Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Today at 13:36 by Fenrer

» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 by Misha

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152074 indlæg in 7866 subjects

Endnu en dag snart væk //Cassadee//

Go down

Endnu en dag snart væk //Cassadee//

Indlæg by Gæst on Fre 12 jul - 1:26

Sted-Gågaderne
Tid-16.23
Omgivelser-Mennesker der går rundt og sådan
Påklædning-En Hvid T-shirt og et par røde shorts og kondi sko
V-Varmt


Rex kom stille og roligt gående for sig selv gennem gågaderne da han ikke sådan havde det helt vilde han sådan skulle en dag som i dag, så han var bare ude og gå og havde ikke noget der hastede helt vildt og alt det.
Han gik bare der og fandt en bænk og satte sig ned på den, han var godt påklædt til en dag som denne her som var lidt kold i det så han havde husket og tage tøj på den til det og en god jakke.
Han sad der i noget tid før han rejste sig igen og gik bare vider, men en tanke kørte igennem hans hovede hvorfor var det lige at han var gået den tur her hvad lavede han der og sådan.
Han var ikke helt sikker men nu var han der så hvor kunne han ikke lige så godt gå og kigge på det forskellige ting og sager som der var i vinduerne og alt det.
Hvorfor tilbragte han endeligt her for han havde jo ikke noget og lave ellers lige nu for han var bare der og kiggede på det han nu kiggede på og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Endnu en dag snart væk //Cassadee//

Indlæg by Gæst on Fre 12 jul - 1:44

Cassadee gik med hænderne i sine sorte bukser, i deres lommer selvfølgelig, ikke i bukserne... Æh, hun var endda dårlig til at forklare sig selv tingene. Hun sukkede tungt ud og kiggede sig rundt omkring i denne gågade der tilhørte Doomsville City.
Hendes blik gik fra de forskellige bygninger, butikker og så himlen. Himlen gik den meget på faktisk. Det var et godt vejr selvom det var en smule koldt. Derfor havde hun taget en sort t-shirt og en vinter jakke udover, jakken gik hende til over numsen og sad tæt til hende så den viste hendes former.
Hvorfor hun havde besluttet sig for at gå en tur? Tjoh, hun havde brug for noget luft, det var en stor del af det at komme ud, det var at trække vejret og lade tankerne til nogen nye sange, slå sig løs oppe i hendes hoved. Og de var selvfølgelig godt igang deroppe i det lille skønne hoved af hendes.
Et smil var formet på hendes læber som hun gik gennem gågaderne. Hun nynnede en melodi hun havde fundet på til hendes næste sang, den var en anelse sørgelig, men den var virlelig god, syntes hende og hendes ven i hvert fald.
Hun skulle bare lige have de sidste tekster på plads før den sad helt i skabet. Og det var derfor hun havde gået en tur, for at finde på noget uden for, måske var der noget der kunne inspirere hende derude et sted. Hun gik roligt i sine egne tanker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Endnu en dag snart væk //Cassadee//

Indlæg by Gæst on Lør 13 jul - 19:40

Han slappede roligt af mens han bare stod der og kiggede, men roligt blev det mere og mere kedeligt bare og kigge på ting og alt det, vendte sig om og kiggede lidt rundt og efter lidt tid fik han øje på en kvinde som gik for sig selv og alt det, roligt bevægede han sig imod hende for at komme op på siden af hende.
Efter noget tid lykkedes det ham og komme op på siden af hende og slappede roligt af mens han gik der "Hejsa"sagde han roligt og så på hende og viste ikke om hun ville få sig et chok eller hvad hun ville for hun havde nok ikke regnet med at en som ham kom op på siden af hende, Han så på hende og slappede bare af mens han gik der.
Han så lidt rundt og ventede på at hun ville reagere eller gøre noget for det ville han selv regne med at der ville for det var jo bare lidt mærkeligt det her.

//krea svigt//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Endnu en dag snart væk //Cassadee//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum