Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154289 indlæg in 8008 subjects

No Exit ~Sebastian Castle~

Go down

No Exit ~Sebastian Castle~

Indlæg by Gæst on Ons 22 maj - 17:33

Solen var forsvundet fra himmelen, ned og sove så månen kunne stå op fra sin lange søvn. Den trak en dyne med sig op med en mørkeblå farve, med stjerne på som var kastet samme måde hver nat.
Et hus var fornygeligt blevet ejet i Terrorville, nemlig af Caroline. Caroline havde fået sig et nyt hus, og det var også meget bedre end det gamle. Caroline's nye hus lagde også i samme by som Nicolas' nu, så var det nemmere at besøge ham. Caroline gik rundt nede i stuen, den store daglig stue. Møblerne stod enkelt men stadigvæk perfekt til rummet, væggene hvide så rummet så større ud. Huset var på to etager, samt var der en hyggelig kælder. Sælgeren havde sagt at det var en fange kælder.
Normalt gik hun ikke ind for slaver, det kom an på hendes humør og hvordan personen havde været overfor hende. Efter hendes slavetid, havde hun aldrig troet at hun faktisk skulle stå med to slaver.. Eller den ene var jo hendes glouls Leah, og den anden den vampyr hun havde forvandlet for nyelig Sebastian. Men der var noget anderledes da hun havde forvandlet ham, han havde ikke opført sig som de andre hun havde forvandlet. Han opførte sig lidt i stil med som om hun bestemte, hvis man kunne sige det på den måde. Og sådan havde Caroline det ligenu, måske kunne man kalde det magtbegær. Hun fandt det at have magt over nogle godt, hun havde nydt det med hendes evne. Men nu nød hun følelsen mere, at hun kunne hunse lidt rundt med nogle. Det var mærkeligt at hun havde ændret sig på den måde, fra at være så uskyldig til enlig at være så morderisk hun kunne være til tider. Men så også, hun var jo ikke en ondsindet person? Hun havde skam følelser, hun følte kærligheden til Nicolas, hendes søster, hendes venner. Men hun havde lært at hun ikke var svag, derfor fuldte lidt magtbegær med sig.
Caroline bevægede sig stille igennem den store stue og åbede døren ud til entreen, hun åndede ud. Tid til aftensmad, et par uskyldige tøser kom gående ind af døren. De havde blot væreet lidt for længe ude på et helt vildt skidt selvskab. Leah havde fået dem ind, men deres hjerter pumpede og blodet ville smage af adrenalin hvis hun drak det nu. Hun kiggede skiftevis kvinderne i øjnene.
"Slap af, ikke gå i panik." Sagde Caroline med hendes evne, det tvang pigerne til at slappe af, så adrenalinen ikke pumpede i deres årer. Caroline smilede skævt til dem, måske havde hun slaver men hun var jo ikke hjerteløs. Hun lavede en hånd bevægelse til de 5 piger om at de blot skulle sætte sig ned. Som var de til en fin aftale hvor de skulle møde døden en for en. Dog var det ikke så blidt, hun vidste at blodtrangen var svær for nye vampyrer. Derfor ville hun pine den kære Sebbie lidt med hans tørst, hun havde ikke givet den nye vampyr blod i et par dage. Måske var det lidt ondt, men hun vidste hendes kære veninde Avery ville have gjort det værre. Måske tørstede hun ham lidt, men så var det for at se hans måde at tømme en krop fra blod, hvordan man sugede hver enkel dråbe væk fra en person. Caroline havde sine sorte jeans på, og en lidt blålig trøje på men ret mørk i det. De sorte stilletter klingede ned i gulvet når hun tog et skridt, så man ikke var sikker på hvor hun gik. Den halskæde hun havde fået af Eliza hang om hendes hals, hvidguld med en blå safirsten i.
"Sebbie kom herind og deltag i festmiddagen." Sagde hun med en tone, så man lød lidt som om hun snakkede til et barn, dog med en klang af ordre. Caroline kiggede på Leah kort.
*Du bliver bare stående.* Sagde Caroline som en odre til Leah igennem tankerne, og lagde armene overkors. Hun kiggede i retning af den kære Sebastian da han kom op.
"Tørstig?" Spurgte hun stille med et skævt smil. Caroline kiggede kort på ham inden hun kastede sit blik tilbage på de 5 piger som sad stille og roligt. SMå uskyldige menneskepiger i teenage årene, pokker tag Caroline's morderiske side.. Den løb tit af med hende, men dette var trods alt mad? Det måtte man vel gerne tage lidt af? Caroline trådte et skridt frem, og rakte hånden ud til en af pigerne. Pigen tog Caroline's hånd og lod hende trække sig op og stå. Caroline fjernede håret væk fra nakken på pigen og satte tænderne i, samt sugede lidt af den tykke flydende væske til sig. Hun trak lænderne ud, og kiggede på Sebastian. Hun lod to fingre kører hen over såret, imens blodet flød over. Caroline ventede på en reagtion fra ham, for at tjekke hans tørst ud. Han var jo en ny vampyr, men hvor tørstig var han? Caroline lagde hovedet lidt på skrå.
"Jeg ved du er tørstig, så her. Drik." Caroline slikkede sine fingre rene hurtigt og elegant inden hun lavede en hånd bevægelse til at kvinden blot kunne gå over til ham, og det gjorde hun. Uden så meget som at blinke. Caroline tog en anden kvinde og drak fra håndledet på hende. Dette var et fest måltid.. Et sandt et endda.. Caroline havde ikke haft så mange at kunne drikke blod fra på en gang, men man behøvede heller ikke så meget. Dog var de sjove at lege med hvis det blev kedeligt i længden med blot at drikke deres blod. Det var den morderiske side som tænkte igen, Caroline overvejede snart at få Nicolas til at hjælpe hende med den.. Men kunne hun hjælpes når det kom til den?
Caroline kastede et blik hen på Sebastian, for at se hvordan han hånterede blodet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Exit ~Sebastian Castle~

Indlæg by Sebastian Castle on Tors 23 maj - 13:13

Castle så med pirrende intensitet på pigen Caroline drak så yndigt og elegant af, hver eneste muskel i hans krop var spændt, klar, som et rovdyr der luret på en hjort fra sit gemmested i busken. Det eneste som holdte den nyfødte og blodtørstige vampyr tilbage, var lyden af sin herskerindes stemme der endnu ikke havde givet ham de magiske ord, men så snart de forlod hendes læber, og hun selv gik mod en anden af pigerne, kastet Castle sig i den uskyldige teenagers favn, og med armene om hende som en gift mand med sin kone, satte han skånesløst tænderne i hendes nøgne hals, og som et barn der gik amok med et sugerør, drak af dråbe for dråbe i samme tempo som et vandfald. Gud han var tørstig! hver eneste instinkt og nerve i kroppen tiggede om mere blod, så da han ikke kunne få mere ud med sine hugtænder, skubbede han hende ind på bordet de andre piger sad så høfligt og stille ved, og hoppede i et overnaturligt kast op på bordet, så han selv lå over pigen, hvor hun lå med baskende øjevipper fordi hendes krop kæmpet for at holde sig ved bevidsthed, tros blodmangel.
Castle slog.. igen.. og igen.. og igen.. indtil hans knyttet næve havde hammeret sig gennems hendes brystkasses fedt, kød og knogler, hvorefter han satte sine fingre til hver sin side, så han slået hendes ribben fra hinanden og åbnet hendes overkrop som en kylling. Castle bliv sprøtet til med blod fra de fri revet åre, og var håbesløs ligeglad med de kød stykker og organ rester som var fordelt udover hans tøj, og dele af lokalet, fra hans brutale åbning af pigens brystkasse. Castle dykket sit hoved ned i den afskylige masse og bid et utal af huller til han som en forvirret ulv, endelig fandt hjertet, hvor han så suget de få miniliter der var tilbage, som var det appelcin juice fra et katon.
Han var så sulten.. da der ikke var andet end tørke i pigens indre og hun indenvendigt lignet en ørken, hoppet han ned fra bordet, og kigget hen på sin mistress "Jeg takker for måltiet. Jeg vil gøre hvad end du befaler herskerinde.
Castle gik hen og klappet Leah på røven, og stod så helt stille som en statue og ventet på lov til at drikke mere blod, eller få en ordre at adlyde. Han ville gøre alt. Hans hukommelse som sit tidligere liv var væk, og hans eneste formål var hans herskerindes velbehag, og vilje. Men ting som at klappe piger bagi var et instinkt for ham.

_________________
I started killing in the name of my country,
then I went to killing for profit,
and then I killed people in the name of vengeance,
then I found myself killing for fun and sport

Now I just kill out of old habitI am like Bruce Willis - just without the cheesy stuntman
I am like Arnold Swarzenegger - just without the cheesy accent
I am like Batman - just without the cheesy SM spandex outfit
I am like Jackie Chan - just without having the wrong skin color
I am like James Bond - just without the cheesy low amount of blow****
I am like Action-man - just without being made out of plastic
I am like Abaddon - just without the vigina ; )I am a horrible boyfriend. But a perfect lover
I am a miserable father. But the perfect masculine idol
- It´s funny how it works right?
avatar
Sebastian Castle

Antal indlæg : 802
Reputation : 2
Bosted : Hos den dæmon med bedste røv i hele Underworld.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: No Exit ~Sebastian Castle~

Indlæg by Gæst on Fre 24 maj - 17:52

Caroline blev en faktisk overrasket over den måde han flåede sit bytte, som var han en løve der jagtede sit bytte og flåede det til alt var spist. Caroline havde måske en morderisk side, men hun havde aldrig flået en op på den måde. Rummet blev sprøjtet til, blodet dækkede de hvide vægge med den blodrøde tykke væske som langsomt gled ned imod gulvet. Hun havde undgået blodet da det havde kurs imod hende, hun åndede let ud og tømte den krop hun havde taget. Hun lod den tomme krop hun havde tømt falde ned, på den ubetydelige kolde jord. Som var et sølle menneske ikke mere værd end skrald, hun kastede et kort blik på den døde. Men havde ikke noget imod at dræbe, hvis man sagde eller troede hun var en lille uskyldig vampyr. Så havde man forvekslet hende med Eliza, Caroline var i denne periode pænt sagt ude af kontrol. Caroline kiggede ham i øjnene da han sagde noget, og så på Leah som blev ved med at stå stille, eller næsten. Da Castel klaskede hende i røvet, hvæste hun. Hun gik på kødjagt og Caroline vidste at hun skulle holde øje med Leah, ellers endte det med at hun begyndte at æde alle folk hun så. Caroline så på Castel igen, og nikkede.
"Dejligt, så gør du rent efter dit eget grisseri." Svarede hun meget bestemt, og et blik man ikke kunne takke nej til. Caroline kiggede på Leah.
*Du fjerner kroppene, og hvis du er sulten så spis dem op. Men kun udenfor. Vi skal ikke have mere grisseri indenfor.* Sagde Caroline i tankerne til Leah, og Leah spildte ikke et sekundt med at gå igang, hun fjernede først den krop Caroline havde drukket af. Og Tog så den castel havde smadret helt, hun slæbte dem ud bagved huset, hvor hun æd det hun ville. Ellers smed hun dem ud i kontaineren som var det blot affald.
Caroline kastede et blik på de sidste tre piger, nervøsitet var ikke tilstede i dem. De var rolige. Caroline smilede skævt, hun ville ikke lade dem gå. Men først når der var gjort rent, ville Castel få endnu et legetøj. Men uden alt svinderiet, ellers ville hun sætte ham udenfor og drikke blodet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: No Exit ~Sebastian Castle~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum