Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154320 indlæg in 8010 subjects

When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Go down

When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:09 pm

Rækkefølgen:: Angela, Caroline, Nicolas (Matt er død.)

S:: Et tomt og stille sted i Terroville.
T:: Nat.
P:: Klik klik.

Angela gik rundt for sig selv, hun havde haft en dårlig dag. Hun gik rundt med knyttede næver, til hendes knorr blev helt hvide. Angela slap dog efter smerten trådte frem, og sukkede tungt. En hver skikkelse kunne få hende til at gå amok, hvorfor ville ingen nå at vide. Ikke før hun havde flænset hovedet af dem eller værre.. Angela kørte en hånd igennem de blonde lokker og stoppede op for at tage et frisk dyb indånding. Angela stillede sig op af en mur, hun ville bare være alene ligenu.. Men det var tit sådan at når man ville være alene blev man det aldrig alligevel, så kom der folk. Og når man ikke ville være alene så var der ingen, sådan havde Angela det tit. Så hvorfor skulle i dag ikke også indholde det? Angela lænede hovedet tilbage og kiggede op på den sorte himmel, ikke en stjerne.. Ikke engang månen var til syne på denne himmel.


Sidst rettet af Angela Tirs jun 25, 2013 11:28 pm, rettet i alt 2 gange

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:23 pm

P: Påklædningen!

Caroline kom stille gående, hendes hoved var fyldt med en masse tanker. Heldigvis for hende og Nicolas, var det kun gået godt.. Eller i hendes hoved var det, Caroline kom ud til et mere stille område, der var rart og stille. Og hun havde troet det var stille hvis det ikke var fordi hun hørte et suk. Caroline vendte sig om og fik øje på Angela. Caroline syntes hun så trist eller deprameret ud, og ville bare være venlig.
"Hey Angela, er du okay?" Spurgte Caroline stille og gik lidt tættere på og stillede sig ved siden af hende. Det kunne være farligt det vidste hun godt, det kom helt an på Angela's humør. Caroline lagde hovedet lidt på skrå og så på hende med venlige øjne. Caroline ville helst ikke have der skulle ske noget voldsomt denne aften, hun havde fået nok af dramatiske dage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:29 pm

Påklædning ~ http://www.exposay.com/celebrity-photos/daniel-gillies-ctv-upfront-2012-red-carpet-13xdiB.jpg

Hvad var der sket de sidste dage? Ikke en skid, han havde ikke lavet andet end at gå rundt for sig selv og kede sig ihjel. Han kunne ikke finde noget positivt at lave overhovedet! Han kunne ikke finde nogen som helst, Arya var væk.. Arian var heller ingen steder at finde.. Caroline.. Han havde ikke kunne finde nogen af dem den sidste månedes tid, han var lidt bekymret efter han hørte noget omkring Firewood Village var brudt sammen. Matt gik i sine egne kedelige og gentagelige tanker, da han pludselig stod i en skygge. Caroline stod sammen med.. Angela. Matt havde lovet sig selv at han ville dræbe hende næste gang han så hendes ansigt! Og denne gang ville han gøre det ordenligt. Han brugte sin vampyr fart til at komme op til hende, og skubbe Caroline væk med et hårdt skub. Han greb fat i Angela's hals og kastede hende hen på en mur overfor ham. Han så vred ud, det var han også. Deres had var vokset over en misortåelse som ingen kunne sætte deres fingre på. Ingen forstod den for der var ingen som kendte til den overhovedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:37 pm

Angela gad virkelig ikke til at snakke med Caroline ligenu, og alligevel stod hun der! Det var ret irriterende ifølge Angela at nærmest var forpligtet til at svare nu når hun stod ligeså fint og spurgte ind til hende. Angela kiggede en anelse koldt på Caroline, og nikkede så.
"Ja alt er fint." Nåede hun lige at sige før hun blev grebet omkring halsen, og kastet langt pokker i vold. Angela fik øje på Matt, og så ham hadefuldt imod ham og kom dog op at stå igen.
"Og hvorfor var det jeg ikke dræbte dig helt fra starten af?!" Spurgte hun og blottede vredt sine tænder af ham. Angela var på benene igen og løb imod ham, hun klyngede ham op af nærmeste væg og hvæste af ham. Hun greb fat omkring hans hals og klemte voldsomt til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:42 pm

Caroline så medfølende på Angela da hun svarede men nåede ikke rigtigt at gøre andet før hun mærkede et hårdt skub på hendes krageben. Hun fløj nærmest tilbage og landede på jorden et godt stykke væk fra Angela af. Caroline satte sig op og tog sig lidt til hovedet imens hun kiggede. Matt og Angela i kamp, der kunne ligne noget imellem liv og død. Caroline så på Angela's greb omkring Matts hals hun kunne jo dræbe ham. Caroline var hurtigt på benene og blandede sig ind i en kamp hun lagtfra behøvede at deltage i. Caroline tog fat i Angela's håndled og vred det om til hun slap grebet. Caroline skubbede hende væk fra Matt og stod imellem dem, hun var gået ud på dybt vand imod de to. Caroline var stærkere end en alm. vampyr og en blanding, det burde hun.. Og hvis hun ikke var, så var det jo synd for hende.. Caroline kiggede skiftevis på dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 10:51 pm

Matt så bare på Angela de ville aldrig blive gode venner, de ville ikke engang kendes ved hinanden hvis man spurgte dem. Det var ikke til at tro at de havde elsket hinanden engang, mere end noget andet på jorden. Matt bemærkede Angela var på benene igen, men han lavede en fejl og kiggede om Caroline var okay efter hans skub. Hun så ud til at komme sig, men han nåede ikke rigtigt at gøre mere før at han blev klynget op af en væg. Han blev kvalt, Angela holdt så godt fast om hans hals han næsten ikke kunne få vejret mere. Men inden han nåede at gøre mere havde Caroline blandet sig, hun vred Angela's arm om og stod imellem dem. Matt vidste at hun kunne komme til skade og kunne ikke lide tanken overhovedet. Men han tog ikke øjnene fra Angela, men alligevel greb han fat omkring Caroline's arm og skubbede hende væk så hårdt han kunne, og det var på styrke med Angela.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 11:01 pm

Angela var klar til at dræbe ham da Caroline selvfølgelig kom og blandede sig, som om tøsen ikke havde bedre at give sig til end at ødelægge hendes planer. Angela slap Matt's hals da Caroline vred hendes arm om, Angela havde øjenkontakt med Matt. Men hende og Matt havde åbenbart ens planer med at det ikke skulle gå udover Caroline, så det var helt tilfældigt at de begge to skubbede hende væk med samme styrke på samme tid. Et ufattelig hårdt slag. Angela henvendte sig til Matt igen, og da ravede hun hånden ind i hans brystkasse. Hun greb omkring hans hjerte, en pludselig bevægelse og han ville være død på stedet. Angela ville dræbe ham lige meget hvor meget han betød for Caroline. Angela kiggede Matt i øjnene.
"Farvel lille Mattie." Sagde hun bare og rev så hjertet ud på ham, hun stod med det i hånden som var det et trofæ.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jun 25, 2013 11:19 pm

Caroline nåede ikke rigtigt at få afklaret deres styrke forskelle før hun havde fået et kræftigere skub end nogensinde før. Caroline røg over i den anden ende af den lille gyde de var i, hun ømmede sig lidt. Og rettede på et par brækkede knogler som hurtigt healede igen. Caroline nåede kun at se dem fra ryggen af Angela, og satte i løb op til dem for at stoppe dem. Hun stoppede op lidt fra, da hun så Matt's krop falde sammen på den kolde jord. En tung sten landede ovenpå Caroline's hjerte, hun kunne ikke tage øjnene fra hans lig. Caroline's hånd rystede lidt på sig da hun løftede den op imod hendes mund. Hendes øjne var fyldt med tårer, og hun græd næsten.. Hendes facade og kontrol på sig selv holdt halvdelen af smerten tilbage. Caroline kiggede på hans hjerte i Angelas ellers elegante hånd, Caroline blev straks rasende. Efter sorg kom vreden ikke andet end få sekunder efter, Caroline så vredt på Angela.
"Du dræbte ham!" Råbte hun vredt af Angela, og en automatisk reaktion fra Caroline blev gjort af at hun kastede Angela imod en mur. Caroline var rasende, vredes udbrud var sjældent gode. Og idag var ikke endag de var gode.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Fre jun 28, 2013 1:26 pm

Nicolas gik tilfældigvis ned af gaden hvor Angela og Caroline var, han opfangede også hurtigt deres duft, og også en andens. Han var bare ikke lige sikker på hvem det var, en han havde duftet før i hvert fald. Han brugte hans fart til, at nå hen til dem. Matt var død, og nu var Caroline vred. Han vidste, at Angela ikke ville tage det roligt når Caroline havde kastet hende væk. Han gik hen til dem og stillede sig imellem dem. Han var klar til, at tage fat om dem begge og stoppede dem. Han blev nød til, at stoppe dem. Noget sagde ham, at han var den eneste der var tæt nok på dem begge to, til at kontrollere dem. Han blev nød til, at være sikker på der ikke skete nogen af dem noget. Han så skiftevis på dem begge. "Hvad sker der her?" Han blev nød til, at stoppe dem fra hvad de nu end havde gang i, på den ene eller anden måde. Men han vidste, de aldrig havde været de bedste venner.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Fre jun 28, 2013 1:35 pm

Angela blev rasende over Caroline kastede hende væk, og skulle lige til at springe på hende da Nicolas stillede sig i vejen. Angela stoppede op og hævede på et bryn, hun kastede et blik på Nicolas.
"Jeg dræbte Matt, fordi han ville dræbe mig. Rent selvforsvar." Sagde hun ærligt og kiggede så på Caroline, og rystede lidt på hovedet. Angela hadede ikke Caroline, nogle dage kunne hun sagtens klare Caroline.. Den dag var bare ikke idag, lige nu ville hun bare brække Caroline's nak.. Angela smilede lidt rigtigt og lidt falsk, hun trådte så et skridt frem. Og selvom hun vidste Nic nok ville stoppe hende i at gå for tæt på, så var hun ikke bange for at gøre det. Angela kiggede nu kun fast på Caroline, og lagde hovedet lidt flabet på skrå.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Fre jun 28, 2013 1:40 pm

Caroline var rasende og i sorg, hun kunne sagtens beherske sig en smule. Det havde hun da fået lært sig. Da Nicolas kom blev hun mindre vred, men det var bare til Angela igen åbnede sin mund op. Caroline blottede sine tænder i vrede og ville løbe nærmere men i det Nicolas stod imellem dem stoppede hende, hendes øjne var fyldt med tårer. Og ligenu ville hun bare af med Angela koste hvad det ville, hvad så Kani dog i hende? Måske skulle man spørge? Men det lagde ikke til Caroline at gøre sådan, kun hvis man virkelig pissede hende af.. De havde Nille gjort.. Men det havde hjulpet, de var dog også bedste veninder i forhold til Angela og Caroline. Caroline tog en dyb indånding og kiggede så på Matt's lig, hun sank en klump. Caroline lukkede sine øjne hårdt i, og foldede sine næver sammen imens hun knyttede dem med al sin styrke.. Smerten i hendes hænder gjorde det nemmere samt bare at sige til sig selv at hun var ligeglad.. Selvom hun ikke var, men det hjalp hende..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jul 02, 2013 1:48 pm

Nicolas knurrede indvendig. Han var ikke stor fan af Matt, men han vidste hvor meget han betød for Caroline, så han ville ikke ligge en finger på ham. Sådan var Angela ikke, måske over for dem hun holdte af og dem de holdte af, men ikke for dem Caroline holdte af. Han så over på Angela og hans blik var nærmest dræbende. Han fandt sig ikke i, at hun var så ligeglad. "Angela." Hans stemme var meget beordrende og kølig, han lød ikke normalt sådan. "Fjern liget." Han spurgte ikke om, det var en direkte order og han forventede at hun gjorde det. Hvis ikke skulle han nok få hende til det, han ville helst ikke bestemme over Angela, men lige nu tænkte han mere på Caroline, det var hende der var såret. Han vendte sig om imod Caroline, så han stod med ryggen til Angela. Han så hende i øjnene og aede hende over håret. "Er du okay?" Han vidste godt spørgsmålet nok var dumt, men han ville bare gerne vide om hun brød sammen, eller om hun kunne holde den oppe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jul 02, 2013 4:19 pm

Angela hævede et bryn af hans dræbende blik, og fnøs så lidt.
"Hvad nu? Er du vred over jeg dræbte ham, hvad skulle jeg ellers have gjort? Nic du glemmer vist jeg altid sørger for min overlevelse, bare fordi lille solstråle der bliver ked af det. jeg har ryddet en sten væk fra min vej." Svarede hun ærligt, og kiggede så på Caroline. Angela var glad for at slippe af med Matt, det var hun virkelig. Han havde trods alt truet hende på livet, og det var mere end hun fandt sig i. Hun nikkede da Nicolas sagde hun skulle fjerne liget, og gik hen til det. Hun smed det over sin skulder. Træt af at få odre på den eneste tid, træt af fremmede folk som troede de kendte hende. Noglegange havde hun bare lyst til at dræbe alle på sin vej, men så ubamhjertelig var hun heller ikke. Dog var Angela ret pissed ligenu, efter Jack havde troet han kunne eje hende. Angela var træt af nogle ting, derfor var hun nok mere aggresiv idag end andre dage. Angela kastede liget ud i en container og sørgede for ingen så hvor hun lagde det. Angela gik stille tilbage til hendes bror og Caroline, hendes blik var kun på Caroline ligenu. I få sekunder hvilede det på Nic, men ikke mere. Tydeligt at hun var pissed, men ikke på dem.. Kun lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tirs jul 02, 2013 4:31 pm

Caroline holdt sit blik på Angela, hun tog nogle dybe indåndinger for at holde følelserne over kontrol. En ting hun var blevet overraskende god til. Hun kiggede Nicolas i øjnene og nikkede stille.
"Jeg klare den," Svarede hun og tørrede tårene væk fra sine øjne. Hun var blevet stærkere, det var underligt selvom alt gik ned af bakke så var det som om hun blev ved med at stige op ad. Caroline kiggede ham ind i øjnene, men så snart Angela's fært kom for hendes næse blev hun straks opmærksom. Matt havde aldrig nævnt noget om Angela før, eller havde han.. Ikke så vit hun vidste. Caroline kunne i hvertfald ikke huske det, hun fjernede blikket fra Angela og tog en dybindånding igen. Samt de samme ord der prøvede at overbevise hende om at hun var ligeglad med det, hun lukkede øjnene ganske kort. Da Caroline åbnede dem igen, var sorgen næsten helt væk.. Det virkede, Caroline var mere afslappet.. Men hun havde opdaget at Angela var pissed, mon det kun var på dem.. Det anede hun ikke, så godt kendte Caroline slet ikke Angela.. Men Caroline var alt for pissed og ked af det til at tænke om ting der ville være kloge og dumme at sige.. Caroline fnøs da hun kiggede Angela í øjnene.
"Ved du hvad måske skulle jeg så lade hver med at hilse fra din elskede Kani, og sige at jeg skulle sige at han elskede dig og altid ville det inden han rejste. Ved du hvorfor han rejste? Fordi han gik i seng med en anden pige og pigens bror truede ham på livet. Men det siger vel alligevel lidt omkring hvad han tænkte ikke? Men nu han væk, hvem ved om han nogensinde kommer tilbage igen." Det fløj hurtigt ud af hendes mund, mest fordi det bare var noget hun tænkte som enlig ikke var værd at sige.. For Caroline vidste hhun var blevet ked af ved selv at få den i synet. Caroline fortrød sit ordvalg det kunne Nicolas forhåbeligt se, men det var ikke hendes mening at sårer nogle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tors jul 11, 2013 8:41 pm

Nicolas hadede når hans to piger skændes. Det var svært for ham, fordi han ikke vidste hvem han skulle holde mest med. Men lige nu følte han i hvert fald med Caroline, hun havde holdt af Matt, og det ville være ligesom hvis nogen tog Angela fra ham. Nicolas så efter Angela da hun gik, men så så over på Caroline da hun var gået. Han nikkede, Nicolas vidste at hun var stærk, men nogen gange kunne det bare blive for meget. Sådan havde det aldrig været for Nicolas, men han havde heller ikke rigtig lukket nogen ind i sit liv, så han kunne ikke miste dem. Da Angela kom tilbage vendte Nicolas igen blikket mod i hende, men da Caroline begyndte at tale, så han over på hende. Han var ikke glad for hvad hun sagde. Nicolas vidste ikke hvem Kani var, men det lød som om de havde været tætte. Han så over på Angela og gik hen imod hende, så han igen stod imellem dem. Han kunne godt se på Caroline, at hun fortrød det. "Angela, jeg ved godt, at du kun gjorde det for, at beskytte dig selv. Men jeg ved at Caroline og Matt var tætte, så det vil være ligesom hvis nogen dræbte mig for øjnene af dig." Han så over Angela mens han sagde det, men ændrede så blikket imod Caroline. "Jeg ved godt du er vred og såret. Og jeg ved du fortryder det, men i to bliver nød til, at tænke mere på hinanden. Jeg vil ikke tvinge jer til, at synes om hinanden men kan i ikke bare forsøge, at være venner?" Han så skiftevis på dem begge.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tors jul 11, 2013 8:51 pm

Angela lyttede til Caroline's ord, de stak i hende som var der nogle der stak knive i hendes hud overalt på hende krop. Angela stod kort helt stille, uden så meget som bevæge en muskel. Kani var taget væk, ja så måtte hun vel ikke have betydet så meget for hende som hun troede.. Hvornår lærte hun det dog, der var ingen udover hendes egen bror som kunne holde hendes selskab ud, dog gjorde tanken fakitsk ondt.. Selvom hun ikke gav utryk for det, en lille bitte tårer forlod sit skjul i hendes øje og trillede ned langs hendes kind inden Angela brugte sin håndryg til at tørre den væk igen hurtigt. Hun holdt det i sig så godt som hun kunne, men hun var ikke helt vampyr det var ikke sådan hun kunne lukke ned for dem.. Hun kunne gøre det som mange gjorde, bruge sin facade til at skjule sine inderste følelser. Kani havde jo trods alt sagt til hende at han elskede hende mere end nogen anden, og så havde han været i seng med så mange andre at Angela ikke anede hvad hun skulle tænke eller føle mere.. Sikke et mysterium. Hun blev slået ud af sine tanker da Nic talte igen.
"Du er klar over hvis jeg ikke havde gjort noget så havde han dræbt mig? Så kunne du være kommet herover og set mig død, i stedet for jeg dræbe ham nu. Lød det bedre måske, nej vel?" Hun lyttede til det sidste han sagde, og nikkede så lidt.
"Fint, men kun for din skyld så."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tors jul 11, 2013 10:36 pm

Caroline så Nicolas i øjnene da han talte til hende, hun undgik helt Angela's ansigt. MEst fordi hun fortrød hendes ordvalg før, Caroline tog en dyb indånding..
"Jeg vil forsøge." Svarede hun stille og nikkede stille.. Hun havde altid prøvet at få det bedste forhold til Angela så muligt, men Angela havde det med at skubbe folk væk.. Havde hun langsomt opdaget, efter Caroline havde hjulpet hende angreb Angela.. Derfor anede Caroline ikke hvor hun havde Angela når de var alene. Nicolas var sikkert den eneste som kunne styrer hende helt, hvis han kunne overhovedet. Caroline kørte en hånd igennem sit hår, og åndede forsigtigt ud.
"Men jeg er frisk på et forsøg." Pludselig var det som om tanken om Matt allerede var væk fra hendes hoved, det var han langtfra. Men hvad der ikke slog en ihjel gjorde en stærkere på en mærkelig måde, sådan så Caroline tingene.. Og lod sorgen suge sig ind i hendes sjæl, følelsen af den sorg at mærke den.. Gjorde at hun vidste at der var følelser i hendes krop. Dog kunne hun også sagtens se det på Angela's syn. Matt angreb hende til at starte med, Angela forsvarede jo sig selv.. Præcis som Caroline selv ville have gjort.. Som alle ville have gjort i den sag. Man gjorde alt for at overleve, nogle gange mærkede de forkerte smerten ved andre folks handlinger.. Men sådan var livet jo. Caroline børstede lidt støv af sin trøje efter de kast hun havde fået hen af jorden. Hun havde sine øjne bundet på Nicolas, mest fordi han havde ret i det han sagde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Man aug 19, 2013 9:08 pm

//Out^^//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Gæst on Tors mar 06, 2014 9:46 pm

/Haps./

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When the day is over someone will be dead l Caroline & Nicolas.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum