Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Fravær for Lux&Valerya
Yesterday at 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Yesterday at 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Yesterday at 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Yesterday at 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Yesterday at 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Yesterday at 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Yesterday at 13:46 by Lux

» I don't know what's more exciting! You or your offer? ~ Sean
Yesterday at 7:25 by Misha

» Trommen i natten ~ Claan (fortidsemne)
Yesterday at 0:28 by Fenrer

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152072 indlæg in 7865 subjects

Heeey! ~ Shaden ~

Go down

Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul - 15:39

Sted: Doomsville - Gågaden - Et tilfældigt Diskotek.
Tid: Eftermiddagen, hen af aften. Klokken 18-19.
Dato: 25 Juli.
Vejr: Sommerdag, der er ved at blive kold.
Omgivelser: Mennesker, dyr og andre butikker.
Påklædning: En fin kjole, med blonder og blomster på. Et par fine sandaler til. Håret sat op i en hestehale, som på billede. ^^

Katherine lod roligt hendes børste køre igennem hendes hår, før hun begyndte at sætte det op. Håret var blevet glat. og ordenligt til man kunne sætte det op. Med blide bevægelser lod hendes hånd omfarvne hendes hår, og satte det op i en hestehale. Make-up'en lå spredt ud på bordet, og spejlet stod foran hende. Ligeså roligt som hun kunne lagde hun make-up'en så det så godt ud til hende. Efter hun var færdig, lod hun håndklædet glide ned af hende, mens hun tog hendes bh og en kjole på. Underhylerne havde hun taget på ude ved badet, efter hun havde været færdig med det.

Hun´havde lige låst døren efter sig, og var på vej længere ind i byen. Hun havde hørt om et diskotek der ville være åben i aften. Hun ville finde ud af hvad det var for noget, og om det var noget der var værd at prøve. Med bestemte skridt lod hun sig selv blive trukke med at vinden. Og selvom de fleste folk kiggede på hende, lod hun bare sig selv ignorere af det. To fyre stod foran diskoteket, og lod til at være nogle vagt værker. Hun stillede sig op til dem, mens døren blev åbnede for hende. Musikken kunne høres. Det lød smukt i hendes verden, og teksten handlede meget om det med kærlighed. Dog lød det meget mere som et danse nummer. Hvilket sikkert også havde været meningen med hele sagen. Roligt lod hun sig bevæge sig over imod baren..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Tors 25 jul - 18:52

Påklædning: En kort ærmet skjorte og nogen shorts.
Shaden sad på sit lille værelse på kroen, og læste i avisen, han havde altid holdt af at læse bøger, aviser, digte... ja alt hvad man kunne læse var godt.
han blarede om på næste side i avisen og en stor overskrift med et billede prydede siden "Nyt diskotek åbnet, det største i hele byen"
Shaden læste nærmere på artiklen og da han ingen planer havde besluttet han sig for at tage der ned, men før han overhovede kunne tage nogen steder hen måtte han gøre noget mere ud af sig selv.
Han stillede sig foran spejlede, selvfølgelig kunne han ikke som sådan se sig selv, men det var en vane fra da han var menneske.
tog en kam og redte håret så det sad bedre og trak en parfume ud af det lille skab under spejlet, det var en parfume han normalt brugte når han var på jagt, da den var meget forførende.
han trykkede 2 gange og mærkede de kolde sprøjt på sin hals og krop.
Tog sig pung og gik, det var en smule køligt men gå turen var kort, han kunne allerede høre musikken og åbnede døren der ind til.
han kom ind i et meget kaotisk og stilfuldt diskotek, han gik med det samme over til baren og stillede sig, en sød servitrice spurgt hvad han ville have, og han bestilte en drink satte sig lidt væk fra de mange dansene og drak den i ro, mens han kiggede efter potientielle at danse med. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Fre 26 jul - 11:06

Katherine rettede blikket imod en herre (Shaden), der kom gående ind på diskoteket. For ikke at virke alt for opslugt af ham, vendte hun blikket imod bartenderen, som allerede kiggede på hende spørgene. '' Hvad skal du have? Eller står du bare og glor? '' hendes stemme var en anelse håndlig, men Katherine lod til at ignorere det en hel del. '' Bare... en.. Cola.. '' Katherine smilede flabet tilbage til bartenderen, men som Katherine også gjorde, lod hun også til at ignorere det en hel del.
Roligt lod Katherine blikket ramme herren hun kiggede på før. Hvordan var kommet ind, og gået over til et bord. Mon hun skulle sætte sig hos ham? Og starte en samtale? Hmm.. Det var nu en meget god ide, men hendes generthed kom også.. Katherine snuppede ''drinken'' da den var færdig, og smed nogle penge der var nok til at betale den.
Roligt lod hun bene trave hen imod herren. ''Heey.. What's up?'' .. Inden i begyndte Katherine at grine af sig selv. Hvad var det for noget at sige til en fyr!? Haha! Hun lod bene glide ind ved bordet, og satte sig ved siden af ham, med blikket rettet ud imod de dansene folk der sikkert allerede var fulde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Fre 26 jul - 13:09

Shaden havde lagt mærke til kvindens blik på ham, det var en ung kvinde som stod i baren, nu var hun på vej over til ham og "Godaften, ikke så meget, har du ikke lyst til at sætte dig ned?"
Det var enligt ikke et spørgsmål, da han udemærket viste hun ville gøre det, så da hun satte sig ned forsatte han "mit navn er Shaden, du kan kalde mig hvad du vil, jeg er enligt ligeglad, og dit er?" denne gang var det et rigtigt spørgsmål, for der var noget over denne kvinde.
Hun var ret lækker, og havde en masse træk han satte pris på, men et eller andet gjorde hende speciel, noget som havde givet hende hans opmærksomhed.
han lod sin højre hånd køre over på sit glas og tog det op til munden, og tømte den lunkne drink i en smag, der var ganske varmt herinde, selv for en vampyr.
Han kiggede forførende på hende, og med et stort charmerende smil.
*når aftnen er gået, vil jeg kende alle dine små hemmeligheder* tænkte han.
de blev dog afbrudt af servitricen fra baren, hun var kommet ned med en drink til ham og smilede og fortalte det var på husets regning, han takkede ja til den og hun gik igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Lør 27 jul - 12:21

Katherine smilede blot til Shaden. '' Joda. '' Katherine havde allerede sat sig ned ikke andet end et par sekunder senere.
Shaden.. Hans navn var Shaden, yndigt navn, men også specielt. '' Mit navn er Katherine. Men du kan kalde mig Kat. De gør de fleste. '' Og det gjorde de folk der kendte hende. Ellers var hun kendt som kattehunden, missevufferen, eller meget andet. Fordi hun var en vareulv der blev kaldt Kat.. Lidt besynderligt. Katherine lod hendes finger køre op ved hendes hår, imens hun genert nuldrede ved det. Normalt var hun ikke den generte pige, men det var hun begyndt at blive efter det med hendes bror. Sikke et sjovt tilfælde egentlig.
Katherine holdte øje med ham, samtidigt med hun havde blikket ud imod de allerede ret så fulde mennesker der så ud til at hygge sig på dansegulvet. Hun smilede da han gav hende et charmende blik, det var der ikke ret mange fyre der havde givet hende, og hun satte en del pris på det, når der endelig var. Men igen, hun kendte udmærket godt fyre og deres måder til at komme i bukserne på pigerne. Men ham her virkede anderledes..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Lør 27 jul - 12:57

Shaden var oprigtigt intresseret i hende, han var ikke ude på at komme i bukserne på hende, eller han ville nu godt, men lige nu var det ikke målet.
Musikken blev skiftede og shaden kiggede på klokken, den var blevet 20.00 han havde læst programmet for aftnen og hele næste time, ville de spille stille og roligt danse musik.
Han smilede igen charmerende til hende, da han kunne se det gjorde indtryk
"Nårh Kat hvad laver du så ellers i dagligdagen?" Spurgte han og lod forsigtigt en finger røre hendes hånd.
*Jeg tror jeg vil byde hende op og danse, det lang tid siden alt for lang tid* tænkte han og lod nu sin ene hånd ligge på hendes, mens han kiggede ind i hendes øjne og flirtede med dem.
han tog igen en tår af sin drink, alkoholen havde næsten ingen cirkning på ham, så han kunne drikke så meget han lystede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Gæst on Lør 24 aug - 20:20

Katherine vendte hurtigt ansigtet væk fra ham, for ikke at virke alt for genert overfor ham. Hun var genert overfor ham. Han var sød, og køn. Og så var han da utrolig charmerende..
Hun rettede blikket tilbage på ham efter et på vejr trækninger, og lod blikket falde på hans øjne. Hun kunne godt se han flirtede med hende, men han var alt for charmende til hun overhovedet ville gøre noget ved det. Normalt ville hun gøre alt for at få personen med i seng, og derefter dræbe personen, men det her var anderledes. Han var sød, charmende og utrolig køn.
'' Ikke det helt store.. Jeg.. laver meget noget forskelligt. .. Hvad med dig selv? Søde? '' Hun smilede sukker sødt til ham, med hendes søde og vide underlige smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heeey! ~ Shaden ~

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum