Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153050 indlæg in 7940 subjects

You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Go down

You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Man 1 jul - 22:21

Sted: Doomsville gågade.
Tid: Den 7 Juni 2013.
Vejr: Stille blæsene.
Omgivelser: Mennesker, butikker og diverse andre ting.
Påklædning: http://funkyimg.com/u2/491/068/image1104781.jpg

Katherine havde bestemt sig for, igen.. Rent faktisk at tage af sted hjemme fra, og ikke være den ensomme type hun nu engang for alle rent faktisk var. Hun var kedelig, og ensom. For sjovt. Hun var en ret festlig tøs når hun kunne være det.
Hun havde ikke taget sin bue og pile med denne gang, men hun havde taget sin 9mm pistol med sig for en sikkerheds skyld, hvis nu der skulle ske et eller andet.
Hvilket hun var sikker på der nok skulle. Hun havde en smule svært ved at bruge sin form længere som forsvars mekanisme hvis hun kunne bruge andet. Forvandlingen var kun til en sikkerhed. Hvis nu der skulle ske noget virkeligt slemt for hende. Så ville hun bruge det.

Hun gik forbi en ret gammel butik, der så ud til at sælge en masse ’’engle’’ ting. Hun elskede sådan noget ting. Det pyntede meget op i det hjem hun nu havde, som var ret dyster for en ny person der ville komme hjem til hende. I hver til fald intet et barn ville være særlig glad for. Med mindre de var en hård nød, der kunne vænne sig til alting.
Hun lod hånden glide hen langs glasset imens hun gik forbi. Hun havde lyst til at stoppe op, og bare kigge ind på de yndige ting der lå der inde, men hun havde ikke tid til det. Hun skulle nå nogle ting, inden hun valgte at tage hjem endnu en gang. Hun trak på skuldrene og forsat frem af. Hun havde ikke planlagt ret meget for dagen af.
Hun trak sig selv videre med bene, og stoppede foran endnu en butik. Der var de feedste ting i den butik! Gamle og nye ting. Katherine kunne godt lide at blande nyt og gammelt ind i hendes hus. Men hun følte sig nu ret alene der hvor hun boede. Hun måtte finde et nyt sted og bo. Katherine satte sig end foran butikken, en smule ude på fortovet, og kiggede bare ind igennem roden. Hun havde ikke tænkt sig at fortage sig ret meget..

( Sorry hvis det er dårligt… )

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Man 1 jul - 22:45

Han gik igennem gaderne og skjulte sig bag en hætte. Ikke fordi han skulle ud og dræbe nogen, så ingen måtte se hans ansigt, men mere sådan at folk ikke skulle genkende ham, selvom de nok ikke ville gøre det ved første øjekast. Der var stadig mange ting han skulle lære som leder og det vidste han udmærket godt. Heldigvis var han ikke typen der praglede med hvad han var, langt fra. Han gik igennem gaderne med fredelige bevægelser, tog dybe indåndinger og kiggede sig omkring. Det så ikke ud til at folk ønskede at daske rundt på gaderne i dag, så han tillod sig og fjerne hætten fra sit ansigt, så han bedre kunne se omgivelserne. Butiksvinduerne strålede med deres lokkende lys, de dejlige dufte af mad drillede ens næse og de få lyder af latter der nu var, omringede hvert et hjørne af gågaderne. En butik fangede straks hans øje, en butik fyldt med gamle og nye ting. Det mindede ham om Jacobs hus, det var blandet med gamle og nye ting, i modsætningen til hans eget palæ hvor der for det meste kun var rene og nye ting. Det var skam skønt med et palæ, men nogen gange var det også bare godt at komme væk! Et smil voksede på hans læber og nysgerrigt gik han hen imod butiksvinduet for at kigge ind.. bag glasset stod en ældre kvinde og snakkede med en høj mand. Tydeligvis ejer og kunde. Han kiggede sig kort over skulderen og fik med det samme øje på kvinden der sad på fortovskanten. Et venligt smil blev der sendt, så han endnu engang afslørede sine smilehuller i mundvigen. Derefter kiggede han igen ind af vinduet og betragtede tingene derinde.. Pludselig begyndte manden bag glasset at råbe højt af den ældre dame, hvilket fik ham til at fokusere mere på dem..

// det er det ikke! ^^ //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Man 1 jul - 23:56

Kvinden Joshy så på, eller retter Katherine som han smilede til, smilede blot tilbage igen. Der var måske en smule galt med hende, siden hun havde valgt at sætte sig foran en butik rode. Hun sukkede en smule, da hun så de to mennesker inden foran. Mon man kunne få en smule gratis? Sjovt nok ikke.. Ikke ret mange mennesker var søde nok til at give andre ting uden at forvente noget tilbage.
Det var Katherine godt træt af. Hver gang hendes mor havde været kommet hjem til hende med noget kage eller noget, forventede hun også Katherine ville bage en kage til hende når hun tog ned til hende. men næ nej. Katherine gjorde det af ren milliden hed overfor sin mor, Hun ville ikke være ond imod hende på nogle punkter. Hun elskede jo kvinden. Og hendes far havde hun slet ikke kendt. Han forsvandt da hun var 1 år. Så der er ikke ret meget at huske der.
Nok om det.
Katherine bestemte sig selv for at rejse sig op, og hilse på herren der havde smilede og stilt sig i nærheden af hende. Af ren venlighed. Det lå måske ikke helt i hendes natur bare sådan at hilse på en fremmede, men lidt venlig kunne man da godt være.
Hun rakte hånden elegant frem imod ham, med et stort smil. Imens hun sagde hendes navn med en lav stemme. Hun var en smule genert, det er man jo altid ved nye mennesker. Plus han så enormt køn ud. så, der var da stor grund til at være genert.

'' Katherine.. Men kald mig bare Kat.. ''

Hun forventede måske også lidt, at han ville sige hans navn til hende. Bare så hun måske kunne starte en samtale med ham og eventuelt sige.. : Hey x. Har du lyst til at.. Gå med inden for? istedet for at virke som den nederen type der bare snakkede med fremmede uden at kende deres navn. Den var hun altid blevet mobbet med, og det skulle ikke ske igen. Det nægtede hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tirs 2 jul - 22:26

Vreden i mandens øjne var ikke til at tage fejl af. Man kunne både fornemme lysten til at slå fra sig og bare lade sine ord strømme ud i dyre domme! Lige da manden løftede sin arm dramatisk op i luften, kom der en hen ved siden af Josh, så han svor på at han tog sig selv i at få et lille chok, da han havde været så fokuseret på hvad manden ville gøre. Han henvendte sig straks til personen og blev mødt af et venligt smil og et smukt ansigt. Ansigtet fra kvinden der havde sat på fortovet blev straks genkendt. Han tog venligt imod hendes hånd og trykkede den, inden han adskilte sine læber for at få nogen ord på banen. "Rart at møde dig Kat," han sendte hende et stort smil og startede en øjenkontakt. "Josh.. Men du kan kalde mig.. nej ved du hvad, du kan bare kalde mig Josh," En enkelt latter undslap ham og han slap hendes hånd igen. Han kiggede kort ind i butikken, hvor manden stadig så ud til at han havde fået det forkerte ben ud af sengen. Den ældre dame derimod stod bare og tog imod alle de ord der suste ud af mandens mund. Hun gjorde slet ikke noget for at sige fra. Josh kiggede hen på Kat igen. "Der er vist en som har fået tisset på sin sukkermad," Han nikkede ind imod ruden og smilte en smule skævt. Det udviklede sig dog hurtigt til at blive et venligt smil endnu engang. han bed sig kort i underlæben, imens han tænkte over noget der kunne starte en samtale. "Så, er du ude at handle eller står jeg i vejen for at du ikke kan komme ind i butikken?" Han bemærkede han stod halvt i vejen ved døren og flyttede sig hurtigt, stadig med et venligt smil på hans smalle læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Ons 3 jul - 23:44

Katherine smilede blot. Han havde nu en meget god humor. Selvfølgelig var der en der havdet tisset på mandens sukkermad. Han stod og skældte en anden kvinde ud, uden nogle ordenlig grund. Sikke nogle mænd. Æøøøøv!
Katherine kiggede en smule genert ned i jorden, men rettede blikket tilbage til Josh. Han var nu en meget køn fyr.
Josh.. Josh.. Sikke et smukt navn. Det lød som noget hen af.. Joshua.. Mon det var hans rigtige navn, og han så bare havde forkortet det til Josh? Hmm.. Hun trak på skuldrene, og smilede til Josh.

'' Hedder du så.. rigtigt Joshua, eller bare Josh? ''

Hun bed sig selv i læben en smule, og rykkede sig en tand tættere på ham, for at kunne høre ham bedre. Det var overhovedet ikke for at virke tiltrækkene, det var bare for at kunne høre ham bedre, for den smule larm der var på vejen. Det var somme tider irriterende, med den boren, larmen osv på gaden. Der burde da være ro på en gade. Også selvom det var dag. Så måtte man tage ud i skoven eller noget, og larme..

Hun skulle slet ikke forbi, hun kunne bare godt lide at kigge ind i butikkerne.
Det facinerede hende altid, hvordan folk kunne holde ud, at have nogle ting ståene i et vindue, og senere hen give det væk, til andre folk. Man måtte da have nået at danne et forhold til tingene, inden man giver dem væk. Som mennesker, dyr og andre... ting..

'' Nej.. Jeg skal ikke forbi.. Jeg kiggede bare ind.. Gamle og nye ting, blandet sammen har altid facineret mig.. Det sjovt, og spænde at blande nye og gamle ting sammen. Så kan man se hvor meget vi har forandret os igennem tiden. ''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tors 4 jul - 15:49

Lyset fra solen ramte dem begge svagt, så han måtte knibe sine øjne en smule sammen, for at han bedre kunne se hende. Et smil voksede på hans læber da han bemærkede at hun bed sig i underlæben, eftersom han selv havde for vane at gøre det når han var nervøs eller tænkte. Det var noget han langsomt var begyndt at gøre, efter at have set Jacob gøre det så mange gange som lille. Sådan ville det som regel altid gå, når en af dem der stod nær begyndte at få en vane, kunne den let smitte over på en anden, selvom det egentlig ikke havde været meningen. Indtil videre havde han ikke få kritik for at bide sig i underlæben, så han havde ikke forsøgt at stoppe med at gøre det. Han kiggede hende i øjnene og skabte en øjenkontakt imellem dem. Det var altid rarest at have en øjenkontakt med dem man snakkede med. Selvfølgelig lå han mærke til Kat's skønhed. Hendes øjne var fangende, det måtte han indrømme. Lige så forsigtigt kløede han sig i nakken og kiggede kort ind af vinduet. "Mit navn er blot Josh, men Joshua havde nok lydt en smule bedre, det giver jeg dig ret i," Han smilte skævt til hende og lod sin hånd falde langs sin side endnu engang. Til det næste hun sagde lyttede han opmærksomt med, kiggede hende i øjnene imens og viste at han lyttede til det hun sagde. "Sjovt, det har også altid fascineret mig. Det gør det mere interessant at kigge på, så man ikke bare står i et rum fyldt med gamle ting eller nye ting, men en lille blanding i stedet," Han smilte og et lille øjeblik efter åbnede han døren på klem, hvor han derefter kiggede sig over skulderen. "Vil du med ind og kigge?" Der var ingen bagtanker overhovedet. Han var alligevel nysgerrig for at se hvad der var derinde og det virkede hun også til, så han så intet galt i at spørge hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tirs 9 jul - 0:13

(( sorry for korte svar! ))

'' Ja! Jeg vil hellere end gerne med ind og se! Det var godt du tog skridtet, ellers havde vi vel bare været gået vær til sidst efter et stykke tid. ''
Hun grinede lavt af hendes egen lave kommentar til ham. Den lød ret dum, men den var kommet ud af hendes mund, så hun kunne ikke rigtigt ændre det. Med mindre han selvfølgelig begyndte at tale i munden på hende. Hun lod sig selv træde op ved siden af ham, forbi ham og inden for. Her inde var smukt. Statuer, engle, sofaer, border. Alt .. Lige sådan et sted gud helt sikkert ville elske! Det ville hun da ihvertilfald tro. Hun elskede det allerede. Men hvis man troede på den tro, med alle er guder. Så måtte der være noget galt med en. Ikke at hun havde noget imod dem, der troede på det, men vi kan vel alle ikke bestemme over verden. Der vil vel, altid være en overordnet, der bestemmer over os alle. som paven, og alt det der! Hun smilede stort og lod hendes hånd strejfe Josh roligt. ''Du virker ret flink faktisk. Trods andre fyre. ''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tirs 9 jul - 22:23

// Det er helt i orden ^^ //

Så snart han trådte ind i butikken blev han mødt af lugten af gamle ting og støv. For enden af butikken kunne man derimod se hvordan de støvede og gamle ting, langsomt blev til nye og lidt mere moderne ting. Lyden af et ur der tikkede kunne høres i hele butikken. Han smilte svagt ved synet af butikken. Den var hverken slidt eller pæn, den var sådan en mellem ting hvor man kunne føle sig hjemme og komme på besøg ret ofte. Ved følelsen af at Kat's hånd strejfede ham, kiggede han hen på hende og sendte hende et varmt og ømt smil. "Tak, jeg går ud fra at du ikke har haft en særlig god oplevelse ved fyre?" han satte spørgende hovedet på skrå. Imens han snakkede med hende, fortsatte han igennem butikken med langsomme skridt og hænderne i buksernes lomme. manden der før havde stået og råbt og skreget, forlod omgående butikken så snart han så dem. Damen åndede nærmest lettede ud og gik fornøjeligt hen imod dem. "Hvad kan jeg gøre for det unge par?" Hun klappede nysgerrigt hænderne sammen foran sig. Josh kiggede kort forskrækket hen på damen og derefter på Kat. "Åh, vi er ikke et par, og vi kigger blot," Han smilte en anelse genert og kløede sig bag nakken. Damen nikkede bare med et lille grin på sine læber. "Javel ja," Langsomt luntede hun tilbage til kassen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tors 11 jul - 11:10

Katherine smilede da han smilede til hende. Han virkede nu som en ret flink fyr. En helt speciel fyr, men ikke den type hun gik og ledte efter..

'' Naaaj... Den fyr jeg sådan begyndte at føle noget ved, vidste sig i virkeligheden at være min bror, desuden kan drengene ikke helt lide mig, fordi jeg ikke viser patter og fisse som de præcist vil have det.''

Hun grinede en smule, hun var måske ikke den sjoveste, men det var nu en sjov episode med hende og Sajro. De havde mødt hinanden, og begyndte at elske på hinanden, og så opdager jeg lugteden ved ham, og så stopper hele romancen. Den gang var det ret pinligt, men nu kan jeg sagens se det sjove i det. Jeg rystede svagt på hovedet og kiggede på kvinden der gik over imod os.

'' Vi er ikke et par nej.. Men, jeg finder da en masse nydelige ting. ''

Katherine løb nærmest over til at pænt spejl hun havde set for sig. ''Hvor meget koster det her? ''
Hvis prisen var høj, ville hun slet ikke købe det, hun havde ikke alverdens penge på sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Fre 19 jul - 0:00

Han smilte skævt over hendes lille ord valg. Det overraskede ham, ikke at han straks ville bede hende om at bruge andre ord, for det bestemte hun helt selv, men mere over at han ikke havde hørt disse ord blive brugt på den måde.
"Der må have gået noget galt i deres hoved så, men ja, man kan ikke bebrejde dem når de ikke har meget hjerne at arbejde med," sagde han med et skævt og sarkastisk smil på læben. Der var noget anerkende over hans stemme. Mænd som dem Kat beskrev kendte han alt for godt og stod det til ham, så skulle de alle pines indtil de havde lært at tænke med andet end den de havde imellem benene. Han rettede opmærksomheden imod spejlet Kat valgte, dog fangede en anden ting ham mere og nysgerrigt gik han hen imod den.. Den fangede ham meget, lige så meget som en flue ville blive fanget af fluenettets lys.. En medaljon.. Det var ikke selv hvordan den så ud, det var mere de minder den skabte i ham.. Den kunne minde om den han havde set om sin mors hals..
Damen kiggede med et smil hen på Kat..
"Kun halvtreds kr. kære," sagde hun med en rolig stemme..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 10:58

Katherine bed sig selv i læben, en smule. Josh var jo gude lækker! Men nok om det. ''Kun halvtreds? Dejligt! Så vil jeg elskeligt gerne have spejlet, men jeg vil lige se videre herinde. ''
Katherine smilede til damen, foran hende. Hun rettede blikket over imod Josh, som tydeligvis havde fundet noget mere intressandt. Dog faldt den ikke helt ind i Katherine's smag, men den så nu meget sød ud. Hun trådte roligt hen imod Josh, og smilede blot til ham, efterfølgene med hendes blik hurtigt rettede sig ned til medaljen. ''Den er jo flot! Hvad synes du selv ? Josh. '' Hun rettede blikket uden for, imod glasruden, hvor man rent faktisk kunne se gaden. De havde lige stået derude, og mødt hinanden, og allerede stod de herinde. Det var nu meget sjovt at tænke på. Hun rystede en smule på hovedet, og smilede bare til Josh igen.

(( Sorry det korte svar.. Krea svigt. ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 22:04

Damen nikkede, gik hen imod spejlet og tog det op i sin skrøbelige hænder. På en af hendes fingre bar hun en ring der kunne se ud til at være mere en hundrede år gammel! Forsigtigt begyndte hun at gå med spejlet, tog det om bag disken og smilte til Kat. "Så gemmer jeg det her for dig kære," Hendes stemme var en smule rusten, men stadig så elskværdig og varm.
Josh bemærkede godt deres samtale i baggrunden, men for hans øjne dansede der sig billeder af hans mor, tiden i kælderen, de andre kvinders hadefulde blikke og det værste af det hele var at han kunne høre skrigene runge bagerst i hans sind.. Lyden af Kats stemme, var det der fik ham ud af tankerne og en smule overrasket så han hen på hende, blev mødt af hendes fangende øjne. "Det er den vel, det var nu ikke derfor, den mindede mig bare om noget fra min fortid," Hans stemme skar en smule, som om han ville have sagt noget andet, men ikke kunne få sig selv til at sige det.. "Skal vi kigge videre?" han smilte til hende, inden han fortsatte ind i butikken og lod medaljonen lægge.. Det var som om at butikken blev mørkere og mørkere jo længere de kom ind i den.. Tøvende så han sig omkring.. Der var noget mystisk over denne butik.. Ordet mystisk var ikke nok, for lige det øjeblik det ord strejfede sindet, begyndte tre statuer af gammel mænds hoveder at synge en fængende melodi. Det fik Josh til næsten at springe til siden af forskrækkelse..
"Se lige der," sang en af dem.
"Hvad har vi her," sang en anden.
"gæster!!!!" sang den sidste..
Josh kiggede spørgende hen på Kat..

// helt i orden Wink //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 23:59

Katherine smilede bare til Josh. Det var helt fint, hvis han ikke selv ville tale om det, så skulle hun ikke begynde at spørger om spørgersmål til det. Hun kendte ikke selv hans fortid, men hun kendte sin egen. måske havde de noget til fælles? '' Er det noget du vil... Tale om? '' Katherine lagde roligt en hånd på hans skuldre, og nussede den venligt. Det var noget hun normalt plejede og gøre overfor venner hun kunne se havde det dårligt. Og selvom hun næsten lige havde mødt ham, kunne hun se han var et godt, og ikke et slemt menneske. En hun vil være venner med.

Katherine trak hurtigt hånden væk da hun hørte statuerne, og gik nærmest i Koma. Hvad skete der!? Hvordan kunne statuer synge? Så hun syner? Var hun blevet sindsyg? Tankerne gik rigtig meget igennem hende. Hvis hun var blevet sindsyg, ville hun da meget hellere dø, end at leve med at være sindsyg, og se syner. Hun lagde hænderne for munden, og så på Josh, med tåre i øjne. Hvis Josh med det samme spurgte hvad der var galt, ville hun med det samme sætte sig ned, og græde. Hun ville ikke være sindsyg. Ikke i dag, ikke nu. Aldrig. '' E...E..Er... D..d..e.t.. K..kun.. m..mi.g d..der s.er d...em... s..ss..synge? '' Hendes stemme rystede af skræk. Hun var bange, og mest af alt, manglede end der kunne fortælle hende, at det ikke bare var hende, men at statuerne rent faktisk sang. Langsomt gik Katherine bag ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 22:55

Han rystede blidt på hovedet, sendte hende et varmt smil der ville gå ind til knoglerne. "Nej, jeg klare mig," Han nikkede taknemligt til hende, for derefter at fortsætte længere ind i butikken. Det rørte ham at hun spurgte ind til ham, men han ønskede ikke at bringe den mørke fremtid på banen lige nu. Hvis den nogensinde skulle på banen igen, så skulle den ikke komme nu og ødelægge den indtil videre gode dag!

Statuerne stoppede straks med at synge over Kats reaktion. I stedet så de bekymret på hende, rynkede på de marmorhvide øjenbryn og en af dem adskilte sine læber og lod en hæs stammen komme ud. Josh gik forsigtigt hen til Kat, lagde en arm på hendes skulder og sendte en beroligende aura igennem hende. "Nej Kat, jeg kan også høre dem synge, jeg tror at de er en del af butikken," Han smilte beroligende til hende.. Stemmen var ligeså beroligende som smillet på læberne.
Statuerne kiggede nervøst på hinanden, inden de endnu engang begyndte at nynne en melodi. Denne gang var den dog mere rolig at høre på..
"Vi gør ikke noget, vi høre blot hertiiiiilllll," sang den først, som kunne kendes ved en rift i panden..
"Vi er dog ikke til Saaaalllg," sang den anden. Dets kendetegn var en rød plet på hagen.
"Damen stillede os bare herned, da vi ikke kan tie stilllleeeeee," sang den sidste, hvis øjne var farvet Lille, i modsætningen til den hvide sten krop.. Josh kiggede forvirret på dem, han kunne ikke finde rundt i om han skulle finde dem sjove eller skræmmende, samt irriterende over at de sang hvert et ord..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 23:12

Katherine nikkede en anelse dog, dog såret. Hun vidste ikke helt hvorfor han ikke ville tale med hende om det, men hvis han ikke ville det, var det også hans valg. Hun skulle bestemt ikke tvinge ham til noget. Og da slet ikke hvis han ikke selv ville. Hun skulle ikke presse ham til noget, det var ikke hendes holdning til det med, at være venner. Hun var begyndt at synes godt om ham, det korte stykke tid de havde kendt ham.

Katherine stammede stadig med hendes stemme.. Selvom han sagde han også kunne høre dem, og tydeligt ikke virkede særligt skræmt.. Skræmte det stadig hende, at de var levende. Men efter Josh berøring, var hun mindre skræmt, og accepterede nærmest de syngene statuer, selvom de var temmelige irriterende. Efter hendes holdning burde de blive kylet af helvedes til.. '' Hvis i nu skal synge, kunne i så ikke synge noget.. ordenligt musik? Stedet for det her? '' Hendes stemme var en anelse hård, men det var bestemt ikke meningen. Meget undskyldene rettede Katherine blikket på Josh og bad nærmest om undskyldning med øjne. Det var ikke hendes mening og være så grov overfor dem, det kom bare ud af hende, uden hun nået at tænke over det.

(( SOrry hvis det er et dårligt svar.. Krea svigt. ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul - 22:26

Det var ikke fordi hun ikke måtte få det at vide, det var snarer pga. det var sådan en dystre og skræmmende historie at det kunne ødelægge ens dag hurtigere end man kunne nå at blinke. Eller, i hvert fald få en til at få det dårligt og blive en smule paranoid. Tøvende kiggede han over på hende og kunne godt spotte det lille sårede glimt i hendes øjne. "Det er ikke fordi at du ikke må få det at vide, det er snarer pga. det er en meget dystre historie og jeg ønsker ikke at ødelægge dagen allerede," Han sendte hende et ømt smil. Det var sjovt at han allerede følte de havde bygget et venskab op.. Det føltes godt..

Statuerne kiggede skiftvis på hinanden. Man kunne nærmest læse i deres øjne at de tænkte på at finde en sang, så det var muligt for dem at genere den unge dame lidt mindre. Josh fandt selv det ret irriterende at de sang alle deres sætninger, han skjulte det bare og kunne ikke lade være med bare at smile en lille smule, da Kat sagde det til dem som han havde haft tænkt på. Da han kunne mærke hendes øjne på ham, kiggede han hen på hende og lod sine egne øjne stråle til at det var helt i orden og at han ikke så det nødvendigt at hun undskyldte. Forsigtigt gik han hen til hende, lagde en hånd på hendes skulder og nikkede til at de kunne gå dybere ind i butikken og væk fra den syngende sten trio. Imens de kom længere ind i butikken, blev statuernes stemmer mindre og mindre. Alt imens blev butikken ved med at blive større og større.. "Underligt, jeg havde ikke regnet med at butikken ville være så.." Han blev afbrudt da han pludselig ikke kunne mærke noget under sine fødder længere og blev offer for at skulle glide ned af en lille skråning. Så snart han ramte jorden, kunne han lugte mælkebøtter, plantejord og en svag form for lys kom oppe fra loftet. Han kneb øjnene sammen og så op, lyset kom derfra hvor han før var gået sammen med Kat igennem butikken. Det så ud til at de havde opdaget en form for.. underjordisk rum? Han kiggede rundt efter Kat, for at se om hun også var faldet ned eller om hun stadig var oppe i butikken..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Ons 31 jul - 23:46

Kat smilede stadig nervøst til Josh. Hun havde lige mødt den unge herre, og nydelige end dag. Og havde allerede bygget et godt venskab op med ham. Der var noget ved ham, der gjorde hun godt kunne lide ham.
Noget helt specielt. Hun smilede blot til ham, og lod sig roligt gå med ham ned imod butikken og væk fra den syngene trio.. Det havde været ret irriterende, og hun var blevet temmelig bange for dem. Hvis nu de gav en forbandelse, et eller andet. Kat havde oplevet for meget i hendes liv til at kunne gøre mere.
Katherine skreg op i et forskrækket skrig, da gulvet under hende lige plus ligt forsvandt. Det var da langt fra normalt i hendes verden!
Da hun var landet ned ved det andet gulv, med duften af mølkebøtter lod hun hænderne gnide øjne i. Der var mørkt over alt, men duften at de forskellige former for ting, forvirrede hende en smule. Hun kunne ikke længere dufte Josh.. Forvirrede lod hun hendes stemme køre hen i en skræmt mørk stemme.. '' Jooosh!? Hvor er du!? '' .. Lugten af blod kom nær hende. Noget bløte.. Eller rettere.. Nogle blødte...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Ons 7 aug - 22:33

Han bemærkede det nervøse smil og ren automatisk fik det et smil frem på hans læber. Det var da på en måde sødt at hun var nervøs omkring ham, for det havde hun aldeles ingen grund til at være! Hun kunne bare tage den så meget med ro som hun ville. Han var ikke typen der dømte andre.
Det var dog sjovt at tænke på at han lige havde mødt hende, men allerede følte at de havde knyttet et bånd sammen som venner. Måske var det bare noget han bildte sig ind, men lige meget hvor mange gange han forsøgte at sige til sig selv at det var det rene opsang, kom tanken til ham igen og han kunne ikke gøre andet end at have det sådan..
Det så ikke ud til at Kat var landet i nærheden af ham. Han foldede hænderne som et O foran sin mund for at forstærke sit råb op til den etage, ham og Kat før havde gået på. "Kat! Er du deroppe!" Et ekko drillede ham ved at gentage ordet oppe igennem den mørke kælder. Da han ikke fik noget svar, spejdede han rundt i kælderen efter noget at kunne komme op til butikken igen, indtil lyden af en anden stemme rungede igennem kælderen. Det var Kats stemme, hun måtte være i nærheden! Hurtigt var han sat i løb igennem den mørke kælder der var delt op i flere rum. Det var nærmest som en labyrint!
"Kat!" råbte han igen, stoppede op for at hører om hun nu ville svare på hans råb. Hvor hun end var henne, så var det ikke langt fra ham og det skulle nok lykkes ham at finde hende!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Fre 23 aug - 22:29

'' J..Jeg er lige her! '' Katherine var rent panisk og kunne dårligt trække vejret uden at være ved at skrige af skræk. Hvad hvis der var noget her nede som ville æde dem?! Hvad skulle de så gøre?! Hvordan ville de overleve? Kat lod sig skubbe sig selv helt hen til en væg, og lod sig langsomt glide ned af væggen imens hun log armene køre rundt om hendes ben.
Hun var i panik. I stort stil. Hvordan skulle hun nogle sinde kunne finde ud af her fra? Og hvordan skulle hun kunne snakke med nogle om den her aften? ...De var gået ind i en butik og set nogle ting synge.. og senere falde ned fra en anden etage uden noget advarsel.
Katherine lod roligt blikke rette sig lige ud. Hun lod sig selv snuse ud i rummet, for at kunne dufte hans lugt når han en gang nærmede sig hende.
Og som hun havde håbet kom hans duft nærmere og nærmere. Den blev mere og mere tydeliger for mere han forsøgte at finde hende. '' Du er tæt på! '' Katherine's stemme var i en tydelig gråd .. Hun var ikke speciel glad for det her overhovedet var sket, og hvorfor skulle det overhovedet sket?

(( Sorry hvis det er et, dårligt svar. :I ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 20:37

// Det er det ikke ^^

Han fortsatte igennem grotterne, fulgte den grødede stemme og gav ikke op indtil han ville finde hende i denne mørke labyrint. "Bare bliv hvor du er! Jeg finder dig!"Det var svært at løbe og råbe på samme tid, så det kom ud som et forpustet råb, der ville kunne være svært at høre. Selvom det ikke var til at finde rundt i labyrinten, så fortsatte han igennem de mørke gange og hænderne fumlede rundt efter hemmelige knapper der muligvis kunne eksistere. Ved det næste råb hun afgav, satte han bare farten mere op. Øjnene flakkede rundt i hovedet på ham. Han anede ikke hvor han skulle kigge hen. Aldrig havde han oplevet en labyrint under en butik før.. Et kort øjeblik hvor han troede at han aldrig skulle finde hende, fandt han en skikkelse siddende op af muren og en lettelse gik igennem ham ved igen at se hende. "Kat!" Han løb helt hen til hende. "Klarer du dig?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Gæst on Fre 31 jan - 20:34

'' Nej! Jeg klare mig bestemt ikke! Mit ben gør ondt! '' Kat rejste sig en smule op, men kunne ikke stå ordenligt op. Hendes ben gjorde alt for ondt. Langsomt satte hun sig ned igen. Hun var egentlig glad for at Josh var her, og det ikke var en eller anden psykiskpat. Der ville slå dem ihjel. '' Jeg tror.. Du bliver nød til at hjælpe mig ud..'' Kat pev en smule. For det gjorde ikke bare en smule ondt, men ekstremt ondt. Normalt kunne hun sagens klare sig selv, men hun ville aldrig komme videre hvis hun ikke fik hjælp nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You got a real big problem, dude. ~ Josh ~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum