Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

The return. ~Lillith~

Go down

The return. ~Lillith~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 17:24

Skoven den askegrå skov fyldt med ting man ikke regnede med altid.. Mione sad på ryggen af Harmoni, hendes tvillingesøster. Santuiner, Mione var santuine.. Sølvmaren Harmoni travede igennem de mange træer, til de nåede til en lille lysning for enden af nogle træer. Mione kunne forstå alle dyr i skoven, det var sket ved en væske hun havde drukket efter hendes møde med Shiwa. Mione hoppede ned af Harmoni da hun hørte noget lidt længere inde i skoven, hun gik stille derind imod.. Hendes skridt var tunge, da nervøsiteten brændte i hendes hjerte der bankede afsted. Hvis det var en jæger som sprang frem, en røver elelr en morder.. Mione var en del mistroisk, men hvorfor skulle man ikke også være det i denne verden? Det var eftermiddagstid, men himmelen var stadigvæk lys. Solen var dog ved at gå ned, og imod horisonten blev himmelen langsom farvet en mere lyserød agtig nuance.. Der var ikke helt varmt, heller ikke koldt.. Der var lidt lummert, Mione flyttede et par grene til siden imens hun kiggede rundt.
*Pas nu på.* Sagde Harmoni igennem tankerne, dog lød det som en lav vrinksen.
*Jaja, rolig nu.* Svarede Mione stille og gik endnu et skridt frem ad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return. ~Lillith~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 17:47

De havde valgt at slå lejer ved en lille sø, ikke større end at der sikkert boede et par enkelte fisk i den, måske et par krabber, men stor nok til at få dyr gerne kom frem for at drikke af det rene vand. Det var på grund af dette vand Lillith havde valgt at de ville blive her et stykke tid, både fordi det var et godt sted at være, men vandet gjorde det muligt for hende at koge nogle flere ting sammen, lave nogle salver som krævede vand hele tiden.
Cleo lå ved bredden, med halen i vandet kiggede hun ud i skoven, lyttede efter et potientielt bytte som hun kunne bruge til aftensmaden, hun var ligeglad med om det var en fugl eller en hjort, så længe kødet var godt var hun frisk på det meste.
Lillith sad derimod i et bar bukser og en bikini top og rensede de svampe og grønsager som hun havde fundet tidligere, ting hun ville koge op sammen med hvad end Cleo fandt.

Med et satte Cleo i løb, hun havde hørt et dyr, noget som måtte være stort, for farten hun havde på afslørede hende. Som hun sprang igennem et par buske, fik Lillith kort øje på et ukendt ansigt, en ung pige hvis hun ikke tog fejl. Cleo løb bare videre til hun fandt sit bytte.

”Hvem der?” hendes stemme var høj og bydende, hvis der var noget og det ikke var noget hun havde bildt sig ind, så måtte denne person se at komme frem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return. ~Lillith~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 18:01

En gepard kom susende igennem buskene, lagde Harmoni ørene lidt tilbage hun var ikke glad hvis Cleo skulle angribe hende eller Mione. Mione var faldet for den lækre duft af mad jo tættere hun nærmerede sig, hun var i klædt en nederdel samt en hvidtop. Samt barefødder.. Hun levede jo herude og havde det meget varmt. Håret var flettet over i den ene side over den ene skulder. Mione stivnede kort da nogle sagde noget, hun trådte frem af buskaset og smilede helt uskyldigt.
"Det bare mig.. Bare rolig jeg gør ikke nogen noget." Svarede hun og lagde armene overkors, imens hun gnuppede sin ene arm lidt. Harmoni trådte frem bagved hende, en stor flot sølvmare. Et sjældent syn for mange folk, en kødædene hest.. Hendes gyldne øjne kiggede ind i Lillith', Harmoni var meget overbeskyttende overfor Mione.
Hendes mave rumlede en smule, det gjorde blot Mione lidt flov.. Men Mione havde aldrig nogensinde drømt om at skade nogle som ikke fortjente det..
"Navnet er Mione." Sagde hun hurtigt med et venligt smil. "Og dette er Harmoni."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return. ~Lillith~

Indlæg by Gæst on Søn 21 jul - 19:53

Lillith kiggede lidt på den fremmede pige. ”Er det en mare?” hun følte sig en lille smule forvirret. ”Jeg troede de var farlige” hvordan pokker den pige præsterede at stå så tæt på en kødædende hest, kunne hun ikke helt finde ud af, selv ville hun nok holde sig et skridt eller to væk.
Da marens øjne fangede hendes så hun det, en intelligens i et dyr, som man sjældent så, men da Lillith aldrig havde mødt en mare før, kunne hun ikke sige om det var normalt eller ej.
Hun kunne ikke bestemme sig for om hun burde byde den fremmede på mad, eller om hun burde bede hende om at smutte, hun havde ikke gjort hende noget, men den store mare gjorde hende en lille smule utryg, der var noget bekendt ved det her.

Med et hørte hun nogle blade blive kvast *KOM OG HJÆLP, DET HER ER TUNGT* Cleos stemme lød i hendes sind, Lillith kunne ikke fordrage når hendes søster valgte at råbe, det føltes som om hele hendes krop mærkede trygget.

”Undskyld mig et øjeblik” hun rejste sig op fra jorden, tog kniven i hånden som hun begyndte at gå imod dem, forsøgte ikke at virke truende, det ville være dumt imod så stor en hest ”Jeg tror min kat har brug for hjælp” hun anede ikke hvordan hun skulle slippe uden om den her, Cleo havde åben bart ikke set dem da hun var løbet, eller også ignorerede hun dem.

Som Lillith nærmede sig dem gik hun en lille bue uden om. Som hun stod næsten ved dem, kunne hun se Cleo der kom slæbene med et rådyr, en ung hun.
Hun løb stille hen og hjalp Cleo med at bære dyret det sidste stykke tilbage.

”Jeg hedder Lillith og det her er Cleo” normalt introducerede hun aldrig Cleo, men denne pige havde gjort det med sin mare, så det ville vel virke underligt hvis hun ikke også gjorde. ”Hvis du ikke har noget imod kød nedlagt af et dyr, så har jeg en plan om at stege noget af det, altså kun hvis du er sulten” hvorfor pokker vrøvlede hun nu i tingene, det var da ikke normalt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return. ~Lillith~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum