Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 19:39

''Ja bare vent, jeg er god. Også i et køkken.''

Han grinede, fordi ja han tænkte mere på det med sex end på det med maden, da det var noget mere interessant for ham end at lave mad, men han kunne sagtens, han var jo ofte her, selvom han havde et større hus med hans kone, hvor hun altid lavede maad. Han kiggede roligt på hende og nikkede, det var meget forståeligt.

''Så forstår jeg godt, du endte med aat få nok, det lyder alt i alt så kedeligt, og ustimulerende.''

Han kunne ikke selv forstå hvorfor man spærrede sindsyge ind sådan, det måtte daa være muligt at gøre noget så de kunne holdes beskæftigede istedet for at sidde og glo ind i en mur dag ud og dag ind. Han grinede da hun stillede spørgsmålet igen.

''Mange ting, men det meste af det er ikke ligefrem lovligt. Ofte hjælper jeg folk via min evne.''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 19:47

Hun grinede roligt med og lagde hovedet let på skrå, "jamen det lyder da alle tiders" hun smilede blidt og tog en tår af den vin hun havde i glasset. Hendes øjne hvilede på ham, roligt blik, ikke noget spir af en anden følelse kunne ses i hendes øjne.
Hun nikkede og så lidt ned, det var mega kedeligt men mest alt, ja meget ustimulerende, "ja, det var ikke lige et liv på et fem stjernet hotel, kan jeg lige så godt sige" han trak på skulderne og kiggede på ham igen med et svagt smil, hun var ikke så glad for at tale alt for meget om sin tid på hospitalet og da slet ikke hvordan de behandlede de indsatte, det var værre end politiet.
Hun lagde hovedet på skrå da han fortalte lidt om hvad han lavede, det var dog forskelligt kunne hun høre. Hun nikkede roligt, "Hvad kan dette ulovlige så være?" Hun kiggede roligt på ham med et blidt smil og nippede til sin vin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:04

''Ja jeg forstår.''

Han smilede roligt, som hun spurgte mere ind til hvad det var han lvede af ulovlige ting. Han tænkte sig ganske ganske roligt om. Men han kkom ikke rigtigt frem med noget særligt, så han traak bare på skuldrende, og kiggede på hende.

''Ikke noget særligt, som sagt hjælper jeg med at ændre udseende på folk så de kan infiltrere.''

Han kiggede roligt på hende, og satte sig endelig ned, da han havde stået op før han satte sig ned i sofaen ved siden af hende, og vendte sig om imod hende, og drak så det sidste f hans glas.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:17

Hun nikkede roligt til at det ikke var noget særligt og at han bare hjalp folk ved hjælp af hans evne. Hun vidste ikke rigtig om hun skulle spørge mere ind til det, for det lød ikke som om han kunne forklare nærmere. Hun sad bare tilbage i tavshed og kiggede roligt på ham mens hun nippede lidt til sin vin som hun så til sidst stillede tilbage på bordet da hun ikke lige var den som drak mest. Hun havde bare hold sig til vand på hospitalet, hvilket ogs var det som blev severet mest af.
Hun kiggede roligt på ham da han satte sig ned ved siden af hende. Hun smilede roligt til ham da han bare drak det sidste af sin vin. Det havde hun nu ikke kunnet. Hun betragtede ham roligt med et smil på læben, prøvede på at finde på et spørgsmål for at bryde den tavshed der var imellem dem lige nu.
"Hvor gammel er du?" spurgte hun, fik endelig brudt tavsheden. Det var bare et helt originalt spørgsmål, men nu ogs meget brugbart. For hun ville da gerne vide hans alder som han vidste hendes. Det var da det mest logiske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:22

''Jeg er 257 år gammel.''

Han smilede roligt, og kiggede på hende, han havde ikke mere at spørge hende om, og egentligt var det heller ikke informationer han havde brug for lige nu fra hende. Han havde et behov der skulle dækkes, han orkede ikke at finde en anden så han måtte klare sig med hende. Men det var egentligt også helt i orden for ham.

''Du har trods din fortid en velholdt og smuk krop.''

Han smilede drillende, som han bare placerede den ene hånd på hendes lår og nussede hende der, mens han med den anden skubbede ehnde ned at ligge og han lænede sig ganske roligt ned over hende og så hende i øjnene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:33

Hun spærrede øjne lidt op da han kom med hans alder, hun regnede så godt nok hurtigt ud at han måtte være et eller andet væsen, hun lagde hovedet roligt på skrå og smilede mildt til ham. "det må jeg sige, du er vel nok en gammel fætter" hun smilede blidt, betragtede ham roligt.
Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle reagere på det han sagde til hende og så at han begyndte at nusse hendes lår, hun valgte dog at gå med på den og nyde det. Hun lod ham skubbe hende ned og ligge mens han lænede sig ind over hende, hun smilede roligt. "du ser nu heller ikke værst ud trods din alder" sagde flabet og blinkede til ham med et frækt smil på læben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:41

''Åååh måske jeg er gammel, men jeg er langt fra pensionist.''

Han smilede bare drillende, og han kunne godt lide at hun baare valgte at gå med på den, og hun ikke trak sig helt ind i en eller anden tåbelig skal. Han smilede bare drillende ned til hende, og han nappede hende så op langs halsen og kyssede hendes øre, og hviskede så blidt.

''Pas nu på.''

Han bed hende så i øret, og han kunne ikke lade være med at trække hendes top af hende ret hurtigt, og kyssede hende så ned af halsen og ned mellem hendes bryster og hen over dem ganske drillende, og lod også hans tunge pirre. Han kyssede så op til hendes øre.

''Prøv dig frem, så jeg du ikke keder mig.''


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 20:58

Hun smilede flabet "Nah, ikke endnu" hun grinede lavmælt mens hun lå helt roligt og bare kiggede op på ham. Hun sukkede overrasket men nydende da han nappede sin vej op af hendes hals og kyssede sp hendes øre. Hun smilede roligt da han hviskede hende i øret.
Hun kunne ikke lade vær med bare at grine lidt, skulle hun passe på, hun kiggede op på ham smilende, stadig flabet, "jeg er ikke den der passer på" hun bed sig i læben da han bed hende i øret og trak hendes top af ret så hurtigt. Hun sukkede nydende og trak vejret dybt da han kyssede hendes ned af halsen, til sin vej ned mellem hendes bryster. Hun skælvede ved hans tunges berøring og smilede til ham da han kyssede sig tilbage til hendes øre. "Jeg vil gøre mit bedste, men jeg kan ikke love dig noget" sagde hun roligt og lidt halv undskyldne. Hun trak dog langsomt hans trøje af ham og smed den drillende på gulvet inden hun lod sine fingre løbe ned langs hans overkrop til hans buskekant som hun trak drillende ned i og smilede op til ham. Hun vidste ikke helt men hun prøvede sig da frem som han sagde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 21:13

''Nej det fornemmer jeg at du ikke ligefrem gør.''

Han smilede drillende, og han måtte sige af en jomfru var hun ikke skidt indtil videre, hun virkede da i det mindste ikke bange for at prøve sig frem. Han kiggede ned og nikkede bare til ehnde om at hun gjorde det rigtige. Han smilede drillende og knappede så hendes bh op, og trak derefter ehndes bukser og så hendes trusser af så hun lagde nøgen.

''Fortsæt du bare.''

Han nød hendes blide berøringer, selvom det ikke var det bedste, men det var alligevel noget han kunne nyde. Han smilede roligt til hende, og nappede hende ned af halsen og brystet og så op til hendes læber og han bed hende i læben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 21:27

Hun smilede stort og trak roligt på skulderne, "hvorfor skulle jeg osse" hun kiggede op på ham med et roligt blik mens det så ud til at hun gjorde det rigtige ved at klæde ham af og sådan. Hun kiggede ned af sig selv da han tog hendes bh og bukser og trusser af hende så hun lå helt nøgen. Hun kiggede så op på ham igen med et smil og trak hans bukser af ham efter fulgt af hans boxershorts , de to stykker stof fik den samme tur som hans trøje, roligt blev det smidt ned på gulvet mens hendes fingre dansede ned af hans hud som en blød fjer. Hun smilede op til ham imens. Hun smilede da han bad hende om bare at fortsætte og det gjorde hun så. Hun smilede da han begyndte at nappe hende, op til hendes læber som han bed i. Hun smilede blidt og roligt kørte hun sine negle ned af hans brystkasse så det kradsede lidt mod hans hud. Hendes flabede smil var der stadig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 21:34

Han åndede roligt imod hendes øre da hun kradsede ham, det var et tegn på at han godt kunne lide det. Han smilede roligt, og kyssede hende så ned af hendes krop, hele vejen ned af hendes mave, og så lige inden han nåede til hendes underliv stoppede han, og kyssede så hendes hals.

''Slap af.''

Han sagde det imens han nussede hende op langs hendes inderlår, og lod så et par fingre glide op i hende. Han var ikke i tvivl om at det kunne være ubehageligt for nogle men det hjalp altid hvis de slappede af.

''Stadig prøv dig frem''

Han sagde det drillende og nappede hende i øret, og ned af halsen, mens hans fingre legede i hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 21:46

Hun sukkede tungt da hun kunne mærke hans ånde ved hendes øre, hun kradsede bare længere ned af hans overkrop til hun stoppede og han begyndte at kysse vej ned af hendes krop til han stoppede lige ved hendes underliv hvor man tydeligt kunnet havde mærket hendes hjerte slå et bare slag ekstra. Men stoppede dig og kyssede hendes hals i stedet. Hun kiggede op på ham da han bede hende om at slappe af og hun prøvede da men det at han bare bede hende om det fik hende ikke lige til at slappe af. "mhm..." sukkede hun roligt da hans hånd kørte op langs hendes inderlår og han pressede et par fingee op i hende. Hun gav et let piv fra sig og prøvede at slappe af som han havde bedt hende om, det var godt nok svært.
Og så skulle hun stadig gøre noget ved ham, som om hun ikke havde nok ag tænke på. Hun prøvede sig dog frem og lagde sine arme omkring hans hals og lod sine lange spidse negle nu kradse ned af hans ryg i stedet for hans overkrop.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 23:32

Han sukkede nydende da hun lod sine negle skære ned af hans ryg. Det føltes rart, og han var ved at blive tændt af hende, det var der ikke nogen tvivl om. Han kiggede ned på hende og han kunne ikke lade være med at lade hans fingre lege lidt vildere i hende.

''God pige.''

Han hviskede det drillende i hendes øre, mens han lod den anden hånd glide ned langs hendes ryg, og han begyndte at nusse hende ned langs hendes baglår og op af hendes inderlår. Han fik den ned til ehndes underliv og mens hans fingre legede i hende, begynde den anden hånds fingre blidt at lege med hendes klitoris.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 23:48

Hun smilede da det lød som om han nød hendes negle skære ned af hans ryg, hun blev ved med det til hun skiftede til bare at nusse ham, for han måtte jo ikke blive træt af det til sidst hvis hun gjorde det for meget. Hun gav et støn fra sig da han begyndte at lege vildere med hende, hun lagde hovedet tilbage mod sofaen
"Mhm" sukkede hun igen og bed sig hårdt i læben da hun kunne mærke hans anden hånd. Ned af hendes ryg, til hendes baglår, til inderlår og til hendes underliv som hans anden hånd nu også begyndte at lege med. Hun stønnede nydende mens hun kiggede op på ham. Hun nød det meget selvom det var helt nyt for hende. Så var det meget rart.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Fre 28 jun - 23:52

Han smilede da det jo var tydeligt at høre at hun kunne lide hvad han gjorde, og det var vist ved at være på tide de gik videre. Han smilede roligt til hende, og kyssede hende blidt op langs halsen til hendes øre, hvor han bed hende og hviskede så drillende og flabet til hende.

''Føler du dig klar?''

Ikke fordi han egentligt havde tænkt sig at vente på at hun gjorde det. Han regnede nemlig med det, så han fjernede sine fingre fraa hendes underliv, og han lagde sit lem mod hendes åbning, og lod sig så trænge op i hende, hvor han ganske langsomt begyndte at bevæge sig selv frem og tilbage i langsomme stød.

''Så nu kommer det kun til at blive bedre.''

Han smilede flabet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Lør 29 jun - 0:02

Hun skælvede blidt da han kyssede hende fra halsen op til hendes øre som han bed i og derefter hviskede til hende, hun smilede roligt og nikkede svagt, ja hun følte sig klar. "Ja, det gør jeg" forsikrede hun ham om, da efter hendes mening, at hun nikkede ikke var svar nok.
Hun lukkede roligt øjne da han fjernede sine fingre fra hendes underliv som nu blev skiftet ud med hans lem som blev presset op i hende. Hun klemte øjne sammen, hendes negle borede sig nærmest ned i hans ryg og hun gav små piv fra sig da han stødte op i hende og begyndte langsomt at bevæge sig. Hun stønnede lige så meget af smerte som hun stønnede af nydelse af hans bevægelser. Hun åbnede øjne stadig med sin negle boret ned i hans ryg. Hun smilede undskyldne til ham og fik sine negle væk fra hans ryg. Hun smilede blidt "godt" svarede hun, og smilede flabet tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Lør 29 jun - 0:07

Han havde sådan set ikke noget imod hendes negle, de fik faktisk et meget lavt støn til at slippe hans læber. Han var nok ikke den der var blidest altid, lige nu virkede han nok meget blid, men det kunne nok hurtigt ændre sig, især sådan som han pludseligt satte farten og styrken op i hans bevægelser. Han elskede hård sex, og han ville ikke have det på nogen anden måde.

''Bedre?''

Han smilede flabet, og han hev hende op mod ham, og rejste sig op med hende, hvorefter han satte hende ned på ryglænet af sofaen, mens han bare fortsatte med at bevæge sig stadig rimeligt hårdt og hurtigt, mens han lænede hende lidt bagud, pressede hende lidt ned, og masserede blidt hendes ene bryst med den ene hånd, og holdte fast i hendes hofte med den anden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Gæst on Lør 29 jun - 0:18

Hendes negle lod ikke til at irritere ham dog lød det som om det var rart for ham, hvilket hun ikke rigtig forstod for hun påførte ham smerte, noget som hun hade at blive påført.
Hun borede neglene ind igen da han pludselig satte farten og styrken op. Hun kiggede op på ham og udstødte et støn af smerte blandet med nydelse. Dog var det ikke bedre som han spurgte om, hun rystede på hovedet, nej det var ikke spor bedre, men hun sagde ikke noget, udover at ryste på hovedet og pive over det.
Hun blev lidt forskrækket da hun pludselig blev hevet op af ham, hun holde godt fast om ham som han løftede hende op og blev sat på ryglænet. Hun kiggede på ham som han fortsatte sin hårde og hurtige stød i hende og hun prøvede så men bare at lade vær med at pive alt for meget for ikke at virke ynkelig. Hun kunne mærke hvordan hun blev presset lidt ned, hun sukkede nydende da han begyndte at massere hendes ene bryst, hendes sukken blev dog afbrudt af et støn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Cover my eyes, cover my ears - Samuel

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum