Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | vinter

Måned | December

Latest topics
» Burning head ~ Isabell
Lør 9 dec - 18:53 by Jazmin

» I don't think so ~ Natalie
Fre 8 dec - 11:18 by Jazmin

» Jazmin's&Co.. fraværs side
Fre 8 dec - 10:09 by Jazmin

» Optrind til ... - Jazmin
Fre 8 dec - 10:08 by Jazmin

» Come, see my power! (Lori)
Tors 7 dec - 13:58 by Lori

» egen hjemmeside. glemt admin koden
Tirs 5 dec - 23:22 by Kira

» Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]
Man 4 dec - 0:44 by Sajro

» SIRTIMM ~ Who are you
Søn 3 dec - 23:04 by Sierra

» ~Are you sure you want to help me?~ -Kace XXX
Fre 1 dec - 22:55 by Kace

Top posting users this month
Jazmin
 
Lori
 
Kira
 
Kace
 
Sierra
 
Sean
 
Sajro
 
Midnight
 

Statistics
Der er i alt 238 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melicia

Vores brugere har i alt skrevet 151548 indlæg in 7809 subjects

At long last I found you Ivy!

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

At long last I found you Ivy!

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr - 12:18

Tid l Sted l Omgivelser l Påklædning l Vejer
15.30 l Doomsville gågade l En lille folk af mennesker som gå og shopper l Se billede til højre ----> l Solskind og den en smule lunt i luften

Solen skindet dejligt og man kunne virkelig mærke at foråret havde fået fat i hverdagen, det var sådanset os på tide at det blev varmet for vinteren havde været ganske hård for mange mennesker men nu så det endelig ud af de var ved og få håbet tilbage. I Doomsvile var det i sær til at se at livet havde gjort comeback for en masse mennesker var ude og shoppe mens andre sad rundt omkring på de mange store og små caféer som der nu var rundt omkring, der var os væsner som gik i blandet de mange mennesker men som det jo var havde mennesker ikke øjne for se dem som sådan, de troede blot at væsner var en slags modeller eller noget der hen af for mange væsner var jo tit kønnere end mennesker var.

Blandet de mennesker gik en engle omkring, hendes navn var Sophia og hun var en skytsengel som der var ude og lede efter den person som hun skulle passe på og det så endelig ud til at hun faktisk ville finde person. Sophia var omkring de 1.70 i højde og hun havde lys hud mens håret var hvidt som sne, der var os det ved det at det var fuld af dredlocks og hendes påklædning var en smule bygget på en kvindelig marinesoldat men dog os sådan at det holdt sig ind for moden.

Nu gik hun blot der mens hun ledet efter hendes person for hun havde været igang med den søgning i omkring 200 år eller mere, men hun havde aldrig været særlig heldig med og finde person og derfor havde hendes søgning trykket ud med åren. Hun havde ofte været tæt på og opgive men hver gang hvor hun var ved det sagde hun altid til hende selv at der sikkert ville komme en ny mulighed for finden en person og derfor havde hun forsat hendes søgning for hun var ikke den person der sådan gav op uden en kamp, nej hun havde en god kamp ånd for det som hun nu sat sig op til og derfor havde alt kunne holde gang i sig selv..


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: At long last I found you Ivy!

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr - 12:40

Paaklaedning: et par hullede stroempebukser, et par slidte short, oedelagt convers og en gammel sort t-shirt

En hulken skar stille igennem glaeden der ellers slog ud paa disse gader, solen var da smuk og stod hoejt, men alle disse faktorer var ligegyldige for den unge Ivy hvis liv lige nu var ved at tage et alvorligt knaek. Igennem hele hendes liv var alt bare gaaet daarligt, alt med hendes foraeldre...alt det de havde gjort mod hende, det som var endt med at hun i ren selvforsvar havde draebt dem. Man skulle tro at nu var hun fri, men arrene var der stadigvaek, hendes vaegt var ogsaa en af de daarlige faktorer der spillede, sammen med alle de ar hun havde op og ned af armene.

Igen i dag havde hun skaaret i sig, kun for at faa smerten vaek, imens hun foerte kniven hen over haandledet, taenkte hun paa alle de overfald faderen havde lavet paa hende, de slag moderen havde givet hende...det at hun intet hjem havde mere og nu boede i denne gyde...froes hver eneste aften og stort set intet fik at spise.

Uden at bemaerke det, havde hun denne gang skaaret for dybt, hvilket resulterede i at som hun sad og taenkte blev hun mere og mere doesig. Hun toerede sine oejnene, lod kniven falde ud mellem fingrene, mens hun langsomt sank dybere ind i den smukke soevn

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum