Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Gale
 
Chester
 
Larlii
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lith’rra

Vores brugere har i alt skrevet 154234 indlæg in 8004 subjects

Experiment 100. -Claire-

Go down

Experiment 100. -Claire-

Indlæg by Gæst on Man 4 mar - 15:09

S: I et tog på vej til dværgenes by.
O: Forskellige væsner sidde i toget, nogen bange og andre rasende samt forvirret. Hver og en af disse racer er forskellige. Der er en varulv, en vampyr, en engel osv.
T: eftermiddag, solen er på vej ned.
P: profilbilled.

Hope kiggede ud af vinduet, som stod halvt på klemt, for at klemme en lille smule luft inde i det indelukkede rum. Toget bumlede engang imellem, så det fik folk til at gribe fat i det nærmest som stod fast. Lugten af indelukkethed fyldte hele rummet, samt lugten af sved eftersom den engel der sad over i hjørnet var meget nervøs for hvad der skulle ske med den, selvom man nok ikke kun skulle give engel skylden. De andre racer virkede også temmelig nervøse, selvom de nok ikke ville indrømme det. Specielt ikke den hårde dæmon, som stod rank og stolt ville indrømme det. Vampyren og varulven knurrede af hinanden, imens et menneske sad ved siden af en lys elver og forsøgte at lade være med at tiltrække opmærksomhed.
Hope lænede sig væk for vinduet, hvor han derefter lod sit blik kigge rundt i lokalet for at få styr på hvor de egentlig var. Men, det skulle nok ikke komme til at ske, eftersom de virkede alle til at være uviden om hvad dværgene egentlig ville med dem.
Hope havde aldrig i sin vildeste fantasi forstillet sig, at en flok dværge skulle kidnappe ham, sammen med en flok andre racer.. Hvad skulle de dog bruge ham og de andre til? Og hvor førte de dem hen? Det eneste Hope kunne huske var at han trænede for sig selv, men pludselig blev slået ned bagfra, hvor han derefter vågnede op da han slog sit hoved imod gulvet, eftersom toget bumlede..
"De vil sikkert æde os," mumlede vampyren, imens hans arme lå på kors. "eller koge os,"
Skovelveren fnyste af ham. "Var din mund vampyr! Du aner ingenting om dværge, de ønsker ikke at æde os!"
Hope himlede kort med øjnene, inden han kiggede ud af vinduet endnu engang, imens de lidt ældre racer fortsatte deres diskusion i baggrunden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum