Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152062 indlæg in 7863 subjects

Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Go down

Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Fre 19 jul - 20:26

Påklædning: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTJ1mAR_516piO04c5Gi4nxzsdBvbmktMILNBSMMg-OU3z3Uq2

Katherine stod med Alexander uden foran døren. Hun havde lige nået at være færdig med at gøre sig klar, til at tage en tur i byen med Alexander. Hun havde ikke fået at vide hvad de skulle lave, men bare at de skulle ud og spise med et ’’par’’ venner. Han ringede på døren, og på et split sekund åbnede hun døren, og smilede til ham. Han stod i sin fine sorte smooking, som han ikke ret tit havde på, især ikke når han skulle byen. Det skulle da kun være hvis han endelig skulle imponere nogle piger, men så vidt som Katherine havde forstået, havde hun været den eneste pige der egentlig skulle med i aften. Hun smilede forsat til ham. ’’Jeg er klar!’’. Hun lod roligt døren glide igen, efter hun havde trådt i. Hun låste døren, og tog elegant fat i hans arm. Han duftede kort til hendes hår. Hans mørke stemme kom frem fra hans bløde læber. ’’ Du dufter fantastisk.’’ Et kys lande på hendes kind. Hun rødmede kort, men det var en normal ting for Alexander. Det var sådan han var. Han åbnede døren for hende, hun satte sig roligt ind på forsædet, i hans sportsvogn. Hun elskede at køre i den, selvom den sikkert ville ødelægge hendes hår. Men i aften var hun bedøvendelige glad med det. Hun skulle bare feste, drikke sig stiv, og møde nogle kærlige søde fyre hun måske kunne date lidt. Men hvem siger aften skulle ende sådan? Hendes kjole fløj til alle sider, samt hendes hår. Alexander og Katherine grinede bare. Bedstevenner kunne man nemt kalde dem. Men der var nu en anden person, der er havde en helt speciel plads hos hende, en plads ingen kunne fjerne for ham. De stoppede ved et hus, for Alexander kort forlod bilen, for ringe på døren. Han stod og ventede et stykke tid, ved døren.

(( SOrry hvis det er dårligt.. Har bare utroligt meget Krea svigt for tiden. ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Fre 19 jul - 20:57

Rex stod og gjorde sig klar da han havde fået at vide han skulle i byen og anede ikke hvorfor, men grunden gad han endeligt heller ikke og vide, men nu ville han da se, så han gav sig til at trække i et flot jakke sæt som linede lidt en smoking da det var sort men han havde et rødt slips på og grå skjorte på og sådan, han var næste færdig da han hørte dør telefonen ringe, og roligt gik han hen og trykkede på knappen "kommer om lidt"sagde han kort og manglede bare lige og få et par flotte sko på og rette på tøjet.
Han kiggede sig selv i spejlet og smilte *jeps som det skal være*tænkte han for sig selv og gik så ud af døren og låste efter sig og gik ned af trapperne og kom ud "jeg håber for dig selv at det er vigtigt det her"sagde han roligt og man kunne se han ikke mente det på nogen ond måde, det var jo bare sådan han var og ja han kendte Alexander godt, de var gode venner og den slags der han viste endeligt ikke hvor de skulle hen og alt det halløj der "når du har allerrede en kvinde med dig hvem er det"spurgte han roligt og viste jo ikke hvem hun var eller noget.

//sorry længden krea svigt//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 15:30

'' Hun hedde Katherine. Og er din date for i aften. '' Alexanders dybe omfavnede ordene, som om, intet var galt. Det lød som en engel sang inde i Katherines hovede. Han var da i hvert til fald, en hver kvindes drøm. Dog havde hun ikke overvejet ham på nogle punkter som hendes kærester. De var kun venner, og sådan skulle det forblive. Hun rystede lidt på hoved, og lænede sig bag ud i sædet. Alexander viste bare Rex vejen over til bilen. Som om Rex bare var en smule dum. Men Alex mente det på ingen måde. Bare en smule venne-pjatterig. Roligt gik Alex hele vejen over til døren. De skulle hente en til, men ingen af dem havde fået at vide det skulle være en dobbeldate. Lige så elegant som Alexander nu en gang var, åbnede han døren for Rex, som om han var en snærtet tøs. Katherine fniste sit piget fnis foran, og holdte blikket væk fra Rex. Han skulle helst ikke allerede begynde at hade hende, fordi hun grinte over ham. Men det var nu meget sjovt. Alex satte sig op foran sammen med Katherine. ''Vi skal lige hente en mere, og så køre vi derover hvor vi skal spise.'' Han smilede bagud, mens Katherine forskrækkede peppeede op. ''MEN!? du sagde jo, det kun var os 2, og din ven deromme! Skal vi nu have endnu en med!? En pige!? '' Måske var Katherine en smule jaloux, men hvem ville ikke være det overfor en så køn dreng?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 16:19

Han kiggede på Alex som om han var dum "date ja sikkert som om"sagde han bare før han og ja han kunne jo ikke ligefrem selv få lov til at åbne døren før den var blevet åben og alt det, roligt hørte han grinet fra hende og kiggede bare på hende før han satte sig ind i bilen og klappede døren i.
Han så på Alex *ham og hans kvinder han tænker da ikke på meget andet*tænkte han bare for sig selv og kiggede ud på gaden og hørte så hvordan hende Katherine gav sig til at snakke om det og hun lød en smugle jaloux efter hans mening, men det måtte hun jo om.
Han slappede roligt af og viste ikke hvorfor dette her dating halløj var kommet op og hvorfor lige en dobbeldate, men Alex måtte jo vide hvad han havde gang i også måtte han jo bare høre på hvad han sagde og alt det.
Han så på dem "hvor pokker skal vi da hen"spurgte han og havde endeligt ikke fået det og vide, men det var nok heller ikke meningen at han skulle vide det og alt det, så han tænkte ikke meget over der før han kiggede ud på gaden og ventede på at han kørte og alt det halløj der.
Han slappede af anede ikke hvad han skulle sige lige nu for han havde ikke ligefrem noget og sige til dem og alt det, så han var bare stille omme bagved i bilen og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Lør 20 jul - 23:51

'' Bare vent og se! '' Alex dybe stemme omfavnede ordene igen. Katherine krydsede armene og sukkede dybt. Hun så bare ud af ruden, da bilen igen stoppede foran et større kompleks. Han var på vej over at ringe på døren, men i det han satte hånden ved dør håndtaget for at gå ind, som han altid havde fået at vide han skulle gøre, stod hun i døren med en halv lang kjole, lige så elegant som Katherines selv. Dog en anelse pænere, efter hendes mening. Katherine fnyste højt inde i bilen, og mumlede lavt ''Tøjte''. Kun Rex ville kunne høre det, hvis han rent faktisk lyttede til hende. Hun trak på skuldrene. Hun overlevede nok en enkel aften, hvor Alex rent faktisk datede en anden end hende. Men hun var stadig den jaloux type der ikke gav slip på ham, lige meget hvad. men det var meget kompliceret mellem Alex og Katherine. Det var mere et søster bror forhold, med noget kærlighed indblandet. Lige så engang elegant Alex var, kyssede han hendes håndryg, og lod hende følge med hen imod bilen. Hun skulle side bagved sammen med Rex. Bare indtil de var helt over ved resturanden de skulle spise på. Katherine sukkede svagt inden hun satte sig ind, og smilede falsk til pigen. Dog var pigen lige så dum som en dør, og smilede bare venligt igen. '' Katherine. '' Pigen nikkede og åbnede munden med en sukkersød stemme ''Lucie. Men kald mig bare Luc' .. Det gør de fleste af mine venner. '' Pigen lænede sig forover, og kyssede Alex's hals. Han havde sat sig ind i bilen imens Katherine og Lucie havde talt sammen. Inden i rassede Katherine i vrede over hun bare kyssede på ham. Men hun ville ikke gøre noget. Alex skulle også have en hyggelig aften for en gang skyld.

Alex satte foden på speederen, og kørte hen til resturanden de skulle være på. Den var stor, og så ud til at være ret så dyr. Alex steg ud, og smilede til Rex og puffede med fingerne som et tegn på han skulle være en gentle-man overfor Katherine. Alex åbnede døren for Lucie, og tog blidt fat omkring hendes hænder. Imellem tiden var Katherine allerede på vej selv ud af døren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 0:04

Rex kiggede på hende "ret må du ha på det punkt"sagde han roligt og kiggede ud mod alex og viste ikke hvorfor han var med men nu måtte han jo se hvordan denne her date ville gå og alt det, roligt som de nåede frem og bilen blev stoppet og alt det.
Han lagde mærke til at Katherine selv var på vej ud, så før hun endeligt nåede ret langt tog han roligt fat i døren og åbnede den roligt for hende selvom hun nok havde klaret det selv hvis det var "undskyld hvis jeg var lidt langsom"sagde han roligt og rakte hende hånd så hun kunne komme ud "hvis du tillader mig og hjælpe dig ud"sagde han og kiggede på hende med et stille smil.
Han viste ikke hvad Alex havde i tankerne om hvad denne date skulle bringe for hvis der var nogen der viste noget om rex så var det Alex, da han viste hvad held Rex havde haft med kvinder og det var ikke gået den rette vej eller noget.
Han kiggede på hende og ventede bare på at hun lagde hendes hånd i hans så hun kunne komme ud og alt det, selvom alex allerrede havde fået sin såkaldte date ud som Katherine mente var en tøjte og rex gav hende ret i det, men alex måtte jo selv afgøre hvem han ville ha og alt det halløj der.

//sorry hvis det lidt kort//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 11:50

Katherine smilede blidt til Rex, og tog venligt imod hans hånd. '' Det er skam okay, ingen beder om at andre skal være en gentle man overfor os kvinder. Men det er nu sødt nok. '' Roligt lukkede hun døren i bag sig, efter at havde stået ud af bilen. Hun smilede blidt til Alex, og tøjten som Lucie var i hendes verden. Katherine ville på ingen måde acceptere Lucie på en enkel aften. Men man måtte vente og se hvad aften ville bringe.
Roligt lod Katherine et kys plante sig på Rex's kind. Det var rent faktisk normal for Katherine og gøre det overfor de mennesker som var venlige overfor hende. Hun smilede blidt til ham, og ventede til han ville gå med ind. Hvis han havde brug for at ryge lidt, ville hun vente. Hvis han skulle andet, ville hun selvfølgelig vente. Alex og Lucie ventede som sædvanlig på Rex og Katherine. Man kunne tydeligt se Lucies grimmase, med at hun var utilfreds med at de var lidt mere langsomme end før.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 12:09

Han kiggede på hende med et stille smil på sine læber og mærkede kysset på sin kind og tænkte endeligt ikke over det så meget, roligt gav han sig til at gå ind samme med de andre og kiggede på Katherine med et stille smil, han var ikke ligefrem den der røg eller så meget andet.
Han kiggede frem "det er da vist et af de meget dyre steder der er blevet valgt"sagde han roligt og kiggede på alex og hans Veninder som han havde glemt navnet på allerrede, men det var ikke så meget og gøre ved.
Han gik roligt der samme med dem og tænkte lidt over så mange andre tanker over dette her dating noget var det virkelig noget for ham, men han måtte jo lige give det hele en chance for at komme ordenligt i gang og det hele.
Han så på Katherine "hvor kender du endeligt Alex fra"spurgte han roligt og viste ikke hvad han lige sådan skulle sige eller lige nu og her da han prøvede og komme i kontakt med hende og alt det halløj der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 20:48

'' Lad mig sige det sådan... Vi har været kærester, og bor sammen. '' En snært af snerren ramte blidt hende stemme, men ikke får hårdt. Det skulle ramme Lucie hårdt, så hun ikke ville forsøge på det helt store. Men Katherine skulle nok se at tage sig sammen, for ikke at virke alt for jaloux, over ingen ting.
'' Hvor kender de Alexander fra? '' Var Katherine nu blevet den lettere feminim dame, der skulle tale pænt, med en sød dialegt, så som. '' De '', '' Min herre'' Eller '' Min frue '' .. Et grin startede inde i hovedet på Katherine. Hun var blevet en let feminim dame. Værre end hun havde været før i tiden. Det var slemt nok nu.
Roligt lagde Katherine en hånd, på Rex hånd, efter de alle havde sat dem ned. De skulle virke som en anden måde at gøre både Alex og Lucie jaloux. Men Alexander var ikke lige frem typen der blev særlig let jaloux. Han ville bare ignorere det og få noget godt ud af aften.

Ligeså roligt kom en tjener over til bordet. '' Hvad skulle det være, mine folkens? '' Tjeneren var en ældre herre, der smilede så godt han kunne. Han så ikke lige frem sur ud, men lettere tilfreds ud. '' En cola.. Et glas vin og.. 2 øl tror jeg? Ikke Rex? '' Alex rettede blikket over på Rex. '' Maden bestiller vi når vi har fundet ud af det. ''

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 22:10

Han kiggede på dem "kender ham fra hæren af"sagde han roligt og kiggede på hende med et stille smil og satte sig til bords sammen med dem, han kiggede på dem også på den ældre herre der kom og hørte Alex "øhm jo det skader vel ikke"sagde han roligt og kiggede på Katherine og viste ikke om det var godt valg, men det var jo sådan at han ikke sagde nej tak eller noget for han gav ikke nu her, det var vist Alex ville han da tro.
Han så på dem *Katherine er jaloux på hende der den anden*tænkte han for sig selv og så på dem og ventede bare på at der skulle ske noget, han kiggede på dem og slappede roligt af "hvorfor er vi her endeligt Alex"spurgte han roligt og havde ikke sådan rigtig forstået det her lige nu og ordenligt og nu måtte han lige forklare det.
Han så på Katherine og smilte roligt til hende og anede ikke hvorfor han gjorde men det var jo bare sådan han var og nu ville han da godt lige finde ud af hvorfor de var på sådan et fint sted og hvad meningen var med denne her aften og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Man 22 jul - 22:16

Katherine smilede roligt til Rex. Alex sad og talte på fingere, mens han ventede på Rex svar. ''Jamen så er det det, vi skal have min herre! '' ''Javel! Så henter jeg drikkelsen. '' Den ældre herre smilede til hele bordet, og vendte helt om. Katherine så kort efter ham, og vendte derefter blikket imod Rex, han spurgte om et meget underligt spørgersmål. Han måtte vel vide hvorfor han var her? Han havde jo selv sagt ja til at være med. '' Ja.. Det finder du ud af senere på aften! '' Hans stemme kærtegnede ordene.

Katherine rystede kort på hovedet, og rettede blikket ned imod bordet. Tjeneren kom tilbage, men det var en ny tjener. Roligt lod han glassene sætte sig på bordet, hvor Alex diagerede ham til at sætte dem. '' Der skal den være, og der skal den være. '' Og så videre. Katherine smilede lidt over det, og lænede sig tilbage. Mon hun skulle spise mad, eller bare snakke herinde.. '' Jeg kommer med nogle bord kort om lidt! '' Tjeneren skyndte sig afsted efter bordkortene, og kom tilbage efter et stykke tid med 4 stk's. Roligt lod Katherine tag det ene, mens Alex og Lucie tog det andet, det sidste lod Tjeneren falde hen på Rex plads. Hurtigt forsvandt tjeneren igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Man 22 jul - 22:34

Han kiggede på Alex "okay"sagde han roligt og kiggede så da varen kom som de havde bestilt og alt det halløj der, efter noget tid kom der kortene og alt det halløj der og Rex ja han havde bare siddet der og ikke sagt særlig meget i den tid for han viste ikke hvad han skulle sige, og det sidst han spurgte om lød lidt for dumt og alt det.
Han kiggede på Menu kortet og sad bare der og kiggede på det og de andre tre de lod til og ja hygge sig og alt det, men lige nu sad han nærmest i sin egen lille verden lige nu da der ikke var nogen der sådan rigtig sagde noget til ham lige nu, han kiggede bare på det kort og slappede af, han var bare den han var og ja han holdte lidt igen med at snakke for han viste virkelig ikke hvad han kunne snakke med dem om lige nu.
Han kendte Alex fra Hæren af og de plejede og kunne snakke sammen om alt muligt men lige nu var det som om han var den der anden type når der var kvinder i nærheden og alt det, og Katherine og hende den anden viste han jo ikke sådan noget om og hvad ville sådan noget som dem snakke om og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 0:27

'' Så.. Hvad plejer du normalt at lave Rex? Når nu du ikke.. Er i hæren mere? '' Et smil bredte sig på en læbe. Hun måtte tage sig sammen og blive voksen. Ikke være den Jaloux type længere. Aften ændrede sig ikke af hun blev ved med at være sur på Lucie fordi hun var her med Alexander. Hun skulle også have lov til at have det sjovt, ligeså skulle Alex have lov til det.

Med ligeså feminime bevægelser en tjener kunne, kom en kvinde gående over til bordet hvor Rex og de 3 andre sad ved. '' Hvad skulle det være? Mine herre og kvinder? '' Hendes stemme lød ret skinger, men de overlevede det nok. Hendes bryster sprang nærmest ud fra hendes klæde, plus hun havde en temmelig nedringet trøje på. Kat fnøs inden i. At de lod en kvinde arbejde sådan, hun kunne ligeså godt gå ud på gaden og blive en luder!
Det ville hun da sikkert tjene en del mere på, end på det her.
'' En nummer.. 33.. Og, en nummer.. 52.. '' Alex og Lucies stemme kom lige efter hinanden. Med en blød stemme kom Kat's efter. '' En nummer 104. '' .. tjeneren vendte blikket imod Rex.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 0:43

Han kiggede på Katherina og smilte roligt til hende "hvad jeg plejer og lave hmmm ikke meget snakker med folk og prøver og få fat i et sted hvor der er en træning hal og en lejlighed samme så kan jeg bo og ha et sted hvor folk kan komme og træne"sagde han roligt og kiggede på hende og slappede roligt af mens han sagde det, han kiggede på hende "den kjole du har på den passer godt til dig"sagde han roligt og kiggede så på menu kortet igen.
Han sad roligt og hørte hvad de andre bestilte *fandens til fine steder de har ikke en burger når hmmm hvad skal jeg tage som jeg gider*tænkte han for sig selv og havde virkelig lyst til en burger lige nu og her, men det kunne han ikke få her så let var det jo.
Han kiggede på kortet og kiggede på tjeneren "20"sagde han roligt og slappede bare af og viste ikke hvad han ellers skulle ha valgt der, så det blev nummer 20 og ja hvorfor ikke vælge tallet som var ens alder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Blinddate? SAY WHAT? ~ Rex ~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum