i vinduerne, hun havde stramme jeans, sorte stiletter, en blå t-shirt og håret var sat op i en hestehale, så kun noget af pandehåret ikke var sat op.
Hun håbede på at finde noget til sit hus, så der var pænt når hendes kæreste kom tilbage, eller retter hvis han kommer tilbage.
Shifty stoppede ved hvert vindue og kiggede lidt rundt om der var noget der fangede hendes intrasse.

//tror mit net virker nu Very Happy//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 19:53

Han gik der roligt og slappede bare roligt af og viste ikke hvad han skulle lave lige nu og gik bare der, han gik stille og roligt og fik roligt øje på en som så meget bekendt ud og gik så roligt hen til kvinden "hej Shifty"sagde han roligt til hende da han var komme tæt nok på til at se hvem det var.
Han så på hende med et smil på sine læber og slappede bare roligt af og ventede på at se hvad hun ville sige nu og sådan, han så på hende og smilte bare roligt til hende når hun engang kiggede på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 19:44

Shifty kiggede hurtigt mod den velkendte stemme "åh hej" sagde hun med et smil på læben.
Hun havde mødt manden på et diskotek, hvor Shifty ikke havde det for godt.
"det er ved at være lidt tid siden jeg så dig sidst, hvad laver du" spurgte hun med en kæk tone.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 20:43

Han kiggede på hende og slappede roligt af "ja er det men vi mødes jo heller ikke så tit da vi ikke gav hinanden noget til at kontakte hinanden"sagde han roligt og så på hende med et smil "men hvordan har du det Shifty"spurgte han roligt og så på hende med et smil på sine læber.
Han så på hende med et smil på sine læber "for du gik helt ud af den da vi mødes første gang"sagde han roligt og så på hende med et smil og anede ikke hvad hun ville sige til ham nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 20:56

"når ja det er rigtigt" hun rystede lidt på hovedet mens hun sagde "undskyld for sidste gang"
Shifty følte sig lidt dum efter deres første måde, hun ville aldrig drikke igen, det holdte hun nok ikke.
"tjo jeg har det meget godt" sagde hun men trak alligevel lidt på mundvigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 21:29

Han kiggede på hende "det går nok skal du se søde Shifty"sagde han roligt og gik hen til hende og kiggede på det vindue som hun så på "hvad kigger du efter"sagde han roligt og kiggede hende ind i øjne.
Han smilte til hende og var bare som han var og det var for det meste charmerende type og alt det, han så på hende med et smil og ventede på at hun ville sige noget til hende og anede ikke hvad hun ville sige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 21:34

Shifty smilte kærligt til ham "et eller andet jeg kan have der hjemme, der er lidt kedeligt på de tomme væge der" grinte hun lidt.
Shifty vidste både hvad hun havde gjort og alligevel ikke, hun vidste ikke hvor meget hun ville ødelægge i fremtiden, eller hvad hun allerede havde ødelagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 21:41

Han kiggede på hende med et stille smil "når okay hmm ved ikke lige hvad man kan sætte op et billede eller noget"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og prikkede til hende og smilte bare til hende på denne her charmerende måde og så på hende.
Han smilte til hende og anede ikke hvad hun ville sige for der var jo ikke nogen der viste hvad hun ville sige til ham for han var jo som han var første gang de mødes og alt det halløj.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 21:49

Hun kiggede ind i vinduet endnu en gang "ja et billede eller noget andet man bare kunne hænge op, det jo bare hvad" grinte hun kækt.
Han var stadig lige så charmerende som Shifty husker, men hun skulle jo ikke bare rende rundt med alle mulige, hun havde jo en kæreste hun måtte finde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 22:00

Han kiggede på hende "når men hvor er din kæreste henne siden du er alene ude og kigge på ting"sagde han roligt og så på hende med et stille smil på sine læber og anede ikke hvad hun ville sige til det her.
Han kiggede på hende og ventede bare på at høre hvad hun ville sige til det han lige havde sagt for han ville ikke fornærme hende eller noget og det ville hun nok også godt kunne føle på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 22:04

Shifty kiggede ind ad vinduet og så sig selv i glasset, hun trak lidt på mundvien "det ved jeg ikke" Shifty var ked af hun ikke ahvde set sin kæreste i et halvt år nu, hun var bekymret over ham.
Det tog Shifty lidt at indse at han nok bare er væk nu, men hun ville ikke have det var virkeligt.
Efter lidt kiggede hun på Zankuji igen, men hendes smil var gemt væk og hendes glimt i øjet var forsvundet i sørgemodige øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jan - 22:10

Han kiggede på hende og slappede roligt af "Shifty du skal nok finde en anden hvis det er han nu er væk eller noget for ved på en måde hvordan du har det jeg havde end for noget tid siden men hun forsvandt uden af sige noget til mig og nu har jeg ikke nogen"sagde han roligt og så på hende og lagde en hånd på hendes kind og prøvede på at gøre hende lidt glad.
Han så på hende og slappede "du er sød og du er en alle godt ville være sammen med"sagde han roligt og var bare ærlig overfor hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 20:57

Shifty ville ikke have en anden, hun elskede hendes kæreste og ville ikke opgive at finde ham.
Shifty smilte bare roligt til ham, men tænkte alligevel over alt hvad han sagde til hende.
Den ene side af hende ville have hun skulle opgive håbet, men den anden side ville kæmpe til det sidste for at finde ham.
Da han sagde alle ville være sammen med hende trak hun lidt på mundvigen, hun vidste jo godt det ikke passede efter hun havde været med til at dræbe mange...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 21:03

Han kiggede på hende og slappede roligt af "men sådan nogen ting skal du jo selv bestemme altså hvis han virkelig elsker dig vil han snart komme tilbage og nu ved jeg jo ikke hvor længe side det er du sidst så ham"sagde han roligt og slappede roligt af og viste ikke hvad hun ville sige lige nu.
Han så på hende med et smil på sine læber og anede ikke hvad han sådan skulle sige lige nu og her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 21:19

Shifty's smil forsvandt "han har været væk i et halvt år" hun savnede ham meget, og huset han havde bygget til dem i skoven var deprimerende at være selv i.
Derfor var hun taget ud og kigge efter lidt ting så hun havde noget at flytte rundt på det næste stykke tid.
Hun stod lidt og tænkte over hendes fortid ved Victor, det var på en måde den bedste tid i hendes liv og på en måde ikke, hun havde mange færdigheder i kamp men hun havde også svært ved at få venner.
Da hun kom fra tankerne smildte hun lidt skævt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 21:24

Han kiggede på hende "åh okay det lang tid siden"sagde han roligt og så på hende og viste ikke hvad han skulle sige til hende og alt det for hun havde det da ikke godt med det her.
Han så på hende og slappede roligt af da hun så kom frem med hendes smil igen og roligt smilte han selv og sådan "hvad kom du til at tænke på siden du smiler igen søde"sagde han roligt til hende og så på hende med et smil på sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 21:31

Hun smilte stadig med et skævt smil.
"Det var ikke noget" sagde hun roligt.
Hun kiggede ind af vinduet endnu engang men hun fik øje på et billede.
Billedet fangede Shifty, det var et maleri af en skov baggrund og en ulve flok, mens en stor grå ulv stod forrest på billedet.
"Prøv lige at se det maleri" sagde Shifty og pegede ind af vinduet "det er flot" sagde hun med et smil på læben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 20:28

Han kiggede på hende så på det billede som hun snakkede om "Ja det da meget flot"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber og så på hende "er det sådan et du har ledt efter"spurgte han roligt og så på hende med et smil på sine læber og så bare på det også lidt efter på hende og viste ikke hvad hun ville sige lige nu og sådan men han kunne jo kun vente på det og sådan noget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 21:47

Shifty kiggede på billedet "jaa det minder mig om min familie" sagde hun stille med et lille grin efterfulgt.
Billedet minede hende om hendes familie, hendes søster og hendes far, og hvem der ellers rendte rundt i denne verden og var med i familien.
Shifty var som tryllebundet af det smukke ulve maleri, men hørte hvad Zankujl sagde til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Lør 2 feb - 21:40

Han kiggede på hende og slappede roligt af "hvorfor køber du det så ikke altså det kan man jo"sagde han roligt og så på hende med et smil på sine læber og var bare sådan venlig og alt det halløj.
Han kiggede på hende og anede ikke hvad hun ville sige lige nu og her og anede ikke hvad hun ville sige lige nu og her og håbede da hun tog imod det han sagde til hende om at købe det og sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Gæst on Tirs 5 feb - 21:13

"det har jeg også tænkt mig" sagde hun med et blidt smil på læben.
"vent her" sagde hun hurtigt og gik ind efter maleriet.
Da hun kom ud igen kiggede hun på ham med et glad smil.
Hun glæede sig til at hænge det op i hendes hus, og få det pyntet lidt.

// undskyld har været inde og læse det da du skrev det, men har været syg og derfor ikke haft lysten eller fantasien til at skrive :/ men nu skal jeg nok lige svare igen Very Happy //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you agian //Shifty//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum