Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154320 indlæg in 8010 subjects

Bring it on ~Katerina~

Go down

Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 19:32

Stormen havde lagt sig så der var blevet natte ro, solen gået i seng efter denne tornado havde hærget Terrorville. Månen havde rejst sig i sin pagt, med lysene stråler lignede vejene og stirne glimtrende ædelsten. Stjernerne lignede de smukkeste marmor perler på den mørkeblå himmel.
Skridt rungede i de tomme omgivelser. Skridt som ikke var alene.. Skridt fra en heste vogn af en art.. To heste kom galoperende med en stor kasseformet vogn som var næsten helt lukket. Der var et lille vindue med tremmer for.

Selena slog øjnene op, hun lagde på gulvet og ømmede sig til hovedet. Hun løftede hovedet op så godt hun kunne og kiggede rundt. Hun lå i halm som var spredt rundt i bunden af denne 'kasse', hun var ikke alene hun der var også en anden pige. Selena satte sig op og kiggede rundt hvem havde fanget dem og hvorfor? Selena huskede at hun var på vej hjem lige inden stormen begyndte.. Men så blev hun slået ned med noget meget hårdt.
Selena kiggede på pigen og kravlede hen til hende og ruskede forsigitigt i hende..

Det varede ikke længe før vognen stoppede det kunne hun hører, da hestenes hove ikke længere ramte de smalle grusstier. To store porte åbnede sig det knirkede, men Selena kunne ikke hører hvor det kom fra. selenas blik flakkede rundt, hvor var de hvad skulle der dog ske med dem?!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 19:47

Mørket var overvældende, selv for Katerina. Svagt så hun det der var sket, hun var blevet overmandet og smidt ind i bevidstløsheden. Så vidt hun vidste, hun havde været ved at finde noget mad. Der var en eller anden der ruskede i hende og lyden af det dunkende hjerte fik hende straks til at blive mere vagtsom. Hun startede med at ligge mærke til de forskellige dufte, halm og en formskifter derefter åbnede hun sine øjne og fik øje på den unge pige foran hende. Hjørnetænderne blev spidse og hendes øjne fik et rødligt skær da den dunkende rytme af pigens blod der blev pumpet rundt nåede hendes ører. En knurren banede sig vej op igennem hendes hals og hun betragtede sine ben og arme der begge var låst fast til bunden af ’kassen’. I enhver anden situation hvor hun havde haft sin blodforsyning fuld havde hun kunne smadre ’kassen’ og få sig selv fri men Katerina havde ikke fået blod i lidt over 48 timer. ”Mhm, Hvor fanden er jeg?” Fik hun knurret til den anden pige.
//Undskyld at det ikke er så langt, det næste bliver længere;)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 20:09

Selena fik et chok, en vampyr. Jamen det var jo bare skønt! Selena så hendes øjne fik et rødt skær og rykkede sig en smule tilbage. Hun kiggede på vampyr pigen, hun var bundet fast til bunden.. Selvføligelig en vampyr ville have kunne smadre denne bosk..
"Det ved jeg ikke." Svarede Selena en smule koldt til pigen.
Selena rejste sig op og lyttede. Hun kuinne hører hestene træde ind på en bro. Deres horve ramte en træbro så hun var ikke i tvivl. Hun gik hen til 'kassens' dør og sparkede til den inden hun stillede sig på tær for at kigge ud. Hvor var de? Selena så to store metal døre blive lukket bagefter dem. Der var helt tomt ingen væsner på gaderne. Det lignede et stort palæ, meget mørkt over dystert.
Selena sukkede kort og vendede sig om imod pigen igen.
"Vi på et eller andet slot, hvor har jeg ingen anelse om." Selenas stemme var kold som vinteren men hun var nervøs over hvor de var henne. Vognen stoppede brat op og gik Selena til at falde forover, og lande på sine knæ og hænder i hamlen. Hun kiggede op på pigen igen.
"Og jeg tror omsider vi er fremme ved deres bestemmelses sted." Sagde hun og åndede tungt ud. Kassens døre blev åbnet og flere vagter stod omkring den med våben til at håntere en vampyr, og så nogle andre vagtere som ville også ville kunne gribe en shapeshifter i forklædning. Selena mærkede hun blev trukket hårdt op fra bunden og slæbt ud så hendes hele blev trukket hen af jorden udenfor vognen.
Nogle vagter fik fat i Katerina og med våben på sig og omkring fik de alligevel hende med indenfor. De bragte dem begge ned i en kælder igennem mange smalle gange og tunnler. Selena havde de slået ud igen, fordi hendes evner inden for illusioner havde været et problemt. Vagterne var iført sortekutter man kunne ikke se hvem det var, hvilket køn det var som spørgelser bare med sortekutter.
Selena og Katerina blev smidt ind i et rum dybt nede under jordens indre. Eller bare nogle 5 trapper nede. De kom til en stor hal en slags labyrant. De smed dem begge ind og låste for døren.
"God tur!" Råbte en af vagterne med et snørret grin.

//I orden Smile//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 20:40

”Arrgh” knurrede Katerina og hamrede sin ene hånd ned i bunden af ’kassen’. Træet knækkede og hun kunne skimte vejen, nærmere stien de var på. Nervøsiteten fra formskifteren advarede hende svagt om at det nok ikke ville være et femstjernet hotel de var på vej til. ”Et slot?” Uforstående og koldt betragtede hun formskifteren. Da hestevognen standsede tog hun en dyb indånding og fik så revet sig fri af lænkerne der holdt hende. ”Mhm, de har givet mig Wolfsbane” Hun så sorte pletter og forsøgte at holde sig ved bevidstheden. Hendes eneste alvorlige svaghed var den ene urte, hvis hun fik for meget af den kunne hun dø. Alting kørte rundt, lydene blev fordrejet. Katerina fik styr på sig selv, de havde kun lige givet hende nok til at hun havde været bevidstløs på noget af turen. Hun så klart igen, lydene var utroligt tydelige. Da ’kassens’ dør blev åbnet og hun fik øje på alle vagterne begyndte alarmklokkerne at hamre imod hendes kranie. Da formskifteren blev trukket med og de mange vagter med deres ladte pistoler kom tættere på slog forsvarsmekanismen til (den som alle væsner er født med). Hun sprang op på den nærmeste vagt og satte tænderne i, blodet flød ned igennem hendes hals og i det samme øjeblik indså hun sin fejl. Blodet var fyldt med Wolfsbane. Hun blev en smule svimmel og vagterne overmandede hende hvorefter hun røg samme vej som formskifteren. Katerina så hurtigt at formskifteren var blevet bevidstløs igen og det undrede hende. Hun følte på sin ene lomme, i smug og mærkede at hendes lighter lå lige hvor den skulle. Da de blev smidt ind i en slags labyrint knurrede hun stille. Vagterne forsvandt og hun hørte døren blive låst. Lighteren lå i hendes hånd og i det sekund hun tændte den røg der en flamme over i hendes anden hånd. Flammen var sådan cirka lige omkring to centimeter over hendes hud men brændte ikke. *Tak* Tanken blev sendt til en eller anden, hvem der nu havde hjulpet hende med at få sin evne til at virke. Katerinas blik blev igen vendt over imod formskifteren. ”Hør her, jeg stoler virkelig ikke på dig og jeg dræber dig hvis det skal blive nødvendigt men jeg tror vi bliver nødt til at arbejde sammen.. Så.. Mit navn er Katerina"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 20:49

Selena vågnede op igen, hun tog sig til hovedet. Den klammer jord rejste hun sig hurtigt fra, den var ret så fugtigt og ikke en man lige valgte som den første sidde plads. Hun samlede sit hår i en hestehale og kiggede på Katerina, og puste ud. Hun kiggede rundt kunne ikke rigtigt se noget som helst. Selena kunne dog se en tunnel indgang, sikkert til en kæmpe labyrent. Hvorfor lige præcis dem, de bragte jo Selena i livsfarer havde de ikke hørt at vampyrer forgudede shpaeshifterblod?!
"Haha sjovt var, tro mig jeg dræber dig når dit syn forsvinder men ja vi nok nød til at sammenarbejde hvis vi skal finde ud Katerina. Og navnet er Selena." Svarede hun for at være høflig imod denne vampyr, som hun selv havde sagt måtte de arbejde sammen for at finde en vej ud herfra også bare håbe på at der var en.
"Men kom så lad os da begynde jagten på udgangen." Sagde Selena og med små skridt trådte hun forsigtigt imod den mørke tunnel, kun starten af den smalle tunnel blev lyst op af lighterens flamme, men selv gassen på sådan en kunne ikke holde evigt. Selena kiggede tilbage, det var lige præcis plads til to personer i den tunnel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 21:02

Ved lyden af formskifterens hjerte der bankede hurtigt banede en latter sig ud igennem Katerina’s læber. ”Hør her, så sulten er jeg heller ikke.. Ikke endnu” sagde hun sarkastisk og smilede koldt. Hurtigt lagde hun dog mærke til at formskifteren, Selena ikke havde det bedste nattesyn. Alting var detaljeret og lyst for hende selv, som ved dagslys for Selena. Hun tog sig sammen og puttede lighteren hen til hendes højre hånd. I det øjeblik hun slukkede lighteren forsvandt ilden og sekundet efter var det i en rund kugle over hendes højre hånd. Et svagt smil blev afsløret på den kolde vampyrs ansigt. ”Lad os det, Selena” Hun knurrede nærmest navnet. At bruge sin evne, til at manipulere ilden i hendes hånd trak krafter, krafter hun ikke havde. Katerina’s koncentration blev langsomt dårligere og hun vidste hvad hun blev nødt til at gøre, om formskifteren ville eller ej. I det hun skulle til at bide formskifteren ramte duften af blod hende, engleblod. Hun slikkede sig nærmest om munden da hun fulgte duften. Uopmærksom som hun var blev hun ført direkte hen imod et rum, et rum fuld af Wolfsbane. Hun stoppede sig selv og betragtede formskifteren. ”Hør her, hvis jeg skal være til nogen nytte.. Bliver jeg nødt til at få blod, ellers forstener jeg” En mere høflig tone lagde sig over Katerina’s stemme men inderst inde brændte det døde hjerte efter blod.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 21:20

Selena havde måske ikke nattesyn men hun havde fokus på lugte i luften. Manipolationen af ild, det kom lidt som en overraskelse for hende måtte hun inrømme. Men hun kunne næsten ikke følge med Katerina da hun susede ind i et andet rum. Men hun kom op på siden af hende, Selena kiggede på Katerina med et hævedet bryn. Brug for blod, selvfølgelig havde vampyrer brug for blod. Selena tænkte sig kort om, skulle hun svække sig selv for at hjælpe en vampyr så de måske kunne komme ud.. Selena gad vikrelig ikke at være fanget herinde.
"Så tag lidt men behersk dig!" Svarede hun en smule advarende til Katerina og rakte sit håndled frem til Katerina, og gjorde klar til de skarpe tænder ville gennembore hendes hud.. Hun kiggede kort på Katerina..

//Undskyld kort svar ^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 22:19

Ildkuglen forsvandt og Katerina tog en dyb indånding. Formskifterens blod havde det med at have en vildt god smag, bare duften. Det hævede øjenbryn var en reminder om at de nok ville være fjender hvis de ikke var låst inde sammen. *Jamen søde skat.. Ved du hvor gammel jeg er?* Tanken strøg syrligt igennem hendes hjerne da hun med et fast greb tog fat i Selena’s arm. Bare tanken om hendes styrke der vendte tilbage. Hun kiggede en enkelt gang op på formskifteren og tog en dyb indånding. Hjørnetænderne blev lange og skarpe, øjnene fik et rødt skær. Hun sænkede hjørnetænderne ind i Selena, hurtigt og næsten smertefrit. Da blodet ramte hendes tunge eksploderede hendes krafter. Hun lyttede efter hjertet, da det begyndte at blive en lille grad svagere stoppede hun med at drikke. Katerina lukkede øjnene, styrken fyldte hende op. Da hun åbnede dem igen var de nærmest selvlysende og hjørnetænderne havde trukket sig tilbage. Formskifterens blod var virkelig noget for sig, guddommeligt på sin helt egen måde. ”Tak..Skal vi komme videre, Selena?” Hun smilede svagt men den kolde tone i hendes øjne var ikke til at tage fejl af. Hun tændte lighteren igen og uden anstrengelser fik hun ilden til at samle sig lige over hendes højre hånd så det dannede en kugle. Hun slukkede lighteren og smilede over sine nye krafter. Lyden af fodtrin fik revet hende ud af den kortvarige lykke. Tunge fodtrin.

//Det gør intet:b Undskyld at jeg først svarer nu men har lige fået lavet min profil

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Fre 25 jan - 22:43

Hun mærkede da blodet sivede ud af hendes krop, hun følte sig svagere og svagere..
*Hun har bare at beherske dig!* Tænkte hun for sig selv... Men Katerina stoppede igen.. Heldigvis og Selena tog sin arm til sig og tog rev noget af sin trøje og bandt om hendes håndled. Hun følte sig en del svagere men det der var ikke andet end at komme over det. Selena kunne se hends øjne var kolde som vinteren selv.. Selena hørte tunge fodtrin.. Dette lød som en shapeshifter på fire tungeben. Hurtigt havde Selena forvandlet sig til den store sandfarvde liger med sorte striber på ryggen, hun knurrede af den modkommende farer, en stor sort panter kom dem i møde. Med øjne røde som blod, og tænder blottet imens de rante i savl med en anelse blod. Den kom nærmerede dem og udstødte et brøl, det samme gjorde Selena. hun trådte nærmere den, men var ret svag.. Pantern sprang på hende og væltede hende omkul imens den snappede ud efter Selenas strube. Men Selena gav den et dask med poten som fik den til at fjerne sig. Hun var hurtigt på benene dog ikke helt frisk. Den brottede sine tænder af panteren og brølede igen, pantern satte sig klar til angreb men rettede sig hurtigt op og spidsede ører af en lyd bag den. Den begyndte at klynge og luntede væk. Selena skiftede form igen og kiggede på Katerina imens hun kunne hører sit eget hjerte pumpe langsommere og langsomere. Selena kiggede imod pantern den var væk, de tunge skridt fik jorden til at runge, og væggenes små sten til at falde ned. Selena kiggede i mørket og kunne ane en stor skikkelse i mørket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 16:17

Da Selena forvandlede sig, spærrede Katerina øjnene en smule op. Havde ikke regnet med at det ville være en liger hun forvandlede sig til. Hendes koncentration flyttede sig dog hurtigt, hen på panteren der dukkede op. De blottede tænder og røde øjne skræmte hende helt klart ikke, men brølet fra det firbendede væsen blev dog gengældt men en dyb isnende knurren. Da den sprang på Selena overvejede Katerina at skille dem fra hinanden, med sin nyfundne styrke men før hun nåede det havde den fjernet sig og var på vej væk, på flugt. Den klynkende lyd fik hende til at være mere vagtsom *Hvad i alverden?*. Hun lagde knap nok mærke til at Selena skiftede tilbage, de tunge fodtrin alarmerede hende i den grad om at det nok ikke var noget hun bare sådan lige kunne klare. Katerina nåede næsten ikke at få øje på skikkelsen før hun fik et ordentligt slag i brystet og blev slynget ind i stenvæggen som en dukke. Hendes lighter var røget ud af hendes lomme og lå knap en meter fra Selena så den mulighed var væk, borte med blæsten. Hun vendte det hvide ud af øjnene, såret var ved at hele men slaget havde brækket et par ribben. Skikkelsen kom nærmere.

//Undskyld.. Kort svar;)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 20:36

Selena nåede knapt at blinke før Katerina var blevet slynget ind i væggen, med denne skikkelses enorme styrke. Okay de skulle være sammen om dette her, men Selena var så svag.. MEn hun valgte simpelthen at bruge sin evne alligevel og lukke for bæstets syn. Den var nu blind og vakklede rundt som en panikslagen hund der hverken kunne finde hovede eller hale i noget. Sådan virkede den evne bare, hun kunne få alle til at se hvad hun ville eller intet overhovedet. Det var smart nok. Selena kiggede på Katerina og samlede lighteren op og kastede den hen til hende igen så den landede på hendes skød. Hun kiggede på bæstets skygge der var ingen lys så hvad det var havde hun ingen anelse om..
Selena kiggede rundt omkring sig, hun kunne ane muren mere end før.. Som den kom tættere og tættere på dem...
"Katerina muren! Den masser os hvis vi ikke løber!" Råbte hun til Katerina.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Gæst on Søn 3 feb - 10:00

Katerina betragtede Selena, Formskifteren var helt klart svag men det så ud som om hun koncentrede sig om et eller andet. Da bæstet nærmest blev blindt spærrede hun nok øjnene en smule op, var det virkelig Selena’s evne?. Selvom bæstet ikke kunne se fungerede ørerne fint og varsomt rejste Katerina sig op. Kiggede på Selena, pegede på sine egne ører og pegede så på bæstet. Muren hun havde lænet sig op af for et øjeblik siden begyndte at presse hende længere ind imod midten og sekundet efter råbte Selena at muren flyttede sig. Katerina’s sår var helet fuldstændigt og hun skrev det som en notat at hun skulle huske at sige tak til Selena. Hun greb lighteren og sendte en bølge af ild over imod bæstet der blev forbrændt på den højre side af kroppen. ”LØB!” råbte Hun før hun med lette og adrætte skridt selv flygtede, derhen hvor murene stoppede og der var to andre tunneller at gå ind i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Bring it on ~Katerina~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum