Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153510 indlæg in 7955 subjects

Help me! Please help me - John C

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Man 15 apr - 23:48

han kyssede hende og aede hendes hår og lagde en arm om hende "er det for tidligt at sige at det her er de bedste to dage i mit lange liv" han smilede til hende "tja jeg brugte 444 år i en stenhule uden kontakt til nogen andre" han smilede til hende og kyssede hende igen "undskyld den hårde opvågning" ja han var ikke stolt af det men når han begynder ville det nok vare nogle dage før han stilnede lidt af. i hans tanker gennem gik han flere scenarier med hende. men alle endte op på samme måde, hun ville blive gammel og han ville leve evigt eller han ville dø en grusom død under en mission. han tømte sit hoved for den slags tanker og fokuserede på noget andet. hende generelt. hendes smukke øjne og hud samt det vilde hår, men igen kom der en tanke snigende med navnet 'graviditet' han smilede staig til hende men inden i arbejdede hans hjerne på højtryk. han slukkede for sine tanker og fokuserede på hendes krop igen. han smilede til hende og kyssede hende og lagde sig mellem hendes ben og førte sig helt op i hendes underliv og med hurtige hug og der efter trak sig ud for efter at lade hende lege med den på en hver måde hun ville

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tirs 16 apr - 2:07

Hun kiggede op på ham da han kyssede hende men gemte sig så ind til ham da han begyndte at ae hende i hendes pjuskede hår. Hun smilede bredt af det han sagde, nej det var slet ikke for tideligt for sådan havde hun det ogs, hun havde dog heller aldrig oplevet noget særlig godt, så der ligesom ikke rigtig noget at konkurrere med. Hun rystede blidt på hovedet, "nej det er ikke for tideligt, jeg har det præcist på samme måde" sagde hun blidt og kiggede op på ham med et bredt smil. Hun blev lidt overrasket da han sagde at han havde boet i en stenhule, det havde hun oss, dog ikke så længe som ham, det måtte være forfærdeligt. "Jeg boede oss i en stenhule, så jeg kender det" Hun smilede blidt til ham og gengælde hans kys. Hun rystede blidt på hovedet, selvom det havde gjort ondt kunne hun stadig tilgive ham, "det er iorden" Det var ikke iorden, men hun vidste ikke hvad hun ellers skulle sige, hun kunne ikke sige at det skulle han lade vær med og det var fandme får dårligt af ham og skælde ham ud for det, og hun kunne jo heller ikke bare sige du er tilgivet uden at hun sagde andet. Hun kiggede op på ham i lidt tid bare stirrede tavst op på ham, hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre, så hun kiggede ned igen og gemte sig ind til ham igen, med armene om ham og lå bare trygt indtil ham. Hun havde ikke lyst til at rykke sig lige nu, hun havde bare lyst til at dovne den af hele dagen lang, bare sammen med ham og den dejlige varme seng.
Efter lidt tid af stilhed mærkede hun hans læber mod hendes igen, hun sukkede nydende og kiggede på ham som han lagde sig mellem hendes ben og førte sig op i hende. Hun stønnede blidt og lagde hovedet tilbage mod sengen, og nød det til han trak sig ud af hende .Hun satte sig op og satte sig helt tæt op af ham og tog blidt fat om hans lem, hvor efter hun begyndte at køre sin hånd op og ned af hans lem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tirs 16 apr - 2:21

han smilede til hende og lod en hånd hvile på hendes ene skulder. han kunne ikke lade være. han tog over og øgede farten indtil han sprøjtede ud over hendes ansigt og han timede det godt efter som noget ramte ind i hendes mund og ned af hendes bryst. han smilede til hende og tog noget af det toilet papir som han havde ladet stå på bordet. han støg hendes hård med bløde bevægelse "kom læg dig ned på maven" han smilede til hende og lod hende vende sig rundt. han tog et greb i hendes skuldre og masserede hende dybt. han nød at hun kunne lide denne behandling. det var det mindste han kunne gøre efter det han gjorde tidligere "du er virkelig den smukkeste pige i verden" han smilede til hende og kørte massagen ned langs hendes ryg. han overtog med den ene hånd på hendes ryg mens den anden masserede hendes underliv. han smilede til hende og gjorde sig færdig" han smilede til hendeda hun vendte sig om igen "var det ikke sjovt" han smielde til hende og lagde sig hen til hende og tog hendes hånd og flettede deres fingre sammen "jeg er lidt træt kan vi ikke bare sove lidt sammen bare lige her og nu" han trak hende helt ind til sig og kyssede hende på munden før de begge faldt i søvn i hinandens arme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tirs 16 apr - 18:18

Hun kiggede på ham med et smil og skulede lidt til hans hånd på hendes skulder, hendes blik hvilede på ham da han begyndte at øge farten, hun fulgte bare med, gav ham ikke helt lov til at styre farten, bare for at drille ham lidt, men oss for ligesom at sige at hum kume altså godt selv, han kunne da bare sige det skulle gå hurtigere. Hun gav et lillehop fra sig da han sprøjtede ud over hende, noget kom i hendes mund da hun havde haft munden lidt åben, noget kom oss på hendes bryst. Hun kiggede smilende på ham da han som sidst tørrede hende ren med toiletpapir. Hun sukkede nydende da han strøg hans hånd hånd gennem hendes hår, hun kiggede op på ham med et nydende blik.
Hun vende sig om med et spørgende blik rettet mod ham, hun blev noget så overrasket da han begyndte at massere hende, det var dejligt, hun nød det meget og sukkede nydende. Hun kiggede op på ham med et smil, det var virkeligt sødt af ham at sige sådan til hende, det var der aldrig nogen der havde sagt til hende før, der var heller ike nogen der havde haft muligheden. "mener du virkelig det" hun havde sværr ved at tro hvad han sagde ikke fordi hun tvivlede på ham men fordi hun egentlig tvivlede på sig selv, for var det noget hun ikke var efter hendes mening så var det smuk.
Alex nød den dejlige massage hun fik af ham, det var dejligt og afslappende, og da han oss begyndte at massere hendes underliv begyndte hun at komme med nogle blide nydende lyde, hun vred sig af nydelse og nød det bare i fulde drag. Hun kiggede op på ham og vende sig om da han var færdig, hun smilede til ham og nikkede blidt "det var dejligt" hun smilede blidt til ham da han kom hen og lagde sig ved hende og flettede deres fingre, "Jo, det kan vi godt" hun var selv træt så det passede hende egentlig fint, hun puttede sig ind til ham efter hun havde genglædt hans kys, hun faldt hurtigt i søvn ind til ham og sov tungt og trygt ind hos ham

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Tirs 16 apr - 23:57

John vågnede ikke før hende denne gang tvært i mod vågnede hun først. han spærrede øjnene op og så ind i hendes smukke øjne "godt at se du er vågen før mig for en gangs skyld" han smilede til hende og kyssede hende på panden. han smilede til hende og kyssede hende på halsen og blev ved lidt tid indtil der tilsidst var et sugemærke. han grinede lidt over det " jeg syntes det klæder dig" han smilede til hende og kyssede hende på munden og lod blidt hendes læber skilles af hans tunge. han masserede hendes tunge lidt før han trak sig tilbage. han smilede til hende og kravlede ned og slikkede hendes skamlæber og lod den lange tunge glide langt ind og bevæge sig rundt. han kunne høre hendes støn der blev så kraftige på et tidspunkt at han trak tungen ud og fortsatte med hurtige stød fra hans lem indtil hun skreg hans navn og han kom dybt og længe i hende. han smilede til hende og rejste sig op i sengen "klokken er 3 hvad siger du til vi tager en tur ned i byen og ser lidt på butikker" han smilede til hende "med mig denne gang" han smilede ned på hende og aede hendes kind og smilede kækt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Ons 17 apr - 12:09

Alex vågnede tidligt, for a change hun vågnede før John, og kiggede ned på ham med et stort smil på læben, han begyndte at røre på sig og vågnede, hun lagde hoved på skrå og smilede, "Jah..." hun kiggede på ham med et roligt blik i øjet og nød at han kyssede hende lidt over det hele, på panden og så på halsen hvor han kyssede hende lidt længere. Hun kiggede smilende på ham og prøvedet at kigge ned på det sugemærke hun nu havde fået af ham. "Synes du?" hun grinede lidt inden han kyssede hende på munden. Hun sukkede blidt og lagde armene om ham og holde sig ind til ham da han skilte deres læber og hun lod hans tunge komme ind i hendes mund hvor han begyndte at massere hendes tunge, hun sukkede blidt.
Hun kiggede lidt på ham da han trak sig tilbage og kravlede ned mellem hendes ben hvor han begyndte at slikke hendes skamslæber. Hun begyndte at stønne højt da hans tunge gik langt op i hende og han begyndte at bevæge den inden i hende, hun vred sig af nydelse og stønnede højt. Han trak hans tunge ud men han fortsatte med hans lem, som fik hende til at stønne endnu højere, hans hurtige kraftige stød fik hende til at vride sig voldsomt og da han til sidst kom i hende skreg hun hans navn "JOHN!" hun trak vejret dybt og kiggede op på ham da han rejste sig op i sengen. Hun smilede op til ham og kom i tanke om det tidligere hvor hun havde været i byen alene, hun skævlede og nikkede til ham, "Jo, så længe du bliver hos mig... Du må ikke efterlade mig" hun kiggede ned da han aede hendes kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Ons 24 apr - 0:09

han smilede til hende "ikke om jeg så blev betalt ville jeg forlade dig med vilje" han smilede til hende og kyssede hende. han gik ud og fandt hendes kjole frem "her den er så smuk på dig" han smilede og kyssede hende lidt tid før han gik ud på bade værelset og barberede sit skæg af ned til et lille goatie. han gik hen og kyssede hende igen inden han kom i sit tøj og tog sin jakke i hånden og holdt om Alexs liv mens han nænsomt gled ned med hans vinge udbredte. han gik hen til døren og åbnede den for hende og tog hendes hånd og flettede fingre med hende. hele vejen gennem gaden mærkede han stikkende blikke i baghovedet så snart de var uden for hans synsfelt. han gik hen til en cafe stadig med alex i hånden og satte sig ved et bord indenfor hvor han bestilte noget kaffe "for at være ærlig hader jeg at være udenfor på gaden jeg kan bedre lide at gå der hjemme og hygge" han smilede til hende så hun kunne forstå hvorfor han ikke brød sig om at være her ude.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Gæst on Ons 24 apr - 0:43

Hun kiggede på ham med et smil, "det er jeg glad for" hun kiggede blidt på ham efter han havde kysset hende. Hun kiggede lidt efter ham som gik ud og fandt hendes kjole frem til hende, hun tog imod den da han kom ind med den og smilede blidt til ham, "tak... Hvad skal vi helt nøjagtig i byen.." hun var lidt nysgerrig, hendes kjole var jo så fin, skulle de noget i byen der var noget specielt... Eller skulle de bare hygge hvor hun skulle se pæn ud. Hun nød kysset som han gav hende lige inden han gik ud på badeværelset. Hun tog sin kjole på, hendes bevægelser var lidt halv dovne, langsomme som en skildpadde... Skildpadder var ikke godt.... Hun skyndte sig med at få kjolen på og smilede så til ham da han kom ud fra badeværelset igen. Endnu engang kyssede han hende og denne gang gengælde hun det, hun smilede blidt og kiggede lidt på ham mens han kom i sit tøj.
Alex gik stille sammen med John som de kom ned fra salen de var på og hen til døren som han åbnede for hende, hun kiggede op på ham med et glad smil da han flettede fingre med hende, hun flettede ogs sine fingre med hans. Hun gik tavst ved hans side mens de gik ned af byens gader, hun kiggede engang imellem op på John som hun nærmest gemte sig ind til, hun var stadig ikke tryg ved byen, især ikke efter det møde hun havde haft med den mand i mørket. Hun rystede ved tanken af det.
Alex fulgte bare med ind på denne Café som John lede hende ind på, hun så rundt omkring sig og så op på ham igen som han satte sig ned, hun satte sig ved siden af ham og kiggede bare på ham imens han bestilte drikkelse og talte til hende.
Et smil brede sig på hendes læber og en let rødelig farve kom til hendes kinder som hun kiggede ham i øjne, "så er vi to, men.. hvorfor tog vi så egentlig herud for?" hun små grinte og smilede blidt til ham mens hun kiggede ham kærligt ind i øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Help me! Please help me - John C

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum