Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Easy kid ~ Rollo
Today at 21:19 by Rollo

» Lykkeligt gensyn - Raco
Today at 20:17 by Jake

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Today at 19:59 by Kira

» Blomstrende handel
Today at 19:28 by Katrina

» Don't fear the...(Nert)
Today at 15:34 by Nerthuz

» Vengeance shall.. Wait a minute? ~ Nerthuz
Today at 14:53 by Nerthuz

» You didn't see anything... - Nerthuz
Today at 12:27 by Nerthuz

» Reunion
Today at 11:27 by Cody

» It's been a while - Sean
Today at 10:30 by Sean

Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153055 indlæg in 7940 subjects

Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Side 4 af 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 1:26

Hun vidste simpelthen ikke hvad hun skulle svare, hun var fuldstændig mundlam... Skulle hun have et barn med ham.. Jamen, hvad så med al den tid der bliver tager fra hende til musik... Og er det ik meget tidligt.. Egentlig. Hun kiggede op på ham, overvejede det. Og da han så kyssede hende så kærligt som han gjorde var det tydeligt hvor meget han ville have et barn... Og lige med hende. Hun smilede roligt og nikkede, "Ja, det vil jeg" hviskede han blidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 1:39

Han smilede blidt. Hvorefter han fortsatte stadig lidt hårdt. Kyssede hende grådigt og ivrigt. Hvorefter han roligt kyssede hende ned af siden. Og begyndte at kysse hendes kind. "Jeg elsker dig Cassadee." Hviskede han blidt. Hvorefter han (uheldigvis) Kom til at presse den måske lidt for hårdt helt op i hende. Og kom så. Mens han kom med et nydende støn. Og holdte hende tæt. Kyssede hende kærligt. Mens han mærkede hans væsker glide ind i hende. Rykkede lidt på sig for at få det sidste ud. Hvorefter han roligt og langsomt tog den blidt ud af hende. Kyssede hende fortsat. Håbede på hun var okay.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 1:47

Hun stønnede højt da han blev ved med det hårde, mens han kyssede hende og hun kyssede ham tilbage, gengælde kysset så godt hun kunne, så kærligt hun kunne. Hun rødmede og smilede stort til ham da han sagde at han elskede hende, "jeg elsker oss dig Reilly" hviskede hun blidt tilbage og i det hun havde sagt det pressede han sig ret hårdt i bund i hende. Hun gav et højt piv fra sig og stønnede højlydt da han kom i hende. Hun lå lidt og mærkede hans sæd oppe i sig, hun lå og små stønnede under ham og da han begyndte at trække sig ud holde hun sig tæt ind til ham med en svag pivende skælven og holde sig godt og trygt ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 2:25

Han tog den ikke helt ud af hende. Lod den være indeni hende. Lod sit sæd blive opsuget af hende. Så hun havde større chance for at blive gravid. Mens han holdte hende tæt. Holdte bare fast i hende. "Min elskede." Hviskede han blidt i hendes øre. Før han roligt tog sig lidt fra hende. Stadig fast i hende. Men så han kunne se hende i øjnene. Små gisp kom fra ham. Han var udmattet efter denne omgang. Hans lem føltes som ild. Det var virkelig meget han var kommet. Et smil kom fra ham. Ikke et ondt som det plejede. Eller et kærligt. Men et drillende smil. "klar på anden gang." Sagde han og grinte svagt mens han så hende i øjnene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 29 jul - 11:23

Hun sukkede nydende da han holde hende tæt, holde hende ind til sig, det var behageligt, en følelse hun kun havde oplevet en eneste gang, og det var med ham. Det var kun ham som havde holdt hende tæt. Og det føltes så dejligt, som om nogen faktisk holde a hende, elskede hende. Hun smilede blidt til ham da han hviskede hende i øret. Han var så sød... Som han havde været første gang de havde mødtes... Men så blev han ond... Hun kiggede lidt ud i luften, kiggede igennem ham. Men han kunne ikke være ond mod hende nu, kunne han. Han havde muligvis gjort hende gravid og han elskede hende, de var jo næsten allerede igang med at stifte en familie. Hun smilede og kiggede roligt på ham.
Hun kryb dog tættere ind til ham da han spurgte efter anden gang. Hun rystede på hovedet og kiggede op på ham. "Nej... Nej ik nu" gispede han svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 30 jul - 21:06

Han grinte svagt. Kyssede hende blidt. Før han tog den helt ud af hende. Og smed sig ved siden af hende. Lagde en arm under hendes hoved. Og holdte hende lidt fast. Stadig svagt gispende. "Skat det var for sjov. Jeg kan heller ikke en gang mere." hviskede han svagt. Før han roligt lukkede øjnene og slappede helt af. Nussede hendes arm til at starte med. Hvis hun lagde sig op på siden ville han ae hendes ryg. Den frie arm gik hen til et natbord ved siden af sengen. Tog en smøgpakke. Tog en af dem. Og stak i munden. Og tændte så ild i den med en lighter. Dog et dybt dejligt sug. Og pustede den så væk fra hende med et roligt smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 31 jul - 0:36

Hun kiggede stille op på ham da han tog sig helt ud af hende og fik sig lagt ned ved hendes side. Hun vende hovedet mod ham, stadig lå hun på maven. Da hun havde i sinde at sove. Hun holde dog sig vågen med ham indtil videre.
Hun smilede svagt da han sagde at det var for sjov og han heller ik kunne mere, hun sukkede lettet. "Godt..." Sagde hun med en svag stemme men med et smil på læben. Hun lå roligt sammen med ham. Lukkede roligt øjne for at sove lidt til hun pludselig en velkendt duft røg forbi hende, noget hun levede med ret tit når hun skulle øve med sin trommeslager, han røg hele tiden.
Hun åbnede øjne og kiggede på Reilly som var begyndt at ryge. "Behøver du at gøre det nu.. Jeg mener... Vi er indenfor. Jeg ve godt det er din lejlighed... Men helt ærligt?" Hun håbede nu ik han ville blive lidt sur over at hun egentlig bad ham om at slukke sin cigaret når nu det egentlig ikke var hende der bestemte. Det var jo hans lejlighed.. Men hun kunne simpelthen ikke holde røg ud og hun ville rigtig gerne sove.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 2 aug - 0:46

Et smil kom frem. Mens der roligt blev taget et sug mere. Pustet væk fra hende igen. Og lukkede blidt øjnene. "Vil du gerne ha jeg går? Jeg elsker at nyde en smøg efter sex. Bare ligge. Med kvinden ind til mig. Ryge en dejlig smøg. Og nusse hende på armen." Sagde han blidt og nussede hendes arm blidt. "Men hvis du vil have det. Kan jeg godt gå ud i køkkenet og ryge." Sagde han smilende. Før han drejede hovedet ned kyssede hende blidt. Og vendte så blikket op imod loftet. Helt afslappende. Med et roligt og kærligt smil. Det havde været den mest vidunderlige gang sex han nogensinde havde haft. Og hvad bedre var. Der var chance for de skulle ha et barn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 3 aug - 21:51

Hun sukkede og kiggede tavst på ham. Hun vidste ik rigtig hvad hun skulle sige, om hun skulle få ham ud i køkkenet at stå og ryge i stedet for at han lå og røg med hende i sengen. Hun sukkede dybt endnu engang og smilede svagt. "Du må meget gerne gå ud i køkkenet" sagde hun lavmælt og gengælde roligt hans kys. Hun kiggede ned langs af hendes krop. Hun sagde ikke meget mere lige foreløbig. Hun forholde sig tavst mens hun lå der ved siden af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Søn 18 aug - 23:58

Han kyssede hendes pande blidt. Og rejste sig så roligt op fra sengen. "Kommer du så ikke med ud i køkkenet?." Spurgte han roligt. Og gik så ud af døren ud til stuen. Som egentlig osse var et køkken. Det eneste der delte det var en halvvæg. Han tændte roligt emhætten og begyndte at puste røgen op i den mens han sugede blidt af sin smøg bare for at slappe af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 19 aug - 5:14

Hun lukkede blidt øjne da han kyssede hende på panden. Hun sukkede svagt da han spurgte om hun ikke ville med ud i køkkenet imens han røg. Det kunne hun vel egentlig godt. Hun havde ik særlig meget lyst til at ligge alene lige nu. Hun havde brug for nogen at holde sig til. Hun gik med ham ud i køkkenet så han kunne ryge sin smøg færdig og de kunne gå ind igen i sengen og sove. Cassadee var i hvert fald udmattet. Efter denne hårde dag som hun nok aldrig ville glemme.
Hun kiggede blidt på Reilly mens han stod og røg

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 19 aug - 17:32

Han smilede mod hende tog et sug mere. Åbnede så køleskabet. Og fandt en energidrik frem fra køleskabet. Og åbnede den med den ene hånd. Og tog et sug mere med den anden hånd ved munden. Pustede kort ud. Tog en god stor tår af energidrikken og kyssede så hende blidt da hun kom ind til ham. Og tog så derefter en tår mere mens han roligt smilede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 19 aug - 17:49

Hun smilede roligt og blidt til ham. Gengælde blidt kysset og stilte sig lidt tæt på ham men ik alt for tæt. For selvom det røg forsvandt op i emhætten kunne hun stadig lugte den røglige lugt der kom fra hans smøg...
Hun kiggede blidt op på ham imens han røg.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 aug - 20:45

Han røg roligt færdig. Åbnede vinduet. Og skød smøgen ud af vinduet. Kort efter kunne man høre en der skreg. Men det var tydeligt på Reilly han egentlig var ligeglad. Han lukkede vinduet igen. Tog den sidste tår af sin drink. Og kyssede hende så kærligt. Mens han roligt lagde armene om livet på hende. For at nyde det fantastiske kys.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 aug - 21:12

Cassadee kiggede lidt efter cigaretten som blev kastet ud af vinduet. Hun kiggede forvirret op på ham da der lige pludselig kom et skrig fra gaden. Hun vidste ik helt hvordan hun skulle reagere, fordi han virkede helt ligeglad med det. Men sådan var Cassadee slet ikke. Hun stoppede roligt Reilly i at kysse hende ved at ligge en hånd på hans brystkasse og presse ham ligesom lidt væk. Hun kiggede mod vinduet. "Hørte du ik det?" spurgte hun tøvende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 aug - 22:02

Han nikkede roligt. "Jo det gjorde jeg." Sagde han roligt med et svagt smil. "Men tilgengæld kan jeg osse se ham. Voldtægtsforbryder. Tyv. Og morder." Sagde han blidt og kyssede hendes kind blidt før han roligt gik forbi hende for at gå mod soveværelset igen. Så han kunne få sig noget søvn. Han var virkelig træt efterhånden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 aug - 22:23

Hun kiggede på ham, fjernede roligt sin hånd fra hans brystkasse. Var lidt chokeret over det han sagde.
At han vidste det om den mand som det åbenbart havde været som skreg. Hun sukkede svagt da han kyssede hendes kind. Hun gik roligt efter ham som han gik mod soveværelset. Hun sneg sig om bag ham og sprang op på hans ryg. Hun grinte blidt og holdte om ham. "Skal du nu sove?" Spurgte hun med et par bedende øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 22 aug - 16:36

Han så udemærket hendes chokerende udseende. Men sådan var han bare. Han interesserede sig ikke for om andre havde det godt. Jo måske Cassadee nu. Men ellers ikke.
Han greb hende roligt og holdte hende oppe på hans ryg. Så mod hende kort. "Vil du gerne sove min skat?" Spurgte han roligt og kyssede hendes kind blidt. Før han bar hende hen og satte sig på sengekanten så hun kunne glide ned på sengen

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 22 aug - 16:56

Hun smilede og rystede på hovedet da han spurgte om hun ville i seng. Hun gled dog alligevel af da han satte sig ned på sengekanten. "Nej.. Jeg vil ik i seng" sagde hun med en blid tone. "og det vil du heller ikke" denne gang var det en lidt mere drillende tone der spillede. Han fik ik lov til at sove mens hun var der og mens hun var vågen. Der var intet der ville få hende til at sove. Så han skulle forberede sig på ikke at få sovet særlig meget så længe hun var vågen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 0:14

Han grinte svagt. Før han vendte sig imod hende. Og begyndte at kilde hende. Mens han lagde sig ovenover hende. Men endte så med at kysse hende istedet. Nød at kysse hende. Mens han tog begge hendes hænder og flettede fingre med hende. Før han slap hendes hænder. Lod sine hænder glide op af hendes bar arme. Hele vejen op om til hendes ryg. Mens han fortsatte med at kysse hende nydende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 0:40

Hun smilede blidt da han vende sig mod hende, men begyndte straks at grine og hvine op da han begyndte at kilde hende. Hun vred sig mens han lagde sig ovenover hende. Hans kilderri stoppede dog og i stedet kyssede han hende. Hun sukkede nydende og gengælde kærligt kysset. Hun smilede da deres fingre flettede sig sammen. Hendes øjne var halv åbne, bare for at holde øje. Ellers var de næsten lukket. Hun skælvede blidt af hans hænder der bevægede sig op af hendes arme og om til hendes ryg. Hun smilede mens hun gengælde hans kys. Hun lagde sine arme rundt om hans hals, så hendes var låst ved hans nakke. Hun nød at ligge sammen med ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 0:49

Han kyssede hende videre nydende. Løftede hende lidt op fra sengen. Før han så satte sig op. Med hende i armene. Så hun kunne sidde på hans bukkede knæ. Kyssede hende videre. Og begyndte at ae hendes hår kærligt. Mens hans anden hånd aede hendes ryg. "Min elskede Cassadee." Hviskede han svagt igennem deres sammenpressede læber. Og et svagt suk af nydelse slap hans læber. Mens han holdte hende tæt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 11:10

Hun gispede let da han løftede hende op fra sengen og hun blev sat på ham. Fronten mod ham, kysset stadig igang. Hun holde sig blidt ind til ham, hun havde benene rundt om ham. Nyd at han aede hende, både i håret og på ryggen. Hun sukkede blidt af hans hvisken. Smilede blidt. Hun trykkede sig ind til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 30 aug - 12:13

Han nød at hun pressede sig ind mod ham. Elskede fornemmelsen af hende tæt ind til sig. Elskede fornemmelsen at have nogen. Som han kunne være sig selv over for. Nydende nussede han hendes dejlige ryg. Deres nøgne kroppe op imod hinanden. Deres intime kys. Det var noget han ikke havde følt før. Det var så nyt for ham. Og han elskede det ærlig talt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Gæst on Man 2 sep - 9:38

Hun nussede sig ind til ham. Gned sig op af ham, længere ind til ham. Hun elskede at være tæt på ham. Det var behageligt. At have en at holde af, en at være tryg ved. En hun endelig kunne være sammen med. Bare han så ik forlod hende. Hun nød at han nussede hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej nice style girl (Cassadee=privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum