Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

What the... - Urox

Go down

What the... - Urox

Indlæg by Gæst on Ons 7 aug - 23:05

Tid - 18:00
Sted - Gågaderne
Vejr - Koldt men stadig lyst
Omgivelser - Ikke mange folk, men nogen er der.
Påklædning - billed

Kl var sådan Ca lidt i 18 ville Lexi skyde på da hun besluttede for at tage en tur rundt i byen, selvom hun ik var skjult som Samuel gjorde det, hun havde ik fået ændret sit udseende var nok det nemmeste at sige. Men hun regnede da ik med at der var folk ude og lede efter hende om natten. Var der? Helt ærligt... Det ville være mærkeligt. Eller så måske ikke. Det kunne være de var så kloge at de tænke at hun nok flygtede om aften fordi hun regnede med at de ik var der... Men så kloge var de nok ik... De kunne ik engang sige hva det var galt med hende udover at hun var sindssyg.
Hun havde hånden på sin ene hofte mens hun stod og tjekkede gaderne for folk. Hvad for nogen der var der, om der var nogen hun skulle undgå. Men hun kunne ik lige se nogen. Så hun begyndte at gå.
Hendes outfit var nok ik noget der lige passede til vejret. En top som gik lige til over navlen. Et par små shorts med et par seler som gik i spænd med stof omkring benene. Et par store læder støvler. Hun havde en kniv i sit bælte og en gun i sin hånd. De fleste folk hun fik forbi... Ja de flygtede men det var der ik rigtig noget at sige til. Hun tænkte dog ik så meget over det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum