Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

Hævnen er sød /Nille/

Go down

Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Fre 26 apr - 11:01


T: 23:38
S: Gågaderne i Doomsville
V: Fuldmåne med skyer på himlen, svag blæst.
O: Der er ingen mennesker og væsner på gaderne, da det er sent. Men rotter løber gerne tilfældigt forbi.
P: http://i82.servimg.com/u/f82/18/22/75/06/bridge10.jpg

Endnu en gang gik Starling gennem gaderne i Rotten Root District med skikkelsen af den Nille, som hun havde lært at kende af vampyr pigen. Hun havde prøvet flere forskellige former, men kunne bare ik komme ind det sted hun skulle, så hun havde brugt Nille som et sidste forsøg, hvilket havde fungeret. Hun så sig omkring mens hun gik ned af gaden. Den hvide kjole svejede lidt i natten og håret havde hun sat op denne gang. Hun havde brugt en fin silkesnor til at binde håret op i en løs knold, men stadig nogle få totter der hang fremme foran ansigtet på hende.
Lyset fra månen som hang over hovedet, fik hendes lyse hud til at se ligbleg ud. Som sædvanligt havde hun ik kunne få den rette hudfarve frem, det var virkelig ved at pisse hende af. Hun havde brugt denne evne i snart 20 år og hun havde stadig ik fået den del med i sine forvandlinger. Hun havde overvejet at opsøge en ældre skindwalker, som måske kunne lære hende at få den del med, men hun var ik nået så langt endnu.
Der var helt stille i gyden og hun stoppede op mens hun så sig omkring. Hun havde fået en fornemmelse at blive iagttaget, og det blandet med stilheden i gaden er ikke et godt tegn. En stor mørk sky svævede foran månen og gaden blev mørklagt.

//Undskyld det er så kort, viste ik hvordan jeg skulle starte :/ Håber du kan bruge det Smile

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Fre 26 apr - 16:02

Påklædning 1, profil.

Skindwalker. De væsner hadede Nille. Hun havde længe tænkt at hvis en skinwalker tog form som Nille, ville vedkommende ønske at han, eller hun, var død. Man skulle ikke tage form som Nille. Det kunne man glemme alt om. Man skulle tænke over konsekvenserne. Første omgang man så Nille, og ikke havde set dusørplakater, ville man tænke at det var en normal pige, udover at hendes tøj var... Speciel. Det var på en måde dyrt, og så alligevel ikke. Skammer kjolen så dyr ud, men var skabt til Skammerne, og blevet lavet af skammerne. Den var ikke til salg. Den var beregnet til Skammerne, og kun skammerne. Dog denne dag havde hun ikke skammer kjolen på.
Nilles sorte lange hår var løst. Hendes lysende blå øjne hvilede på en bestemt kvinde. To daggerts var gemt i Nilles læder støvler. Hun stod oppe på et tag, og gik lydløst hen imod enden af taget. Hun satte sig på hug, trak en daggert op, og holdte den i højre hånd. Hun knugede i daggertens skæfte, og kneb øjnene lidt sammen. Elegant og let hoppede hun ned af taget, hvor der ikke var så langt ned. Hun landte lydløst på begge fødder. Hendes øjne hvilede stadig på kvinden, som var skindwalker, som havde Nilles form! Nille havde landet lidt væk fra kvinden. Nilles blå øjne var tydelige i det mørke der var omkring dem.
"Jeg håber du har en god grund til at have taget min skikkelse, skindwalker." Lød Nilles kolde stemme. Hendes læber var krænget tilbage i et skævt smil. Hun gik tættere på.
"For hvis ikke, må du tage konsekvenserne."

//Det er skam helt fint Very Happy//


Sidst rettet af Nille Man 17 jun - 15:54, rettet i alt 2 gange

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Man 6 maj - 21:23

Skyen forsvandt igen fra månen, og foran hende stod den person hun mindst af alle ville støde på. Kvinden som hun havde lånt skikkelsen af. Starling havde via vampyren Caroline og de andre på kroen fundet ud af at denne pige Nille? ikke var til at spøge med. Men hun havde stadig haft brug for at komme ind, og havde ik nogen anden udvej end at bruge hende.
Hun så ned af originalen og lagde mærke til forskellene. Ik nok med at tøjet var en stor give away, men hudfarven var meget mere skæv end hun først havde troet. *Den detalje må jeg virkelig se at få under kontrol!* Hun rettede hurtigt blikket op mod pigens ansigt og så at der var noget der skjulte sig i hendes øjne. Starling rettede ryggen da hun kom tættere på og så hende trodsigt i øjnene. Hun havde rigtigt nok hørt rygter omkring denne kvinde, efter hun fandt ud af hvem hun virkelig var, efter mødet med Caroline, men hun følte ik rigtig nogen frygt mod hende da hun kom frem.
"Jeg har brugt mine evner, som jeg er født med, lige som alle andre gør med deres evner. At jeg er mere speciel og kan tage din skikkelse gør det jo bedre. Hvis jeg har fornærmet dig, så kan jeg sige at jeg ik gør det igen, men jeg vil ik sige undskyld for at bruge evner jeg er født med. Du siger vel heller ik undskyld for at bruge de evner du blev født med, gør du?" Hun drejede hovedet så hun så på Nille med en vinkel og løftede øjenbrynet. På en måde mindede det her hende lidt om hendes møde med Casuel, og tanken om ham, fik hende til at undervurdere de rygter hun havde hørt. Hun trådte et skridt tilbage med hovedet højt løftet, "Du skræmmer mig ik, dæmon, så jeg er ik bange for disse "konsekvenser" du hentyder til. Desuden har jeg noget jeg skal nå, så fortsat god aften." Med de ord vente hun ryggen til Nille og begyndte at gå ned af gaden med selvsikre skridt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tirs 7 maj - 11:40

Nille så koldt på kvinden, som forbandet meget lignede hende selv, men der var nogle fejl som Nille let kunne se og udpege. Hun lagde armene over kors. Hun betragtede kvinden, holdte øje med hver en bevægelse hun lavede. Nilles øjne blev kort sorte, men hurtigt blå igen. De sorte prikker var tilstede i hendes øjne, da kvinden trådte tættere på. Nille rankede ryggen og så koldt på kvinden.
"Uanset hvad, du har taget form som mig. En censor, en skammer. Det er ikke i orden. Du er ikke Skammer, du må ikke tage form som en, uanset hvad." Hun hævede et øjnebryn. "Mere speciel end mig? Tror du virkelig du er det?" Mere speciel end Nille? Seriøst, kvinden skulle da lige til at tænke sig om. "Jeg bruger de evner jeg er født med, fordi det er min pligt." Svarede hun.
Nille lagde hovedet lidt på skrå. "Dæmon? Om jeg må be... Jeg er en Drevens, en skammer, en censor."Da kvinden begyndte at gå blev Nilles øjne sorte. "Stop hellere..." Skammer stemmen var tydelig. Den bestemte dog ikke over hende. Nille fulgte efter kvinden. "Vil du være en god pige -" Skammer stemmen kom frem." - og se mig i øjnene?" Nu kunne kvinden intet andet end at se Nille i øjnene... Eller jo, der var noget hun kunne, men næsten ingen kendte til hvordan man undgik det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tirs 14 maj - 19:33

Starling hørte godt hvad hun sagde og hun kunne ik lade være med at le. Hun stoppede op, men vendte ik rundt for at se på hende. Det var unødvendigt. Hun rettede kort blikket op mod himlen hvor månen var kommet frem igen, inden hun sagde med svag hånlatter i stemmen.
"Hvis du lyttede efter hvad jeg sagde, så nævnte jeg aldrig DIG. Jeg sagde bare at jeg har en evne der er mere speciel end andres. Det var dig selv der satte det ind som til at jeg er mere speciel end dig."
Hun nåede dog ik at svare tilbage på noget andet, inden Nille begyndte at spille skammer. *Hvad er en skammer?* tænkte hun for sig selv, og hun hørte svagt Nilles fodtrin komme tættere på og Starling fandt sit sødeste smil og vendte sig om imens hun sagde, "Jeg er da altid en god pige" Hun rynkede svagt øjnebrynene da hun så den øjenfarve Nille havde nu, for den havde hun ik set før.

/Sorry krea svigt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Ons 15 maj - 14:39

Da kvinden lo, fik Nille lyst til at skære kvindens lemmer af, en for en. Men Nille styrede sin vrede. Men kvinden skulle lide. Nille stod nogle meter bag kvinden, og stirrede ind i hendes baghoved, nærmest gennem hende. Et svagt smil gled om Nilles læber ved kvindens ord.
"Mere speciel end andres. Tror du virkelig at din evne er mere speciel end min?" Evnen som kun få havde. Faktisk kun to rigtige Skammere var der, en almindelig, sikkert flere, men hun kendte kun en almindelig Skammer, hendes storesøster som hun havde troet var hendes mor.
Nille smilede da kvinden vendte sig om mod hende. "Virkelig...? Jeg tror ikke... På dig..." Nilles øjne blev sorte. skammer øjnene. Hun nåede hen til kvinden. Hvis kvinden kiggede hende i øjnene, som Nille havde brugt sin skammer stemme til at beordre hende til før, ville kvinden nærmest være fanget. Nille satte den daggert, hun havde i højre hånd, ned i læderstøvlen, uden at spille kvindens blik. Hendes øjne blev lysende blå, og stemmen normal. "Jeg håber du kommer til at sove godt." Nille hævede sin højre hånd, og slog med al sin styrke(hvilket var meget, da hun var lidt stærkere end normale dæmoner) mod kvindens tinding, hvilket nok ville resultere i at kvinden ville besvime, hvis Nille ramte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Ons 22 maj - 21:53

Starling så på hende, ind i hendes øjne. Så hvordan hendes øjne skiftede farve. Hun følte sig fanget, at der var en lille del i hende der skreg "Kom nu videre", men resten af hende ville ik flytte sig. Hvis hun skulle beskrive følelsen, så var det sikkert som at blive hypnotiseret. Ik fordi Starling nogensinde havde prøvet det. Hun troede ik reigtig på det hokus pokus.
Lige så snart Nilles øjne havde ændret farve igen, følte Starling at hun fik fri vilje igen. Hun flyttede sin venstre fod, så den stod bag det højre, og hun så skævt på Nille. Der var noget over den måde hun stod på, og den måde hun snakkede på. Det virkede truende, som om hun havde nogle skumle planer.
Det gik hurtigt op for Starling, at det havde hun. Hun så hurtigt at Nille gjorde klar til at slå hende, og da det gik op for hende, at det var hovedet hun gik efter, satte hun sig hurtigt på hug, få sekunder før Nille ville have ramt, samtidig med at hun samlede sine hænder ved livet. Hun kaldte hurtigt på vinden, inden hun skubbede/pressede sine hænder frem i høj fart mod Nille.
Starling kunne mærke vinden suse omkring hende og det hev også i kjolen og håret, idet den stærke vind strøm fløj forbi hende, i retningen af Nille. Vinden var meget kraftig og den bragte små sten med sig, hvor Starling fik en lille sten slået ind mod kinden.

/Sorry kort svar, Krea svigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Fre 24 maj - 15:50

Nille ramte ikke, øv. Hun bandede indvendigt da kvinden bukkede sig ned, lige inden Nille ville have ramt. Nille mærkede vinden... Vent, vind?! Nille havde engang haft evnen vind, men nu var hendes anden evne konstant under udvikling, det irriterede hende grusomt. Nille var smidig, stærk og snedig. Nille så nogle sten på vej mod sig, sammen med vinden der var kraftig. Nille satte den ene fod foran, den anden bagud, begge mod asfalten. Hun kunne med nød og næppe holde sig hvor hun var. Nille fik øje på en af de små sten, på vej mod hendes hånd. Hurtigt vendte hun håndfladen mod stenen og greb den. Hun lukkede sin hånd og kiggede på kvinden.
"Stop..." Nille lukkede øjnene, mens hun bukkede sig langsomt ned på knæ, for ikke at miste kontrollen over sine bevægelser. Hun lagde den hånd som ikke havde stenen på asfalten. Den anden hævede sig, mens hun med al sin styrke kastede stenen mod kvinden, den ville højst sandsynligvis ramme kvinden på panden, medmindre vinden skubbede den væk. Dog var Nilles kræfter meget stærke, hun var jo en Drevens. Hvis stenen røg tilbage til hende, var hun klar til at gribe den igen.

//Det går nok. Smile

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Man 27 maj - 20:11

Starling så Nille stillede sine fødder på en bestemt måde, så hun havde nemmere ved at modstå vinden. Det næste hun så var at dæmonen fik fat i stenen for så at kyle den mod vinden, målet: Starling.
Lynhurtigt trak hun armene til sig, så vinden stoppede. Men det var kun for under et sekund, hvorefter hun samlede sine hænder strakt ud til højre side, for så at svinge dem, som hvis hun havde et bat i hænderne, ind mod midten. Det var et angreb og vinden lysterede igen. Nille ville føle det som en mur når vinden ramte hende, og vinden kom faktisk til at smadre nogle få vinduer i husende omkring dem, men det var så mørkt udenfor, da skyerne igen dækkede månen til, at hvis folk gik hen for at se hvad der foregik, ville de ik se noget, samtidig med at vinden overdøvede andre lyde i natten. Men desværre var vinden også så kraftig, at den slog Starling ud af balance, og hun skulle svagt kæmpe for at holde balancen.
Stenen? Den var blevet slået af kurs og fløj mod en mur og stenene med et #Klak# som vinden stadig overdøvede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tirs 28 maj - 14:52

Sikke et held, at Nille var en Drevens! Hvis hun stadig havde været en almindelig sjæledæmon, eller shapeshifter, ville hun allerede være kylet væk, af den kraft vinden havde, som kvinden skabte. Nille bed tænderne hårdt sammen og prøvede alt hvad hun kunne, for at undgå at blive kylet væk. Nille var sad på hug, dog ikke sådan med knæene på asfalten, hun havde fødderne mod asfalten, med den ene bagud og den anden foran. Hun mærkede den hårde kraft, det var uendelig svært at holde fast. Nilles hjerne kørte på højtryk... Hvad pokker kunne hun gøre, for at stoppe kvinden?!
"Du er... Ynkelig!" Snerrede Nille. Hendes øjne var ikke længere lysende blå, nej, de var sorte. Evnen skam var fremme. Nu, skulle man gøre nærmest alt for at undgå Nilles øjne. Nille havde håndfladerne mod asfalten. Hun blev skubbet lidt væk, dog ændrede hendes stilling ikke, hun gled bare lidt væk fra kvinden, grundet den stærke vind. Nilles sorte øjne var rettet mod kvinden.
Det var sært, at se sig selv, foran sig. Hvad var kvindens evnes svagheder?! Nille fik øje på en sten mere, som havde kurs mod hende, selvom det var en lille sten, kunne den gøre ondt, med den kraft vinden havde. Nille vidste at hvis, hun bevægede sig lige nu, ville hun miste fokus og ryge væk. Men, hun kunne heller ikke lade stenen ramme hende. Lige før stenen ville ramme hende, tog hun en beslutning. Hun rullede til side, men da hendes hånd greb ud efter noget, var der kantstenen. Nilles hånd, højre hånd, greb hurtigt fast i kantstenen, selvom det ikke ville være nok, var det bare lige hurtigt. Nille fik sig selv i stillingen igen, som hun havde haft før hun var rullet til side, og slap kantstenen. Det var stadig svært. "Stop din evne, du kan ikke blive ved i en evighed!" Hun snerrede igen, men hendes øjne var lysende blå, igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Man 10 jun - 23:08

Starling kæmpede selv med vinden, især fordi hun mistede balancen før, og var nød til at ændre sit fodfæste helt. Hun stod med siden til Nille, og vinden dæmpede Nilles stemme, men stadig kunne hun mærke noget ændre sig i hende. Hun fik det lige pludselig dårligt med sig selv, men hun troede at det havde noget at gøre med at hun var ved at være træt.
Normalt holdt hun forvandlingerne og hendes andre evner langt væk fra hinanden, da de tog al hendes energi. Samtidig med at når hun var i en andens skikkelse, så havde hun svært ved at holde styr på energien hun stadig havde i kroppen. For selvom hun var i en anden krop som måske havde mere energi end hun normalt havde, så havde hun ik AL energien der er med skikkelsen.
Hun stoppede sine grublerier og drejede hovedet for at se om hun kunne få øje på Nille, men hun var ik hvor hun var før. Hun var nu ved en kantsten tættere på, hvilket gjorde at hun kunne høre hvad det var dæmonen sagde. Hun kunne ik lade være med at skære en grimasse over sandheden i dæmonens ord. Hun ville dog ik give efter uden en kamp, for hun kunne se at Nille ik lige frem ville give hende en kop kaffe og så smutte igen.
Starling så en tønde stod på den anden side af vejen, og skubbede den over mod Nille. Men da hun lagde den ekstra energi i at flytte tønden, begyndte der at komme sorte pletter for hendes øjne, og hun indså forsent, at hun havde brugt for meget af sin energi. Det sidste hun lagde mærke til, var at vinden begyndte at falde til ro, inden hun faldt ind i mørket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tors 13 jun - 12:43

En tønde blev skubbet mod Nille, chancen for at Nille kunne komme væk inden den ramte hende var lille. Så stoppede vinden, og Nille rullede til side, inden tønden ramte hende. Nille kiggede på tønden der ramte en væg i stedet, og hendes øjne landede så på kvinden. Kvinden var besvimet, hun havde brugt for meget energi. Nille var også træt, men hendes energi kom langsomt tilbage. Hun lå med maven mod asfalten, efter nogle sekunder rejste hun sig langsomt op. Hun gik langsomt mod kvinden og så først lidt på hende.
"Du skulle aldrig have kæmpet imod." Sagde hun lavt, inden hun tog fat i kvindens ben, og hev hende med mod Nilles hus.

Når kvinden åbnede sine øjne, ville hun være i en kælder. Kælderen havde ikke noget træ som væg eller gulv. Det var kun sten. Loft, gulv og væg var af sten. Der var en trappe lidt væk, som man kunne skimte ved en åben dør. Der var nemlig en stenvæg med en stendør, som skilte trappen fra det rum kvinden var i. Kvindens håndled var der lænker om, som sad fast på væggen. Kvindens ben var lænket til stengulvet. Gemt i et mørkt hjørne var Nille.
"Skift til din normale form." Sagde Nille koldt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tors 13 jun - 20:20

Starling havde ondt i hele kroppen. Hun kunne ik huske hvor hun var henne eller hvordan hun kom derhen. Hun kunne bare mærke at hun sad i en dårlig position. Hendes krop var afkræftet. Hun trak vejret roligt et par gange, for så at åbne øjnene. Hun var i et mørkt lokale og først troede hun at hun ik havde åbnet øjnene, men så blinkede hun et par gange, og der skete stadig ik noget. Hun lagde hovedet mod muren bag sig, og løftede hånden op til hovedet. Det var lyden, der gjorde hende opmærksom på at der var noget om hendes håndled. Hun lod en håndglide hen til håndleddet, og mærkede manchetten, som lænken sad i. 
Nu var hun vågen. Hun flyttede hænderne og fandt grænsen på lænkerne. I sin vildrede af tanker, lagde hun mærke til lænkerne om anklerne. Han lagde sin ryg mod væggen og trak vejret dybt, for at falde til ro. Det virkede og hun begyndte at få flashbacks fra aftenen før. *Hvorfor skal den skikkelse være stærkere end min egen?* tænkte hun rasende. Det gav et gip i hende, da hun hørte nogen snakke fra siden af. Hendes øjne havde vænnet sig til mørket, men hun kunne ik se hvem det var. Men Starling havde et godt gæt, da hun jo selv havde snakket med den stemme dagen før. 
"Hvorfor skulle jeg? Fordi du ik kan skade dig selv?" Spurgte Starling lidt hånligt. Hun vidste godt at det sikkert ik ville hjælpe hendes situation, men hun ville ik lade denne kvinde få det nemt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Man 17 jun - 16:03

Fordi Nille ikke kunne skade sig selv? Ha! Nej, det var såmænd ikke derfor. Det var nu mere fordi Nille ville se hvordan kvinden så ud i virkeligheden. Nille smilede kækt over kvinden, mens hun trådte ud af skyggen. Hun havde ikke den hvide kjole på som kvinden, det havde hun heller ikke haft dagen før. Nille kunne ikke lade en skindwalker gå rundt og lade som om hun var Nille, det var forkert. Tænk hvis en af dem Nille kendte stødte på skindwalkeren? Og dog... det ville være nyttigt. Hvis en af Nilles fjender stødte på skindwalkeren... Hvis de dræbte skindwalkeren og dermed troede at Nille var død, ville Nille få tid. Tid til at gøre det hun ikke kunne på grund af fjenderne. Foreksempel angribe en af dem, uden de fattede mistanke. Det ville være meget belejligt med en skindwalker der fulgte ens mindste vink.. Nille smilede stadig kækt, mens hun gik tættere på kvinden. Hun satte sig på hug foran hende. 
"Nej, fordi jeg vil se din rigtige form, skindwalker. Jeg kan sagtens skade mig selv." Få sekunder efter at Nille havde udtalt de ord, kom en snigmorder ned til dem med en pisk i den ene hånd, og en spand i den anden hånd. Snigmorderen satte tingene på gulvet og stillede sig derefter lidt væk, gemt i den skygge Nille havde været før. Nille trak sin ene daggert op fra sin læder støvle. "Lad os teste dig." Nille rettede daggertens skarpe spids mod kvindens arm, den del der var blottet. Hun kørte daggerten langsomt til side, så daggertens skarpe spids skar sig ind i kvindens hud, hvorefter blodet løb ned af hendes arm. Nille trak daggerten til sig. Nille kiggede på kvinden, hvis kvinden ville bruge Nilles egen evne mod hende, ville hun straks møde modgang. Nille kendte skam til skindwalkerne. Hun havde jo været en shapeshifter før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tors 18 jul - 16:56

Starling sad virkelig dårligt, og hendes hænder føltes kolde, da blodet ik rigtig kom hen til hænderne. Hun prøvede på at rette lidt på kroppen, bare for at få blodet rundt, da hun kunne mærke at hun var øm forskellige steder, plus hun håbede at hun kunne finde en bedre position for både arme og ben.
Hun så op og så Nille komme over mod hende. Hendes øjne havde vennet sig så meget til mørket at hun godt kunne se Nille. Hun rettede ryggen så meget hun nu kunne, når hun nu var lænket fast, og så op på dæmonen. Hun ville gerne have holdt hovedet højt, men hun var stadig for afkræftet til at kunne holde det højt nok, så istedet lyste hendes øjne af trods og svarede slet ik på det hun sagde.
Hun holdte øje med Nille og lod blikket blive ved dæmonen, så da snigmorderen kom ind, så hun slet ik i hans retning. Det var kun fordi hun kunne høre ham, at hun vidste at han var kommet ind i lokalet. Hendes øjne sad dog stadig på Nille som sad på hug foran hende.
Hun så Nille finde daggerten frem, inden hun brugte den mod hende. Starling bed tænderne hårdt sammen. Hun ville ik give Nille den tilfredsstillelse, at vise at hvor ondt det egentlig gjorde, da hun lod spidsen af daggerten bore sig ind i hendes hud. Først kunne hun ik rigtig mærke noget, men lige efter Nille fjernede daggerten begyndte såret at svie og blodet begyndte at pible ned af hendes arm. Det var en ubehagelig følelse, men hun holdte mund og sendte et trodsigt blik mod Nille.

/Håber det er godt nok, skal lige ind i verdenen igen Smile

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Gæst on Tors 18 jul - 20:39

Nille elskede faktisk det her, selvom det dog var lidt imod hendes tro, men hun var ligeglad! Ingen skulle klæde sig ud som hende, spille som hende, når de ikke var hende! Hun fulgte blodet løbe ned af kvindens arm med tydelig tilfredshed. Hun kørte igen daggertens skarpe side mod kvindens arm, bare dybere ned. Så trak hun daggerten væk og lagde den ned på gulvet.
"Hm.. Er du frisk på at skifte tilbage til din oprindelige form nu?" Hun gik over på den anden side af kvinden. "Og dit navn." Nille greb fat i kvindens arm, trykkede den opad, med sin drevens styrke... for at brække hendes arm. Knæk!
Nille smilede tilfreds da hun hørte knækket, hun gik over foran kvinden, satte sig på hug, tog fat i hendes ben, og brækkede også hendes ben. Hun rejste sig op. "Dit navn, din oprindelige form, nu!" Nilles stemme var høj, mægtig og rungede i rummet.

//Kort svar sorry, og det var helt fint. ^^

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hævnen er sød /Nille/

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum