Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153057 indlæg in 7940 subjects

Now what//Bigbaloo//

Go down

Now what//Bigbaloo//

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 21:36

Sted-Gågaderne
Tid-13.25
Omgivelser-Mennesker der går rundt og sådan
Påklædning-hvid t-shirt og et par hvide shorts med noget blå ned af benet og sko
V-luntZankuji kom stille og roligt gående for sig selv gennem gågaderne da han ikke sådan havde det helt vilde han sådan skulle en dag som i dag, så han var bare ude og gå og havde ikke noget der hastede helt vildt og alt det.
Han gik bare der og fandt en bænk og satte sig ned på den, han var let påklædt i da så det hed en hvid t-shirt og et par shorts der var hvide med noget blå ned af det ene ben.
Han sad der i noget tid før han rejste sig igen og gik bare vider, men en tanke kørte igennem hans hovede hvorfor var det lige at han var gået den tur her hvad lavede han der og sådan.
Han var ikke helt sikker men nu var han der så hvor kunne han ikke lige så godt gå og kigge på det forskellige ting og sager som der var i vinduerne og alt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Now what//Bigbaloo//

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 22:04

tøj: sort elefant hue, sort hætte trøje, tykke læder handsker, sorte kamp bukser, tunge militær støvler.

mandskab: 10 muskeløse lejesoldater våben brødre.

beklædning af mandskab: det samme som Kuuma.

udstyr: Kuuma har en strike one 357Sig, og en slagstifte, han's 9 våben brødre har slagstifter og tunge knojern.

Kuuma kom trampene igennem gågaden med sine 10 lejesoldater våben brødre, for og finde Rex, som en af han's folk havde sagt han var her, og de trampede igennem gaden, for og finde ham, og da de spottede ham, gå frem og tilbage, han vidste ikke hvad han ledte efter, man han lavede tegn så 3 og 3 af han's våben brødre, spredte sig ud omkring Rex, 3 på den ene side, 3 på den anden side, og Kuuma og de sidste 4 foran ham, så han havde en væg bag sig, og Kuuma sagde direkte ud i det blå til Rex.
''har du rørt min Mage's læber?''
han lød ikke truende, men det var tydeligt de ville skade ham, da nogle af dem viste Rex knojern og slagstifer, under tøjet, som tegn på: no funny idea, og det var osse tydeligt at Kuuma havde en pistol i bukserne, som Rex burde kende som militær mand, og Kuuma så roligt på ham og sagde roligt.
''har du gjort andet med hende? jeg kunne dufte dig omkring hende''
han lød alvorlig, ikke truende, men som en da var meget utilfreds.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Now what//Bigbaloo//

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 23:13

Han gik der roligt for sig selv og ja han beskyttede sig selv efter at han havde været samme med Lillith og roligt stoppede han op og hørte en der snakkede til ham og at han var omringet af nogen mænd, roligt kiggede han på denne her mand som snakkede til ham "mage når så det dig der er hendes mage ting"sagde han roligt og kiggede på manden og så meget rolig ud i forhold til det der skete men han var på vagt "Trænede hende i kampsport og kyssede hende ja det gjorde jeg men rørte hende ikke på andre måder da vi begge kom til fornuft inden der skete mere mellem mig og din mage"sagde han roligt og slappede af.
Han så på manden "men du skal bare vide at der er ikke noget mellem mig og hende andet end venskab"sagde han og kiggede på ham og man kunne se på Rex at han endeligt bare så rolig og afslappet ud som han stod der, men han holde øje med hvad der forgik om ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Now what//Bigbaloo//

Indlæg by Gæst on Ons 24 jul - 23:26

Kuuma så roligt på Rex, vidste han stod over for en militær mand, en ung en dog, så han kunne ikke være så erfaren som ham og nogen af han's folk, men man skulle ikke vurdere på udseende, Kuuma's folk var osse opmærksomme på Rex, selv om de var i overtal, han hørte Rex og svarede ham simpelt.
''ja og jeg er ret utilfreds over du har kysset min mage, selv om det ikke var med vilje''
han så roligt på Rex fra sine 235 cm'a højde, han vidste Rex ville være rolig, han var dog militær mand, om han kunne forstå det næste da ville blive sagt kom ud på et, han så dog ud til og lytte til Rex og han svarede roligt og simpelt.
''så du siger at du trænede min mage i kampsport, det okay, og du kyssede hende? og når du siger du ikke rørte hende på andre hvis, så tror jeg du fylder mig med lort når du osse siger inden i gjorde mere, fordi så bekend gør du at du har lagt op, og vil gætte på hun havde lyst til og besvare, er det korrekt? du kan svare ærligt eller du kan lyve, men ved du hvad, at berøring udsender duft sporre, så det er stof til eftertanke, knægt, og vi bjørne, som jeg er i form, plejer og dræbe dem da lægger op, syntes du jeg skal dræbe dig Rex? du vil kunne kæmpe imod, men ville tabe imod os, selv om du nok ville kunne ordne 2 3 af os, men har ikke tænkt mig at dræbe dig, men måske skulle jeg give dig en lærestreg, men det op til dig selv, du kan osse prøve og flygte, men så vil nogle af mine andre mænd jage dig i byen, og så slipper du ikke billigt, men du kan vælge om du vil have en lærestreg eller om vi skal gå hårdt til den Rex''
Han så roligt på Rex imens han folk tog deres knojern, slagstifter frem og deres jernrør, Kuuma blev rakt et tungt jernrør af en af sine våbenbrødre, og han så på Rex, han svarede roligt.
''så at du kysser min mage, som du bekend gjorde før, lægger op til hende, selv om i kom til fornuft, tja, så har du stadig dummet dig, og du kan tage den lærestreg som en mand, men bare rolig, vi giver dig ingen permanente skader''
han slog let med jernrøret i sin hånd, imens han roligt så på Rex, han vidste ikke om han ville angribe eller noget, så han gjorde tegn til sine folk om og angribe Rex, hvis han angreb dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Now what//Bigbaloo//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum