Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Go down

Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Man 28 jan - 16:24

Et lille tyverri på en bid brød, BUSTED! Shit..
Escada sad med det ene ben over det andet, inde på kontoret. Hun pustede tungt ud, hun orkede ikke at sidde herinde. Hun kunne hører de fik længere og længere væk, fordi de havde en anden ung knægt inde for mad tyverri. Hun rejste sig stille op og gik rundt på kontoret, hun pillede lidt ned nogle af tingene som stod til pynt. Hun ventede på om de ville vise den knægt herind eller om de ville gå et andet sted med ham. Hun var nysgerrig for om de ville tro at de to havde arbejdet sammen, hvilket de ikke havde. Men hvis han var uskyldig kunne hun da måske hjælpe ham? Hun gik nærmere døren, og stod stille da døren blev åbnet hurtigere end lynet. En af politimændende greb hårdt om hendes arm, og Escada tænkte blot på at brække hans arm. Og et knæk i mandens arm så han næsten skreg gav tegn for hendes evne virkede perfekt. Hun fnøs og satte sig hen på stolen igen samme stilling som før. En anden mand kom ind med knægten måtte deet næsten være, politimandn havde fat i hans hår og en hånd bag armen. Stakkels knægt...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan - 18:28

"Følg nu bare med knægt," mumlede politbetjenten og skubbede hårdt Zayn i sin nakke, hvor han derefter lod sin hånd hvile på hans nakke for at holde han hoved nede.. I følge zayn tog de det alt, alt for alvorligt.. Han havde jo for pokker ikke stjålet mere end en bid brød også Wupti, så fangede de ham og tvang ham med til den lokale politistation.. Lugten af røg fik ham til at rynke på næsen.. Måtte politimænd godt ryge indenfor? Burde der ikke være en form for lov over det?
Betjenten åbnede døren ind til et andet rum. Zayn kiggede kort rundt, inden han fik øje på pigen inde i lokalet.. Han spærrede øjnene op, men kun fordi han var en smule overrasket over at se så køn en pige på en politistation.. Et skævt smil blev sendt, lige inden de skubbede ham ned på stolen ved siden af hende..
Politimanden satte sig på stolen, bag det rene skrivebord foran dem, hvor han rigtig kunne sidde og lege skuffet skolelærer..
"Så, i har begge stjålet mad," sagde han og foldede hænderne på bordet, imens albuerne hvilede på skrivebordet. "Har i en forklaring?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 12:27

Hun pustede ud og rullede øjne af politiet.
"Altså som sagt var jeg sulten? Jeg har ingen penge eller noget. End of story." Svarede hun og satte sig tilbage i stolen og kiggede op på dem med et hævet bryn.
"Må jeg gå nu?" spurgte hun irriteret og rejste sig op da en af politimændene skubbede hende ned og sidde igen, ørnen indeni hende følte sig truet og ville fri. Om den så skulle kæmpe for friheden. Escada kunne se de ikke troede hende spor, som hun var en luder blot fyldt med løgne.
"Ingen løgne kvinde!"sagde den ene med en hård og skamfuld stemme. Øjne meget vrede.
"Arbejder i sammen?" tilføjede den anden politimand. Escada skulle til at ryste på hovedet men så en mulighed og nikkede.
"Ja.. fanget.." spillede hun. "MEn vi forældre løse og har intet overhovedet.." sagde hun med falske tårer som de hoppede på og så med følende på hende og Zayn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 16:05

Pigen så ikke ud til at være glad for at være på politistationen.. Hvem ville også være glad for at være sådan et sted, medmindre man arbejde der eller måske var med sin far eller mor på arbejde.. men, desværre havde ingen af dem en forældre som arbjede her, de var bare blevet nappet for at nuppe en smule brød.. Brød.. Hvordan kunne man blive anholdt for det? Burde de ikke anholde sådan nogen væsner som dæmoner i stedet? De gik jo og drabte folk.. Hans egen søster var blevet et offer for en af dem..
Han kiggede ned i jorden, alt imens betjentene afhørte pigen, han ventede bare til det blev hans tur til at gå igennem fedtefadet.. Da pigen nævnte "vi" løftede han blikket og kiggede hen på hende med et løftet øjenbryn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Tors 31 jan - 16:49

Hun kiggede på Zayn kort med et blik som nærmest skreg 'spil med!'
Hun var ved at gøre politimændene bløde i knæene.. Håbede hun indtil en anden smækkede døren op en dæmon, hans vrede var stor. Han lignede en som kunne finde på at tage alle sjælene i rummet hvis han gad. Escada sank en klump, hun havde set en dæmon før. Jacob mente hun hans navn var men han var ret modsat denne dæmon..
Hun ville gerne ud og det skulle være.... NU! Om hun så skulle brække alle knoglerne i folks kroppe var hun ligeglad!
"De skyldige bur dem inde!" Sagde dæmonen og pegede på Zayn og Escada. De blev hurtigt sat i en celle sammen, og der kunne de så bare side og rådne op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Lør 9 feb - 16:56

Zayn forstod hurtigt hentydningen og skulle lige til at spille med, da døren blev slået op og en stor muskuløs mand kom ind, med øjnene på stilke og et løftet bryn. Hos ham var det tydeligt at man ikke havde en eneste form for chance, ikke medmindre man gerne ville riskiere at få brækket alle sine knogler og derefter få sjælen suget ud, hvis manden altså var en dæmon. Zayn kunne ikke se hvad folk var, det var han ikke helt ekspert på endnu.
De blev kastet ind i et bur, som var de ikke andet end kludedukker og Zayn sukkede dybt, inden han orkede at rejse sig op. Han kiggede rundt, stedet så ikke ud af meget, der var en enkelt køjeseng, samt en vask og et toilet af en slags. Zayn var ret så sikker på at han ikke ville bruge det toiltet, så man kunne ikke gøre andet end at holde sig. Han sukkede en sidste gang, inden han kiggede hen på pigen med et skævt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Lør 16 feb - 17:18

Langsomt begyndte stormen at komme og lyn slog ned ikke langt væk fra stadionen. Et sted i gyderne ikke langtfra lagde der en død kvinde krop, men helt død var den ikke. For finger spidserne begyndte at bevæge på sig. Som var den døde i kamp med sig selv, et lyn slog ned i kroppen og ud af røgskyen kom Julianne. Stået op fra de døde, men hun havde forandret sig en lille smule. Hun kørte en hånd igennem sit krøllede blondte hår. Hun kiggede lidt til siden, og satte igang ned imod politistadionen. Julianne åbnede de tunge døre, og da en politi mand ville slå ud efter hende for at hun skulle holdes tilbage, slog hun ud med sin arm så hun greb om hans hals. Og sendte følelsen af dyb sorg igennem ham, og gik bare videre. Julianne kom til et lille bord hvor en betjent havde glemt en kappe og en pistol, underlige betjente. Julianne tog kappen over sig, og pistolen i hånden. Hun gik imod det område hvor cellerne var, og ville åbne døren da en prikkede hende på skuldren. Julianne vendede sig om og lod ikke sit ansigt vise. Hun kiggede bare ned ladede pistolen og skød betjenten som havde været dæmon. Julianne sparkede dørene op og gik igennem gangende hvor fanger bare gloede på hende, enlig kom hun til en celle hvor i hendes bror sad. Julianne åbnede cellen og tog ham ud med et hårdt ryk. Hun trak ham igennem gangende og forbi betjentene, som hun havde ordnet. Julianne trak ham med dig og havde ikke tænkt sig at stoppe før han var ude for farer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Gæst on Tirs 19 mar - 17:37

//Zayn er stadig en NPCer Wink//

Pludselig kom der en velkendt person ind i rummet, som fik Zayn til at spærre sine øjne op og fokusere på hende der lige var trådt ind i cellen, med selvsikkerheden på sin side.. Der var ingen tvivl.. Det var Julianne.. Men, hvordan det? Han havde jo hørt at hun var død.. Hvordan kunne det overhovedet lade sig gøre at hun var i live!? Han skulle til at sige noget til hende, men blev afbrudt så snart hun trak ham ud af cellen og efterlod pigen siddende derinde, medmindre hun selvfølgelig valgte at stikke af.. Zayn gik med Julianne, uden det mindste tegn på at stritte imod.. Han var bare så glad for at se hende igen, så han næsten ikke kunne få et ord frem på sine læber..
Da de endelig var i sikkerhed, krammede han hende hårdt og lod hendes duft omringe ham.. Hun var i live..
Lidt længere væk, oppe på en bakketop, stod wave og betragtede sin ven og hans søster.. Eller, kæreste.. Han var i tvivl.. Han lagde hovedet skævt på skrå, med et smil over at Zayn var okay.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sweet boy, help me please? ~Zayn~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum