Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

What a day (mie)

Go down

What a day (mie)

Indlæg by Gæst on Lør 8 jun - 18:26

Vejr: Solskin
Tid: midt på dagen
Sted: Ved Gaaps Woorkshop

Vinden var en dejlig brise den dag, og luften var for en gangs skyld frisk og humøret syntes til at være lidt oppe i dag, det syntes Gaap i hvert fald. Han havde for en gang skyld sat sig udenfor sin butik i en lille lænestol hvor han sad og bappede på en pibe med æble smag i. Han havde endda et lille smil over læberne imens han sad med armene om nakken og røgsky ud af munden og nød bare det afslappede liv han havde gang i lige nu.
Han sad med bar overkrop og bare bukser på, de bare tær strittede ud i luften som han små vred sig i et stræk på sin stol, han havde ikke rigtig noget at lave den dag så han havde bare valgt at sætte sig til at slappe af før der kom en eller anden og skulle have noget lavet eller repareret noget, hvilket han nok vil se som en fornærmelse hvis nogen gjorde på sådan en dejlig dag som denne.
Dagen var nu også dejlig for hans mester var ikke i byen så der var ingen over hovedet til at forstyrre ham, ikke nogen ud over de søde damer som nogle gange kom forbi for at få noget lavet, eller bare gik forbi, fordi de hilste altid så sødt og så altid ret lækre ud vil han nu gerne indrømme. Han havde dog ikke tænkt sig at gøre noget som helst med dem, godt nok så de godt ud men det var ikke hans type af kvinder, ikke for noget forhold i hvert fald.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum