Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
Althorn
 
April
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153075 indlæg in 7940 subjects

Uuuh, a badboy? Then you are just like me //Ferde//

Go down

Uuuh, a badboy? Then you are just like me //Ferde//

Indlæg by Gæst on Lør 11 maj - 22:27

Sted: Gågaderne
Omgivelser: en masse folk, og et par butikker.
Tid: 16.37
Vejr: solen skinner og varmer, og himlen er næsten skyfri.
Påklædning: Lyseblå jeans, som er brættet op til knæende og en løs, hvid T-shirt.

Lily kom gående ned gennem gågaden. Denne dag havde hun lyst til at lave noget sjov og ballade, eller det havde hun lyst til de fleste dage, men i dag havde hun bare ekstra meget lyst til det. Hun så en gruppe vagter fra The Guardians, og smilede for sig selv. Kunne det blive mere perfekt?
Hun fik øjenkontakt med en af vagterne og sendte ham et smil, før hun åbenlyst tog et æble fra en af boderne og begyndte at løbe.
"Hey," hørte hun en af vagterne råbe efter hende, og derefter fulgte lyden af vagterne, som kom løbende efter hende. Det lød som en hel hær, når deres militærestøvler, trampede mod brostenene. Hun havde et forspring, og selv hvis hun ikke havde haft det, ville de ikke kunne fange hende. Det lå bare i hendes gener at løbe hurtigt. Et jag af smerte skød op gennem hendes ben, som stød, da hendes fod landede på en glasskår. Det var ikke ofte, der blev ryddet op i gaderne, hvis det overhovedet blev gjort, og det var ikke sjældent, at der om aftenen rendte fulde væsener rundt i gaderne. Måske havde det heller ikke været det smarteste at løbe rundt i gaderne med bare fødder, men det plejede Lily nu at være ligeglad med. Hun løb bare videre, og tænkte på noget andet, og der gik ikke længe, før hun havde glemt alt om smerten i foden.
Hun fik øje på en drengegruppe lidt længere fremme og et smil bredte sig på hendes læber. Denne dag blev jo også bare bedre og bedre. Hun løb hen imod dem og hviskede: "Gem mig" hvorefter hun styrtede hen og omfavnede en af drengene. Hun nåede lige at få et hurtigt glimt af ham, før hun gemte sit hoved i hans trøje. Han var korthåret, muskuløs, ung og pænt lækker.
Hun vidste det selvfølgelig ikke, men hun gættede sig frem til, at de nok alle sammen bare stod og stirrede forvirret på hende. Det ville hun i hvert fald selv have gjort.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum