Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

Dark angels rises. -Jade-

Go down

Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Ons 8 maj - 15:45

S: I byen Terrorville.
O: Ik så meget at se, folk der går og svinger da de er fulde, folk der snakker på bænkene og en sjov lugt af.. stegt kød?
P: En hættetrøje, et par cowboybukser og med hætten over hovedet.
V: Kolde støvregn..
t: Aften.

Solen var gået ned.. Den var ikke længere på himlen og oplyste den så smukt, selvom det egentlige ikke gjorde ham noget. Nok var dagslys det han foretrak, men han kunne ikke bare forhindre natten i at komme, selvom han gerne ville kunne, da det kunne være en fed evne at have. Det var en underlig tanke han lige kom på, så han skyndte sig at slå den ud af hovedet, imens han fortsat gik igennem gaderne og ignorede de blikke folk nu sendte ham. Specielt hvis et par fulde damer gik forbi ham, de kunne finde på at sige de skøreste ting, som han valgte at ignore. Havde man alkohol i blodet, kunne man finde på de skøreste ting.. Det var han helt sikker på at man kunne..
Der var dog en samtale imellem et par gruppe piger der fangede hans opmærksomhed, de nævnte navnet Jade og at hun var den skøre bitch her rundt omkring, hvilket straks fik ham til at slå den tanke om at det kunne have været den Jade han troede det var.
"Hun er så selvsikker og smuk, der burde være en lov imod piger som hende," sagde en af dem og tændte sin smøg, imens en af de andre piger også lænede sig frem i ilden for at få tændt sin.
"Ja, hun kan skam få hvad hun peger på," mumlede hun med smøgen hængede ud af munden, imens hun kanp nok kunne stå på sine høje hæle. Josh var stoppet op nogen meter fra dem, men kun fordi han var nysgerrig for at vide om det var den Jade de snakkede om.
"Jeg bryder mig nu ikke om hende," sagde en anden, med et tydeligt tegn på jalousi i sin stemme..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Ons 8 maj - 15:50

Jade var ude at gå en aften tur, der var stille selvom nattens lugt ikke var så dejlig igen. Men det kunne hun da overleve, hun havde overlevet så meget andet på det sidste. At hun faktisk troede at hun kunne alt. Jade havde ingen følelser tilbage i sin krop, de var blevet torturert ud af hende. Jade havde sit hår sat op, hendes krop var beklædt med en hvidtop og en lårkort sort nederdel med sorte stiletter på. Hun gik enegant ned af gaden, og tændte en smøg. Hun tog et par hiv i den, inden hun passerede en flok fuldehoveder og så det første bekendte ansigt i langtid. Hun fik øje på Josh og stoppede op, men hendes ansigt viste ingen glæde, der var ikke engang liv i hendes øjne mere. Hun lignede en iskold mur, selvom hendes aura lyste af beroligendehed og godhed. Men sådan var hun bare ikke mere selvom hun spillede det overfor sin mor, Jade var ikke falden mere.. Men hun var heller ikke den gode lyse engel som sin mor ønskede sig. Jade var bare anderledes.. Noget helt for sig selv, men som ingen ville have.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Ons 8 maj - 15:57

Pigerne fortsatte med at snakke, enden sagde de gode ting om Jade eller så var der nogen der kritiserede hende, men Josh ville egentlig ikke blande sig. For det første kunne han ikke vide om det var hende de snakkede om og får det andet, hvis det var, så skulle man vel ikke blande sig i når en pige var jaloux. Han løftede kort på sine skuldre, gik videre med hætten over hovedet, indtil et velkendt ansigt stod foran ham og så koldt på ham, så det gav en anelse kuldegysninger i ham..
"jade?" sagde han med en glad stemme. "Er det dig! hvor er det godt at se dig!" han spærrede glad sine øjne op, imens han sendte hende et smil, så hun kunne se at han mente det han sagde. Forsigtigt skulede han hen til pigerne, der havde opdaget Jade, men sagde ikke noget til hende, ikke andet end at hviske, hvilket fik Josh til at himle med øjnene. Han kiggede hen på jade igen, med et skævt smil.
"Hvor har du været?" Han satte spørgende hovedet på skrå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Ons 8 maj - 18:12

Jade ignorede de tøser, irritaion var heller ikke noget hun havde i sin krop mere. Vrede væk, sorg.. kærlighed.. alt væk fra hende. Jade bemærkede Josh's ord, men lagde blot hovedet lidt på skrå.
"Hej Josh." Svarede hun, selvom hendes stemme var så uskyldig og sød som en engels var den langt fra hvad man troede. Jade gik nærmere ham, tro det eller ej. Han var jo faktisk mere lækker end før. Hun havde lidt mindre pæne tanker omkring ham, men hun gjorde ikke andet end at se ham i øjnene. Hendes øjne var blanke som glas, man kunne næsten se sig selv hvis man kiggede ordenligt efter. Hun tog endnu et hiv fra sin smøg, inden hun smed den, og trådte gløden ud. Hun kiggede på Josh.
"Ikke nogle specielle steder."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Ons 8 maj - 20:14

Han så nysgerrigt på hende, bemærkede godt at hun virkede mere.. Kold en før, hun var ikke ligeså smilende, som første gang han så hende og hun endda havde opdaget at det var ham, den lille knægt som hun engang glædeligt tog sig af.. Han smilte ved tanken, altid havde han set op til Jade og ville gøre alt for at gengælde det at hun engang reddet hans liv. Så, for ham var det skønt at se hende igen, specielt nu når han ikke havde set hende i lang lang tid. Han fjernede hætten og gjorde et nik til hende, om at hun skulle følge med ham hen til et sted hvor der var ly.. Han fandt et lille skur, som han gik ind i og åndede lettet op for ikke at stå i regnen længere..
"Hvad skete der med dig?" spurgte han hende og stillede sig ved siden af hende. "Hvorfor.. Var du så lang tid væk?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Søn 26 maj - 14:49

//undskyld.. Tøsen siger mig bare intet.. Out..//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Gæst on Søn 26 maj - 19:49

//Det går nok ^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark angels rises. -Jade-

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum