Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

Wrong And Right - Starling

Go down

Wrong And Right - Starling

Indlæg by Gæst on Ons 24 apr - 14:34

Tid - 18:33
Sted - Gågaderne i doomsville city
Vejr - Nogenlunde varmt, det blæser en smule. Mørket ligger sig langsomt over byen.
Omgivelser - By omgivelser. Nogle mennesker, men ikke mange.
Påklædning - http://cdn.buzznet.com/assets/users16/janekannibal/default/cameron-ugh--large-msg-129373968976.jpg

Der var ikke mange folk på gaden denne unge aften, klokken var jo kun Ca. 18.. Folk kunne da umuligt være hjemme i deres senge og sove allerede. Benji kiggede sig rundt omkring, ganske rigtigt, der var næsten ikke en sjæl rundt omkring i gågaderne, det var næsten tomt, og klokken var ikke særlig meget, aften var stadig meget ung, men alligevel var folk gået hjem, ja det måtte han jo gå ud fra at de var siden at der ikke var særlig mange folk på gaderne. Benji gik bare roligt ned af gaden uden rigtig at tage kontakt til nogle af de folk der gik forbi ham, ingen kende han sådan var det, sådan var han, han var ensom gut... Han sukkede tungt som han kiggede op på himlen et kort øjeblik, lod vinden ramme ham, lade vinden tage i hans hår og få det til at svæve blødt i luften. Han nød vinden. Han lukkede øjne kort, og kiggede så ned i jorden igen.

Vejret var dejlig varmt denne aften, selvom der var lidt blæst men det var ikke noget koldt, ikke som han kunne mærke i hvert fald, men hvad kunne han ogs mærke. Benji havde en t-shirt på, den var sort og henover brystet var der et logo hvor på der stod "Johnny Cupcakes" med hvidt, det var syet på. Han havde et par neon gule, tight jeans på som sad ret så godt på ham syntes han da selv. Ellers havde han bare en sort cap på med noget neon gult mønster syet på. Han havde ogs et par slidte, sorte gummisko på, han nænnede ikke at skifte dem ud da han syntes så godt om dem.

//Undskyld det tog mig så lang tid om at komme igang med dette emne og ogs undskyld længden. Men her er det og jeg håber du synes om det xD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum