Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Go down

To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 0:11

Tid - Aften
Vejr - Mørkt og blæsende
Sted - Gågaderne
Påklædning - En kort nederdel og en sort top med nogle sorte stiletter
______________________________________________________


[Gaderne var ikke fyldt denne aften, blæsten var ogs ret hård så folk havde nok valgt at blive inde for ikke at blæse væk, Rapheal derimod, havde fået lov til at gå en tur af Dust, hun havde brug for det, hun havde så mange tanker at få styr på... minder om Dahvie var dukked op igen efter at havde mødt Jinxx, han mindede så meget om ham, hun havde bare så meget op i hovedet som bare kørte rundt igen og igen, hun havde haft så mange mareridt her for tiden.
Hun støttede sig op af en kold mur og lagde hovedet mod den kolde mur og kølede det lidt af, hun var varm som hun havde feber... det mærkelige var bare at hun ikke følte sig syg eller noget, hun havde bare mange tanker.
Hun havde taget sin sorte nederdel og top på, ikke fordi hun selv havde valgt det, det havde Dust, det var ham som for det meste valgte hendes tøj, ikke hun havde noget imod det, så var hun fri fra flere timer foran skabet og lede efter tøj som passede hende.
Hun vende ryggen mod muren og lænede sig op af den hvor efter hun gled langsomt ned af den, hun krummede sig sammen og sad helt mast op af muren med siden, hun havde ansigtet vent ind mod muren og sad og prøvede at få styr på sig selv, hendes tanker og hendes liv, hun var svimmel, alt den tænken, hun havde brug for at slå alle tankerne ud...


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 19:23

Vinden trak fat i den lange sorte frakke, som Kali havde valgt at tage på. Normalt havde hun en lidt splittet stil, hvor hun enten var elegant nok eller hun var mere læder typen. Det kom helt an på humøret og formålet, men denne dag havde hun bare taget det første og bedste og valgt at gå en tur ud i byen i håb om at få lidt fred fra alles tanker. Tit kunne hun holde andres tanker ude, men i dag var et eller andet slået fejl. Alle følelser. Alle tanker. Alting blev opfanget af hendes radar og sendt videre op til hendes egen hjerne og uanset, hvor meget hun havde prøvet at mediterer og gøre andet for at holde tankerne ude, så blev de ved med at komme. Så til sidst var hun blevet nød til at forlade værelset, hun havde lejet, og smuttet ud i byen for at få lidt frisk luft til at rense hendes hoved fra andres tanker. For lige nu var det kun hendes egne, der talte og betød noget. Lige nu skulle hun selv tænke.

Hænderne blev stukket ned i de dybe lommer, og hun trådte ind på gågaden, men med det samme vidste hun, at dette havde været en forkert idé. Tanker og billeder af personer stod tydeligt frem på hendes nethinde. Hænderne røg hurtigt op ad lommen op til tindingerne, hvor de langsomt begyndte at masserer i håb om, at billederne og ordene forsvandt. De blå grønne øjne stirrede rundt for at finde synderen, men intet held var til stede for hende. Kun et enkelt par var inde for rækkevide, og hun ville give sin højre arm på, at ingen af disse havde tankerne. Denne påstand blev dog også hurtigt bekræftet, da hun opfangede hver af parrets tanker om hende, hvor kvinden ikke ligefrem tænkte de bedste tanker om hende.

Kali satte sine ben i gang og fulgte højden på tankerne. Lidt fra hende så hun en kvinde, som satte sig ned ad væggen, og uden at tænke over det besluttede hun sig for at følge synsevnen fremfor de fremmede tanker, som dog bekræftede hendes mistanke om, at det var denne kvinde, som forpestede Kalis tanker og gjorde hendes dag endnu mere irriterende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 19:38

Hele scenen med mellem Dahvie og hende, deres sidste møde gik ikke ud på andet end bare at stå og råbe af hinanden, hun tog hænderne op til hovedet og lukkede øjne i, hun prøvede at lukke alle tankerne ude, prøvede at flytte dem.. få dem ud af hendes hoved, men forgæves, hun rystede på hovedet voldsomt, som om hun kunne få tankerne ud på den måde, det gjorde dog bare svimmelheden værre, hun måtte tilbage til Dust... eller hun kunne tage til Jinxx, hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun havde bare brug for at sove et sted henne, hun... kunne da sove på gaden, bare lige denne nat, hun vidste det ikke ville være godt for hende men herude var der ikke noget der kunne forstyre hende, hun var alene herude.
Hun tog en dyb indånding, nej hun skulle ikke sove på gaden... Dust ville blive sur og Jinxx ville ikke synes om det, hun åbnede øjne og rettede sig op, men som hun rettede sig op kom tankerne tilbage på Dahvie og hende, hun var lige kommet væk fra dem, hun lagde hovedet ned i sine hænder som hvilede på hendes knæ som var trukket op til hendes bryst.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Indlæg by Gæst on Lør 26 jan - 20:39

Tankerne strømmede ind igennem hoved. Kortfilmen af et skænderi og til sidst et brud mellem dem stoppede først, da hun stod lige foran kvinden, som var sunket ned på jorden. Et stille øjeblik stod hun bare stille og så på denne mørkhårede kvinde: Hun havde noget beskedent tøj på, som overhoved ikke passede til vejret. Det sorte hår gik ikke særlig langt ned, vidst kun skulderhøjde. Kalis blik endte til sidst på de sorte stiletter, og derefter ned på hendes egne sorte støvler, som hun havde valgt på grund af kulden.

Langsomt løftede hun sin ene fod og puffede til kvindens ben med den. Det nederste af Kalis hage var gemt af frakken, og hænderne befandt sig igen i lommerne. Hendes look var meget mere afslappet end tankerne, som kørte rundt i hendes hoved. Og der var kun en måde, hvor hun kunne få det til at ændre sig på, nemlig var at få hende til at tænke på noget andet, som havde en langt mindre kraft, så hun ikke kunne høre dem så tydeligt.

Hun ventede på, at de mørke øjne mødte hendes, før hun åbnede munden og talte med et nonchalant tonefald: ”Stop med at tænk på Dahvie, Dust og Jinxx! Et enkelt skænderi gør ikke det store. Og skrid bare tilbage til Dust eller Jinxx - bare bestem dig, for du kan ærligtalt ikke sove på gaden i det tøj, medmindre du godt vil blive overfaldet.” Hun stirrede bare ned på kvinden uden noget udtryk i sine øjne. ”Men vigtigst af alt, stop med at tænke så fucking højt!” Det sidste af hendes sætning steg langsomt i højden, så man kunne høre, at hun virkelig mente det. ”For ærligtalt, så er det fucking irriterende at få læsset andre folks tanker ind i mit hoved, og især når du har sådan nogle deprimerende tanker.” Hun trak sig to skridt tilbage og overvejede, om hun skulle gå videre, eller om hun skulle vente på et svar fra denne kvinde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: To many toughts... I can't take it anymore - Kali Blake

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum