Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Giraffen og spurven /w Alane

Go down

Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Rowan on Man 8 jul - 13:04

Giraffen og Spurven
OmgivelserEventuelt
Dagen synger på sine sidste vers, og solen ved at gå ned i horisonten. Vi befinder os i udkanten af byen, der grænser op mod rotten root. Tilfældigt navn til tråden. Sikke pæn du ser ud i dag, Alane.


Det havde været en ganske smuk dag i dag - varm, sommerlig og solrig. Doomsvilles godtfolk havde været på markeder og handlet dagen lang, men nu vendte de sidste snuden hjemad, med pengepungen plyndret og varer i kurve over armen. Mennesker og andre væsner, drog lystigt hjem igennem de smalle gader, og snart forsvandt den mundre summen, som deres stemmer udgjorde. Gaderne blev langsomt henlagt i mørke; de sidste lange skygger drev over brostenene, som bølger der lægger sig til rette efter en storm. I mørket stod en skikkelse, og betragtede den kløft, der delte Angerforge og Rotten Root i to. Denne ene lille vej, som virkede noget så uskyldig og pæn. Men dørene var lukkede med lås og slå, og vinduerne var trukket for; nogle endda med skodder foran. Det var som en nabostrid, der var endt skidt, mellem de to bydele. De Angerforge beboere, der boede på denne vej, kunne stirre ind i Rotten Roots distrikt, ved blot at skæve ud ad vinduet. Måske frygtede de, at et blik ville være nok til, at deres hjem ville blive hvirvlet ind i tyverier, mord og anden ondskab, som gemte sig udelukkende i Rotten Root. Varulven trak på smilebåndet og lod fødderne tage ham ned ad gaden. Det var ganske bevidst at han havde besluttet sig for at være her. Han havde egentlig ønsket at være længere inde i Rotten Root, men denne lille skilvej, denne revne i Angerforges idyl, var på mange måder mere dragende.
Varulven vendte blikket mod himlen. Solen var forsvundet, men månen havde ikke fundet vej til tops endnu. Skjult af bygningerne. Det var fuldmåne her til aften. Han kunne mærke det i sin krop. Den sitrede og emmede af energi, vrede, frustration. Det var efterhånden blevet tradition at drage til Rotten Root ved fuldmåne - hvis han skulle gå amok og angribe folk, så hellere en røver i Rotten Root end et barn i Angerforge; dét var grunden til at han var her. Rowan tog en dyb indånding og lod hånden glide igennem håret. På den anden side, så ønskede han sjældent at skade folk. Især ikke uopfordret.
Rowan rettede sig op. Luften var ved at blive køligere.
Pludselig blev den stille aftenstilhed brudt, da et højlydt skrig skar igennem mørket. Varulven spidsede ører og stirrede ud i mørket. Han satte i løb og styrtede afsted igennem gaderne, i et forsøg på at finde den skrigende person.

OOC: Jeg kunne ikke lige finde på noget, det beklager jeg. Du bestemmer selv om det er din karakter der skriger eller om det er en anden, som de begge to løber hen til for at hjælpe. Eller måske er det din karakter der får personen til at skrige! Hvem ved? (:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Alane on Ons 24 jul - 0:03

Sveden dannede små perler i hendes hår som en efter en gled ned over hendes ansigt. Lampens klare og kraftige lys samt varmen der strålede ned over hende var ubehageligt for hende, hun klemte øjnene i. Hun havde siddet i denne åndsvage stol hvad der mindede om flere timer og det havde hun egentlig også. Hun havde været i Angerforge i løbet af den tidlige morgen og var blevet slået ned. Rebbene gav sig en smule som hun for 117. gang vred sig mod dem, indenunder dem var der efterhånden snart kommet nogle ordentlige sår men hun var ligeglad, hun ville bare gerne ud og væk herfra, hun kunne ikke fordrage at blive holdt fanget, Alane var en meget fri fugl og hun holdt af de frihed hun havde men desværre var det ikke rigtig den rigtige omgangs kreds hun befandt sig i til det, det var ikke første gang hun sad i en sådan situation men hver eneste gang havde hun holdt sig mund.. Hver eneste gang havde det været Sajro de ville vide noget om. Folk vidste åbenbart hvor tætte de to var og derfor virkede hun som et nemt offer. Hun var jo ikke så stor og så ikke så farlig ud.

En syngende smerte faldt over hendes kind og hun skar en kort grimasse, hun havde siddet i sin egen verden og havde tydeligvis ikke lige svaret på det spørgsmål den store og noget så afskyelige mand havde stillet hende. Dog kunne hun ikke lade være med at smile over hans ansigt, han var helt rød som en tomat, han var vidst ved at være godt trætte af hendes julelege men hun morede sig nu meget godt.
Med et skar en stor smerte igennem hele hendes krop og hun kunne mærke den brændende fornemmelse hvor stemplet var blevet placeret på hende, det varme jern som havde ligget i ilden alt for længe var nu blevet presset mod hendes hud og havde ætset sig igennem den så blodet strømmede fra såret. Et hjerteskærende skrig kom fra hende da det gjorde så ondt. Hun trak vejret i små korte stød, hun kunne mærke vreden boble i sig. Hvad fanden havde han gang i. Hendes hvide tanktop var hevet i stykker omkring hendes bryster og omkring solarplexsus hvor de havde brændt hende.


//OOC: Så nu valgte jeg at det var hende der skreg så må vi se hvor det føre os hen :p
Forresten her er et billede af det mærke hun har fået brændt ind i huden: [You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
Sweet as sugar.
Hard as ice.
Hurt me once.
I'll kill you twice.
avatar
Alane
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1792
Reputation : 8
Bosted : Ashen Wood Forest, i hendes barndomshjem.
Evner/magibøger : (1).Immunity ~ Alanes første evne gør hende immun overfor psykiske evner, til et vis punkt i hvert fald. Evnen kræver meget for hende at opretholde og eftersom det er en ret ny evne for hende er hun ikke den bedste til at bruge den! (2). Evolved ~ Hendes anden evne er en form for opgraderet formskiftning, men dette kan hun kun hvis hun har set væsenet eller dyret før og har haft tid til at studere det og dets adfærd, derudover skal hun havde smagt dets blod mindst en gang i sit liv, men så kan hun også få samme aura og duft med fra væsenet/dyret.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Rowan on Lør 27 jul - 21:27

Skrige hang stadig i luften og hans skærpede høresans hjalp ham med at danne sig et overblik og et indre kort, som kunne føre ham imod kilden. Dog døde lyden ud, som alle lyde gjorde, og varulven måtte stoppe. Han stod i et øjeblik i stilhed, ventende. Lyttende. Han hørte intet. Men hans sanser havde ikke opgivet ham endnu - lugten af blod var så markant, at han ikke kunne være langt væk. Han satte i løb igen; benene bar ham hurtigt og sikkert igennem gaderne, og han var snart dybt inde i Rotten Root. Hvad vil du gøre når du finder personen, Rowan? Du har intet våben. Det var et skrig og nu dufter du blod. Hans logiske sans holdt aldrig fri. Varulven måtte indrømme, at han havde ladet sig styre af sine instinkter indtil nu. Selvfølgelig reagerede han på et skrig. Selvfølgelig blev han draget af duften af blod. Og selvfølgelig måtte han finde kilden. Varulven havde ikke været i tvivl i et eneste øjeblik, og det var først nu at bagklogskaben slog igennem. Han satte dog ikke farten ned, vendte om eller blev i tvivl. Instinkterne dominerede. 
Duften viste ham vej, uden tvivl. Han drejede om et hjørne og kom ind i en mørk gyde. Forbi sorte katte og et par snuskede og dystre typer, forbi endnu et hjørne og så igennem en mindre gyde. Det var en labyrint, Rotten Root, men sanserne var vågne. Ulven var vågen.
"Lad hende gå!" 
Det var slet ikke gået op for hans bevidsthed, at han var nået frem til den forulykkede. Hans brystkasse bankede vildt og hans lunger hev efter vejret efter løbeturen, men hvis han var udmattet, så viste han det ikke. Hans ansigt var følelsesforladt, hans øjne stikkende og hans tænder sammenbidte. 
"Lad hende gå, eller I vil fortryde det!" gentog han. Varulvens bevidsthed kunne i et kort øjeblik ikke genkende sin egen stemme. Den var koldt og hæs. Han stod ansigt til ansigt med to mænd. Den ene var kortbenet og lignede en, der nød en god middag. Hans ansigt var rundt, hans næse bred og hans læber smalle. Med to stikkende øjne og en mund med gule tænder, svarede han spydigt tilbage: "Fortryde? HA! Tror du virkelig at vi er bange for dig? Smut hjem til din kurv, lille hund, før du brænder poterne!" lo manden og varulven missede blot med øjnene. Han stank langt væk af dæmon. Den anden var højere og mere muskuløs. Hans ansigtet var kantet og hans næse flad. Rowan kunne ikke sætte en finger på hans race; han stank for meget af sprut, til at nogen anden duft kunne bryde igennem. Bag de to, sad hun. Kvinden, hvis skrig og blod havde ført ham hertil. Hun var bundet og såret; ikke en god kombination.
"I blev advaret."

// OOC: Jeg vil lade dig bestemme, hvad de to mænd gør nu. De må gerne angribe, og jeg vil gerne give forskuds-tilladelse til, at de kan gøre skade på Rowan - så længe det ikke har varige mén. 

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Alane on Tors 22 aug - 19:30

Alanes brystkasse steg og faldt i heftige ryk, det gjorde ondt hver eneste gang hun hev vejret ned i lungerne. Blodet havde allerede farvet den hvide top hun bar og bh'en var allerede blevet skåret over. Hun kunne mærke hvordan vreden steg i hende, det var ikke godt. Med et løftede hun hovedet og så direkte på manden der lige var kommet, hendes grønne dybe øjne var vilde og dyriske men også så grønne at de næsten hypnotiserede en ved blot et enkelt blik. Alane lod opmærksomheden falde på de to mænd som havde vendt hende ryggen. Det var nu eller aldrig.
Mændende kunne ikke holde deres latter tilbage, de troede virkelig ikke på varulven kunne gøre dem noget, med et trak den ene hurtigt en pistol som han pegede mod ham. "Jeg sagde, smut køter!", hans stemme var raspende og lød næsten som to stykker sandpapir man gned mod hinanden. Alane kunne mærke hvordan hun gik i panik inden i.. Hun havde ikke tænkt sig at lade en komme til skade på hendes bekostninger. Den anden mand trak sin egen pistol og i løbet af meget få sekunder havde han rettet den direkte mod Alanes tinding. Med et sad hun helt stille da hun mærkede det kolde metal presse sig mod hendes eller så bløde og varme hud. Sikke da noget rod det her havde udviklet sig til! Der var ikke andet at gøre.

Med et stod manden ved hendes side helt stille og man kunne se hvordan blodkarene i hans øjne sprang og stille og roligt begyndte at blive helt blodrøde. Hans krop rystede og sitrede lidt, som om han kogte og det var præcis hvad han gjorde. En af Alanes evner var hun kunne styre blodet i folks kroppe men tog så forbandet meget på hendes energi men hvis hun nu bare kunne holde det længe nok til at den nytilkomne mand kunne tage sig af den sidste 'skruk som stadig anede intet om hvad der skete ved han partner da hans ryg var vendt med dem. Alanes slanke fingre knugede sig samme så hårdt at hendes knoer blev helt hvide og de halv lange negle trængte igennem huden og små dråber dryppede ned på jorden.

//Det er helt fint. Han får ingen varrige men, det kan jeg garantere dig Smile//

_________________
Sweet as sugar.
Hard as ice.
Hurt me once.
I'll kill you twice.
avatar
Alane
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1792
Reputation : 8
Bosted : Ashen Wood Forest, i hendes barndomshjem.
Evner/magibøger : (1).Immunity ~ Alanes første evne gør hende immun overfor psykiske evner, til et vis punkt i hvert fald. Evnen kræver meget for hende at opretholde og eftersom det er en ret ny evne for hende er hun ikke den bedste til at bruge den! (2). Evolved ~ Hendes anden evne er en form for opgraderet formskiftning, men dette kan hun kun hvis hun har set væsenet eller dyret før og har haft tid til at studere det og dets adfærd, derudover skal hun havde smagt dets blod mindst en gang i sit liv, men så kan hun også få samme aura og duft med fra væsenet/dyret.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Rowan on Tors 31 okt - 20:16

Trods Rowans blik var fokuseret på pistol-løbet der pegede imod ham, så bemærkede han godt hvad der foregik nær den fangede kvinde. Den bagerste af de to mænd, som havde rettet sit våben imod kvindfolket, skælvede pludselig faretruende. Mandens øjne blev røde og blodsprængte, og hele hans ansigt og hals fik en rødlig farve, som hvis han var blevet ramt af kogende vand. Rowan forsøgte at undgå at stirre for meget; han skulle nødig få den anden bevæbnede mand til at bemærke sin makkers ildebefindende. Men var dette kvindens værk? Var hun i sikkerhed nu? Rowan måtte tage chancen, og sprang med ét imod den anden mand. Han greb fat i mandens pistol, og forsøgte at vride den fri fra modstanderens hænder. Dog var han stærkere end han så ud, og det endte med at Rowan måtte fokusere på at få våbnet peget væk fra sig selv, fremfor at få det fjernet helt. Et skud gik af i kampens hede, men Rowan hverken mærkede noget eller så hvor det endte - adrenalinen havde for længst slået ind. Efter en længere slåskamp, fik Rowan placeret et spark bag modstanderens knæ, og tvunget ham i jorden. Et knytnæveslag henover næsen sikrede, at modstanderen blev dernede. Der gik dog knap et enkelt sekund, før Rowan sprang hen og trak våbnet ud af mandens hænder og nu rettede den imod den anden skurk, som dog endnu stod ild-rød i hovedet uden at røre sig. Rowans blik flakkede imod kvinden. 
"Er du OK? Har de gjort dig skade?" spurgte han, og pegede endnu pistolen imod den røde modstander. Var han... død? Manden rykkede sig ikke. Paralyzeret? Død på stedet? Rowan rynkede næsen. "Hvad har du gjort ved ham?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Giraffen og spurven /w Alane

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum