Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153057 indlæg in 7940 subjects

Skræder stor mund (Alítheia) (privat)

Go down

Skræder stor mund (Alítheia) (privat)

Indlæg by Gæst on Tors 6 jun - 11:07

Tid: middagen
Vejr: Lidt overskyet men stærk sol
Temperatur: Alt for varmt.

Nålen fløj rundt som en pil igennem vinden, skarpe ord blev uddelt fra den lille butik som en gammel lille gnaven mand gik med stor arrighed ud af butikken med en nål i panden og gik ind ved siden af.
Gaap sad og surmulede i hans lille skrædder stol, det var tydeligt at han var pist af "gamle nar skal ikke fortælle mig hvordan jeg laver mit lort" mumlede han surt imens han satte surt en nål med noget tråd igennem noget læder, han var ved at lave en lædersko men hans mester mente han gjorde det en smule forkert, hvilket pissede Gaap helt af for han mente selv han havde gjort det lige efter bogen. "gamle nar" mumlede han igen for sig selv og bed let snoren over og lagde skoen på hylden ved sin ene side ved siden af den anden sko han havde lavet. Let rejste han sig op og gik over mod vinduet, han gav et let suk fra sig imens han gloede ud på folk. Biksen kørte lidt langsomt for tiden, men han plejede også at være ret hurtig med at lave tingene, så der var ikke meget arbejde tilbage til sidst, hvilket hans mester også havde klaget meget over, og i det hele taget bare været en plage for Gaap den seneste måneds tid.
"hvorfor kan han ikke bare lade mig og biksen være i fred!?" udbrød Gaap surt og trampede arrigt igennem butikken og ud bagved hvor han tog sig et krus vand, og tændte så for sin pibe som han stille sugede lidt på, imens han dulmede sine nerver så godt han kunne. Han små svedte nu også, de sidste par dage havde været en pest for ham syntes han, så han havde lige nu bare sine tight-bukser på og bar overkrop og fødder, hele butikken føltes som en stor sauna syntes han.
Han stod lidt og tænkte tilbage på den gang han kæmpede med sit sværd, han savnede de tider lidt nu, hvor han bare rendte rundt og var freelancer og kunne gøre hvad han ville næsten, det var fantastiske dage syntes han. Gaap var gået ind i butikken igen og stod lidt og så på sit næste arbejde imens han lod piben hænge i munden og suge lidt engang imellem, øjnene var hurtige og præcise, han ville have hver en lille detalje med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Skræder stor mund (Alítheia) (privat)

Indlæg by Alítheia on Man 8 jul - 19:24

I lang tid havde den lille ting gået hende på nerverne, en sådan lille ubetydelig ting. Mangel på et stykke tøj, som kunne gøre stor betydning. Det var et stykke tid siden, hendes læderkorset var gået i stykker. I starten gjorde det ikke Alítheia det store, men som kampene kom blev en løstsiddende skjorte irriterende. De tidspunkter, det irriterede hende mest, var dog når det blæste, og den flagrede i vinden, da det tit besværliggjorde hendes koordination.

Alítheia gik rundt i byens gader, for at finde butikken. Hun vidste at der var mange gode skræddere her. Spørgsmålet var bare hvilken, der kunne gøre det bedst og hurtigst. Gågaderne var fulde af folk, sådan en dag. Solen der varmede så fliserne blev varme, folk der råbte op om tilbud. Forskellige gøglere stod ude og lavede flotte numre, nogle med ild, andre med sværd. Alítheia tog sig ingen videre notits af dette, hendes mål var at nå ind i en kølig butik og få ordnet sine ting, for endelig at kunne komme væk fra byen igen.
Hun var nu kommet ned ad nogle små sidegader, hvor skyggen lå køligere. Tidligere på dagen, havde hun forhørt sig omkring skræddere i byen, og fået præcise anvisninger til denne gade. Det sagdes her var folk der gjorde et godt stykke arbejde.
Med hurtige skridt gik hun ned langs gaden, og så ind gennem ruderne til de forskellige butikker. Mange havde nogle fine udstillinger i vinduet, dog var der ikke noget der tiltalte hende. Hun var gået langt ned ad gaden nu, og nåede de sidste butikker. Her så hun ind i en lidt mindre en. Der var ikke meget at se, men den så god ud. I nogle få hurtige skridt, var hun henne ved døren og snart inde i butikken. Til hendes uheld, var her ikke koldere end udenfor, tværtimod varmere. Alítheias humør sank og utålmodigheden steg. ”Hallo er der nogen? Eller er det selvbetjening?” kaldte hun en anelse utålmodigt, alt imens hun ventede.
Hun stavrede rundt med utålmodige skridt og studerede butikken nøje. Efter hendes mening, var der en anelse dunkelt. Det var ikke et finere sted. Dog var der noget over denne butik, og det arbejde man kunne se, Alítheia fandt interessant.
Stadig ingen kom, og hendes tålmodighed var ved at slippe op. ”hallo, er her overhovedet nogen?” kaldte hun igen, dog denne gang mere irriteret. Varmen gjorde hende døsig, og snart ville hun forlade butikken, hvis der ikke kom nogen.

_________________
Take what you can,
Give nothing back!
avatar
Alítheia
Admin

Antal indlæg : 1860
Reputation : 6
Bosted : where the wind blows
Evner/magibøger : natural feelings

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum