Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

you dare not test my trust//Katsas//

Go down

you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Gæst on Man 11 feb - 22:17

S Gågaderne
O få folk
V det begynde lidt og regne
T 22,00
P outfit 1
Arason gik ignem gaden med hans bytte i den ene hånd imens han havde et
smil på hans ansigt ny fangst var altid godt og ha flere penge så man kunne klare sig der var flere han gik forbi der forsøgt og sælge deres krop men han lod som om han ikke lagde mærke til dem selv når de så åbenlyst gik ind foran ham nej den eneste han ville ha var hans kærste hans varulve kærste men uhh hvor ville han få ballade når han kom tilbage til hende det ville ikke blive et kønt syn han sukkede og gik vidre ignem gaden lyset var ved og slukke rundt omkring han sukkede og sætte kursen mod et værtshus han ville ikke kunne nå et andet sted hen inden nat

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Gæst on Tirs 12 feb - 18:59

Natten var faldet på og de fleste var gået til ro eller holdt sig indedøre hvor der var sikkert, en høj spinkel skikkelse kom listende gennem skyggerne i håb om ikke at blive opdagt. Skikkelsen var en ung kvinde iført et par militærbukser samt en sort stram top, og et par store støvler, udover det bar hun en sort sportstaske hvori der lå nattens tyvekoster det var grunden til kvinden listede afsted.
Skikkelsen fortsatte ned af gaden og forbi en ung mand , dog så hun kort på den mandlige person , men fortsatte så vidre men kom dog til at lave en høj lyd, idet hun slog sit knæ ind i en skraldespand hun ikke havde set.
Kvinden banede højlydt og tog sig til knæet imens hun kort så sig tilbage men skyldte sig så at humpe afsted væk fra kampen.
Dog var der gået hul på hendes knæ så duften af hendes søde blod spredte sig i luften.

Kvinden fortsatte afted, det lys lilla hår blæste efter hende imens de grå øjne så nervøst frem for sig og afslørrede at hun var halvt bange. Katsas stønnede svagt af smerte fra knæet men tvang sig til at humpe vidre for at komme hen til det lille værtshus et stykke derfra.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Gæst on Tirs 12 feb - 19:07

Arason vendet sig lynhurtiget om da han hørte brage han gik mod kvinden der humpede afsted han var klar til sin bue og skyde hende med hvis det var man skulle ikke bare stjæle fordi man kunne han gik hen til kvinde med buende klar og træk hendes så ind til siden "du aflevere de tyve koster nu eller jeg skal personlig afstraffe dig så du aldrig vil glemme det" lød hans stemme hård og brutal hans øjnde gløede da han sagde det han smilet lidt ondt nu skulle hun få han tog sin daggert op og skær i hendes hår

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Gæst on Tirs 12 feb - 19:15

//husk at bruge komma og punktum;) //

Katsas virsse surt da hun blev skubbet til side, af manden hun før havde paceret, hun stirrede vredt på ham imens hun spændte alle muskler i hendes krop.
Hun hvæsse surt af ham som en kat" Du skal ikkestraffe mig, jeg har mine grunde"vrisse hun surt hvorefter hun hurtigt greb fat i den hånd han holdt kniven i, for at stoppe ham i at skære i hendes ellers så kønne hår.
Hun kigge ham dybt ind i øjene"slip mig, jeg har intet gjordt dig"brummede hun surt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Gæst on Tirs 12 feb - 19:23

//sorry skal jeg huske//
Arason smilte fordi han normalt ikke var sådan. "jeg kunne også tag dig med ned til poletiet var eller vil du heller noget andet fordi ellers skal vi tilbage og aflevere de ting du har stjålet. Det er op til dig".Sagde han og træk hans hånd tilbage i det han lige snidt hendes hår med hans kniv det var bare ikke den skarpe side men den sløve. han holde hans kniv i hånden og legde lidt med den i det han træk en hætte op over hovedet. "hva bliver det til" sagde han og smilte roligte til hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: you dare not test my trust//Katsas//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum