Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Long may I reign ~ Gautham
Today at 21:43 by Gautham

» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153056 indlæg in 7940 subjects

Help me! Please help me - John C

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Ons 10 apr - 15:24

Tid - 14:23
Vejr - Solskin, lidt køligt og let blæsende.
Sted - Doomsville City, gågaderne
Omgivelser - En masse folk rundt omkring gående i flokke.
Påklædning - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/222324_182067125267209_1692620627_n.jpg

Skoven var for længst forsvundet bag hende, hun var gået ud af skoven, for første gang i noget der føltes som hundred år havde hun bevæget sig ud af skoven og gået mod byen Doomsville City, hun havde aldrig været der, det var helt nyt og hun kunne heller ikke finde vej til nogen steder, hun søgte et sted hun kunne få ly, hun var blevet træt af at bo ude i den dumme skov, hun havde pakket en kuffert med noget tøj som hun skulle have med for at have noget tøj hun ville da ikke gå nøgen rundt, vis det nu var en kro hun skulle bo på, det ville de nok ikke tillade.
Hun kiggede sig omkring, der var godt nok mange mennesker, de gik i flokke og gjorde hende veldig forvirret, hun vidste ikke hvor hun skulle gå hen, det var alt kaos for hende, det var så om hun drejede rundt, mennesker samlede sig om hende og hun, den lille pige som hun var forsvandt midt i den, hun følte sig som et lille egern som blev mast af en masse ulve... Det var ikke spor behageligt. Hun kunne ikke lide dette, hun skulle aldrig havde forladt den skov... Hun ville tilbage for der ikke var så mange... Hun ville hjem... Hun maste sig igennem, heldigvis havde hun selvfølgelig sine læderhandsker på ellers kunne hun snildt havde slået et par folk ihjel på vejen... Hun prøvede at mase sig igennem, hun prøvede at løbe og endelig kom hun ud af flokken... Hun kiggede ned på sin sorte kuffert mens hun gik, hun ville ike have den lige pludselig blev stjålet, det havde hendes far nemlig fortalt hende den gang hun var lille, at folk tit stjal fra folk selvom folk lige havde det i hånden...
Hun kiggede samtidig ned af sig selv, på det tøj hun havde på, en hvid gennemsigtig bluse agtig kjole, hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle kalde det, den var i hvert fald lang nok til at kunne nå hende lige til starten af lårene... Hun havde ikke nogen bh inden under, det eneste hun havde på indenunder var trusser... Så havde hun dog knæ høje netstrømper på. men de dækkede ikke hendes lår. Hun havde et på slidte sorte gummisko på også. Hun var ikke ligefrem klædt ordentligt på... Det var lidt for koldt til den slags tøj hun havde på, men sådan var det når man ikke havde så meget tøj. Hun kiggede ned mens hun gik uden at kunne se hvad der skete foran hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 0:29

John havde lige trænet et hold rekrutter fra en nær landsby. de var ikke dårlige men de havde brug for meget træning. han gik langs gaden i sin hvide trench coat og hans hår redt tilbage i en heste hale. hans horn var vokset det sidste stykke tid. de var elfenbens hvide og de klædte ham. hans røde øjne skannede folkemængden da han nemt tårnede over de andre. han syntes ikke at der var noget specielt indtil han så en pige der fik fra røvet sin kuffert. hans instinktive handling var at følge efter tyven hvor end han forsvandt hen. John var lige i hælene på tyven hele tiden "aflever den taske nu" en lav knagen kunne høres da tyven greb om en kniv eller noget lignende skarpt og kastede det efter John stod stille og lod den usynlige væk han havde lavet bloker det sølle angreb. John løftede ham op i kraven og tog kufferten "tænk over dine synder eller jeg kommer efter dig igen" han gik tilbage på hovedgaden hvor han nemt spottede pigen. hun gik med sin bluse ned over sine trusser og et par lange strømper. hun så ikke op før hun næsten stødte ind i John. hans smil viste hans ellers perfekte tænder. han så bare på hende og gav hende hendes kuffert uden at sige noget. det var først da de lavde øjne kontakt John så ind i hendes sjæl for at se hende. det var noget han gjorde ufriviligt ved første øjn møde. men der var noget andet også, en svag pige der kunne bruge noget hjælp og han kunne ikke lade være med at skrue lidt op for hans charme.
"må jeg give dig et venligt råd, bukser de hjælper med at få de fleste fyre væk fra dig , mit navn er John Clancy" han smilede til hende da hun så flov ud "og nu må jeg byde dig farvel men hvis du for brug for mig er jeg ikke mere end et råb væk" han blinkede og vendte sig rundt mens han begyndte at gå. et sted inde i ham kunne han høre en lille stemme råbe "HVAD LAVER DU VI HAVDE HENDE PÅ KROGEN MED ALT DET FIS DER" John gik bare vidre han kendte sine omgivelser godt. og han var ikke mere end et par gader væk fra hvor han boede nu. han smilede lidt og hans røde øjne glødede let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 8:38

Alex kiggede sig omkring idet hun mærkede sin kuffert blive taget ud af hånden på hende, hun kiggede ned på sin hånd, hendes kuffert var væk, hendes tøj var væk! Hun kiggede panisk rundt for at se hvem mon tyven var, men der var ingen. Hun havde ikke andet tøj, men hun kunne ikke bare gå nøgen rundt, hun måtte altså finde den kuffert, hun skulle have den kuffert tilbage. Hun gik rundt, vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre mens hun kiggede ned i jorden. Det her kunne bare ikke lade sig gøre, hun vidste hun ikke skulle havde gået fra skoven, det bragte uheld.
Hun kiggede sig op da hun stødte ind i noget blødt som et menneske, hun kiggede skræmt op på denne her mand hun var stødt ind i og som rakte hende hendes kuffert. Hun kiggede gæad ned på hendes kuffert, hun kiggede op på ham igen med et smil og fik øjenkontakt med ham.
Hun kiggede rundt, der var da ingen fyre efter hende var der, hun kiggede tilbage på denne såkaldte John med et spørgende blik, "der er da ingen fyre der følger efter mig?" Hun lagde hovedet på skrå, mens hun så lidt flov ud, for han havde jo egentlig ret, hun havde ikke så meget tøj på.
Hun kiggede på ham og nikkede bare, hun havde egentlig brug for hjælp, hun havde brug for et sted at sove, at bo, måske kunne han hjælpe, hun kiggede efter ham da han vende sig om og gik afsted, hun måtte handle hurtigt. "Hey! Kan du hjælpe mig med at finde et sted at... Bo?" Hun kiggede bedende på ham, hun havde virkelig brug for et sted at bo.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 14:34

han vendte sig om igen og smilede til hende " jeg tror jeg kender et sted du kan bo. hos mig" han smilede til hende og tog hendes kuffert "kommer du" han smilede og gik ned af gaden med hende i hælene.
han snoede ned af gader og stræder indtil de stod foran et gammelt varehus "her er vi så" han åbnede døren. inde i varehuset var der ikke så meget men det var helt rent. han smilede og pegede "de nedre haller er trænings sale. anden sal er min egen og jeg har lidt plads til dig" han smilede og gav hende kufferten igen "der er bare en ting, man kan ikke kommer der op endnu uden at flyve" han lagde en hånd om hende og spredte sine vinger "hold godt fast" han slog et slag med sine vinger og der efter var de oppe på anden sal. han lod sine vinger folde sammen på ryggen men han kunne ikke lade være med at holde hende lidt længere. det var først da hun rømmede sig at han fjernede sine hænder "undskyld det var bare... ikke noget" han smilede lidt til hende. da de fløj her op havde han lagt mærke til hun ikke havde haft en bh på. det var lidt underligt men han var enlig ligeglad med det. han tog sin Jakke af og sin trøje. hans muskuløse krop var ikke dårlig at ser på "der kommer ikke mange her op kun en af mine livvagter men hun er her højst fem minutter hver dag" hans øjne skannede rummene der "må jeg have lov at sige du er meget smuk" han smilede til hende og åbnede en dør indtil et sove værelse dels optaget af nogle af han egne ting " her er et sted du kan sove " han smilede til hende "du er ikke vandt til at gå rundt med tøj er du" han smilede til hende da hun var gået ind på værelset "tro mig det er ikke frivilligt jeg ser de her ting omkring mennesker men du har ikke just den salgs hverdags tøj som alle andre" han smilede til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 16:12

Hun stod og kiggede lidt på ham og smilede så stort da han vende sig om og smilede til hende, han ville hjælpe hende hvor godt. Hun kiggede undrende på ham da han sagde at hun kunne bo hos ham, hun trak på skulderne, hvorfor ikke det var da super dejligt at han ville hjælpe hende, det var hun glad for. Hun kiggede på sin kuffert som han tog og gik ned af gaden, hun kiggede efter ham og gik så efter ham da han kaldte efter hende. Hun kom løbende op på siden af ham og fulgte bare efter ham, hun kiggede op på ham med et smil. Hun var meget glad for at han gad at hjælpe hende. Til sidst stod de så foran et varehus, hun kiggede op på ham da han talte igen og nikkede, det var vist her, her han boede. Hun gik med ind i varehuset og varmen omringede hende og et let suk kom fra hende, et nydende suk da hun nød denne varme. Hun kiggede lidt rundt inden han pegede steder hen som han fortalte om. Hun tog imod sin kuffert igen. Flyve op på anden sal, nej det kunne han glemme, hun ville ikke flyves rundt med, hun kunne ikke lide at flyve hun havde prøvet det før og det var ikke spor sjovt og det gik heller ikke så godt. Men hun kunne ikke nå at sige ham imod da han lagde en arm om hende og slog vingerne ud, hun holde godt fast om ham da han bede hende om det. Men det var nu ikke så slemt alligevel... Hun stod lidt stadig holdt om ham selvom de var landet, men han stod ogs og holde om hende... Det var nu ogs rart, men det var ogs lidt akavet på en måde, hun kiggede op på ham og rømmede sig idet han slap. Hun smilede blidt til ham og nikkede lidt. "Det gør ikke noget..." *det var rart* havde hun lyst til at sige, men hun gjorde det ikke for det var måske lidt mærkeligt at hun sagde det allerede selvom de kun lige havde mødtes... Hun stod lidt, rettede på sine læderhandsker men kiggede så op på ham da han talte til hende, noget der fik hende til at rødme kraftigt, var hun smuk.. Hun lagde hovedet på skrå og smilede til ham "Synes du?" hun rødmede stadig.
Hun kiggede ind af døren som han åbnede ind til et sted hun skulle sove, det så rigtig hyggeligt ud, meget hyggeligere end den sten hule hun havde boet i. "Det ser godt ud" hun smilede til ham.
Hun gik ind på værelset roligt og kiggede lidt rundt idet han igen talte til hende. Hun rødmede igen, hun havde da tøj på nogle gange, "Jo da... Nogle gange" hun kiggede flovt på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 17:36

han smilede til hende "bare advar mig først" han smilede til hende " bare få pakket ud så laver jeg noget mad til dig du må være sulten" han smilede til hende "vi ses om lidt smukke" han smilede til hende og gik ud i køkkenet. han lavede noget kød som han havde gemt i sit køleskab. han stægte det på panden og lavede nogle kartofler i en gryde ved siden af. han stillede den på bordet og lagde nogle tallerkener. han gik hen til hendes sove værelse. han stod i karmen lidt tid før han rømmede sig "der er mad nu " han gik helt hen til hende og smilede. de gik ud til køkken bordet og satte sig ned. han smilede til hende og spiste færdig "du ved jeg mente det jeg sagde før. du er meget smuk" han smilede til hende. det var lidt underligt at have en kvinde til at bo her igen "hvorfor flyttede du til byen på det her tidspunkt. det er lidt underligt ikke" han smilede til hende. da de var færdige med at spise tog han deres tallerkener over til vasken og da han vendte sig om gik han næsten ind i hende.
han smilede til hende og trak hende ind til sig. han kunne ikke lade være. han smilede til hende "jeg håber ikke det gør noget" han smilede og gik hen til bordet og ryttede det sidste ting fra bordet. han smilede til hende da han havde stillet gryden på bordet. han stillede sig ved vasken. den inderlige kamp begyndte igen men han stoppede det hele "hør jeg vil lige gøre noget som du måske måske ikke vil kunne lide men det er noget jeg føler jeg bliver nød til" han gik hen til hende og kyssede hende på munden. han ventede på en lussing men den kom ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tors 11 apr - 18:38

Hun kiggede flovt ned, han ville nok ikke få hende at se gå nøgen rundt i hans hus, det ville bare være respektløst hvis hun gjorde det. Hun nikkede, ja hun var mega sulten det var helt sikkert, det eneste hun havde fået at spise ude i den skov var blade og bark og det smagte slet ikke godt. "Jo tak, jeg er meget sulten" hun gik igang med at pakke ud så snart han var gået ud, hun tog alt sit tøj op, der var ikke meget så det var bare lige at ligge det på plads. Efter lagde hun sig ned i sengen, hun lukkede blidt øjne og kørte hånden over dynen på sengen, den var dejlig blød. Hun sukkede blidt og spredte sig helt ud i sengen. Hun satte sig hurtigt op da han kom ind og rejste sig med det samme op da han kom hen til hende og sagde at der var mad, hun kiggede op på ham og nikkede. Hun gik med ud til køkkenet hvor hun satte sig ned og begyndte stille at spise. Hun kiggede op på ham med et smil "Tak... Det har jeg ikke hørt før" hun kiggede ned på maden og skyndte sig at spise færdigt da hun så at han allerede var færdig.
Hun trak på skulderne, "Jeg blev træt af at bo i en sten hule" hun lagde hovedet på skrå og kiggede på ham med et smil.
Hun rejste sig fra bordet da han gik hen og ryddede op. Hun kiggede overrasket på ham da han kom hen og holde hende ind til sig, hun lagde langsomt sine arme om ham og var lige ved at ryge med da han gik over og ryddede det sidste op da hun ikke rigtig ville slippe ham "Det gør ikke spor" hun smilede blidt til ham.
Hun kiggede med hovedet på skrå på ham da han vende sig om mod hende og gik helt hen til hende, hun smilede blidt til ham af det han sagde men gav et gisp fra sig af overraskelse da han kyssede hende på munden, hun kiggede overrasket på ham da kyssede stoppede, hun lagde armene om hans nakke og stod på tær for at kysse ham igen, "Jeg kunne godt lide det" hun rødmede blidt og slap sit greb om hans nakke og kiggede ned i gulvet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 1:19

han nød hun kyssede ham tilbage. han smilede til hende da hun sagde hun nød det "tja for at være ærlig troede jeg du ville slå mig" han smilede til hende og kyssede hende igen. hans hænder gled om på hendes ryg og gled ned på hendes røv "jeg håbede lidt det her ville ske for du sover i min seng" han smilede til hende og kyssede hende på halsen mens han holdt et godt tag i hendes røv. han trak sig væk igen og løftede hende op i hans arme. han smilede og grinede til hende og kyssede hende igen.
han bar hende ind i hendes eller hans værelse og lagde hende på sengen. han smilede til hende og lagde sig ned ved siden af hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 1:43

Hun smilede til ham og grinede lidt af det han sagde, hun ville da ikke slå ham... Han gav hende et sted at bo og mad, hun ville aldrig slå ham lige meget hvad. "Du gir mig husly... Jeg ville aldrig slå dig" hun smilede blidt til ham inden han kyssede hende igen, hun gengælde hans kys endnu engang og puttede sig ind til ham da han lagde hænderne bag hendes ryg som bagefter gled ned på hendes røv, en følelse gik igenem hende, hun vidste ikke rigtig hvad for en... Hun kiggede bare smilende op på ham "Skal jeg sove sammen med dig?" Hun sukkede blidt da han kyssede hende på halsen, hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige, hun kunne lide det og hun blev ret så tændt af det, det var det hun ikke rigtig vidste om hun skulle sige til ham. Hun kiggede på ham da han trak sog væk for derefter at tage hende op ii hans arme, hun kiggede på ham med et smil og grinede lidt med ham, inden han kyssede hende igen, hun lagde armene om ha
Hans hals og holde sig ind til ham, hun lagde hovedet mod hans skulder og sukkede blidt.
Hun kiggede op på ham da han lagde hende ned i sengen, hun smilede blidt til ham da han lagde sig ned ved siden af hende i sengen, hun lagde sig tæt ind til ham, som hun håbede hun måtte, hun puttede sig derefter ind til hans bryst og lagde hænderne mod det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 2:09

han smilede da hun lagde sig ind til ham. han kyssede hende mens hans hænder lagde sig til rette på hendes ryg. i en bevægelse havde han fået hende op og ligge på ham og fjernet hendes trusser det meste af vejen "jeg håber ikke det gør noget" han smilede og kyssede hende. han mærkede hvordan hans bukser blev meget stramme. han smilede til hende da de sluttede kysset. han så på hende efter som hun sikkert havde lagt mærke til at han var begyndt at blive meget opstemt på hende" han så ind i hendes smukke øjne med et smil. han smilede til hende da han måske lidt fumlet fik sine bukser af "jeg er klar til det hele hvis du er" han smilede til hende og ventede bare på et start bevægelse fra hende. han kyssede hende og lod sin tunge glide ind i hendes mund og lege lidt med hendes, massere den, han smilede til hende igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 21:24

Sengen var dejlig blød, lige noget hun havde brug for at sove på, og så sammen med ham, kunne det blive meget bedre første dag for hende i byen, nej det kunne det vist ikke. Hun smilede blidt til ham og gengælde sødt hans kys inden han lagde sine hænder om på hendes ryg og fik hevet hende op hos sig med trusserne trukket næsten helt ned, hun kiggede overrasket på ham og sank en klump, hun havde aldrig prøvet sådan noget før. "John..." sukkede hun idet han kyssede hende igen, hun kunne mærke at han var blevet tændt, men hendes blik var mere panisk end lystent, ikke at hun ikke ville have sex med ham for det ville hun da gerne, men det var bare... Hun havde aldrig prøvet det før, hun var helt ny og hun vidste ikke noget som helst om det. Hendes blik blev endnu mere panisk da han begyndte at åbne sine bukser, hun rystede på hovedet da han fik hans bukser af, han skulle vide det før han udsatte hende for noget hun ikke kunne udføre. Hun sukkede da han igen kyssede hende, denne gang ogs med tunge, som hun slet ikke kunne gengælde da hun ikke vidste noget, for pokker, hun havde intet lært ude i den skov, det skulle man ellers tro med så mange der kom der ud af og til.
Hun lagde sine hænderne på hans brystkasse og pressede ham ned i sengen så han ikke kunne komme til at kysse hende igen, ikke lige med det samme, medmindre han selvfølgelig tog hendes hænder væk.
"John... Jeg ved ikke... Jeg ved ikke noget om sex" hun kiggede flovt ned på hans brystkasse og så op på ham igen med røde kinder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 22:41

han smilede til hende da hun sagde hun ikke havde haft nogen erfaring med sex "bare tag det roligt. jeg skal nok klare det meste arbejde" han smilede til hende og fjernede galant hendes hænder fra hans bryst kasse så hun nu stødte mod hans bryst kasse "bare læn dig tilbage og nyd turen" han lagde hende på sengen hvor efter han overvejede hvad hans første træk. han kravlede lidt ned af hende hvor efter han begyndte at slikke hendes skamlæber. han der efter lod sin tunge glide lang ind i hendes underliv. hans slange lignende tunge var rimelig god i den her slags situationer han mærkede hvordan hun vred sig i nydelse håbede han vel. han trak sin tunge ud igen hvor efter han kravlede lidt op af hendes krop mens han åbnede skjorten på hende. han kyssede hende og lod lidt af hendes safter dryppe ned i hendes mund. John smilede til hende mens han tog et tag i hendes ene bryst og med den anden hånd fik han sine boxer shorts ned så hans lem havde frit spil. han lagde sit lem helt op til hende og med et kraftigt stød førte han sig ind i hende. han kyssede hende og lod hans tunge massere hendes og fortsatte med halv kraftige stød. han ville ikke give den fuld gas efter som det var hendes første gang. han blev ved indtil han var på briste punktet. i et råb kom han dybt inde i hende. efter det trak han sig ud af hende og kyssede han hende igen "var det så slemt" han smilede til hende og kyssede hende på halsen videre ned på krave benet og til sidst begyndte han at sutte på hendes ene bryst vorte. han rettede sig op og smilede til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 23:18

Hun kiggede stadig panisk på ham, hun vidste ikke helt... Var hun overhovedet klar, hvordan kunne hun mærke at hun var klar til det, hun vidste ikke noget, hun følte sig som en blondine, et kinderæg... En blondine fanget i en sorthårets krop... Hun sukkede og nikkede, godt.. Han tog det meste af arbejdet, det var hun taknemlig for. Hun kiggede ned på sine hænder som han fjernede så hun røg ned på hans brystkasse, hun sukkede blidt, hun kunne sove der lige nu hvis det skulle være, hun kunne da godt lige tage en lille lur, oven på ham. Men det fik hun altså ikke lige lov til, da han vende hende om så hun lå mod sengen, hun kiggede op på ham og blev lidt bekymret idet han begyndte at kravle lidt ned af hende, hun kunne pludselig mærke hans tunge mod hendes skamslæber, hvorefter hele hans tunge gik op i hende, hun greb om dynen og knugede den ind i sine hænder mens hun vred sig, nydelse, fortrydelse, hun var ike helt sikker... Men hun var ret sikker på nydelse... For hun kunne godt lide det.
Hun sukkede da hans tunge blev trukket ud af hende og han kom op hos hende igen, hun kiggede på ham med et roligt udtryk, og et kært smil på læben, hun holde øje med ham mens han åbnede hendes trøje og bagefter kom op og kyssede hende på munden, hun lagde blidt armene om hans hals og gengælde hans kys. Hun mærkede hans hånd tage om hendes bryst med et fast greb, mens hun kiggede ham direkte ind i øjne, hun håbede lidt på at han ville være blid ved hende, det var hendes første gang, og det skulle ikke lige frem gå vildt for sig... Men hun nåede ikke at bede ham om at det skulle være blidt før han førte sig op i hende med et kraftigt stød, hun gav hen pivende lyd fra sig inden han kyssede hende mens hans tunge massered hendes, men det holdt hende slet ikke i at give pivende lyde fra sig da hans stød var halvt så kraftige som da han havde stødt op i hende, de gjorde stadig ondt... Men det var klart, det var hendes første gang, og selvom hun ikke ville betragte dette som var det blidt, var det alligevel... Rart på en måde selvom det gjorde ondt en gang imellem og hun kom til at pive.
Hun gav et spjæt fra sig og vred sig under ham da han kom i hende, hun blev halv forskrækket over hans råb, men... Ikke som rigtig forskrækket... Bare mere... Overrasket... En mild forskrækkelse. Hun brede sig helt ud da han trak sig ud af hende, hun var som smeltet smør på en varm stegepande, hun kunne godt finde på bare at falde i søvn men hans kys holde hende vågne og hun gengælde det. Hun rystede på hovedet, nej det var ikke spor slemt, det var dejligt, rart, men det gjorde da ogs ondt "Det gjorde lidt ondt... Men nej" hun smilede til ham inden han kyssede sig vej ned af hendes hals til hendes krave ben som så gik til hendes brystvorte som han begyndte at sutte på, hun vred sig blidt og stønnede for første gang, hun kiggede op på ham med et stort smil og og et halv udmattet blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Fre 12 apr - 23:39

han smilede til hende "smerten skal nok fosvinde med tiden men den skal nok være der lidt af tide" han havde fornemmelsen at han måske bare skulle have prøvet på at trække ud men det var han over nu "er du klar på en runde mere" han smilede til hende men hun var allerede faldet i søvn "i morgen så" han smilede og slukkede lyset. han mærkede hende kravle sig ind til ham. det her forhold betød meget for hende ville han tro. men det var ikke fordi han ikke kunne lide det tvært i mod. dog blev han ved med at tænke på hvad det skulle ende med. han lagde sig til at sove med et smil på munden og en arm om hende. han holdt hende helt ind til sig så han mærkede hendes nøgne hud mod hans. han sov trygt den nat, tryggere end nogen sinde før. denne nat var der ingen billeder af onde mennesker. John vågnede den næste morgen lidt før hende. han valgte at trække sine bokser shorts op og gå ud for at lave lidt morgen mad. han nynnede svagt mens han bagte pandekager og ristede armeriddere til dem begge. John fik det lavet færdigt inden hun kom ud fra deres soveværelse "godmorgen smukke kom og få noget at spise" han satte sig ved bordet hvor han havde dækket op. han trak hende ned i hans skød og kyssede hende længe "det var sjovt i går" fik han sagt efter de havde givet slip på hinanden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Lør 13 apr - 0:03

Hun lagde hovedet på skrå, hun hade smerte, hun ville ikke have at den skulle være der lidt af tiden, den skulle bare forsvinde, hun kiggede halv muggent op på ham, "Jeg hader smerte" sagde hun med et gab indblandet og som man kunne nå at sige hendes navn var hun faldet i søvn, fuldstændig død var hun, eller ikke bodstaveligtalt.... Hun sov bare meget tungt og hørte slet ikke efter hvad han sagde, hun kunne heller ikke rigtig høre hvad han sagde, ikke særlig meget, hun kunne høre lidt i hendes bevidst... Men det blev overdøvet af alt muligt andet. Hun fornemmede dog godt i hendes bevidsthed at lyset blev slukket, og lige så snart det blev slukket og han lagde sig ned ved siden af hende krravlede hun ind til ham, puttede sig godt ind til hans brystkasse og sukkede blidt mod hans bryst. Hun sov som en baby den nat, hun vågnede ikke en eneste gang liggende på et hårdt stengulv alene, hun lå og sov tungt i en dejlig varm seng med en fyr oven i købet, hvad mere kunne hun bede om.
Lyset begyndte hun at kunne se igen, efter en lang nat i mørke gjorde det ondt at fø lyset på sig, at se på lyset gjorde ondt, da hun havde vendet sig til mørket, men hendes øjne vende sig hurtigt til lyset igen og det var blevet morgen efter en lang dejlig nat fuldstændig uden afbrydelser, hvor dejligt! Hun rejste sig op, gad ikke rigtig at tage tøj på, skulle hun advare ham som han havde sagt, hun trak på skulderne af sig selv og gik så stille og roligt ud af soveværelset hvor hun blev mødt af en dejlig duft af rigtig mad og John stemme.
Hun smilede stort til ham da han sagde at der var mad, rigtig mad, ja det var rigtig mad noget hun følte hun ikke havde fået i flere år, "Morgen" sagde hun kært til ham inden han satte sig, hun var lige ved at sætte sig da han trak hende ned på hans skød, hun gengælde kærligt hans lange kys og strøg blidt hans kind. "Ja det var det da"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Søn 14 apr - 1:27

John smilede til hende "tja første gang er altid speciel" han smilede til hende. han skulle lige til at kysse hende da han hørte en rug hosten fra døren "hvis jeg ikke forstyrre noget så er der arbejde der kalder boss" det var en af Johns liv vagter og eneste venner Wyoming som stod lige uden for døren. han fik Alex til at flytte sig lidt "beklager men de har brug for mig" han gik ind og fik sine bukser på "men bliv her. jeg er straks tilbage" han tog sin tank top på og og sin hvide trench coat og hoppede ned gennem skakten og landede hårdt på jorden efter Wyoming "så hvem er tøsen? er det godt nok" John smilede til Wyoming "kom nu Wy" han tog en cigar frem "du kender mig bedre end det" han gik ind gennem to store døre hvor ca. 10 rekrutter.
han nød det her, at have folk i hans kommando "hør efter i maddiker. jeg er jeres træner i dagens øvelse. næve kamp" han rettede sig an og så på de elver der ikke stod ret "dig der hvorfor høre du ikke efter" en mand på 18 "hvad skal vi bruge det til vi trækker bare en kniv og så er det ovre" John grinede "har du set den her fyr" han kiggede på Wyoming som stod og små klukkede "ok smarte fyr så angrib mig med din smarte kniv" på kommando trak fyren en kniv og gik til angreb. John greb hans arm og vred den om så han slap kniven og der efter brækkede drengens arm med et kvalmende knas der sikkert kunne høres i hele bygningen. drengen brød sammen på gulvet "er der andre der syntes det her er spild af tid" der var ingen der svarede men de så nevøse ud "partneren til den her idiot skal hjælpe ham på infirmeriet" en dreng trådte frem "du burde skades lige så meget for den her idiot for hans inkompetence. din makker er din livs line i marken hvis han bliver skadet bliver du skadet. men lad gå den gang" han lod drengen passere. hans øjne spejdede i gennem lokalet på de unge der trænede "tag over her fra. jeg skal tilbage til min ven ovenpå" Wyoming smilede og nikkede "skynd dig nu hun venter" John smilede og gik tilbage til lemmen og fløj op til hans 'rede' han smilede da han landede sikkert tilbage oppe ved hende "har du savnet mig" han smilede til hende og kyssede hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Søn 14 apr - 2:23

Alex smilede roligt til ham og nikkede, "Ja det er der" Det var der da, der var noget helt specielt ved første gang, men havde det nu ogs været den rigtige første gang, det føltes sådan, hun sukkede blidt og kiggede på ham med et kært blik da han skulle til at kysse hende, men ligesom han skulle til det hørte der en hosten fra den anden side af en dør, og en stemme kom fra den anden side af døren. Hendes blik var rettet mod døren men blev så rettet mod John da han rykkede hende lidt, hun rejste sig helt fra hans skød og stod bare og kiggede på ham, imens han gjorde sig klar. Hun nikkede svagt og så lidt efter ham da han forsvandt. Hvad skulle hun nu lave, hun var alene igen... Som alle de gange i sten hulen, hun kunne simpelt hent ikke klare at være alene mere det var derfor hun var flyttet til byen. Hun satte sig på gulvet og kiggede sig lidt rundt mens hun sad der, hun vidste slet ikke hvad hun skulle, hvad plejede hun normalt når hun var alene, hun fik jo ture i skoven... Mon hun var klar til en tur i byen... Måske. Hun gik ind på værelset hvor hendes tøj var og tog en af hendes sorte kjoler på, og så et par gummisko, hun vidste eller ikke hvad hun skulle tage på. Nu var spøegsmålet bare, hvordan kom hun ned for den eneste vej ned og op var at flyve... Hun sukkede, hun kunne springe ned fra anden sal som sin panther form... God ide!
Hun forvandlede sig til en sort flot stor panther og sprang let og elegant ned fra anden sal og lande på poterne. Hun forvandlede sig derefter til menneske igen og gik så ud af døren med et let suk.
Hun gik ned af gaden helt udviden om hvor hun gik hen, og der gik ikke lang tid før at hun allerede var faret vild, hun kiggede sig rundt men kunne ikke finde den vej hun var kommet fra, hun havde taget en masse side veje... Og nu var hun faret vild... Fantastisk, hun skulle aldrig havde gået, hun skulle havde blevet hjemme som John ogs havde bedt hende om, åh bare han nu ikke blev sur over at hun ikke havde gjort hvad han sagde.
Hun var stoppet og stod nu bare midt på gaden fuldstændig uviden om hvor hun skulle hen, hvad hun skulle gøre for at komme hjem.. Hun ville jo bare havde mødt nogen hun måske kunne tale med, men det blev til det rene kaos.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Søn 14 apr - 22:45

han så rundt i den lille lejlighed. han gik ud til indgangen og hoppede ned gennem hullet igen. han gik ud på gaden for at lede efter hende. han var ikke sur men bekymret dette var trods alt rotten root distriktet der var kendt for deres høje forbrydelses rate over for ting som voldtægt, tyverier, drab og vold generelt. han fik et glimt af hende trode han da han kom ud på gaden. han havde taget Wolfgang med der var blevet en halv stor ung ulv. Wolfgang gik ved Johns side og snusede rundt efter hende, denne her gang ville John ikke lade noget ske hende. han gik lidt rundt i menneske mængden der var ved at tynde ud i dem efter som det var snart slutningen af dagen. det var først nu det havde slået ham hvor længe han havde trænet rekrutterne.
Wolfgang satte farten lidt op indtil de stod foran indgangen til en gyde. John knælede ned ved siden af sin lodne komparation "er du sikker Wolfie" de klare øjne skinnede og tungen stak lidt ud af munden "bliv her min ven" John havde bange anelser om hvad der måske kunne vente ham. han havde taget sine special lavede barberknive med. de var lavet i sølv og skinnede svagt i lyset. John fandt hende krøbet sammen i et hjørne "Alex? er du ok er der sket dig noget" han lagde sin hånd på hendes skulder og løftede hende op i hans arme. hun var ikke kommet noget til hun var bare blevet bange det var alt "det ok jeg er her nu" han aede hendes kind og bar hende hele vejen tilbage til lejligheden. Wolfgang luntede efter med logrende hale og tungen ude af munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Søn 14 apr - 23:12

Alex var så småt begyndt at blive panisk, hun kunne ikke finde hjem, hvorfor skulle hun ogs lige havde gået fra det hus... Hun var så dum og uviden... Hun kunne ikke bruges til noget... Hun mærkede en hånd på hendes skulder, hun troede det var John men da hun vende sig om for at se hvem det var mødte hun synet af en mand med et skummelt smil på læben, hun rystede på hovedet, hun kunne godt regne ud hvad han ville. Han havde en kniv i hånden som han havde presset mod hendes side med spidsen klar til at bryde igennem hendes bløde hud. Tårene begyndte at trille ned af hendes kinder... Hvor var John, hun havde brug for ham, meget. Et skrig kom fra hende da manden begyndte at rykke lidt i hendes kjole, hun vred sig ud af han greb om hendes skulder. Hun løb alt hvad hun kunne væk fra ham og til hendes store overraskelse fulgte han ikke efter hende. Alex gemte sig dog alligevel i en mørk gyde, bare for at være sikker på at ingen ville kunne finde hende, hun havde været så dum... Hvorfor skulle hun være så dum nogle gange.
Hun krummede sig helt sammen til en kugle i hjørnet af denne gyde, hun lagde hovedet med sine knæ og sad bare helt stille. Hun var tavs men tårene løb ned af kinderne på hende.
Hun kiggede hurtigt op fra sine knæ da hun hørte en stemme i gyden, det var John. Hun kiggede glad op på ham men ogs lidt undskyldne på samme tid. Hun rystede på hovedet da han spurgte om der var sket hende noget, det var der ikke.. Ikke andet end et kort møde... Men der skete jo ikke noget. Hun puttede sig tæt ind til ham da han løftede hende op i hans arme, hun lagde sine arme om hans hals og kiggede op på ham "Undskyld John... Jeg skulle aldrig havde forladt huset... Jeg skulle havde blevet og gjort hvad du sagde..." hun sukkede da han aede hende på kinden, hun vidste ikke hvad hun skulle sige andet end hun var meget ked af at hun havde forladt huset selvom han sagde at hun skulle blive. "Tak for at du gad og lede efter mig" hun smilede prøvende til ham mens han gik med hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Søn 14 apr - 23:41

John havde båret hende hele vejen hjem "det er ok søde jeg skulle have vidst at det ville være kedeligt for dig. og det er derfor jeg har fået nogle andre til at tage mine trænings timer så vi har alt den ti til os selv" han satte hende først ned da de stod på gulvet i hans lejlighed. han gav hende et langt kys. hans ene hånd strejfede hende over brystet og den anden begav sig på en rejse om på hendes nedre ryg hvor den hvilede lidt tid. han smilede til hende bag efter "jeg er bare glad for der ikke skete dig noget" han strøede hendes hår væk fra hovedet og kyssede hende på panden "skal vi fortsætte hvor vi slap i morges" han smilede og trak hende ud i køkkenet og satte sig med hende på hans skød "pæn kjole" han smilede og trak den lige så stille af hende mens hver gang han kunne få chancen kyssede han hende indtil kjolen var helt af. han smilede til hende og lod hans hænder kravle rundt på hendes krop "du er helt speciel ved du det" han smilede og løftede hende op i hans arme og bar hende ind på deres seng og smilede til hende "jeg ville ikke bytte det her for noget i verden" han legede med kanten på hendes trusser og slikkede hende på halsen. han lod sin hånd glide ned i hendes trusser og køre lidt rundt, massere som man måske ville sige, han til sidst trak dem langsomt ned mens han havde hendes hænder på hans bukser.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 0:22

Hun fik dårlig samvittighed over at hun havde fået ham til at sætte andre til hans job, det var jo ikke menigen at han skulle få andre til at tage hans job bare fordi at han ville have mere tid med hende. Hun sukkede, "John... Jeg vil ikke være en forhindribg for dig og dit job" hun lagde hovedet på skrå og kiggede op på ham.
Hun blev sat ned efter som de var kommet tilbage hjem, hun ville aldrig gå ud i den by uden at John var med det var simpelt hent for farligt. Hun sukkede blidt da han gav hende et langt kys, noget som hun måtte indrømme, hun havde savnet ret så meget i den gyde, hun havde savnet John rigtig meget. Hun skælvede let da han strøg hende ned af brysterne og en hånd blev lagt bag om hende på det nederste af hendes ryg. Hun kiggede op på ham og gengælde kærligt hans lange kys og smilede blidt til ham.
Hun kiggede op på ham med et smil at det han sagde, han holde virkelig af hende, hun var glad for at hun havde fundet ham, at hun fik lov til at bo hos ham.
Et bredt smil kom frem på hendes læber da han spurgte om de ikke skulle fortsætte det som skete om morgnen, hun nikkede roligt til jam "Jo" sagde hun blidt inden hun blev taget med ud i køkkenet og blev trukket ned over hans skød igen som om morgnen, hun smilede takkende da han sagde at det var en pæn kjole hun havde på, efter han dog tog den af lidt efter lidt hvor han hver gang kyssede henden når han kunne komme til det, han blev ved indtil at hendes kjole var helt af og sad nu kun i undertøj hos ham.
Hun skælvede blidt af hans hænder rundt omkring p hendes krop og hendes ansigt lyste op med et bredt smil da han sagde at hun var noget helt specielt, det var der aldrig nogen der nogensinde havde sagt til hende, mest pågrund af hendes dumme evne... Hun blev rigtig glad for at han sagde det, "Det er der aldrig nogen der har sagt til mig før" hun smilede blidt til ham. Hun holde sig ind til ham da han igen løftede hende op i hans arme og bar hende ind til deres seng. Hun rødmede helt da han sagde at han ikke ville bytte noget for det her, hun bidste slet ikke hvad hun skulle sige, hun var fuldstændig mundlam og overrasket over at hun nogensinde skulle komme til at høre de ord.
Hun sukkede blidt da hun kunne mærke at han rokkede lidt med hendes trussekant og slikkede hende på halsen bagefter, det var dejligt, det føltes dejligt og det var dejligt med ham, hun havde aldrig haft nogen før som kunne li hende.
Hun vred sig blidt af nydelse da han lod sin hånd køre ned i hendes underbukser og begyndte at massere hende, hun bed sig i underlæben og nød det til han begyndte at trække hendes underbukser ned. Hendes ene hånd lå på hans bukser, lige på lynæåsen som hun ganske forsigtet lynede op, hun lagde sin hånd på hans skridt ude på hans bukser inden hun blidt trak dem af ham mens hun smilede op til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 1:05

hans smil bredtes da hun tog hans bukser af. han tog hendes bh af og kørte op i hende med blidere stød end i går. han mærkede dog hvor dybt han ramte hende og han lagde sine hænder om hendes krop. han øgede farten lidt efter lidt, hendes gispen efter vejret var i takt med hans og han trak sig ud lige i tide til at sprøjte ud over hendes mave bryst og en enkelt klat landede ved hendes hals. han smilede til hende og noget toilet papir kom svævende "fedt lille trik ikke" han smilede til hende da han tog lidt papir og tørrede hendes krop af for rester. han kyssede hende og fik hende vendt mere eller mindre rundt så hun nu lå på alle fire. han tog et greb i hendes hofter mens han fortsatte længe og lidt hårde igen denne gang fyldte han hver en sprække i hende før han til sidst trak sig ud. hun var stadig vågen da han var færdig anden gang "du har vidst lidt mere energi i dag hva" han smilede til hende og kyssede hende. hans tunge kælede med hendes legede med den. på samme tid lagde han sig tilbage i sengen og mærkede hun kravlede oven på ham "en sidste omgang" han smilede til hende og kyssede hende på munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 1:46

Hun smilede til ham da han tog hendes bh af og hun havde taget hans buser af ham, hun lå med sine hænder på hans brystkasse i det hans stødte op i hende med noget blidere stød end første gang, dog nået så dybe stød. Hun stønnede nydende af hans stød. Hun sukkede blidt da han lagde armene om hende, og da han øgede farten begyndte hun så småt at gispe efter vejret, mens hun små stønnede i mellem hendes gisp efter vejret.
Han trak sig ud og lige i det han trak sig ud sprøjtede han på hendes mave, bryst og lidt på hendes hals, hun kiggede overrasket op på ham og kiggede lidt ned af sig selv og skælvede. Hun kiggede med store øjne op da noget toiletpapir kommer svævende i luften, var det ham der gjorde det... Men hvordan... "Hvordan... Gør du det" hun kiggede noget overrasket på ham mens han tørrede hendes krop ren fra ham.
Hun sukkede blidt da han kyssede hende inden han tog et tag om hendes hofter og vende hende om så hun stod på fire ben, hun kiggede sig over skulderen idet han stødte op i hende igen og begyndte med lange og hårde stød i hende til han igen kom og denne gang var det oppe i hende, Alex udstedte et skrig og et nydende støn idet han kom i hende og fyldte hende inden han trak sig ud igen. Hun vende sig hurtigt om da han trak sig ud af hende. Hun lå og kiggede smilende op på ham og nikkede, "Ja" Hun havde sovet godt og havde meget mere energi. Hun sukkede blidt af hans kys og legede blidt med hans tunge som ogs legede med hendes, hun vidste ikke helt om hun gjorde det rigtigt, ellers måtte han lære hende det.
Hun smilede da han lagde sig tilbage i sengen og kravlede legende op på ham, hun smilede drillende ned til ham, som så blev erstattet med hundeøjne "Kun en omgang til?" hun lagde hovedet på skrå og kiggede ned på ham med sine uskyldige hundeøjne, der kom så et lille smil frem da han kyssede hende på munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 2:09

John smilede bare og hans røde øjne havde et lille glimt i sig "lad os nu se" han smilede og satte hende ned over hans lem. hun var helt nede over det og han begyndte med alt sin styrke og lidt hjælp fra hende at køre hende op og ned af hans lem. han smilede til hende og lod hans hænder hvile på hendes bryster. han fortsatte uden stop indtil han kom i hende igen. han smilede til hende og trak sig ud af hende med et lille pop "der var en gang mere" han smilede til hende og så på mens hun kravlede ned til fodenden og mellem hans ben tog hun hans lem i munden. han lænede hovedet tilbage da han mærkede hendes læber og tunge mod det. han smilede til hende og i det samme øjeblik kom han inde i hendes mund. han kunne se hun var overrasket men hun gulpede et par gange og alt var væk "indponerende min skat det var meget dejligt" han fik hende liggende over på ham og så hende i øjnene før de begge faldt i søvn.
den næste morgen lagde hun stadig oven på ham. han prøvede at vække hende med et kys men det virkede ikke. han fik hende vendt over på hendes mave og begyndte at sutte på hendes ene bryst. til sidst tog han sit lem og førte det op i hende før hun vågnede. han smilede bare og stødte hårde og hårde indtil han trak sig ud. men i stedet for at komme ud over hende spredte han hendes balder og førte sig op i hendes røvhul. smertens skrig blandet med nydelse overvældede Johns øre men han fortsatte indtil han fyldte hendes røvhuld op til randen. han smilede til hende og kyssede hende længe

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 2:51

Hun kiggede med hovedet på skrå ned på ham med et lille smil, "du kan vel godt klare mere" hviskede hun drillende til ham inden han fik sat hende oven på hans lem som så blev ført op i hende, hun stønnede nydende da han fik hende lidt op og ned af hans lem, hun begyndte ogs selv at føre sig op og ned af hans lem så han ikke skulle gøre det hele, for selvom hun ikke vidste en skid om sex ville hun stadig gerne lære det. Hun smilede til ham og kiggede ned på sine bryster som hans hænder hvilede på, hun trak vejret dybt og gav et skrig fra sig da han igen kom i hende, hun vred sig let over ham mens hun sad på ham og da han trak sig ud lagde hun sig ned ved siden af ham.
Hun kiggede over på ham lidt skuffet, han mente virkelig kun en omgang til... Øv, så måtte hun jo finde på noget, men hvad... Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre. Hun tænkte sig rigtig godt om, for hun ville gerne være god til sex for hans skyld... Hun ville gerne kunne give ham en god omgang sex... Endelig fandt hun på noget, noget hun havde set ude i skoven. Hun vidste ikke om det var noget han ville kunne lide, men hun ville da prøve. Hun kravlede ned mellem hans ben og lagde sig ligesom på knæ inden hun tog sit hoved ned mod hans lem som hun tog i munden, hun sank en klump inden hun begyndte så småt at køre sine læber op og ned af hans lem mens hun nogen gange lod sin tunge køre en omgang rundt om hans lem, hun kiggede op på ham og det så ud til at han faktisk nød det og det var jo godt. Hun blev ved indtil han til sidst kom i hendes mund, hun kiggede overrasket op på ham, hun sank det dog lidt efter for hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre med det... men hun valgte så bare at sluge det og det var måske ogs det rigtige. Hun smilede stolt til ham, over at hun kunne tilfredsstille ham, det var jo lige det hun gerne ville. "Det glæder mig at du kunne lide det" hun kom kravlende op på ham og lagde sig ned oven på ham og kiggede ham lidt i øjne inden hun faldt i søvn samtidig med ham mens hun lå oven på ham.
Hun vågnede ikke med det samme næste morgen, hun sov trygt og godt oven på ham, uden nogen forstyrelser. Hun vågnede ikke af hans kys, hun sov tungt og godt hos ham, det var lige så dejligt til hun blev vendt om på maven og han begyndte at sutte på hendes brystvorte, hvilket fik hende til at vride sig lidt og vende sig for at få ham væk fra hende, hun ville bare gerne sove. Hun vågnede dog med et sæt da han stødte sit lem op i hende, hun gav en brokkende lyd fra sig og syntes ikke lige det var den bedste måde at blive vækket på. Hun stønnede dog nydende da hun ikke rigtig kunne lade vær, og det ville også være ondt andet. Hun sukkede da han trak sig ud af hende men som hun troede at han var færdig førte han sig op i hendes røvhul. Hun skreg højt af smerte men man kunne ogs høre lidt nydende støn engang imellem, hun vred sig af smerte og kiggede bedende på ham, det var altså ikke en særlig pæn måde at vække hende på. Hun skreg endnu engang da han kom i hende, hun trak vejret dybt og kiggede på ham, hun trak selv hans lem ud af hendes røvhul med et støn inden han kyssede hende. Hun lå lidt og ømmede sig mens hun kiggede på ham, hun lagde sig tæt ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum