Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Go down

Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 21:53

Tid
22.30
Sted
Terrorville District
Omgivelser
Et affolket område hvor der ikke sker alt for meget, næsten alle andre sjæle og gået indfor og der kun ganske få folk på gaden..
Påklædning
http://farm9.static.flickr.com/8335/8123702175_3ed2a9ff01_m.jpg
Vejer
Lun forårsaften
-Emnet er tilegnet Caroline og Dacian-

"Let's play a game of two"
"I'll play God and you'll play you"

Den afdæmpet sange kunne let høres i luften mens han begav sig ned af Terrorvilles gader, det var ganske mørket og der næsten ingen tegn på liv, men folk var os ganske paranoide nu om dage, men det var os ganske forstårlig hvis man altså kun var et menneske.
For Dacian var det dog ikke ligefrem særlig farligt og gå omkring i natten, for han var ikke ligesom andre mennesker, nej var noget mere end et menneske og derfor kunne han nemt begive sig omkring uden og skulle bekymre sig om hvad der nu end kunne ske med ham. Han var iført en sort t-shirt som var gemt bagved en sort vest og der ude over sad en sort jakke, hans bukser og sko havde os den samme farve og hans hud var ret bleg af natur mens at hans øjne havde en sort farve og håret var os ganske sort af natur men ellers var der ikke meget andet ved ham.

Hvad han lavet i Terrorville var han ikke en gang selv sikker på men måske var det bare turen i sig selv som havde gjorde at han var taget der hen og nu hvor han var der var han ikke en gang sikker på hvad han skulle gør af sig selv, langsomt gik han blot i hans lomme og han fandet en pakke cigaretter som han tog hule på.

"Let's play a game tonight"
"I'll play Dark and you'll play Light"

Han forsat den sang som han havde gang i og han tændt langsomt den smøg som han havde i hånden og han tog et kort hiv mens han blot kiggede frem foran ham, et par enkelt mennesker gik et stykke fra ham og de snakket med afdæmpet stemmer mens de ikke engang havde optaget af han gik lidt bag ved dem, men nu var han hellere ikke den der var kendt for at gå og gøre menneske bange som sådan..Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 22:29

P: http://www4.images.coolspotters.com/photos/674681/candice-accola-gallery.jpg + et par sorte leggings.

Caroline var ude at gå i Terrorvilles stille gader, det var dejligt med lidt ro. Caroline var sulten, hun ville have blod. Og hun ville have det i aften, Caroline gik stille igennem gaderne. Da hun fik øje på to mennesker. Hun bemærkede ikke skyggevæsnet bag dem, derfor løb hun op foran menneskerne. Og kiggede på dem ingen hun lod sine tænder glide heelt frem og satte dem i nakken på det første menneske og tømte kroppen for blod. En dråbe flød ud af hendes mundvige imens hun kiggede over på det andet menneske, hun greb fat om halsen på mennesket og kiggede på det. Sorgen blev langsomt glemt når hun var i dette humør, hun gjorde det mest for at slippe for at tænke på sorgen.. Hun var så tæt på at knække.. Men hun ville ikke være svag. Caroline satte tænderne i det andet menneske, men drak dog ikke alt blodet da hun fandt det mindre godt. Hendes fingre spidser kunne man næsten skrige over for de bragte smerte ligemeget hvornår man rørte dem, dog var det blevet bedre nu gjorde de det kun når hun var i chok. Derfor kunne hun som hun gjorde stikke alle 5 fingre ind i brystkassen på mennesket og klemte om hjertet inden hun trak det ud. Caroline fik så øje på dette væsen, hun aldrig havde mødt før og kiggede nøje på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 22:43

De to mennesker forsat blot samtalen i mens han stadig gik bag dem men han stoppet dog op da de stoppet op, hvem havde stoppet dem fra og gå? Svaret kom ganske hurtigt og han opdaget at det var en vampyr som han stod overfor og ikke nok med det hun var sulten efter blod og dette gik ud over de to mennesker som endelig ikke kæmpet for livet som mange andre normale mennesker nok ville.
Dog var det hurtigt over med de to mennesker og nu stod Dacian selv ansigt til ansigt med kvinde som kiggede på ham, han trak vejret langsomt mens han kiggede på hende med kort betaget blik men han trak det hurtigt til sig for han havde ikke lyst til og være alt for uhøflig overfor hende, hvis der var noget som han havde lært i sin tid som kommandør så var det at høflighed betød en del for at kunne holde på sin title og derfor var almenlig høflighed os noget som han dog gjorde sig i.

"Godaften"

Hans stemme var ganske mørke men rolig og han virket ikke til og være bange for hende for kunne nemt forsvar sig overfor et hvert væsen som ville ham noget ondt, men han gjorde dog ikke bruge af dette talent hvis der altså ikke var en god grund til det for hans evne var gansk simple men farlig som helvede selv, kort lod han dog igen øjne gå på hende og han kiggede kort på hende mens han dannet et billede af hans udseende, hun var smuk som en hver anden vampyr var men det var jo os ganske normalt at de var smukke skabninger for han kendt alle historierne om hvordan de tit gjorde bruge af skønhed som et andet våben, der efter kiggede han på hendes tøj og han kunne nemt se at de ikke havde den samme stil eller smag, han var mere goth i det mens hun selv mere over i den stil som næsten alle gik med nu om dage.

"Hvem er de så?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 22:52

Caroline havde tillids problemer, mange specielt efter at have levet i tortur det meste af hednes liv hvor hun blev udsat for voldtægt og tortur hver dag i 6 år. Caroline var tog kommet over det, selvom det stadigvæk var hendes frygt. Caroline kiggede på dette væsen.. Hun var ikke som mange andre, hun havde lidt specielt når det kom til hendes person. Men ikke alle fik lov til at kende denne person.
"Godaften." Svarede hun lidt koldt, uden at være iskold. For den iskolde stemme var kun til dem som fortjente den. Og han snakekde jo enlig høflig nok til hende, det var ikke det. DEt var bare fordi hun havde det som hun havde, det gik nogen gange udover folk som ikke fortjente det. Men når de lærte hende at kende forstod de hvorfor.
"Navnet er Caroline." Svarede hun og lod sin stemme blive lidt høfligere og mere sofistikeret i det. Caroine lagde hovedet lidt på skrå.
"Og de er?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 23:08

"Navnet er Dacian"

Hans stemme var stadig ganske rolig men der var dog den del af ham som sagde at han skulle holde en afstand til hende for han vist udmærket godt hvad der kunne ske hvis han kom for tæt på en vampyr som sikkert godt kun spise mere end to person og derfor lod han blot de få meter være i mellem dem mens han langsomt blev mere og mere fanget af blodduften som var omkring dem, ikke fordi at duften gik ham på for han var ganske van til den efter alle de som han havde tilbragt som soldat men vane til den blev man aldrig hvis man altså ikke var en vampyr.

Han lod sit fokus samle sig på hende for han ville helst ikke lad sig vagt slå fra ligemeget hvad der så endt ville komme til og ske mellem dem så var han altid vågen når han var i nærheden af en vampyr, for det kunne blive det fejltrine som endt med og sende ham i døden før tid, selvom han nu endelig var død engang før at han blev til skyggevæsen så var det ikke fordi at han så tilbage på den tid, nej hans koncentration var på nuet og sådan ville det altid være.

"Jeg forstyre vel ikke?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr - 23:19

Caroline havde aldrig smagt skyggevæsen før, måske skulle man prøve? Hun kunne ikke se hvordan det skulle være et problem, især ikke hvis hun bare smagte blodet. Hun kiggede nøje på ham, og gik et skridt tættere på.
"Nej du forstyr ikke," Svarede hun stille og med sin hurtighed, der faktisk var hurtigere end en vampyr var hun ommebagved ham. Og satte tænderne i hans nakke, og sugede lidt til sig af blodet. Hun trak tænderne til sig lidt efter, hun stillede sig op af en lille side mur.
"Hmm, fint nok." Sagde hun og smagte lidt, da smagen sad på tungen. Hun tørrede blodet væk fra munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Søn 28 apr - 0:23

Det gjorde ham en smule mere urolig da hun kom tætter på ham og det kom lidt uventet da hun lynhurtigt og let var om bag ved ham, han opfatte dog det næste som kom og da hun bed ham var han lige ved sige noget som han helt ikke skulle sige til højt.

"Hvad helvede"

Hans tone var ganske dyster og han stod uhyr stille da han mærke tandsættet i hans nakke, det var ikke først gang at en vampyr havde bidt ham og sikker ikke den sidste og han lukket øjne i ganske kort før hendes tænder igen forlod hans nakke, han åbnet øjne og han vendt sig atter imod hende mens han kæmp med og lad vær se for sur ud.

"Hvad var mening med det?"

Han lod ikke alt for glad og det var han hellere ikke for han havde ikke givet lov til at hun sådan bare kunne bruge ham som en eller anden personlig snack for det fandet han sig dog ikke i, hans udtryk ændret sig langsom og han så på hende med et blik som nemt kunne at hun havde valgt den forkerte person og pisse af den aften, langsomt blev hans øjne minder og han fik næsten lyst til og slip hans evne løs på hende for ingen slap afsted med sådan bare og bruge ham på den måde uden at spøger om lov..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Gæst on Søn 28 apr - 0:28

Han gik nærmere imod hende mere og mere truende, det mindede Caroline om at det ikke var alle man skulle prøve at pisse af. Ligenu kunne hun fornemme at hun havde begået en fejl, hans øjne blev mindre.. Hvilket Caroline ikke forstod helt. Hun sank en ubetydelig klump, og så ham i øjnene.
"Jeg skulle bare smage, no big deal." Svarede hun ham og lagde hovedet lidt på skrå, imens hun hævede lidt på et bryn. Caroline trak lidt på skuldern.
"Jeg mere til engle blod, og shapeshifter. Jeg skal nok lade din nakke være." Tilføjede hun en anselse flabet, og smilte falsk skævt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes life just take a turn for the worst //Caroline//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum