Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | vinter

Måned | December

Latest topics
» Come, see my power! (Lori)
Lør 16 dec - 13:11 by Lori

» To be of use (Vetis)
Lør 16 dec - 10:30 by Sean

» Et særligt møde - Azir
Tors 14 dec - 8:19 by Larlii

» You didn't see nothing - Razor
Ons 13 dec - 23:16 by Vetis

» I'm looking for the Big Bad Wolf - Damien
Ons 13 dec - 22:32 by Vetis

» Optrind til ... - Jazmin
Ons 13 dec - 17:31 by Kira

» Come on and show what u got ~ Rexxy (xxx)
Tirs 12 dec - 20:58 by Davia

» Angående mit eventyrsemne!
Tirs 12 dec - 20:45 by Gautham

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Tirs 12 dec - 20:37 by Lydia

Top posting users this month
Jazmin
 
Azir
 
Lori
 
Kira
 
Sean
 
Taliia
 
Vetis
 
Kace
 
Assorian
 
Sierra
 

Statistics
Der er i alt 238 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melicia

Vores brugere har i alt skrevet 151566 indlæg in 7810 subjects

Knives and pens - Hope

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Knives and pens - Hope

Indlæg by Gæst on Søn 17 mar - 13:59


Tid - 17:45
Sted - Gågaderne
Vejr - Mørket er ved at falde på, blæsten tager til og det små regner
Omgivelser - En masse mennesker samlet om et sted i en rundkreds
Påklædning - http://s3.zerochan.net/Akihime.Sumomo.600.134966.jpg


Folk var samlet om et bestemt sted og stod i rundkreds rundt om det, to mænd stod over for hinanden mens onde blikke blev sendt frem og tilbage. Den første af de tog mænd, var en høj gut, han var stor muskel mæssigt, han havde nogenlunde langt hår som gik ham ned til skulderne. Den anden mand var ikke så høj igen, han var en lille skid i forhold til ham den anden, men denne mand var nu også ret stor muskel mæssigt. De skulle op og slås efter et stort skænderi og en pige som stod på sidelinjen med langt sort hår og smilede for sig selv som om hun var stolt over at nogen skulle slås om hende.
Uheldigvis stod lille Sammi inde i den lukkede rundkreds, nogen havde skubbet hende der ind, ikke med vilje, men fordi andre havde skubbet hende derind for at de kunne få plads. Men som en pige som hade at være i nærheden af mennesker undrede hun sig selv lidt over hvorfor hun over hovedet var kommet derhen. Hun stod med rystende ben og skræmte øjne og kiggede ud i luften, hun kunne ikke klare så mange mennesker det var alt for meget for hende, hun skulle aldrig havde været gået derhen.

Folk grinede og brøllede af mændene som stod inde i cirklen om at de skulle komme igang og de ikke havde hele dagen. Men Sammi ville helst ikke have at de gik igang, hvis det nu gik udover hende, hvis nu vis de kom for tæt på hende, eller kom til at slå hende ned. Hun blev endnu mere bange nu.

Hun kiggede rundt og fik øje på en halv gammel mand som stod og kiggede på hende, hun gøs. Hun havde kun en meget kort nederdel på med knæ høje strømper og en stor strik trøje, hun kunne godt se det undrende i mandens øjne, han undrede sig sikker over hvorfor hun var alene og hvorfor hun havde så lidt tøj på. Hun lavede et spjæt da manden lige pludselig smilede til hende og gjorde anledning til at gå hen til hende. Han kom nærmere og nærmere hende og til sidst var han helt henne ved hende.
Han lagde en hånd på hendes skulder og hun kunne mærke han hev hende lidt væk, hun begyndte at hyrperventilere og i det samme rev hun sig fri og gik baglæns til hun faldt ned på numsen. Og i det hun var falddet ned gik slåskampen igang og ingen tog stilling til at hjælpe hende eller noget. Den gamle mand var væk og alles øjne var vendt mod de to mænd som nu var igang med at slås.
Sammi vidste ikke hvad hun skulle gøre hun var i chok, hun krøllede sig sammen til en kugle så hun ikke kunne se noget og i det samme hun gjorde det kom der en knytnæve farende imod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum