Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 23:14 by Lydia

» Fredsommelig ~ Kira
Yesterday at 22:54 by Fenrer Leidolf

» I slam til knæhøjde ~Yu-Sien
Yesterday at 22:27 by Fenrer Leidolf

» Utænkeligt samarbejde
Yesterday at 21:24 by Fenrer Leidolf

» You have a bounty on you? XxX
Yesterday at 21:18 by Claan

» The more the merrier
Yesterday at 21:16 by Fenrer Leidolf

» Sensommer minder (fortids emne)
Yesterday at 20:59 by Claan

» Angående mit eventyrsemne!
Yesterday at 20:31 by Fenrer Leidolf

» Defender and Healer
Yesterday at 20:09 by Kira

Top posting users this month
Gil
 
Fenrer Leidolf
 
Lori
 
Claan
 
Sean
 
Gautham
 
Jazmin
 
Vetis
 
Kira
 
Jake
 

Statistics
Der er i alt 233 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Armelia

Vores brugere har i alt skrevet 151137 indlæg in 7787 subjects

In Cold Blood l Nicolas.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

In Cold Blood l Nicolas.

Indlæg by Gæst on Man 3 jun - 22:53

Påklædning

Dagen havde været så stille og rolig, hvem skulle have regnet med at en kæmpe katastrofe ville ramme Firewood Village? Det havde ingen..

Caroline var taget til Firewood Village så hun ville være i byen inden solen stod op. Huset havde tydeligt ingen gæster haft, det havde stået tomt. Caroline vidste udemærket hvorfor, Eliza og hende var jo langtfra på talefod. Måske var det bedst sådan? Caroline var usikker på hvad hun skulle gør eller sige næste gang hun mødte Eliza. Caroline stod inde i entreen da hun hørte et brøl ude fra. Hun gik over til nærmeste vindue, da noget smækkede ind i huset så murstene faldt ned imod hende. Taget faldt sammen over hende, Caroline gav et skrig fra sig, da hele huset rystede som var der jordskælv. Et hurtigt instinkt fik hende til at skifte til den lille flagermus form, Caroline åbnede de små øje blik, hun havde været heldig. Nogle mursten havde lagt sig på tværs op af hinanden, så at hun ikke blev mast. Det var held i uheld. Hvis Caroline havde beholdt den anden form så havde hun været mast helt til døden. Halvdelen af det store to etage's hus var faldt sammen i en ruine, og det støvede udover hele byen. Kroen var væk. Byen var næsten helt i ruiner, Caroline holdt vejret for ikke at indånde for meget af murbrokkernes støv, og lod vingerne dække det lille uskyldige ansigt. Hun satsede på at hun nok skulle overleve dette, men hvordan vidste hun ikke ligenu.. Men som det så ud ligenu, så lidt mere vægt og hun ville blive mast hvis vægten ramte rigtig.

To kvinder på de 20 år, var løbet i panik.. Og da de enlig var kommet til Terrovile, kunne man ikke finde hovede eller hale i om det blot var noget uhyggeligt de havde set eller om det var noget katastrofalt. De satte sig på en bænk og diskutede med hinanden, som diskuede de om hvem der havde den hotteste overkrop på stranden af de unge mænd som var der. Den ene tøs græd i panik.
"Mit hus, den drage fløj ind i mit hus, det var et held jeg ikke var derinde. Ellers havde jeg været død." Tøsen var ikke til at få til at holde i ro, hun var i panik.
"Der mange som er døde i Firewood Village, det er en kæmpe katastrofe. Byen er jo i ruiner.." Svarede den anden tøs og de rejste sig, imens de gik ind på et lille sted hvor de kunne sove.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum