Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Noa
 
Sean
 
Candice
 
Kira
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
James
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150740 indlæg in 7757 subjects

A Dark Side. -Claire-

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

A Dark Side. -Claire-

Indlæg by Gæst on Søn 27 jan - 21:49

V: Tåget.
T: Morgen.
S: Udenfor byen.

Jacob sad oppe i det samme træ som dengang.. Dengang han mødte Nille for første gang, så hende liste rundt imellem træerne som var hun på flugt ligesom ham selv.. Han lukkede øjnene i, huskede det hele.. Politichefen som stod og råbte at de andre politimænd skulle tage sig sammen.. den snævre stemme.. Det var som i går at han stadig var på flugt fra den gamle mand.. Eller, gamle mand.. Ældre herre.. Men, for hans øjne kunne han nu se Nille.. Hun var kravlet op i det samme træ som ham selv, med hætten over hovedet, så man ikke kunne se det mørke hår..
Han åbnede øjene igen..
Det var så længe siden.. men føltes som i går..
Han sukkede en sidste gang, inden han hoppede ned fra træet med en let bevægelse. Han kiggede kort rundt, inden han trak sin hætte over hovedet og kiggede kort ned på et logo som han havde i sin hånd.. logoet blev hurtigt placeret i lommen, hvor han derefter luntede ind mod byen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A Dark Side. -Claire-

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 13:26

Claire kom gående med hurtige og tunge skridt. Man kunne næsten fornemme at hun ikke var i humør til at snakke med nogle, hun kunne ikke klare noget ligenu.. Hun var vred, pisse ked af det og ikke mest deprameret. Hun gik i tågen, og ramlede ind i noget. Hun kunne kende hans påklæding, JAcob.. Gud hun var ikke i humøret til at snakke med ham, Nille hans veninde. Hun var også død, så var deet bare lige deet hvor gode venner. Nille og Claire havde nogle unikke oplevelser, de var blevet gemt i en kasse ved siden af den kasse stod den med de minder hun havde med Brick... Hun savnede nu den vovse, hendes elskede Brick, som hun aldrig ville se igen. Hans latter, det søde smil, og de charmerende øjne der var kommet ind i hendes sjæl. Bare ham.. Hun elskede ham, og det var virkelig svært at give slip. Nu skulle hun finde mod og styrke for at holde sig i live og finde derhen hvor hun nu hører til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A Dark Side. -Claire-

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 22:37

Han gik ind i nogen hvilket gjorde ham en smule overrasket da han ikke havde forventet at der var nogen.. Eller, der var som regel nogen, men han var et helt andet sted end virkeligheden lige nu.. Der var så meget at tænke på.. Nille var død.. Og måske ville Josh også dø hvis han drøm den passede.. Christian var ingen steder at se.. Der var sket så meget..
Han gik et skridt tilbage og kiggede hvem det var han var gået ind i.. Det gav et lille sæt i ham, han kunne straks genkende Claire.. Den flabede Sortelver.. Han var ikkei humør til hendes komentare lige nu..
"hej Claire," sagde han med et skævt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A Dark Side. -Claire-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum