Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153049 indlæg in 7940 subjects

New faces everyday //Katsas//

Go down

New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Gæst on Søn 10 feb - 20:02

Sted-Gågaderne
Tid-18.46
Omgivelser-Mennesker der går rundt og sådan
Påklædning-hvid t-shirt og et par hvide shorts med noget blå ned af benet og sko
V-ikke koldt men heller ikke varmt lige i midten.


Zankuji kom stille og roligt gående for sig selv gennem gågaderne da han ikke sådan havde det helt vilde han sådan skulle en dag som i dag, så han var bare ude og gå og havde ikke noget der hastede helt vildt og alt det.
Han gik bare der og fandt en bænk og satte sig ned på den, han var let påklædt i da så det hed en hvid t-shirt og et par cowboy bukser der var hvide med noget blå ned af det ene ben.
Han sad der i noget tid før han rejste sig igen og gik bare vider, men en tanke kørte igennem hans hovede hvorfor var det lige at han var gået den tur her hvad lavede han der og sådan.
Han var ikke helt sikker men nu var han der så hvor kunne han ikke lige så godt gå og kigge på det forskellige ting og sager som der var i vinduerne og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Gæst on Søn 10 feb - 20:15

En høj spinkel kvinde kom roligt samt elegant, gående ned af gaden uden rigtigt at have et mål, kvinden var iført et par stramme sorte bukser samt en hvid stram top og et par høje lyslilla stilletter som fik hendes ben til at virke længre.
Hendes hud var lys og fin, ansigtet var kønt og bar et par lysegrå øjne, hendes har var langt samt bølged og bar en lys lilla farve, folk kiggede efter hende når hun gik forbi dem. Kvinden var Katsas, en ung kvinde på 19 år men med stor livs efaring.
Hun smilede roligt idet hun passerede en bænk med en ung fyr, og fortsatte elegandt ned af gaden uden rigtigt at skulle noget, hun nød blot vejret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Gæst on Søn 10 feb - 20:37

Zankuji sad der i lidt tid og slappede af mens han roligt bare sad der så han en kvinde der kom gående forbi ham og alt det, roligt rejste han sig op og kiggede på kvinde og smilte roligt før han gav sig til at gå roligt den vej hun var gået og var lige bag hende, efter lidt tid gik han forbi hende og med en meget let berøring kørte han sin ene hånd over hendes røv og gik forbi hende før hun nåede og reagere på det.
Han så frem af og gik bare vider foran hende og alt det og ventede på at se hvad hun ville gøre nu hvor hun næsten lige var gået forbi ham og nu var han igen foran hende og alt sådan noget.
Han gik roligt rundt og slappede bare roligt af mens han gik der og sådan noget halløj der og ventede på at se hvad der ville ske nu her.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Gæst on Man 11 feb - 20:31

Katsas gik i sin ejen verden, men da en hånd strejefede hendes røv stoppe hun brat op og så rundt. Hun fik øje på en fyr længre fremme og rystede på hovdet af ham før hun så gik efter ham, men hurtigt nok til at komme op på siden af ham"hvad har du gang i hvar?"spurgte hun halvt drilsk og halvt sur.
De grå øjne stirrede afvendtene på ham imens hun fulgte med ham, for at se om han gad svare hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Gæst on Man 11 feb - 20:46

Han stoppede op da kvinden kom op på siden af ham og spurgte ham om hvad han havde gang i "hmm jeg går denne her vej hvad med dig"sagde han roligt og så på hende og slappede bare af, han så rundt også på hende igen "hvad er der da sket noget siden du er sådan halv sur"sagde han roligt og så på hende, og slappede roligt af mens han kiggede hende i øjne og havde sin visse charme over sine øjne og sådan.
Han ventede på at se hvad hun ville sige til han for han var ikke den man skulle gøre sur hvis det var det hun var ude på men det håbede han ikke at hun var og sådan.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New faces everyday //Katsas//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum