Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Melisandre
 
Zayden
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156551 indlæg in 8131 subjects

Mit indtryk

Go down

Mit indtryk

Indlæg by Gæst on Tirs 26 feb - 20:02

Godaften mine forfattere, vampyre, elver, mennesker og andet godtfolk

Jeg er blevet henvist til denne side af en unavngiven person(?), som beskrev det som personens guilty pleasure. Så i håb om at opleve en lignende glæde ved igen at spille RPG, har jeg været så dum at lave en ny karakter her på siden. Også pga. alt det jeg har læst, fordi man læser altid info, før man starter et nyt RPG. Så har jeg nogle første hånds indtryk, som jeg følte træng til at dele med jer. Jeg lange tråden her, fordi jeg følte den hørte hjemme, da der er ris og lidt ros?

Så her har i mit uforbeholdte indtryk af, hvordan siden er. Efter at have snusset lidt rundt i et par dage.

Fordi siden er et RPG bliver man selvfølgelig nød til at læse alt informationen rundt omkring og finde ud af, hvordan verden hænger sammen. Jeg tror, jeg har styr på det meste og det vigtigste. Men der var nogle fejl og mangler i mine øjne, når man kommer ind som helt ny bruger og intet kender til verden.
Først og fremmest vil jeg gerne personligt, have et kort over hele verden. Bare for at jeg så kan få en visuel idé om, hvor alting ligger iforhold til hinanden. Det optimale i mine øjne vil være et detaljeret kort over landet/verden, plus kort over de forskellige større byer. Men et enkelt groft kort over verden ville også være tilstrækkeligt. Bare så jeg har en idé om, hvor langt der er fra Doomsville til Firewood eks. eller hvor stor "Starten på the Burning Desert" er i forhold til selve Burning Desert eller om jeg rejser mod øst, hvis jeg rejser fra Sunfury til Doomsville. Jeg vil personligt gerne vide, hvor alting præcist ligger iforhold til hinanden og ikke bare her er by A, her by B og her C. Hvis du skal fra A til C bliver du magisk tp'ed fra A til C. Det Kan også være det er sådan det funger med portalerne, fordi det er forskellige verdener. Men sådan jeg læser det skrevet ligger Sunfury, Doomsville, The Forest Of Mother Nature og Øerne i samme verden, hvor det kun er Dragon's Peak, som ligger i en anden.
En anden ting, som gik mig på. Var at jeg fandt en del formuleringsfejl. Jeg vil ingen måde påstå, jeg er god til dansk eller grammatik. Ej heller vil jeg klandre nogen for et dårligt arbejde. Men der mange så sætninger og ord, som gik mig på, fordi de var forkerte. Sådan noget som:
De bryder sig ikke om de andre elvere og de bryder sig heller ikke om dem.
Det er ikke fordi, jeg ikke forstår mening. Men sætningen er bare dårligt formuleret.
Og nu kan jeg så selvfølgelig ikke finde mine andre eksempler >.> *At lede og læse igen*
Byen er nok lige så stor som Landeland
Men forskere siger det er pga det røde leret.
men de er bare delt op i tons viser af forskellige øer
Det er ikke store kæmpe fejl. Men det er sådan nogle små stavefejl og kommunikations fejl, jeg fandt rundt omkring på siden, da jeg læste info. Jeg vil også have lavet fejl, hvis det var mig, der havde lavet en RPG-side. Jeg vil bare pointer at de er her.

Det var sådan set mine 2 største "negative" indtryk omkring siden. Der ud over, var der bare nogle små ting, som:
At vampyrer virker OP
Der er rigtig mange mennesker og vampyrer, men knap så mange af de andre racer (kan ikke rigtig blame folk for det)
Virker til at være en livlig og god hjemmeside. Aktive brugere som vil RPG og kan lide at skrive. Det er ikke bare "hej dig" 2 sætnings-pjat. Det lader til at være indholdsrigt kommunikation.
Jeg ser frem til, hvad siden vil bringe og vær venlig og tag godt imod mig Very Happy

En ting mere.. Det undre mig, at når man skal tilmelde sig, skal man accepter følgende:
Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik
Men når man så skal oprette profilen, skal man angrive, hvad man tænder på. Et andet sted læste jeg at en person frabad sig seksuel omgang. Har også læst at der skulle være flere bodeller end kroer (vist en gammel post). Og andet som jeg måske vil mene ikke hører hjemme på en RPG-side og går imod det, man i mine øjne accepter.
Men altså.. Jeg er udefra kommende og ved hvordan det er/funger på siden, derfor skal jeg ikke dømme nogen. Men det har "skræmt" mig lidt væk fra siden, for som sagt er det ikke det RPG er for mig.

Undskyld den kæmpe væg af tekst i min første post D:

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Rafaela on Tirs 26 feb - 20:11

Ikke for og rette på det du skriver, men der er faktisk mange flere vampyre, dæmoner, mennesker og shapeshifters og der er ved og komme mange Santuines også, så der er faktisk mange racer hvor der er mange i hvor i forhold til fx draconianerne og elverne er der få.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Sajro on Tirs 26 feb - 20:16

Det med hvad man accepterer er noget der ikke kan fravælges og er noget udbyderen af denne side har sat op, hvis du har været på andre rpg-sider fra danskforun, forum motion, heaven forum eller mange andre er det det samme du har accepteret alle steder.

siden her blev lavet til at være ret fri og åben og ved at vores admins sikkert vil give sig i kast med at rette fejlene under vejs, og har du spørgsmål så skriv og de eller os andre vil straks svare.

omkring et kort ville det nok være muligt men ville kræve meget tid grundet hvor stor denne verden faktisk er

til slut hvorfor mener du vampyre er op?

Smile

_________________
Varulve Form (Klik for at se):

avatar
Sajro
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 6324
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Delilah on Tirs 26 feb - 20:24

Hej! Og velkommen til!

Altid dejligt at du gider at tage dig tid til at læse alting(ved godt at jeg lyder admin-agtig lige nu, men det er altså ikke derfor. Det er bare fedt at du er grundig), og at du gider sætte dig ind i tingene. Og jeg er også sikker på at administratorerne syntes det er fedt at du gider påpege de fejl der er, for at de kan rette dem og forbedre siden når det er muligt.

Dog vil jeg lige sige at stavefejlene(undskyld hvis det lyder lidt hårdt) egentligt er ligegyldige. Den første sætning kan jeg ikke se fejlen i, og de andre er helt tydeligt taste-fejl der er kommet når man skriver hurtigt. Jeg er helt sikker på at du vil have meget svært ved at finde én bruger her på siden der ikke laver stavefejl i ny og næ i deres indlæg uden at de får dem rettet - selv laver jeg hundredevis(undskyld til mine emnepartnere der skal gætte sig til min tekst).

Til dét med kortet(og undskyld for en sær rækkefølge jeg skriver svarene i), så ville det selvfølgelig være en fed ting at have med som man kunne spille på. Personligt syntes jeg dog ikke det skal være for detaljeret med 2,17 km fra Doomsville går du på en grusvej, hvorefter du træder ud på en mere befærdet vej. Vil personligt gerne have lov til at kunne udfolde min kreativitet i forhold til hvor jeg mener de forskellige ting er(selvfølgelig med en smule hjælp, da man ikke skal gætte vildt). Derudover ville det overraske mig hvis virkelig mange faktisk ville sidde og skrive hvor mange kilometer de gik før de kom til et sted, eller hvor mange gange de drejede til højre før de kom til en skov.

Igen vil jeg erklære mig uenig i dit synspunkt. Jeg synes faktisk er vampyrer på ingen måder er OP, fordi de har liste af svagheder der er længere end deres liste af styrker - hvoraf nogle af dem er voldsomme som at de vil brænde op i solen, og at de både kan blive slået ihjel af træ - men også glas og stål bl.a, hvilket jeg faktisk syntes er super fedt fordi de fleste kun mener at de kan dø af træ. Go vores admins!Smile

Igen igen(jeg føler mig lidt halvsur når jeg læser min egen tekst, så du må endelig ikke tage det som noget surt) erklærer jeg mig uenig i at det er et problem at der er mange af dem. Folk må vel vælge deres racer som de vil, og hvis de helst vil mennesker og vampyrer, så er det vel deres sag. Jeg har dog ikke tænkt over det. Men hvis der faktisk er flere af dem, så kan jeg faktisk ikke se det som et problem. For hvad skulle problemer i det være?

Den retningslinje er én der automatisk kommer når man har oprettet en side på danskforum.net, hvilket også betyder at de faktisk ikke har haft indflydelse på det. Derfor ser jeg ikke noget problem i det, for administratorerne her på siden har bare valgt at gøre det på en anden måde. Og egentligt vil jeg påstå at spillet er lidt mere realistisk når man har lov at spille på vores karakterers seksualitet, for hvis vi ikke kunne det så ville det miste en ret stor del af hvordan vores karakterer ville reagere i mange forskellige situationer.
- Og ja, jeg er en succubus hvilket nok også er derfor jeg har den holdning. Og jeg vil IKKE kommentere på hvordan Delilahs seksualitet nok er en viiirkelig stor del af hendes personlighed! Det var ikke pointen, guys xD

Igen, velkommen og jeg glæder mig til du kommer i spil! Du lyder virkelig som en erfaren og dygtig bruger når du skriver som du gør det, og formulerer dig som du gør det. Derfor ville jeg heller ikke pille dig ned af noget som helst, og det var virkelig ikke for at lyde sur og bitchet og irriterende, og alle andre negative ord jeg kan finde på. Jeg ville bare sige min mening af sagen.

Og vi(jeg ...) elsker at du har taget dig tid til at skrive den lange tekst! Perfekt! Very Happy

- Delilah

_________________
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3536
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Delilah on Tirs 26 feb - 20:28

Okay, så Sajro forklarede på en lidt mere forståelig måde dét med det du accepterede, så bare lige læs det han skrev i stedet for det jeg skrev til det o.o

Og som Sajro sagde, så kan du spørge alle herinde hvis du er i tvivl om noget, for jeg kan faktisk ikke finde på et navn der tilhører en person som ikke ville hjælpe dig hvis du vil noget. Eller diskutere noget!(Undskyld, jeg kunne ikke nære mig. Måske burde du bare ignorere mig ...)

Og en sidste ting inden jeg nok skal holde op med at snakke! Hvis du kommer på chatten er vi en hel gruppe mennesker(og andre racer ..) der sidder der ret tit, og er ret sikker på at de fleste er med på en snak, diskussion(jeg stopper nu) eller et emne i tide og utide. Og så er det bare super hyggeligt!
Fra chatten har du allerede mødt Luce, Sajro og mig! xD

_________________
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3536
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Gæst on Tirs 26 feb - 20:30

Eirlys,

Først og vigtigst....Velkommen til Smile

Det er dejligt at du giver hints til de små stave eller grammatiske ups'er der stsdig måtte være at snuple over undervejs.Jeg er sikker på de nok skal blive elimineret, hen af vejen.
Thank God at det absolut ingen betydning har på spillet eller indflydelse på vores kreativitet...de er blot tekniske detaljer, en lille krølle på den nystrøgne skjorte.

Hvad angår regler om vulgære og pornografiske indput, skal man accepterer de regler, som Sajro også nævner, dog er siden ikke striks.....men jeg er da enig i at ' god stil aldrig har skadet nogen' .

Du vil møde masser af emner, hvor kærlighed, elskov, sex og måske enda hård sex medfølger....en opfordring til los admins, kunne måske være en regel om at man skal sætte de Tre XXX når emnet bliver ' meget fornøjeligt' , så ved man at der indgår den slags, hvis man hygger med at læse andres emner?

Man KAN godt udfylde hvad man tænder på, uden det bliver desideret pornografisk eller vulgært MEN det kræver naturligvis en del øvelse XD ( undskyld...jeg driller bare.....har ekstrem dårligt humor..... : P )

Jeg håber du får lyst til at lege med os herinde, og høster en masse søde modne frugter lige ned i din turban.

Velkommen igen.
~ Camille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Gæst on Tirs 26 feb - 21:33

Hvor er det skønt at i medlemmer selv kan få kæben på gled! Stor ros til jer! Smile
... og dejligt med lidt kritik! Stor ros til Eirlys ... og kreativit navn!
... og inden jeg nu bliver alt overfladisk og kedelig at høre på:

Som nævnt før, så laver vi alle tastefejl, men hvis jeg nu kunne være så irriterende at bede dig sende linkene til de steder du har fundet disse fejl, vil jeg gerne læse det igennem og rette diverse skønhedsfejl, så langt som mine grammatiske evner nu en gang rækker.

Et kort: Yup, det vil klart være en idé, men hvis vi lige sætter noget andet ind i dets plads. Hvis du læser en fantasy bog og der er et kort i, hvor mange gange kigger du så der om for at tjekke at karakteren nu er på rette spor? Jeg må selv indrømme at det kun sker en sjælden gang, når det lige slår mig at der faktisk ER et kort i bogen.
Som Delilah også nævner kan det også blive for meget af det gode. For mig personligt er jeg glad for selv at kunne trække byerne lidt i længden, så der kommer kortere eller længere afstand der ind i mellem. Men, jeg ville meget give siden et kort, hvis jeg selv kunne flette et sammen der ikke bare var sorte klatter inde i en cirkel og mest af alt lignede et skattekort lavet imens jeg gik i børnhave. mine kunstneriske evner har ikke rykket sig specielt meget siden da. Men hvis du selv har mod på det (eller nogle anden) så er i meget velkommen til at kontakte mig og så finder vi ud af noget Smile

Så angående vores felt og det for de voksne Wink
Når man opretter et forum, acceptere man at man ikke vil have pornografiske plots. Uanset om det er IF, PB eller Forumotion. Disse regler kan man kun komme udenom hvis man helt selv laver en side, hvilke bestemt er en mulighed. Men, jeg har mødt en pæn sum af boards (af alle tre afarter) der har både det ene og det andet. nogle håndholder det, men siden her har aldrig haft det og derfor er det aldrig indført.
Camille nævner at vi kunne have en XXX regel, der betyder at der er noget seksuelt eller voldeligt i et emne. Den har jeg vendt med de andre admins, men vi endte med at komme fra det igen. MEN. Hvis folk gerne vil have den, så skriv og vi tager det op igen.

Godt, nu tror jeg alt er med, ellers skriv endelig og jeg skal komme med mine fine svar Smile

.... og ja, velkommen til siden! Smile
- Håber vi får lov til at se mere til dig.

IT Admin
Eric V.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Sebastian Castle on Tirs 26 feb - 21:43

Skrev min respons til din indbakke Eirlys ^^

_________________
I started killing in the name of my country,
then I went to killing for profit,
and then I killed people in the name of vengeance,
then I found myself killing for fun and sport

Now I just kill out of old habitI am like Bruce Willis - just without the cheesy stuntman
I am like Arnold Swarzenegger - just without the cheesy accent
I am like Batman - just without the cheesy SM spandex outfit
I am like Jackie Chan - just without having the wrong skin color
I am like James Bond - just without the cheesy low amount of blow****
I am like Action-man - just without being made out of plastic
I am like Abaddon - just without the vigina ; )I am a horrible boyfriend. But a perfect lover
I am a miserable father. But the perfect masculine idol
- It´s funny how it works right?
avatar
Sebastian Castle

Antal indlæg : 802
Reputation : 2
Bosted : Hos den dæmon med bedste røv i hele Underworld.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Gæst on Ons 27 feb - 2:27

Ugh.. Jeg har bedre ting at lave, end at svarer på denne tråd. Så som at gå i seng Very Happy
Men lad mig alligevel svare og håbe på det bliver kort, mens jeg stadig har mine tanker omkring tråden, i stedet for at glemme hvert et indhold og skrive et halv hjertet svar i morgen (i dag?).
Jeg vil lade være med at svare nogen direkte, fordi det ville tage for lang tid og ville sikkert gentage mig selv op til flere gange. Så primært i hovede punkter og svar.
Også er det vigtigt at huske på, det jeg skriver kun er mit uforbeholdte første håndsindtryk. Ikke mere eller mindre end det. Så det er kun, hvad jeg har oplevet pt. Derfor er det ikke nødvendigvis lig med sandheden omkring alting (som vampyrer er OP)

Det med stavefejl og formulering. Det er ganske rigtigt det er irrelevant for spillet og altid (næsten, det trods alt et signal det sender til nye brugere, at info teksterne indeholder visse fejl). Men det jeg ville udtrykke med mit indlæg var at give et indblik i, hvordan jeg som ny bruger så siden (<-- se jeg er ikke perfekt, er ret sikker på det mangler et komma et sted i den sætning, men kan ikke finde ud af hvor -.-). Hvordan jeg oplevede den for første gang og der sprang de fejl mig altså i øjnene. Personligt er jeg alt andet en sproglig, men fejlene sprang mig bare i øjnene og irreterede mig, fordi det startede med at være 1, så blev det 2 også begyndte jeg bare at se alle.
Ps. regner med at sende en PM, med det jeg lige kan finde igen, en gang efter jeg står op igen. Skal nok også forklarer, hvad jeg mener, som er forkert med sætningerne. Alt andet vil være uretfærdigt.

Mit kort.. xD Jeg vil ikke have at vide, hvor langt alt ligger fra hinanden præcist. Jeg vil bare gerne vide, hvor langt cirka der er fra A til B. Så hvis jeg skal på en rejse fra A til B, så kan jeg regne med at bruge længere tid i den her ørken end i den første skov. Og nej, jeg vil ikke sidde at kigge på kortet hele tiden (Jeg vil gemme det mentalt, efter nogle gange). Men jeg vil gerne have en idé om, hvordan alting ligger iforhold til hinanden og hvor store de er iforhold til hinanden. En skitse er fin for mig. Bare jeg ved at skoven uendelig stor og forsvinder mod nord eks.

Omkring racer. Igen det er et første hånds indtryk og det jeg har set er primært mennesker og vampyrer. Det er kun glædeligt at der også er andre store racer, men personligt vil jeg fortrække, hvis der var et relativt lige antal af alle forskellige racer. Men tvinge folk til at vælge bestemte racer er ikke en god ting. Og skal siges at jeg ingen dårlige følelser har omkring nogen, som ville vælge at spille en populær race. Har fuldt forståelse for dem. Overvejede da også selv, at lave et menneske eller noget og gør det måske en dag, hvis det her går godt.

Vampyrer OP? Jo..
1) Min unavngivne bekendte sagde det
2) I det fleste spil vil et væsen med høj styrke, hurtighed og intelegens blive betegnet som OP. Her tænker jeg på "normale" computerspil. Normalt er et væsen enten stærk, men langsom. Forventer I ved, hvad jeg mener. Det er selvfølgelig noget andet i RPG. Men sammenlignet med min lille elver, så er det altså OP..
3) Kommer selvfølgelig an på, hvordan vampyren bliver skrevet. Man kan altid gøre sig selv OP
4) Det er bare fakta at vampyrer er OP. Det har de altid været og vil altid være. Er det ikke derfor vi elsker dem? Fordi de er bedre en zombier

Uenighed er fantastisk! Uden uenighed ville verden ikke funger. Så vær endelig uenig med mig. Jeg ved, jeg har ret :b. Jeg svarer trods alt ud fra mine synspunkter og mit liv (og der har jeg altid ret), så det er lidt svært at svarer forkert..
Desuden er en af de personer, jeg bedst kan huske fra en tidligere hjemmeside, jeg var meget aktiv på. En person jeg altid var uenig. Som hun selv sagde det (noget i retning af): Det eneste vi kan blive enige om, er at se forskellig på verden og alting. Men derfor er du alligevel en dejlig person og rar at snakke med.

Okay. Så forstår jeg bedre hvorfor det stod i reglerne. Det er en del år siden, jeg sidst har spillet på et RPG-forum, så er ikke updated med krav fra host.. Det er fair nok, altså jeg skal ikke dømme nogen. Det er ikke, derfor jeg er her. Jeg personligt vil dog gøre alt i min magt for at undgå det. For som sagt mener jeg ikke, det har noget at gøre med RPG. Det er rigtigt nok, det er rart at kunne udtrykke kærlighed til andre. Men for mig er sex noget privat, som kun vedkommer mig også den anden person. Det noget imtimt, som ingen andre skal komme i nærheden af. På det punkt passer, jeg nok meget godt til min elver race Very Happy

Det tog mig også kun... 3-5 dage at bestemme, det lige skulle være Eirlys, jeg skulle hedde... Og en del mere at blive færdig med hendes her tøsen.. -.-

Og en sidste ting. Forhåbenligt får I ikke mere at se til mig. Forhåbenligt får I mere at se til mine ord og skriveriger. Forhåbenligt mødes vi aldrig og jeg vil altid bare high elf Eirlys :b
Ej heller har jeg lyst eller mod til at lege med jer (hvis du forstår Camille ;b). Jeg vil klart fortrække at holde mig til et uskyldigt og eventyrligt elver liv Very Happy

Edit: Takker selvfølgelig for den varme velkomst.
+Bonus info: Det går mig også på at siden bruger URL, som forkortelse til at være i spil. For mig er URL en internet adresse. Men det er igen bare noget, som gør mig personligt. Forstår udemærket I bruger URL.

Edit2: Stave/grammatik fejl (+sætninger der lød bedre inde i mit hovede kl. 2 om natten, end de gør nu)


Sidst rettet af Eirlys Ons 27 feb - 12:13, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Delilah on Ons 27 feb - 7:30

Okay, jeg vil kun lige svare på det med den pornografiske indhold og alt det dér jeg ikke gider gentage, fordi jeg lige nu er ret doven - og stod op klokken 5, så jeg er ved at dø indvendigt. Jeg har allerede givet min mening til kende omkring de andre emner, så dem skal jeg nok lade være for nu. Anyway:

Det er selvfølgelig fuldt forståeligt at du ikke ønsker at skrive de intime detaljer, hvilket er derfor der faktisk er nogle løsninger til dét, hvis du alligevel gerne vil have din karakters seksualitet med ind i det. Personligt bruger jeg den løsning at jeg laver et tidsspring når min karakter skal have sex, så jeg faktisk ikke behøver at beskrive præcis hvad der sker.

Ellers kan man vælge at tage den over PM, udelade den helt i emnerne eller stoppe emnet helt når det kommer dertil. Dog er jeg selv mest fan af den løsning jeg selv har valgt(sjovt nok), fordi den gør det muligt at fortsætte emnerne, spille på sin karakters seksualitet og alligevel ikke beskrive hvad der sker helt præcist. Bare et råd! Og nu skal jeg nok stoppe. For real. xD

_________________
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3536
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Sean on Ons 27 feb - 15:11

For det første: Super dejligt med et syn på hvordan en nytilkommen kan se siden. Vi prøver tit at gætte os til hvordan siden må virke for nye folk, gøre den så overskuelig og sjov som mulig, så at få respons på det, endda uopfordret, er bare luksus.
Dog, selvfølgelig, er der flere punkter jeg nu vil besvare. Jeg vil ikke skrive er svar til...hver enkelt eller hvert evigt synspunkt der er blevet nævnt, men bare besvare tingene generelt og håbe det giver mening.

Stavefejl/grammatikfejl:
Som sagt kan vi alle have en dårlig dag. Eller have en smutter, når vi skal skrive en masse på en gang.
Jeg vil dog også sig, men uden at kritisere sidens tidligere admins, at Eric og jeg overtog posten fra tidligere admins og at de allerede havde skrevet de fleste racer m.m.
Jeg tog mig den frihed at omskrive dem, så de passede bedre sammen og for at rette de værste fejl (Mest sætninger, jeg syntes burde omskrives.)
Små stavefejl vil der nok altid være. ingen af er dansklærer: vi nyder at spille, vi nyder at skrive. Folk forstår meningen. Hvad er der så at komme efter?
Men som Camille nok også siger: de vil blive rettet med tiden.
Jeg kan stadig tjekke racerne og finde en fejl, som jeg så skynder mig ind og rette.

Racerne og deres population:
Vampyrerne:
Igen, vi var med til at overtage siden fra nogle tidligere admins, som allerede havde lagt kimen til hvordan siden skulle være og hvordan racene og historierne passede sammen. Da folk virkede godt tilfredse med det, bla. mig selv, syntes jeg ikke de burde rettes, måske for andet end nogle omskrivninger.
Der ud over syntes jeg også at det der giver racerne deres charme, er netop at de er forskellige, både angående styrke og svagheder. Det vigtigste i min verden er bare at ingen er udødelige, har alt for store og stærke evner (Som brugerne har altid er velkommen til at skrive til os om) og at folk har et godt spil.
Syntes du din egen race virker svag kan du jo vælge en anden eller spille din karakter som en stærk og viljefast en. Det kommer jo også an på hvordan man spiller den. Alle har deres individuelle syn på sagen.
(Der ud over syntes jeg også det er forkert at basere sit syn på en race, bare fordi en anden siger det er sådan. Set fra min side dur kun ens personlige syn på det...ikke alle andres. I dette tilfælde dit syn. Ikke dem du er i kontakt med. Derfor syntes jeg ikke det er relevant at vampyrerne er OP, bare fordi din kontakt mener det)

At nogle racer har et klart flertal...Tja, sådan er det bare. Som du selv nævner er du populære racer. Det er racer folk kender og møder til hverdagen i bøger, spil og film. De mindre kendte racer bliver ikke så ofte brugt, selv om nogle af dem nu alligevel har nået et godt antal brugere.
Det er folks eget valg og selv om folk nogen gange nævner at 'det er da trist', vil vi på ingen måde tvinge folk til at spille andet, end den race de mener de får et godt spil af.

øhm...

kortet: ingen kommentar. Personligt har jeg ikke brug for nogen og kan fornemme at de fleste ikke mener det er nødvendigt. Jeg har ikke selv talentet eller forståelse for en computer nok, til at kreerer et kort. Men umiddelbart kan jeg ikke se hvorfor vi admins ikke kan tage emnet op alligevel.

Profiler og sex:
Det er op til en selv at skrive sin profil. nogle ting skal man udfylde, så folk og en selv har bedre styr på sin karakter, men andre ting styre man helt selv. Som i hvad er skal stå i feltet om, hvad ens karakter tænder på.
Om man vil have et emne fuld af sex med alle dem man kan, er også op til en selv.
Hvis man ikke vil dem, kan man undgå dem eller fortælle folk at det gider man ikke, og så må man jo simpelt nok undgå det i emnet.
større er den ikke.

Camilles forslag har vi vist talt om, admins imellem, som Eric nævnte. Og jeg ser kort sagt ingen grund til den regel. For det første er den mest for folk der elsker at læse andres emner, som Camille plejer, for det andet kan man nemt se hvornår emnet begynder at tage en ret intim drejning og man kan bare gå væk fra emnet.
Personligt ved jeg aldrig hvornår min karakter skal igennem en mere intimt scene. Det sker spontant i emnet.
Så skulle vi jo have et advarsel skilt til næsten alt.


URL:
Er en af de forkortelser vi nu engang bruger. Du er velkommen til ikke at bruge den, hvis du mener den betyder alt muligt andet, men vi sletter den ikke, bare fordi du ikke er van til den. Det er en af de ting man må leve med når man vil spille RPG: forkortelser på diverse, ofte brugt, ord.


Beklager hvis jeg virker lige lovlig defensiv. Det er ikke min mening at støde nogen, men bare give mit syn på tingene.
Der ud over - Velkommen til siden. Trods vores "skønhedsfejl", håber jeg da du overlever dem og trods alt får en fantastisk tid her.
En helt perfekt side findes vist ikke. Og helt klart ikke en perfekt side, hvor alle er enige. Wink

- Sean

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9258
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mit indtryk

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum