Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153049 indlæg in 7940 subjects

Never give in, never back down, never give in! - Seraphim

Go down

Never give in, never back down, never give in! - Seraphim

Indlæg by Gæst on Tors 9 maj - 12:49

Tid - 19:00
Sted - Gågaderne af Doomsville City
Vejr - Nogenlunde varmt, let blæst.
Omgivelser - Ikke særlig mange folk rundt omkring i gaden, men der er nogle.
Påklædning - http://cdn.buzznet.com/assets/users16/slowburnx/default/andy-sixx--large-msg-125893934969.jpg (Jeg ved godt det ikke er ham, men jeg elsker bare det outfit xD)

Mørket var langsomt ved at ligge sig over Doomsville City, det var ret så hyggeligt rundt omkring i byen, der var et par folk rundt omkring, der var nogen som stod og talte og tydeligvis kendte hinanden, der var nogle der var lidt små fulde og gik rundt bare lidt for sig selv. Og så var der sådan en som Benji, bare gik stille og roligt ned af gaden, med hænderne i sine lommer og blikket vendt lige ud. Et smil var plantet på hans læber mens han gik rundt i byen, kiggede på de forskellige folk rundt omkring, de fulde, vennerne.. Han gik bare helt for sig selv, han var hverken fuld, og han havde heller ingen venner at tale med... Så han.. Ja gik bare rundt og nød vejret og denne aften som stadig var ret så ung.

Hænderne var i lommen på nogle sorte jeans, der hang en kæde fra den ene lomme, bare for at give det lidt ekstra, det så nu ogs meget sejt ud, sådan med en kæde Mhm..
Han havde en sort, rød ternet skjorte på, den var naturligvis lukket. Den sad pænt på ham, sad fast til en spinkle, slanke krop.
Han havde et par sorte læder støvler på, med nogle spænder rundt omkring. Hans skulder lange hår sad fint, hans pande hår gik ned over hans højre øje og gemte på den måde lidt af hans ansigt, perfekt!


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum